haklısın cnm rabbim belki onları vesile edecek ama inanırmısın canım hiç kullanmak istemiyor hiç içimden gelmiyor neden bilmem belki uzun süredir haptı ilaçtı kullandığım içindir belkide yorulmaktandır allah hayırlısını versin hepimize cnm kürleri sormuştum sana görmedin sanırsam:26::26:
amin cnm inşallah ama inan bu ayda hiç umudum yok üşütmüşüm herlade bu havada kasıklarım batıyor rahmime ani hızlı bi sancı girior arada
korkmaya başladım..... kılzar bide biyerde okudum zeytinyağı hamileliği kolaylaştırıyo die ama töbe yarabbim çarpılınmazmı ya hem spermleride öldürmezmi günah deilmi
çok fazla olacak diyede düşünme olmaz diyede canım..belki oralara fayda ediyordur..işallah mücadeleye devam..
anladım cnm inşa. faydasını görürsün bebeklerine adım adım yaklaşırsın..canım görmemişim..kürler önce soğan canım 15 gün yapılıyor sonra gönderdiği çaylara başlanıyor..aslanpençesi civan perçemi..aynı anda değil ama sırayla canım yapılacak..birde çörek otu yağı var..o herzaman 1 kaşık içilecek canım..sende şöyle düşün bu yaptıklarım yumoşlarımı besliyor..daha iyi olcak..belkide hamiş kalıcam..belki yakında hamile kalabilirim..gibi canım..malesef bizim yumoşlar bakım istiyor..cici cici bakalım işallah..
kızlar hayırlı sahurlar..
inş. şifa olur cnm bende çok istemiştim yapmak öyle incirler bana bakıyor ben incirlere dolabın en altında bekliyolar bi türlü yapmaya canım istemedi nedense....rabbim yar ve yardımcımız olsun şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kimin ne isteği varsa versin inş.
amin canım inş..bende bi cesaretle başladım nezamndır hep aklımdaydı..allah yardımcımız olsun..
amin cnm rabbim yüzümüzü güldürsün
BU ARADA KIZLAR tanayyydan yeni haberler geldimi ben yokken en son ikizmiş bebişlerionu sölemişti burda sonra tedavi süreci hakkında bilgi vermişmiydi acaba nasıl bi ptotokol uygulandı nasıl bi tedaviyle kavuştu meleklerine :26::26::26:
Beklemeya gerek kalmadi ve bugun kirmizlar tesrif edecek galiba cunki afedersiniz sari akitinin icin de mercimek kadar kirmizi geldi
Fitili artik atip kendime iskence etmeyim
Zaten cogalcaktir
Insallah sizin haberlerinizi alirim en kisa zamanda
Boylece bu meceramda bitti kizlar hayirli ramazanlar
ben bidaha görmedim girmedi heralde hiç haberim yok inş iyilerdir bebişleriyle beraber...canım bence vitaminlerini kullan tedaviye kadar kalitesini artırırsın yumoşların bal polen arısütünüde kullanmıyosun ona çok iyi diyolar kaliteyi sayıyı artırıyomuş...
balımmm ben seni hiç unuturmuyum bebeğim sana özel msj atmıştım ben hatta destan gibi bissürü şeyler yazmıştım cnm gelmedimi :44::44::44: milstonem nie cvp vermedi die düşünüyodum hatta diğer topiklerden bikaç arkadaşada özel msj atmıştım cvp yazmadınız diede küsmüştüm sizle hıhhhama demekki özel mjlarım ulaşmamış size o yüzden küsmemi geri aldım öpüyorum seni en kıymetlim
Mrb kizlar saracoglu ile gorustummmm..kurlerim geliyo.bu kuru kullanan arkadaslar biesteron kullaniyimusunuzzz..doktor bu kurleri kullan yeterli dedi
Kullanayimmi siz kullaniyomusunuzzz .daha yeni bi kutu almistimm siz ne diyorsunuz fikrinizi alayimm..banada o yagdan gonderiyoo..tadi nasil
hayırlı olsun kürlerin bebğini kavuşmanda vesile olsun işallah..bu arada yazarken kürlerin yerine bebğin diye yazdım..:) işallah olacak demekki..ben kullanmıyorum..saraçoğlu kullanma dedi..hatta iki defa söyledim kullanmak için hayır kullanma dedi ..hayırlı olsun
İnsallahh canimm tum isteyenlerin olsunnnnnnn insallahhhh...
Adet oluncadami kure dewam ediyosunuz.ne bileyim sanki bu kurlerra ise yariycak bebegim gelcek diye dusunuyorumm ilk defa icime bi umut dustu rabbim kkimseyi bebesiz koymasinn
Ne diyosunnnnnnnnnnnnn..Mesacda atmış bideeee banaa..Valla gelmedi birtanem..gelse hemen cevap yazmazmıyım hiç.. Bende seni çok öptümm
anladım balımmm .... kız ben seni rüyamda gördüm okadar çok aklımdasınki rüyalarıma dahi giriyosun artıküçüzlere hamileydin kuşum sen rüyamda 2si kız imiş bebişlerin biri erkekmiş ...ultrason fotolarını gösteriyodun bana rüyamda böle elleri kolları oluşmuş besbelli bebeklerdi benim kafa nasılsa artık kız bebişleri sana benzetiyodum ultrason fotolarından bebişlerin saçları bile belliydi kıvırcıktı kızların o derece yani rüyam aştı kendini
bu arada kuzum nasıl gidiyor doktor işleri ne var ne yok umarım herşey yolundadır inşallah rabbim bölebebişler nasip etsin sana gönlüne göre versin allahım böle ol inşalllahhhhhhhhhh
seviliyosun güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?