Canım bende arkdaşın rüyasını okuyordum yaaa ne güzel görmüş seni rüyasında bu mübarek Ramazan ayında inşş Rabbim emeklerini boşa çıkrmsın tatlımm hepimizin gönlüne göre olur inş
Ya ben senii yerimmmmmmm..Şu saatte gözlerim dolu doluu bir yandan gülüyorum bir yandan ağlıcamm..
Nasıl güzel bir rüya o öyleee..Veee asıl komiği evet ben kıvırcıkımmmmmmm :)) bebelerimde bonus olurlar inş hep derim..Görmüşsün valla ne diyim..2-3 ay önce bir arkadaşımda beni 3 üzlere hamiş görmüştü:18::18::18: 3 üz mü olacak bebelerim yoksammm..Canım benim yaaa..Doktor ile işim adet olunca olacak gülüm..Beklemedeyim adetime 1 hafta var inş sorunsuz kendiliğinden önce adet olabiliyim diye dua ediyorum..
Bu arada kendini aşan rüyalarına devammm yüttfennnn..
Bende seni çok seviyorum kendine iyi bak gülüm benim..
arım balım peteğimmmm gerçektenmi kıvırcıksın anammm ben seni artık kalp gözümle görmeye başladım sanırsam meleğim benim rüyalar çok tehlidir geçen gün arkadaşımı rüyamda hamile gördüm rüyamı ona anlattım oda dediki biz korunuyoruz imkansız çok sıkı önlemler alıyoruz dedi ve daha emekleyen bebişi var ondan istemiyoruz dedi bende dedimki gör bak hamilesin onu gördüğüm rüyada çok fazla beyaz ve yeşil şeler görmüştüm bi işaret olduğunu düşünmüştüm sonra 1 hafta sonra geldi dediki ben hamileyim yani kuzum üçüzlerine alışsan iyi edersin seni korkutmak gibi olmasın ama seni gördüğüm rüyadada sen üçüzlere hamileydinya camdan bahçenizi gösterdin bana ve bu bizim ağacımız dedin ağaçta 3 tane tomurcuk vardı rengide bembeyazdı yeni yeni tomurcuk açmaya çalışıodu gelsin üçüzlerrrrr hopaaa
bu arada hayatım benimde tahminen adetime 1 hafta var rabbim gönlüne göre versin cnm rabbim üçüzlerini sana bağışlasın
kuzum benim allahım hayırlısını versin ve gönlünden nekadar ve hangi cinsiyet geçiosa onu versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun sana annelik çok ama çok yakışır eminim buna herzaman dualarımdasın okadar içten tam yüreğimden diliyorum bunu en kısa zamanda anneliği tadarsın inş.
ayy ne çok şey yazmışım ama itiraf edeyim ben senle konuşmaya doyamıyorum :13::13::13::13:
arım balım peteğimmmm gerçektenmi kıvırcıksın anammm ben seni artık kalp gözümle görmeye başladım sanırsam meleğim benim rüyalar çok tehlidir geçen gün arkadaşımı rüyamda hamile gördüm rüyamı ona anlattım oda dediki biz korunuyoruz imkansız çok sıkı önlemler alıyoruz dedi ve daha emekleyen bebişi var ondan istemiyoruz dedi bende dedimki gör bak hamilesin onu gördüğüm rüyada çok fazla beyaz ve yeşil şeler görmüştüm bi işaret olduğunu düşünmüştüm sonra 1 hafta sonra geldi dediki ben hamileyim yani kuzum üçüzlerine alışsan iyi edersin seni korkutmak gibi olmasın ama seni gördüğüm rüyadada sen üçüzlere hamileydinya camdan bahçenizi gösterdin bana ve bu bizim ağacımız dedin ağaçta 3 tane tomurcuk vardı rengide bembeyazdı yeni yeni tomurcuk açmaya çalışıodu gelsin üçüzlerrrrr hopaaa
bu arada hayatım benimde tahminen adetime 1 hafta var rabbim gönlüne göre versin cnm rabbim üçüzlerini sana bağışlasın
kuzum benim allahım hayırlısını versin ve gönlünden nekadar ve hangi cinsiyet geçiosa onu versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun sana annelik çok ama çok yakışır eminim buna herzaman dualarımdasın okadar içten tam yüreğimden diliyorum bunu en kısa zamanda anneliği tadarsın inş.
ayy ne çok şey yazmışım ama itiraf edeyim ben senle konuşmaya doyamıyorum :13::13::13::13:
Allahım yaaa kızz sen var yaa benim moral depomsunn..Ağlattın beniiiii geneee..hem gülüyorum hem ağlıyorumm o derece..Allahımm nasib etsinn en kısa zamanda buradaki herkeslere ama önce sana en acilinden hemide..Birlikte hamiş kalalımm bebelerimizin kilosu boyu haftalarını konuşalım tez vakitte gülüm.. Demek aynı zamanlarda da adet olacağa benziyoruz inşşş çok hayırlı olsun hakkımızda..
Bu arada ben evdeki bunalımlı günlerimin inş son demini yaşıyorum..kpss ile atandım..Artık devlet memuru mills olacağım :)) O yüzden de ayrı bir heyecan ve mutluluk var..
Rabbim gönlümüzdekiini hayırlı etsin tez zamanda..Senii çoook öpüyorummmmm
Devlet memurlunn hayirli ugurlu olsunn canimm bebecindee tez zamanda kuxxagina alirsin insallahh nrreye atandin bolumun nedirr
Sağol cnm bnm..Ben bilgisayar işletmeni olarak marmara üniye atandım..evime 10 dk mesafede
Selam kızlar benimde bir yumurtalımda rezervim az ikinçisinde hiç yok, bu sorunla en iyi hangi hastene ilgeleniyor? bir kere tür bebek denemesini yapmıştım ama malesef sonuç negatif çiktı
tatlımı tatlı şekermi şeker güzel memurum benimAllahım yaaa kızz sen var yaa benim moral depomsunn..Ağlattın beniiiii geneee..hem gülüyorum hem ağlıyorumm o derece..Allahımm nasib etsinn en kısa zamanda buradaki herkeslere ama önce sana en acilinden hemide..Birlikte hamiş kalalımm bebelerimizin kilosu boyu haftalarını konuşalım tez vakitte gülüm.. Demek aynı zamanlarda da adet olacağa benziyoruz inşşş çok hayırlı olsun hakkımızda..
Bu arada ben evdeki bunalımlı günlerimin inş son demini yaşıyorum..kpss ile atandım..Artık devlet memuru mills olacağım :)) O yüzden de ayrı bir heyecan ve mutluluk var..
Rabbim gönlümüzdekiini hayırlı etsin tez zamanda..Senii çoook öpüyorummmmm
ahh cansu cnm valla içim nasıl cız etti yazını okuyunca ne kadar güzel yorumlamışsınPolyanacimm ne guzell bi ruyaa gormussunnn hayirlara vesileolur insallahhh bende soyle yorumladim hayatinda en cok istedinuc sey tomurcuklanmis yakinda acicak ve ksbul olucak isteklerinnn
Selam kızlar benimde bir yumurtalımda rezervim az ikinçisinde hiç yok, bu sorunla en iyi hangi hastene ilgeleniyor? bir kere tür bebek denemesini yapmıştım ama malesef sonuç negatif çiktı
Sağol cnm bnm..Ben bilgisayar işletmeni olarak marmara üniye atandım..evime 10 dk mesafede
malesef cnm malesef ben şimdiye kadar derdime çare bulan doktora rastlayamadım kaç şehir dolaştım kaç doktor değiştirdim sayamadım artık gitmediğim doktor kalmadı ama şunu biliyorumki çaremiz allahtan rabbim yardımcımız olsun o ol dedimi herşey bahane rabbim hepimize bebek konusunda ol desin inşalllah
malesef cnm malesef ben şimdiye kadar derdime çare bulan doktora rastlayamadım kaç şehir dolaştım kaç doktor değiştirdim sayamadım artık gitmediğim doktor kalmadı ama şunu biliyorumki çaremiz allahtan rabbim yardımcımız olsun o ol dedimi herşey bahane rabbim hepimize bebek konusunda ol desin inşalllah
Amin! inşallah bi çare bulurler! şuan o kadar pişmanimki zamanında sağlığıma dikkat etmedime, daha geç olmadında kontrole gitseydim kistim oldunu oğrenseydimde belki budurumlere gelmezdi
Madiskaaa bu senin sucun dglki canim o zaman afrikada acliktan olen bisuru insan var ama en cok dogurganlik ordaa...bisi yemiyolar icmiyolar ama hep ellerinde kucuk bebekler...
Kendini suclama bu sinavini kolay atlamaya bak rabbim gunahlaromin kefareti olsun bu cektim acilar diye dua et..cok zor bi donemden geciyoruz..kist olayina gelince sanirim bizim yumirtalar kalitesizya catlamiyoo kist olusuyo doktor yaptigi aciklama bu yasmin kullandim bugun bitti benimde kist vardi...kurlere basliycam ramazAn bitunce. saracoglu kuru getirdik sende dene istersennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?