Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ah mehtabım ahhh ne güzell yazmış depresifciğim dimii..İnş be güzelimm..Hepimiz bir gün mucizelerimizi konuşalım bu sayfalarda

arım balım peteğimmmm gerçektenmi kıvırcıksın anammm ben seni artık kalp gözümle görmeye başladım sanırsam meleğim benim rüyalar çok tehlidir geçen gün arkadaşımı rüyamda hamile gördüm rüyamı ona anlattım oda dediki biz korunuyoruz imkansız çok sıkı önlemler alıyoruz dedi ve daha emekleyen bebişi var ondan istemiyoruz dedi bende dedimki gör bak hamilesin onu gördüğüm rüyada çok fazla beyaz ve yeşil şeler görmüştüm bi işaret olduğunu düşünmüştüm sonra 1 hafta sonra geldi dediki ben hamileyim yani kuzum üçüzlerine alışsan iyi edersin seni korkutmak gibi olmasın ama seni gördüğüm rüyadada sen üçüzlere hamileydinya camdan bahçenizi gösterdin bana ve bu bizim ağacımız dedin ağaçta 3 tane tomurcuk vardı rengide bembeyazdı yeni yeni tomurcuk açmaya çalışıodu gelsin üçüzlerrrrr hopaaa
bu arada hayatım benimde tahminen adetime 1 hafta var rabbim gönlüne göre versin cnm rabbim üçüzlerini sana bağışlasın
kuzum benim allahım hayırlısını versin ve gönlünden nekadar ve hangi cinsiyet geçiosa onu versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun sana annelik çok ama çok yakışır eminim buna herzaman dualarımdasın okadar içten tam yüreğimden diliyorum bunu en kısa zamanda anneliği tadarsın inş.
ayy ne çok şey yazmışım ama itiraf edeyim ben senle konuşmaya doyamıyorum :13::13::13::13:

Allahım yaaa kızz sen var yaa benim moral depomsunn..Ağlattın beniiiii geneee..hem gülüyorum hem ağlıyorumm o derece..Allahımm nasib etsinn en kısa zamanda buradaki herkeslere ama önce sana en acilinden hemide..Birlikte hamiş kalalımm bebelerimizin kilosu boyu haftalarını konuşalım tez vakitte gülüm.. Demek aynı zamanlarda da adet olacağa benziyoruz inşşş çok hayırlı olsun hakkımızda..
Bu arada ben evdeki bunalımlı günlerimin inş son demini yaşıyorum..kpss ile atandım..Artık devlet memuru mills olacağım :)) O yüzden de ayrı bir heyecan ve mutluluk var..

Rabbim gönlümüzdekiini hayırlı etsin tez zamanda..Senii çoook öpüyorummmmm

Polyanacimm ne guzell bi ruyaa gormussunnn hayirlara vesileolur insallahhh bende soyle yorumladim hayatinda en cok istedinuc sey tomurcuklanmis yakinda acicak ve ksbul olucak isteklerinnn

Devlet memurlunn hayirli ugurlu olsunn canimm bebecindee tez zamanda kuxxagina alirsin insallahh nrreye atandin bolumun nedirr

Selam kızlar benimde bir yumurtalımda rezervim az ikinçisinde hiç yok, bu sorunla en iyi hangi hastene ilgeleniyor? bir kere tür bebek denemesini yapmıştım ama malesef sonuç negatif çiktı

Selam kızlar benimde bir yumurtalımda rezervim az ikinçisinde hiç yok, bu sorunla en iyi hangi hastene ilgeleniyor? bir kere tür bebek denemesini yapmıştım ama malesef sonuç negatif çiktı

Bizim bu durumla ilgilenen bi hastane yokk canimm.ama taksim alman hastanedinde halit rifat erdem bizim bu durumla ozel ilgileniyomuss..

valla ne yapacami bilemiyorum, neden Allahım o kadar zor sinavlar veriyor? benim 38 yaşlı arkadaşim, gorümcem, 40 yaşlı komşum şuan hamle onları gorunce içim kül oluyor hepside cocuk istemiyor, bilmeden hamle kaldılar

tatlımı tatlı şekermi şeker güzel memurum benim ya vallahi nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam hayırlı uğurlu bereketli bol kazançlı olsun inşallah gülüm ya eksik parçalar yavaş yavaş tamamlanıyor hayatında ve sıra inşallah bebişlerine gelecek rabbim inşallah çok bekletmeden nasip etsin kuzularını sana cnm güzel dileklerine kocamannn yürekten aminnnnnnnnnnn diyorum cnm inş. senle aynı zamanda hamile kalırız ve dediğin gibi bebeklerimizden konuşuruz bol bol ahh ahhh nasılll istiyorum bilemezsin rabbim tüm isteyenlerle beraber en yakın zamanda bizede nasip etsin çifter çifter bebek bu arada hep gül bebem allah yüzünü hep güldürsün aradada ağlarsan eğer bu sadece mutlukluktan ağlamak olsun mutluluk gözyaşları nasip etsin allah cennet kokuluna kavuşman dileğiyle öpüldün
Polyanacimm ne guzell bi ruyaa gormussunnn hayirlara vesileolur insallahhh bende soyle yorumladim hayatinda en cok istedinuc sey tomurcuklanmis yakinda acicak ve ksbul olucak isteklerinnn
ahh cansu cnm valla içim nasıl cız etti yazını okuyunca ne kadar güzel yorumlamışsın taaaa derinden aminnnnnnnnnnnnn diyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin ne isteği varsa versin senide çok bekletmesin rabbim meleğine kavuştursun aminn

malesef cnm malesef ben şimdiye kadar derdime çare bulan doktora rastlayamadım kaç şehir dolaştım kaç doktor değiştirdim sayamadım artık gitmediğim doktor kalmadı ama şunu biliyorumki çaremiz allahtan rabbim yardımcımız olsun o ol dedimi herşey bahane rabbim hepimize bebek konusunda ol desin inşalllah

Son düzenleme:
malesef cnm malesef ben şimdiye kadar derdime çare bulan doktora rastlayamadım kaç şehir dolaştım kaç doktor değiştirdim sayamadım artık gitmediğim doktor kalmadı ama şunu biliyorumki çaremiz allahtan rabbim yardımcımız olsun o ol dedimi herşey bahane rabbim hepimize bebek konusunda ol desin inşalllah[/QUOTE]

Amin! inşallah bi çare bulurler! şuan o kadar pişmanimki zamanında sağlığıma dikkat etmedime, daha geç olmadında kontrole gitseydim kistim oldunu oğrenseydimde belki budurumlere gelmezdi

Amin! inşallah bi çare bulurler! şuan o kadar pişmanimki zamanında sağlığıma dikkat etmedime, daha geç olmadında kontrole gitseydim kistim oldunu oğrenseydimde belki budurumlere gelmezdi[/QUOTE]

canım sakın kendini suçlama bunları yaşamamız gerekiyomuşki yaşıyoruz.. yumurta rezerv azlığının salığa dikat etmememizle hiç alaksı yoki..yumurta sayımız anne karnında sayısı bellirlenirmiş..kürler uygulamıyomusun canım yumurta kalitesini artırmak için..fsh ve amh testlerin değerlerin nedir canım yaş kaç..

canım nasılsın neler yapıyosun kürlere devamı..gelmiyosun topiğimize bu aralar.. özletme kendini canım..

canım nasılsın incir kürüne devamı adet tarihi ne zaman.. inş bu ay doğal gelir bebişin..topiğimiz sesiz kalmasın arada gel canım.. özletme kendini..

Amin! inşallah bi çare bulurler! şuan o kadar pişmanimki zamanında sağlığıma dikkat etmedime, daha geç olmadında kontrole gitseydim kistim oldunu oğrenseydimde belki budurumlere gelmezdi[/QUOTE]

Madiskaaa bu senin sucun dglki canim o zaman afrikada acliktan olen bisuru insan var ama en cok dogurganlik ordaa...bisi yemiyolar icmiyolar ama hep ellerinde kucuk bebekler...
Kendini suclama bu sinavini kolay atlamaya bak rabbim gunahlaromin kefareti olsun bu cektim acilar diye dua et..cok zor bi donemden geciyoruz..kist olayina gelince sanirim bizim yumirtalar kalitesizya catlamiyoo kist olusuyo doktor yaptigi aciklama bu yasmin kullandim bugun bitti benimde kist vardi...kurlere basliycam ramazAn bitunce. saracoglu kuru getirdik sende dene istersennn

canım nasılsın... beklenen adetim gelmedi daha canım bu arada üçümüzün adetleri çakışcak galiba.. millistone sen ve ben..inş hayırlı haberlerle geliriz ve bir an önce Allahın izniylede başalrız tüp bebek tedavimize..topiğimiz artık canlansın kalksın bu hüzün..çıksın hamişler ortaya umut olsunlar bize..

Amin! inşallah bi çare bulurler! şuan o kadar pişmanimki zamanında sağlığıma dikkat etmedime, daha geç olmadında kontrole gitseydim kistim oldunu oğrenseydimde belki budurumlere gelmezdi

Madiskaaa bu senin sucun dglki canim o zaman afrikada acliktan olen bisuru insan var ama en cok dogurganlik ordaa...bisi yemiyolar icmiyolar ama hep ellerinde kucuk bebekler...
Kendini suclama bu sinavini kolay atlamaya bak rabbim gunahlaromin kefareti olsun bu cektim acilar diye dua et..cok zor bi donemden geciyoruz..kist olayina gelince sanirim bizim yumirtalar kalitesizya catlamiyoo kist olusuyo doktor yaptigi aciklama bu yasmin kullandim bugun bitti benimde kist vardi...kurlere basliycam ramazAn bitunce. saracoglu kuru getirdik sende dene istersennn[/QUOTE]

cansucum ne güzel anlatmışsın.. Allah razı olsun canım bu yönden bakarsak gerçekten doğru ..yumurta rezervi beslenmeyle hiç alakalı değil gerçekten..sen neler yapıyosun canım kürlere başladınmı sende..inş kürler iyi gelcek yumoşlar güzel büyücek tez zamanda canım..

cansucum ne güzel anlatmışsın.. Allah razı olsun canım bu yönden bakarsak gerçekten doğru ..yumurta rezervi beslenmeyle hiç alakalı değil gerçekten..sen neler yapıyosun canım kürlere başladınmı sende..inş kürler iyi gelcek yumoşlar güzel büyücek tez zamanda canım..[/QUOTE]

Gulnevacim bugun yarin hasta olucam yasmin bitince kanama basliyoyaa..suan buesteron iciyorum.saracoglu kurunede oruc bitince basliycam..ilk asamadada olmazsa tup. deniycem insallah gerek kalmAzz tup kelimesi bile sinirlerimi geriyo.sen neler yapiyosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…