cansucum ne güzel anlatmışsın.. Allah razı olsun canım bu yönden bakarsak gerçekten doğru ..yumurta rezervi beslenmeyle hiç alakalı değil gerçekten..sen neler yapıyosun canım kürlere başladınmı sende..inş kürler iyi gelcek yumoşlar güzel büyücek tez zamanda canım..
canım nasılsın neler yapıyosun kürlere devamı..gelmiyosun topiğimize bu aralar.. özletme kendini canım..
gulneva77 gulneva77 isimli üye çevrimiçidir (Online)
Menekşe
Giriş tarihi
Apr 2013
Standart ümüselman
canım ben başlamadım daha bieterona cansunu yazısından alıntıydı ilk satırda okdukların ..sistem ayırmıyo benim cvp sorun var herhalde sitede ara ara oluyo bazen..
hımm anladım canım..saraçoğlu kürlerini ve biosteronu sen düşünmüyormusun canım..:) işallah en kısa zamanda gelsin bebeğin..
biessteron kullansamı kullanmasamı çok karasızım aslında canım..doktoruma sormuşstum ilacın ismini bile anlamadı duymamış..çok karasızım yeni bir kür buldum yüzde yüz etkiliymiş bakalım adet olayım onu deniycem.. birde ruşeym denemek istiyorum bu ay canım..
yeni kür nasıl bişey canım macun mu ..çay şeklindemi..kür yapacaksan biosterona gerek yok..ruşeym faydalı yumoş kalitesini artıryor..fsh için neler yapacaksın..hayırlı ve uğurlu olsun işşallah..
canım bak bulduğum kür şu şekilde karanfil, keten tohumu, tarçın, bal, çörek otu bunlar macun şeklinde olucakmış..yumurta geliştirmek için tüp bebek tedavisi sürecinde yumoş trasferine kadar yapılan bir macun..adetin 1 günü başlıyosun..rüşeymı çok araştırdım oda çok etkili.. ikisini bir radamı denesen acaba..sonuçta ikisinide etkisi aynı bak bilemedim şimdi canım..
yeni kür nasıl bişey canım macun mu ..çay şeklindemi..kür yapacaksan biosterona gerek yok..ruşeym faydalı yumoş kalitesini artıryor..fsh için neler yapacaksın..hayırlı ve uğurlu olsun işşallah..
fsh gelince canım angustan hap eczaneye sormuştum içeriğinde hayıt varmı diye yok demişti eczacı bana..reçeteye baktı hayıt yok içeriğinde demişti hayıtı çay olarak içemiyorum biliyosun canım..ben içeriği hayıt olan bitkisel bişeyler istiyorum aslında..angustan genelde adet düznleyici..kafam çok karışık fsh için napıcam canım ya..
cnm arkadaşlarında dediği gibi bu senin elinde olan bişi değil kendini üzme kader nasip kısmet allahım yardımcımız olsunAmin! inşallah bi çare bulurler! şuan o kadar pişmanimki zamanında sağlığıma dikkat etmedime, daha geç olmadında kontrole gitseydim kistim oldunu oğrenseydimde belki budurumlere gelmezdi
canım nasılsın... beklenen adetim gelmedi daha canım bu arada üçümüzün adetleri çakışcak galiba.. millistone sen ve ben..inş hayırlı haberlerle geliriz ve bir an önce Allahın izniylede başalrız tüp bebek tedavimize..topiğimiz artık canlansın kalksın bu hüzün..çıksın hamişler ortaya umut olsunlar bize..
canım benim..kendine uygun olanla seçmen gerelkiyor..biosteron olabilir..agnucastonu ben iyi geliyor iye duydum bahar arkadaşta kullanıyor..gnc arginmax ve ginseng ben kullanmıştım işe yaradı fsh de..
hayırlı sahurlar diliyorum canım..
aaa nolmuş burda herkesin yazısı birbirine girmiş
cnm arkadaşlarında dediği gibi bu senin elinde olan bişi değil kendini üzme kader nasip kısmet allahım yardımcımız olsun
iyiyim cnm sen nasılsın bende daha adet olmadım ama tahmini bi 1 hafta var gibi benim adete..sen ilaç kullandınya bikaç güne olursun adet hadi bakalım hepimize hayırlı olsun evet cnm yaaa topiğimizde aramızdan biri bi hamile kalsın ve ayağını sürüsünki peşinden hepimiz hamile kalalım dimi ama yaa olmazki böle bi siftah yapamadık aaaa dur ama yaptık şimdi hatırladım tanay hamile ya başka varmıki unuttuğumhaydi bismillah bu adetlerimiz hamilelikten dolayı son adetimiz olsun 9 ay boyunca ve inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım
UMMUSELMAN slm tatlım cnm...ay bende gulneva gibi hissettim kendimi o ummuselman diyoya
canım sende biraz topla kendini başla kürlere tembelik yok ona göre..biz kürlere devam edicezki bizim yumoşlar büyücek gelişcek ..canım ne bitmez bu hafta geçen günde bir hafta diyodun kız..
bi içtiğim hayıt tohumu var cnm bitek onu kullanıyorum şimdilik... 2 doktorda hem rahim hem yumurta hemde fsh için birebir etkili dedi ve faydasını ben çok gördüm tiksine tiksine içsemde içiom şükür..he bide adet başlayınca soğan kürüme dvm etcemm...cnm benim adet düzensizliğim varya bende bilmiyorum nezman olacak tahmini 1 hafta var diyorum yani geçen ayki gibi gelirse gerçekten tam 1 hafta var inş. gecikmezgecikeceksede inşallah hamilelikten gecikir inş. bence cnm sende kendini azcık zorla şu hayıt tohumunda gerçekten fsh ya karşı birebir tecrübe ile sabit gerçekten cnm tıka burnunu dik birden
canım o konuda çok hasasım şurup bile içemem ben..çok zorladım olmuyo canım ya..benimde adet düzensiz canım bakalım bu ay kullandığım ilaç işe yarar..inş canım ama her ay hayal kırıklığı ben beklemiyorum artık doğal yolla..bitane evde testim var yapmaya korkar oldum her ay tek çizgi alıştım artık..yinede bile bile haya kırıklığı..
cnm inanki benim midede çok hassas gastrit ülserden dolayı kokulardan bile kusma yaşıyorum en ufak kokuya midem çıkıyor resmen ama mecburuz cnm bebişler için denemediğimiz yol kalmıyor rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş..benimde cnm doğal yola umudum kalmadı inan... bikaç gündür sol yumurtalık tarafım fena ağrıyor...bu havadada üşütmüş olamamkikist falan değildir inş..korkuyorum batmalar oluyo....cnm sende bendensin desene bendede 1 tane test var evde yapmamak için zor tutuyorum kendimi hamile olmadığımı bildiğim halde bende o koskoca tek çizgilerden bıktım biz nezman çift çizgi görcez bigün hamile kalırsam bile bile heray sırf o çift çizgiyi görmek için idrar testi yapcam evde bugün yengemin gelinlerinin hamile olduğunu öğrendim uzun süredir istiyodu duyduğum kadarıyla olmuyodu..çok sevindim ama allahta bilioya içim acıdı üzüldüm kendime ağladım bide cız etti yüreğim... kıskanmadım elbet ama belki imrendim... sonuçta ben hamile kalamıyorum kimse kalamasın demiyorum ama onlar hamile kalabiliyor bende hamile kalayım diyorum çok istiyorum üzülüyorum yoruldum kendimle beraber olmayan herkese dua ediyorum tüm isteyenlere ver rabbim die ama bugün kendimden nefret ettim bir yanım o kişiye hayırlı olsun derken bir yanım neden bende hamile kalamıyorum dediya utandım rabbimden...allah herşeyin en iyisini bilendir allahım affetsin
bende dışarı çıkmaya korkar oldum her gün hamilemisin sorusuyla karşılaşıyorum..kullandığım haplardan dolayı çok kilo aldım ve hamiş gibi göbüşüm oldu..her soruda içim o kadar çız ediyoki canım bebek hamile kelimesi beni çok üzüyo..Allahım bizimde dualarımızı kabul edicek canım üzülme..bizimde boynumuz bükük kalmıycak ben inanıyorum zamanı gelince olacağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?