- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
fsh gelince canım angustan hap eczaneye sormuştum içeriğinde hayıt varmı diye yok demişti eczacı bana..reçeteye baktı hayıt yok içeriğinde demişti hayıtı çay olarak içemiyorum biliyosun canım..ben içeriği hayıt olan bitkisel bişeyler istiyorum aslında..angustan genelde adet düznleyici..kafam çok karışık fsh için napıcam canım ya..
canım nasılsın incir kürüne devamı adet tarihi ne zaman.. inş bu ay doğal gelir bebişin..topiğimiz sesiz kalmasın arada gel canım.. özletme kendini..
Kızlar Allah razı olsun sizden desteğiniz için! en iyisi ben kendi hikayemi anatıym: 28 yaşındayim asli Özbekistanlıyım Turkiyeye gelip evlene yaklaşık 2 sene oluyor. bu 2 sene içinde o kadar zor geçtibiziçin ama Allaha şükürler olsun kocamla aramızı buzmada hatta dağa çok bağlandık, evlenmeden once bi kere ultrasyon çekmiştim o zaman doktor demiştiki 6 mm kistin var diye ama bu kist genelde adetten sonra toplanan kan ve sonraki adete kaybolacakdiye soyledi onun için hiç dikkete almadım ( şimdi çok pişmanim buna) evlendikten sonra çok kotu sistit oldum herkez benisakinleştirmeyi çalıştı yani cinsi hayatı başlayan her kadında olur oyle diye ama benimki çok kotuydu evden çıkamıyordum idrarım hep kaçıyordu, sonra kokuyu fark ettim ve doktoragittik bu arada kocamla ben cocuğu çokistiyorduk hiç kurunmadık bile, doktora gittimizde kistim varlığına ve çok buyuk oldunu oğrendik kesin amaliyatlı dedi 8 sm ve en ilginç tarafı 6 mm den 8 sm kadar buyuyen sure 6-8 ay ( belki stresten, iklım değişikliğinden) 3 tane doktora gittik hepsi ameliyat dediler. 2-3 ayiçinde çok ağrı , ateş, sançiler çektim ve her ay o pislik buyuyup çoğalıyordu, sonunda amaliyete yaptık, amaliyetim açık olmuştu kist sol yumurtalığımda vardı onu aldılar sağ yumurtalığımda da kuçuk kistler de vardi, yumurtalıklarımı almadılar, birkaç aydan sonra kontrole gittim ve doktora dedimki cocuk istiyoruz ama nedense olmuyor o zaman o bizi tüp bebek bölümüne yonlendirdi, orda bir çektimiz rağım filmisonucunde tuplerimtıkalı oldu ortaya çıktı onu da amaliyat yaptıkve 2 tüplerimi de kesmeden bağladılar. sonra ilk tüp bebek denemeyimiyaptik 3 tane yumurta toplandı: 1 si hramasom buzukluğu vardı, 2 si donlenmedi ve bi tanesi dönlenmişti ama kalitesiz di yumurta topladıktan sonra 2 günu onu bana transfer etiler sonuç negatif çoktı. sonuçta bir yumurtamda rezerv hiç gozukmuyor ikincisinde çok az 2 tüpümde bağlı, aşimde sorun yok. şuan o kadar psiholocik zor durumdayim ki yani herkez cocuksahibioluyur ve çoğuda istemeyen halde. ( yanlış yazdıklarım için kusura bakmayin türkçem biraz kotu )
hepimizin psikolojisi bozuluyor canım.seni çok iyi anlıyoruz hepimiz.. çünkü bizlerde bu yolda sınanıyoruz tıpkı senin gibi.düşünsenize kuzenim 20 yaşında 1 ay sonra doğuracak.abimin hanımı 2-3 gün sonra doğuracak oda 20 yaşında.bi sorsan bu çocuğu zor bulmuşmuş çok uğraşmışmış şaka gibi geliyor bu sözleri duyunca, sanki seninle dalga geçiyor birileri..daha evleneli 1 sene olmadan 1-2 doktora gidince zor bulmuş olunuyo eeee biz napalım peki tam 5 yıl oldu gitmediğimiz doktor kalmadı yaşımız oldu 33 ama bak arkadaşım çok yoruluyoruz,umutsuzluğa kapılıyoruz,ağlıyoruz ama asla vazgeçmiyoruz...bak şu siteye vazgeçen var mı nolursa olsun sende asla vazgeçme.imkanların el verdiği ölçüde mücadele et gerisini allaha bırak...allahım bu güzel günde hepimizin dualarını kabul eder inşallah....
Amin! nedense bazı insanlara her şey o kadar kolay oluyorki. çocuğa geldinde isteye vermiyor istemeyene veripte kiymetini bilmiyorlar. benim ablamın dunyanın tatlısı oğlu var 3 yaşında bilmedi şey yok o kadar zekiki kaynanası evinde dr görüyor o masum cocuğu nemiş çok goruntu yapıyor, durmuyor yoksa ablam doktor ve çalışıyor çocuğune de annem bakıyor. ne kaar kadınlar var çocuklarını doğup tualete, çopa atanlar veya öldurenler Allahım onların belalerini versin! İnşallah Allahım İsteyene sağloklı hayırlı evlet nesipetsin!
asya28 bahar zaran nerelerdesiniz..nasıl gidiyor..zaran tedavine başlayabildinmi..
Amin! nedense bazı insanlara her şey o kadar kolay oluyorki. çocuğa geldinde isteye vermiyor istemeyene veripte kiymetini bilmiyorlar. benim ablamın dunyanın tatlısı oğlu var 3 yaşında bilmedi şey yok o kadar zekiki kaynanası evinde dr görüyor o masum cocuğu nemiş çok goruntu yapıyor, durmuyor yoksa ablam doktor ve çalışıyor çocuğune de annem bakıyor. ne kaar kadınlar var çocuklarını doğup tualete, çopa atanlar veya öldurenler Allahım onların belalerini versin! İnşallah Allahım İsteyene sağloklı hayırlı evlet nesipetsin!
canım bunları düşünme sen bunları düşündükçe insan bunalıma giriryor ben öyle oldum en azından çünkü biz bilemyeiz insanların ne yaşadığını veya yaşayacağını bu şeyler de onların imtahanı bu nasıl bizim sınavımızsa.Kafanı raht tutu ve doktorunun söyşediklerine uy yeterli.Hatta sarçoğlunu ara biz o kürleri kullanıyoruz ummuslemeyle.İnşallah şifa olur.
doğru diyorsunuz!nasilküller kulaniyorsunuz? her eczanelerde satiyorlar miolnar?
cnm allahtan ümit umut kesmediğin sürece rabbim istediğin şeyi vakti zamanı gelince nasip edermiş inşallah bizlerede verecek sadece zamanı gelince allahım hayırlısını sağlıklısını versin cnm bizim tevekkülden başka çaremiz yok inşallah olacak birgün üzülme inan hepimiz aynı durumdayız psikolojimiz duygularımız gözyaşlarımız bile aynı burdakilerle çünkü bizi bizim gibilerden başkası anlayamaz....çok haklısın doğurup çöpe sokağa atan çocuklarını öldürenleri allaha havale ediyorum rabbim versin cezalarını bende hiç tahammül edemiyorum öle insanlara geçen gün tv de haberlerde izledim kanım dondu 1 yaşındaki bebeğin kalbi delik olduğu için hastanede yatıyor annesi (sözde ana) başında kalıyor güvenlik kameraları çekmiş odayı annesi yavrucağın ağzını burnunu tıkıyor tamamne kapatıyor çocuk çırpınıyor bunalıyor nefes alamıyorağlıyor kadın sürekli böle yapıyor evladına boğmak istiyormuş öldürmek istiyormuş kadının bundan önceki 2 evladıda sebebsiz yere hayatını kaybetmiş neyseki yakalamışlar kadını bu nasıl analıkki rabbim kötü niyetli insanlardan uzak etsin hepimizi ve herşeyin en hayırlısını versin
İyiyim canım girip sürekli okuyorum ama bazen yazmıyorum.Kürlerime devam ediyorum çörek otu yağına da alıştım.Bu arada sarçoğlunu kürlerinden başka briey kulanmıyorum şu an kulansam mı ki?Doktorum birşey kullanma dedi bu ay.Adet oalyımda bir gideyim doktoro baklaım.
a.selam canım..:))aaa nolmuş burda herkesin yazısı birbirine girmiş
cnm arkadaşlarında dediği gibi bu senin elinde olan bişi değil kendini üzme kader nasip kısmet allahım yardımcımız olsun
iyiyim cnm sen nasılsın bende daha adet olmadım ama tahmini bi 1 hafta var gibi benim adete..sen ilaç kullandınya bikaç güne olursun adet hadi bakalım hepimize hayırlı olsun evet cnm yaaa topiğimizde aramızdan biri bi hamile kalsın ve ayağını sürüsünki peşinden hepimiz hamile kalalım dimi ama yaa olmazki böle bi siftah yapamadık aaaa dur ama yaptık şimdi hatırladım tanay hamile ya başka varmıki unuttuğumhaydi bismillah bu adetlerimiz hamilelikten dolayı son adetimiz olsun 9 ay boyunca ve inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım
UMMUSELMAN slm tatlım cnm...ay bende gulneva gibi hissettim kendimi o ummuselman diyoya
evet cnm o yüzden rabbim isteyenlere nasip eder inşallah rabbimde o savunmasız melekleri korusun çok acı çok üzülüyorum kahroluyorum küçücük cennet kokululardan ne istiyolar madem hamile kalmak istemiolarsa önlemini alsalar keşke ne kürtaj nede sokağa atmasalar öldürmeseler melekleriAmin ! bende onu izledim! oyle kahrimgeldi ki öyle acıdım ki. bance mademki bakamazsın çocuğa öldurme, atma çöplere, tualetlere,sovuk sokaklarda birakma hastenede, veya yurta bırak zaten 9 ay taşıdın onu doğdun.
kulandınız küller gercekten yardem ediyormu? maliyetine kadaroluyor?
a.selam canım..:))neler yapıyosun başlassınmı bişeyler: yapmaya.:)
evet cnm o yüzden rabbim isteyenlere nasip eder inşallah rabbimde o savunmasız melekleri korusun çok acı çok üzülüyorum kahroluyorum küçücük cennet kokululardan ne istiyolar madem hamile kalmak istemiolarsa önlemini alsalar keşke ne kürtaj nede sokağa atmasalar öldürmeseler meleklericnm ben şuan hayıt tohumu ve soğan kürü kullanıyorum ben çok ama çok faydasını gördüm gerçekten benim fsh yüksekti çok yüksekti onu düşürdü indirdi sonra tek yumurtam görünüodu onu kullandıktan sonra bikaç tane arttı ve 2 doktorda hem rahime hem yumurtalara ve fshya çok faydalı demişti bal polen arı sütü kullandım bi ara...saraçoğlundan kullanan arkadaşlar var cnm onların maliyetini tam bilmiyorum ama hayıt tohumu 2 3 lira bişi allah yardımcımız olsun
cnm benim adete az kaldı inşallah gecikmeden gelir yada hamilelikten gelmezben şuan hayıt tohumuma dvm cnm başka bişi kullanmıyorum bakalım şu adetim gelsinde tüp ebbek merkezine başvurcam başka bi değişik hastane buldum ona göre yola dvm sen neler yapıyosun
canım senin fsh düşmüştü..işaallah yükselmemiştir...polyana ankarada hulusi hocadan bahsediyorlar çok iyi diye..hiç görüştünmü..sen hangi hastaneye gidiceksin..ayy hadi hayırlı olsun canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
inşallah cnm yükselmemiştir yükselmememi için hayıta dvm ediyorum ama bakalım ne durumda....cnm hulusi hoca sanırsam özelde değil galiba dimi tam bilmiyorumda adını bende duydumda... cnm ben yanlış yazmışım değişik bi hastane bulmalıyım yazacağıma buldum yazmışımarayışlardayım hakkımızda hayırlısı olsun inş. en sonunda tam benim derdimden anlayan çare bulan bi hastaneyle karşılaşırım inşallah..artık gittiğim doktor ve hastanelerin sayısını unuttum okadar çoklarki başka şehirlerdekilerde cabası bi istanbula ve ,izmire el atmadım rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi
başkent hastanesi hulusi büleny zeyneloğlu..canım tüp bebek merkezleri diye topik varya istersen oraya bi bak..baya ünlü
bi hoca diyolar canım..hemde profmuş canım..benimde aklımda istanbul bahçeci var..işallah gidebilirim..yada biz gitmeden şu bebeler gelsin..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?