Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

doktora neden gidiceksin canın rutin muayenemi..kürler sırayla uygulanıyor canım soğan bitince aslanpençesine başlanacak..ve hemen ardısıra..bu ara sen tedavimi görmeyi düşünüyorsun..

Canım doktor adet olunca gel dedi aslında daha tedaviden yeni çıktım gitsem de ne olcak ki.Bir sürü horman ilacı aldım.Evet canım biliyorum sağan bitince diğerine geçecem soağn ramzanda biraz zor oluor ama diğeri daha kolay olur.

kızlar çıkmıycağını bile bile akşam idrar testi yaptım evde.. bişeyler dürtü beni yap diye sonuç yine herzamanki gibi kocaman çok net tek çizgi..ben artık gerçekten inanıyorum normal yolla çok zor..15 aydan beri hiç korunmama ramen bir tek ay bile hamiş kalamadım..Allahım güç ve umut versin umutsuzluğa düşmek istemiyorum.. sadece zamanı var Allahım ol diycek olucak inş..çok zor bir sınavdan geçiyoruz kızlar.. Allahım hiç bir kadına evlat hasretiyle sınamasın inş bizlerede çıkar bir yol göstersin.. çook zorr..

gülnevacım canım benimm Olacak inşş..Ah o tek çizgilerrr..umutlarrr...Rabbim nasib etsin tez zamanda cümlemize gülüm..

gülnevacım canım benimm Olacak inşş..Ah o tek çizgilerrr..umutlarrr...Rabbim nasib etsin tez zamanda cümlemize gülüm..

bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki canım.. hiç gücüm kalmadı artık her adeti beklemeyi..çook yorgun hisediyorum kendimi..sanki yıllarca uraşmışım yılmışım gibi hisediyorum..Allahım güç versin.. sabırdan başka bişey gelmiyo elden..

Canım idrar testini sabah ilk idrarla yapılır ve o testlere pek güvencin olmasin, benim ablamda her zaman yanlış çikiyor. Allahim inşallah bebeşlerimizin kuçağımıza alıp sevmeyi nesip eder

hepimiz yaşıyoruz canım benim zaman zaman kendine çok yüklenme..Zaman gelicek gene dimdik duracağın günler gelicek hemde çok zaman geçmeden..Sabırrr gerçekten..Hepimize versin Yaradann

Canım idrar testini sabah ilk idrarla yapılır ve o testlere pek güvencin olmasin, benim ablamda her zaman yanlış çikiyor. Allahim inşallah bebeşlerimizin kuçağımıza alıp sevmeyi nesip eder

canım şuana kadar testlerimde hiç yanılma payı olmadı negatifse pozitife dönmeddi..gerçi adetime 2 gün var ama yinede yanılma payı var ama oda bize denk gelmez..malum tüp bebekle bile zor hamiş kalıyoz rezerv azlığı olanlar..ben normal yolla hiç ümidim kalmadı artık..biran önce tüpe başlamak isityorum..

ben bugun şunu anladıminsan hiç bir zaman umudunu kesmemeli, mocizeler mevcuttur ve onlari kendi hayatımıza girmemesi için izin vermeliyiz! bugun birkadınla konuşmuştu ben onunla berabar tedavi gormuştum onun tüpleri tikaliydi ve yaşıda 38 di tüp bebekyaptırdı sonuç negatif çıktı tam o ay kendisi hamile kaldı, yani Allahımın yaptı mocizesine bakın ama dersiniz ki sorunu o kadar zor değildi ama sonuça erişti. bugun show haberlere bir çiftigösterdi 3 defa aşılama 9 defa tüpbebek yapmışlar en sonunda oğlan olmuş onların bakan varsa hatırlamıyorsunuz mu hangi doktorda yapmışlar? Ankarılar Anatoliaya gidenler var mı?

canım bende mini tüp başlamıştım bu ay ama fsh yüksek olunca büyümed yumoşlar.. bizim yumoşlar inatçı az ilaçla zor büyüyolar çok ilaçlada kalitesiz oluyolar..ortasını bulmak lazım..onuda ALLAH YOL GÖSTERCEK..

İŞTE RABİMİN MUCİZESİ CANIM.. normali tıpta tüpler tıkalıyken normal yolla çok zor..Rabim bizede mücizeleri yaşatsın inş..Allahtan ümit kesilmez..bazen böyle hisediyorum..çıkmazdayım sanki.. sonra geçiyo canım.. sabah kalkınca bişeyim kalmaz.. kendimi biliyorum..seyretmedim canım hangi merkezde yaptırmışlar acaba ankardamı merkez..

istanbulda yapmışlar! kadın doktor. 5 defa Almaniyada yaptırmışler hepside negatif, ben bildimegöre orda tam5 denemeyi devet karşılıyor. ondan sonra 3 veya 4 denemelerini Turkiyede yapmışler

istanbulda yapmışlar! kadın doktor. 5 defa Almaniyada yaptırmışler hepside negatif, ben bildimegöre orda tam5 denemeyi devet karşılıyor. ondan sonra 3 veya 4 denemelerini Turkiyede yapmışler

keşke burdada devlet karşılasa canım gerçekten madi ve manen çok zor durumlarda kalıyoruz..herkezin hakıdır anne olmak ama gücü olmayıp tüp bebek yaptıramayan cok çift var..burdada devlet karşılıyo ama bin dereden su getirerek.. yok 3 kez aşılama yok yaş sınırı saçma sapan şeyler..yok eşlerden birinin ilk eşinden bir çocuk varsa karşılanmıyo saçma sapan şartlar..Allah devlet büyüklerimize akıl fikir versinde duysunlar sesimizi...

15 ay mı ..:) canım benim... ben 5. yılımdayım ve normal yolla hamile kalmam mümkün değildi çünkü benim rezervim bitmek üzere amh değerim 0 ın altında çıktı.ayrıca eşimde problemli hem morfolojisi bozuk hemde ileri giden hiç spermi yok.eylül 2012 de tüp bebek yaptırdım 2 tane yumurta çıktı hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu.2.tüp bebekte 1 tane yumurta çıktı onuda ocakta yaptırdım tutmadı...mola verdim mola esnasında bişey kaybetmem nasılsa deyip soğan kürü yaptım 3.ayda bıraktım ve adetim 2 gün geçti gerçi adetim tüp bebekten sonra düzensizleşmişti ama umut işte kızlar. insan,çıkmayacak nasılsa diyor ama yinede umudunuda asla hiç kaybetmiyor...test yaptığımda 2. çizgiyi gördüğümde neler yaşadım bir bilseniz iki gözü iki çeşme derler ya aynı o misal..çok sevindik ama o sevincimizde yine 9.haftada son buldu....demem şuki umudunu asla yitirme.3 hafta oldu kürtaj olalı doktor 3 ay korun dedi sizce korunuyormuyum asla zaten hamile kalamıyorum korunup napıcam...bu arada tahlillerimi verdim bile haftaya cuma günü çıkacak.sadece kromozom testini sonraya bıraktık çünkü onda bi problem varsa tek çözümü tüp bebek bizde şuan tüp bebek yaptıracak durumda değiliz...neyse allahım herkese en kısa zamanda nasip atsin inşallah hayırlı bir evlat tabi banada......

bende adet olunca öyle bi hormonlarıma baktırmak için gideyim diyorum ama tüp doktoruna değil..kadın doğumcuya..tüp tedavimi istanbul bahçeciye gitmek istiyorum..bayramdan sonra gidebilirsem bi muayene olmak istiyorum..allah yardımcımız olsun..hem maddi hem manevi güç istiyor..mirage ve gülneva arkadaşlarında dediği gibi maddi olarakta insanı bayaa zorluyor..tamamen özel olduğu için ..allahım tez zamanda göndersin..

benim içinde zor olacak şehir dışına çıkmak..çalışıyorum..bide idarecimiz bizlere katı kurallı canım..transferim tam karne gününe denk geldi..gelişim karnelerini dağıtmak için gittim..dedim 1 saat erken çıkıcam transferim var..bana belgeni getir diyoo yaa..çok moral bozulmuştu..o şekilde transfere gitmiştim..eimde bana sinirlendi..ne takıyosun diye..sen şimdi tarnsfere odaklan diyee..allahım hepimizin yardımcısı olsun..işallah nasipse elimiden geldiğince istanbula gitmeyi düşünüyorum..allah hepimize tez zamanda nasip etsin..

asya canım sen istanbuldamısın..ordaysan kime gidiyosun diye soracaktım canım..:)

gülneva77 işallah pozitifi göreceğin günlerde gelir.en yakın zamanda...hem idrar testi güvenilir olmuyor..

asya canım sen istanbuldamısın..ordaysan kime gidiyosun diye soracaktım canım..:)

yok canım ben istanbulda değilim samsundayım.Aslında bende istanbulu istiyorum ama bizim işler diğerleri gibi değil onlar bir kez gidiyor yaptırıp gelior ama biz sürekli kontrol altında olmalıyız.

Canım senle tedavideydik ve yumurtalar gelişmedi yumurta olmayınca nasıl hamile kalacaksınki.Bence test yapıp boşuna moralini bozmuşsun.Fsh.yı düşürmeliyiz öncelikle soğan kürü yap sende ya da saraçoğlunu ara canım.

canım benim tedavimin başında üç yumoş görülmüştü ama kullandığım serphone hapla doktorun istediği gib büyüme olmadığı için tedavim yaprım kaldı..düşünüyorum acabamı belki haplar sonra işe yaradı yumoşlar büyüdü çünkü ksıklarda çok ağrım vardı yumurlama günümde hisedibiliyorum bazen geliştiklerini..Allahtan ümit kesilmez canım bile bile yinede bekliyoruz..Allah yardımcımız olsun...ben çay ve karışım içemiyorum canım içebilsem keşke ama olmuyo ..istifra ediyorum kesinlikle içemiyorum..bazen aklıma geldikçe yemeklerde soğan kesip yemeye çalışıyorum..biyerde okumuştum haftada iki kere bir adet soğan yenincede işe yararamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…