doktora neden gidiceksin canın rutin muayenemi..kürler sırayla uygulanıyor canım soğan bitince aslanpençesine başlanacak..ve hemen ardısıra..bu ara sen tedavimi görmeyi düşünüyorsun..
kızlar çıkmıycağını bile bile akşam idrar testi yaptım evde.. bişeyler dürtü beni yap diye sonuç yine herzamanki gibi kocaman çok net tek çizgi..ben artık gerçekten inanıyorum normal yolla çok zor..15 aydan beri hiç korunmama ramen bir tek ay bile hamiş kalamadım..Allahım güç ve umut versin umutsuzluğa düşmek istemiyorum.. sadece zamanı var Allahım ol diycek olucak inş..çok zor bir sınavdan geçiyoruz kızlar.. Allahım hiç bir kadına evlat hasretiyle sınamasın inş bizlerede çıkar bir yol göstersin.. çook zorr..
gülnevacım canım benimmOlacak inşş..Ah o tek çizgilerrr..umutlarrr...Rabbim nasib etsin tez zamanda cümlemize gülüm..
kızlar çıkmıycağını bile bile akşam idrar testi yaptım evde.. bişeyler dürtü beni yap diye sonuç yine herzamanki gibi kocaman çok net tek çizgi..ben artık gerçekten inanıyorum normal yolla çok zor..15 aydan beri hiç korunmama ramen bir tek ay bile hamiş kalamadım..Allahım güç ve umut versin umutsuzluğa düşmek istemiyorum.. sadece zamanı var Allahım ol diycek olucak inş..çok zor bir sınavdan geçiyoruz kızlar.. Allahım hiç bir kadına evlat hasretiyle sınamasın inş bizlerede çıkar bir yol göstersin.. çook zorr..
bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki canım.. hiç gücüm kalmadı artık her adeti beklemeyi..çook yorgun hisediyorum kendimi..sanki yıllarca uraşmışım yılmışım gibi hisediyorum..Allahım güç versin.. sabırdan başka bişey gelmiyo elden..
Canım idrar testini sabah ilk idrarla yapılır ve o testlere pek güvencin olmasin, benim ablamda her zaman yanlış çikiyor. Allahim inşallah bebeşlerimizin kuçağımıza alıp sevmeyi nesip eder
bakayım cnm o topiği bi araştırayım....bende cnm istanbul yada izmirdeki mini tüpü istiyorumda şehir dışına çıkmamız için kasımı beklemem gerekiyor iznimiz var yine...ama ben okadar beklemek istemiyorum inşallah cnm inşallah başka şehre gtmeden bebeklerimize kavuşuruz umarım.... rabbim çaresiz bırakmasın....
ben bugun şunu anladıminsan hiç bir zaman umudunu kesmemeli, mocizeler mevcuttur ve onlari kendi hayatımıza girmemesi için izin vermeliyiz! bugun birkadınla konuşmuştu ben onunla berabar tedavi gormuştum onun tüpleri tikaliydi ve yaşıda 38 di tüp bebekyaptırdı sonuç negatif çıktı tam o ay kendisi hamile kaldı, yani Allahımın yaptı mocizesine bakın ama dersiniz ki sorunu o kadar zor değildi ama sonuça erişti. bugun show haberlere bir çiftigösterdi 3 defa aşılama 9 defa tüpbebek yapmışlar en sonunda oğlan olmuş onların bakan varsa hatırlamıyorsunuz mu hangi doktorda yapmışlar? Ankarılar Anatoliaya gidenler var mı?
İŞTE RABİMİN MUCİZESİ CANIM.. normali tıpta tüpler tıkalıyken normal yolla çok zor..Rabim bizede mücizeleri yaşatsın inş..Allahtan ümit kesilmez..bazen böyle hisediyorum..çıkmazdayım sanki.. sonra geçiyo canım.. sabah kalkınca bişeyim kalmaz.. kendimi biliyorum..seyretmedim canım hangi merkezde yaptırmışlar acaba ankardamı merkez..
istanbulda yapmışlar! kadın doktor. 5 defa Almaniyada yaptırmışler hepside negatif, ben bildimegöre orda tam5 denemeyi devet karşılıyor. ondan sonra 3 veya 4 denemelerini Turkiyede yapmışler
Canım doktor adet olunca gel dedi aslında daha tedaviden yeni çıktım gitsem de ne olcak ki.Bir sürü horman ilacı aldım.Evet canım biliyorum sağan bitince diğerine geçecem soağn ramzanda biraz zor oluor ama diğeri daha kolay olur.
bakayım cnm o topiği bi araştırayım....bende cnm istanbul yada izmirdeki mini tüpü istiyorumda şehir dışına çıkmamız için kasımı beklemem gerekiyor iznimiz var yine...ama ben okadar beklemek istemiyorum inşallah cnm inşallah başka şehre gtmeden bebeklerimize kavuşuruz umarım.... rabbim çaresiz bırakmasın....
Canım doktor adet olunca gel dedi aslında daha tedaviden yeni çıktım gitsem de ne olcak ki.Bir sürü horman ilacı aldım.Evet canım biliyorum sağan bitince diğerine geçecem soağn ramzanda biraz zor oluor ama diğeri daha kolay olur.
asya canım sen istanbuldamısın..ordaysan kime gidiyosun diye soracaktım canım..:)
Canım senle tedavideydik ve yumurtalar gelişmedi yumurta olmayınca nasıl hamile kalacaksınki.Bence test yapıp boşuna moralini bozmuşsun.Fsh.yı düşürmeliyiz öncelikle soğan kürü yap sende ya da saraçoğlunu ara canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?