Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet canım haklısın Allahtan umut kesilmiyor.Ben de sana kednimden örnek vereyim 2009 yılında evlendim ve evlendikten 4 ay sonra hamile kladım ama devam etmedi gebelik ve temmuz 2010 da amh0.05 çıkmıştı düşün yani kürtajdan 6 ay sonra filan oluyor ve ben bu fsh olayını öğrenne kadar düzenli 28 günde bir adet oluyordum.O yüzden umutsuzluk yok burada hepimiz birbirimize destek olacaz ve başaracağız.Allah bu kadar duayı geri çevirmez diye düşünüyorum.

yok canım ben istanbulda değilim samsundayım.Aslında bende istanbulu istiyorum ama bizim işler diğerleri gibi değil onlar bir kez gidiyor yaptırıp gelior ama biz sürekli kontrol altında olmalıyız.

evet canım sürekli kontrol altında olmak gerek .. ben sürekli kontrol altındayım çok şükür..bende özelikle aklımda kalan bahçeci tüp bebek merkezi ama şuan gitiğim doktora gitmem benim için daha mantklı..isatnbul bize 1 saat mesafeli arabayla git gel bir gecelik hotelde kalma masrafıyla aynı.. bahçeciye tedaviye başlayınca en az 2 hafta orda kalmak gerekli buda bizim bir tüp bebek masrafıyla eş değer hotel fiyatları canım.. şuan gittiğim doktorum kendi takibini yapıyo iğneleri yapıyo sadece yumoş toplamaya ve transfere gidicem istanbul tüp bebek merkezine bizim için bu yol daha mantıklı ama bahçeci olsa daha iyi olmazmıydı diye aklımda hep soru işareti kalıcak.. Allahım bizim için hayırlı yol neresiyse oraya yönlendirsin inş..işin içine madiyat girince ve şehir dışı olunca merkez seçmekte çokta özgür olunmuyor maalesef canım..

ahh canım bende 2009 da evlendim 5. ayda hamile kaldım ama düştü canım ondan beri kalamaıyorum..4 yıldır uğraşıyorum..allahım tez zamanda nasip etsin..

bende şöyle düşünüyorum gülneva tabi kerkes kısmet..işallah..önce muayene..sonra tedaviye başlayacağım zaman gideyim ..sonra orda o kadar uzun süre kalamam dediğin gibi hem maddiyat..hemde çalışınca olmuyor..adanada kadın doğumcuyla beraber opu ya kadar gideyim..telefonla yumoş gelişimini söylerim diyorum..sonra opu ya gidip.:.transferede kalmak istiyorum aslında 10 gün rapor alıp..yada 3 4 gün sonra dönmek..allah çok bekletmesin tez zamanda göndersin işallah..

canım hamile kalman bile şansını yükseltiyo işte..bende hiç gebelik oluşmadı..pardon yalnış yazmışım canım ben 17 aylık evliyim ama korunmadığım kalde hiç hamile kalamadım canım..bir kere bile hamiş kalman şansını artırıyomuş doktorum öyle demişti..benimde geçen sene amh 0,16 idi fsh devamlı yükseliyo bazen inebiliyo en düşük fsh4 en yüksek fsh 39 görüyorum.. ben tedaviye başlayalı 7 ay oldu canım ilk bir sene normal yolla hamile kalırım dye tedavime başalmadım fsh yüksek olduğunu bile bile..çok büyük hata yapmışım canım..7 ay önce adetlerim hep düzeniydi tedavye başladım adetleri düzensiz olmaya başladı.. geçen ay 61 gün adet oldum söktürücülerle adet oldum.. yolun sonun geliyorum diye düşünmeye başladım..bu ayda yumoşlar büyümeyince tedavim yarım kalınca adet düzenleyici hap vaerdi doktorum cylo kullandım bitti.. iki gün önce...

canım senin mesleğin neydi..hiç bişeye kafana takma canım gerektiğin zaman al raporunu..bebeğin için her yolla başvur..bende çalışmam gerek aslında tek eşimin maaşıyla doktor masrafı ev masrafı bayağ zorlanıyoruz canım..ben çalışamıyorum işe girsem ilk etapta rapor almam çok zor olucak tüp bebek olursam.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.. çalışsak bir dert çalışmasak bir dert canım..

canım önceden gebe kalmış olmak pek farketmiyor..bende 4 yıl önce kaldım..düşün yanii ..öyle olsa bu zaman kadar bidaha kalmazmıydım..3 kere tüp denedim..klomen tedavilerim var arada..ki benim çocukda var..ama aradan çookk zaman geçti..vucut değişiyor..ve allah ol derse olacak canım bekliycez..daha çok olmamış evleneli..kalacaksın hamiş allahın izniyle..

canım anaokulu öğretmeniyim..bıcırıklarla uğraşıyorum.. aynen rapor alacam..ama önce çocukları okula alıştırmam lzım..gerçi burayada yazdımmı bilmiyorum bahçeci ekibinden güvenç beye yazdım bekliyor beni..:) iki defa opu yaptırmak istiyorum..olabilir demiş doktor..bende embriyo ya bir ya iki oluyo ya..bakalım allahım yardımcımız olsun..emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin..en kısa zamanda..

inş canım ya .. sağlıklı olsunda bebiş geç gelsin.. her zaman sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum rabimden..sen ne zaman düşünüyosun bidaki tüp bebek tedavisini canım..gel bir görüşmeye konuş bence bahçeci tüp bebek merkeziyle canım söylediğin gibi kabul ederler belki..

canım ekim de ..ama bayramdan sonra bi gitmek istiyorum..ben bahçeci ekinden güvenç beyle yazıştım beni bekliyor olabilir dedi..gelin detaylı inceleme yapıp planlayalım dedi..sen hemen düşünüyormusun herşey normalse hormonlar..

ne güzel canım ya..memursun yani..okular tatile girmedimi canım ya..hım dondurma işlemimi yaptırmayı düşünüyosun güzel fikir aslında..benimde aynen canım iki yada üç oluyo yumoş dört hiç görülmedi daha..ben adet olayım karışım yapıcam canım agnustan da kullansam olurmu acaba karışım bitikten sonramı kullansam..biesteronda tedavi aşamasında kullanılmıyomuş napsam önce angustanmı kullansam sonramı agnusta kullansam..kafam çok karıştı doktorum tvsiye etmedende hiç kullanmak içimden gelmiyo gerçi canım ya..

kabul etti yani ne güzel canım bendemi öyle yaptırsam acaba..gerçi doktorum istanbul tüp bebekle anlaşmalı ama..konuşsam kabul edermi doktorum çok heycanlandım şimdi canım ya.. gerçi istanbul tüp bebekte aret beyde çok başarılı diyo doktorum..

gulnevam adetine daha 2 gün varmış kuzum idrar testi adeti geçtikten sonra sonuç vermiomu....allahtan ümit kesilmez ne olmaz denilenler imkansız görünenler hamile kalıo rabbim bizede merhamet etsin inşallah....
cnm senin mini tüp tedavi olarak hangi ilaçları kullanmıştın tek serophone hapmı... bu alısalısin gittiği izmirdeki hastane gibimi protokol uygulanacaktı sana fiyat olarak nekadardı...
o idareciyi napmalı allah halden anlayanlarla karşılaştırsın cnm...ama senin düşüncen bana çok mantıklı geldi ummuseleme normal kadın doğumcuda takip yaptırıp opuya şehr dışına çıkmak gerçekten vakitten tasarruf
cnm senin çocuğun kaç yaşındaydı

canım evet tatildeyim ..bayramdan sonra muayenneye gidicem işallah..ama tedaviye ekim gibi başlayabilirim allah nasip ederse hayırlıs allahım yardımcımız olsun..bence karışımıda yap agnucastonda iç canım hem fsh hemde kaliteyi artırmış oluyosun...fsh düşerse tedaviye başlıycakmısın...

bence konuş canım hatta ısrar et..çünkü az sayıda yumoş neyapalım..alısalıs arkadaşımızda iki embriyosu var..tekrar uğraşıyor embriyo biriktirmek için..

inş canım fsh düşerse tedaviye başlıycam.. biraz hesapladım bayrama denk gelicek galiba bayramdada planlarımız vardı eşimle tatile gidicektik benim memleketime hem bayram ziyareti hem tatil..yumoşlar o aşamaya gelsinde canım planlarımı ertelemeye razıyım..

serphone ilk etapta uygulancaktı en fazla ilaç masrafı 150 tutar demişti doktorum.. canım ama bizim fsh yükseken yumoşlar gelişmiyo maalesef canım..

hayırlısı canım..tabiki öncelik bebek..işallah herşey yolunda gider..hamile kalırsın allahın izniyle..

hayırlısı canım..tabiki öncelik bebek..işallah herşey yolunda gider..hamile kalırsın allahın izniyle..

inş canım..sende inş tüp bebek gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın canım..hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..rabim emeklerimiz boşa çıkarmasın inş..ben yumoş biriktirme işlei mantıklı geldi eşimle konuşucam bu konuyu..doktorumlada konuşucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…