acaba hafifmi geldi yetmedimi ki büyütmeye cnm iğneyledemi büyümüyor senin yumoşlar...fsh yüksekken hamile kalan çok insan var cnm o birazda nasip kısmet....serphone ilk etapta uygulancaktı en fazla ilaç masrafı 150 tutar demişti doktorum.. canım ama bizim fsh yükseken yumoşlar gelişmiyo maalesef canım..
oğlum var canım 19 yaşında..ilk evliliğimden..4,5 yıl önce ikinci evlilik yaptım..evlendikten sonra 5.ayda kaldım hamiş ama düştü..4 yıldır uğraşıyorum canım..bu arada eşim çocuk yok..işallah baba olmak isteyenleri baba anne olmak isteyenleri anne yapsın..sağlıklı evlatlar versin..sizede en kısa zamanda diliyorum..
Kizlarr bugun esim ewe karisim getirmis hem kendine hem bana saracogluna baslayamadim ramazan sonrasi demistim hatirlarsaniz sogan da oldugu icin midem sorunlu..
Her neyse dun bi bayan yazmisti ankarada tup bebek tecrubem diye onun aldigi yerden almis eski bi baharatci diye ona gittim dedi bakalim ne olcakk..biesteron kullanmasin demis. kullancaksa hic alma demis.bide esim dedine gore adamin elinde bi suru rapor varmis fsh 50bile var ama hamile kalmislar diyo yani kizlar anlamadim bu bitkiciler tipin ilacini kullamayin diyo tipcilarda yani doktorlarda bitkilcilerinkine guven duymuyo biesteron birakcam buna baslicam bu daha kolayy kasikla ye ;-)
acaba hafifmi geldi yetmedimi ki büyütmeye cnm iğneyledemi büyümüyor senin yumoşlar...fsh yüksekken hamile kalan çok insan var cnm o birazda nasip kısmet....
maşallah cnmya rabbim hepimize evlatlar versin ve yavrularımızın büyüyüp mürüvetlerini görmek nasip etsin....inşallah cnm allahım daha fazla bekletmesin hiçbirimizi hayırlı sağlıklı versin....aminnnnn
fsh 17 olduğu ay yine başlamıştı dokturm tedaviye 3 ay önce üç tane büyüdü ineyle hem göbektem hem kalçadan ine yapılıyodu en yüksek doz..oorantısız büyümüşlerdi o zamanda 22 mm 17mm 14mm öyle olunca doktorum yine tedavimi yarıda kesti parana yazık bir tanede olsa toplanır transferde yaparlar para almak için bence yumoşlar kaliteli değil demişti doktorum.. bende doktorumu dinledim o ayda aşılama yapmıştı doktorum bana ilaçlar boşa gitmesin diye.. fsh yüksekn büyümüyo yumoş ilaçlada canım ama kalitesiz oldukları için gebelik oluşsada bebek durmuyo düşüyo..
Kizlarr bugun esim ewe karisim getirmis hem kendine hem bana saracogluna baslayamadim ramazan sonrasi demistim hatirlarsaniz sogan da oldugu icin midem sorunlu..
Her neyse dun bi bayan yazmisti ankarada tup bebek tecrubem diye onun aldigi yerden almis eski bi baharatci diye ona gittim dedi bakalim ne olcakk..biesteron kullanmasin demis. kullancaksa hic alma demis.bide esim dedine gore adamin elinde bi suru rapor varmis fsh 50bile var ama hamile kalmislar diyo yani kizlar anlamadim bu bitkiciler tipin ilacini kullamayin diyo tipcilarda yani doktorlarda bitkilcilerinkine guven duymuyo biesteron birakcam buna baslicam bu daha kolayy kasikla ye ;-)
cnm bayada büyümüşler ama okadar bile büyümesi güzel bişi fshya karşı.... yanlış hatırlamıyorsam baharında orantısız büyümüştü ama yinede tekte olsa transfer olmuştu cnm acaba sendemi tekte olsa bi denesemiydin cnm rabbim büyük belki tek bi taneye can verecekti allah..ama nasip kısmet cnm bunlarıda yaşamamız gerekiomuş...ama benim 22 mm ye kadar büyümüş olsa ben ısrarla tek bile olsa dvm ederdim cnm tüp yaprtırıdım...
bu büyüme inenin 3 günü olmuştu canım anormal büyüdüler.. normali bu kadar çabuk büyümemelreri..bu şekilde çabuk büyürse kalitesiz olurmuş yumoşlar..doktorların bir bildiği var canım..ben doktoruma güveniyorum sözünden çıkmıyorum..bekliycez diyor canım bakalım bu ay fsh kaç cıkıcak..
adetin kaçıncı gün başlamıştınki iğnelere....bakalım cnm fsh lerimiz ne durumda bu ay senin 2 gün kaldı dimi adete
adetin 3 günü başlamıştık ineye canım.. adet olmam lazım bugün yarın..inş söktürücüye gerek kalmadan gelir kırmızılar canm..
gerçekten çok erken büyümüşler ozaman....30 güne birmi oluodun adet normalde
fsh 17 olduğu ay yine başlamıştı dokturm tedaviye 3 ay önce üç tane büyüdü ineyle hem göbektem hem kalçadan ine yapılıyodu en yüksek doz..oorantısız büyümüşlerdi o zamanda 22 mm 17mm 14mm öyle olunca doktorum yine tedavimi yarıda kesti parana yazık bir tanede olsa toplanır transferde yaparlar para almak için bence yumoşlar kaliteli değil demişti doktorum.. bende doktorumu dinledim o ayda aşılama yapmıştı doktorum bana ilaçlar boşa gitmesin diye.. fsh yüksekn büyümüyo yumoş ilaçlada canım ama kalitesiz oldukları için gebelik oluşsada bebek durmuyo düşüyo..
haptan iki gün sonra adet olmam lazım canım bugün iki gün olucak adet..cok düzensiz adetleri bu aralar normal 28 günde bir oluyodum canım..bugün 29 günüm..
bu büyüme inenin 3 günü olmuştu canım anormal büyüdüler.. normali bu kadar çabuk büyümemelreri..bu şekilde çabuk büyürse kalitesiz olurmuş yumoşlar..doktorların bir bildiği var canım..ben doktoruma güveniyorum sözünden çıkmıyorum..bekliycez diyor canım bakalım bu ay fsh kaç cıkıcak..
canım doktorun nasıl yarım kesmiş tedavini..gayet iyi 22 biri 17 bu ikisde döllenirdi..tedaviyi tamamlamalıydı bence yaa..belli olmazki..ne kötü embriyolar olmaz denmiş aama olmuş..wanna arkadaşımız tek taşıyla kalmadımı..bu doktorları anlamak mümkün değil... döllenmeden kalitelimi değilmi anlaşılmaz..döllenmeden anlaşıyor kalite durumu..birinci kalite ikinci kalite oluyo yaa..onları fragmantasyona göre değerlendiriyolar..yanii hücre bölünürken atıklar hücre atıkları oluşuyo ozaman kalite düşüyo..
canım doktorun nasıl yarım kesmiş tedavini..gayet iyi 22 biri 17 bu ikisde döllenirdi..tedaviyi tamamlamalıydı bence yaa..belli olmazki..ne kötü embriyolar olmaz denmiş aama olmuş..wanna arkadaşımız tek taşıyla kalmadımı..bu doktorları anlamak mümkün değil... döllenmeden kalitelimi değilmi anlaşılmaz..döllenmeden anlaşıyor kalite durumu..birinci kalite ikinci kalite oluyo yaa..onları fragmantasyona göre değerlendiriyolar..yanii hücre bölünürken atıklar hücre atıkları oluşuyo ozaman kalite düşüyo..
adetin 2. günü iğneye başlanıyor 3 gün sonra yani 5. günmü bu şekilde büyümüş oluyolar..birden aşırı dozmu yükledi acabayinede devam etmeliydi..ama demekki kısmet değilmiş..işallah fsh düşer bak ozaman daha güzel büyü yumoşların...
kalitesiz olduğunu bildiği halde aşılama yapmasıda ilginç geldi cnm banacanım çok erekn büyüdüler adetin 3 günü başlanmıştı ineler 3 gün sonra baktı doktorum ultrasonla yani adetin 6 günü bu değerlerdeydi yumoşlar..doktorların bir biliği var diye düşünüyorum canım erken büyümeleride anormalmiş canım.kalitesiz olurlarmış.doktorumun açıklaması..kaliteli olsiardı zaten olurdu canım aşılama yapıldı o ay çatlatma inemi oldum sonra 36 saat aşılama yapıldı.. hayırlısı canım ya kaliteli olsalardı dölenirlerdi zaten canım..
kalitesiz olduğunu bildiği halde aşılama yapmasıda ilginç geldi cnm bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?