çocukken ne güzeldi hiç derdimiz yoktu. annem hep derdi kadın olunca görürsünüz siz diye haklıymış.kadın olmak helede anne olmaya çalışmak bile çok zormuş...bende adet olunca öyle bi hormonlarıma baktırmak için gideyim diyorum ama tüp doktoruna değil..kadın doğumcuya..tüp tedavimi istanbul bahçeciye gitmek istiyorum..bayramdan sonra gidebilirsem bi muayene olmak istiyorum..allah yardımcımız olsun..hem maddi hem manevi güç istiyor..mirage ve gülneva arkadaşlarında dediği gibi maddi olarakta insanı bayaa zorluyor..tamamen özel olduğu için ..allahım tez zamanda göndersin..
canım benim tedavimin başında üç yumoş görülmüştü ama kullandığım serphone hapla doktorun istediği gib büyüme olmadığı için tedavim yaprım kaldı..düşünüyorum acabamı belki haplar sonra işe yaradı yumoşlar büyüdü çünkü ksıklarda çok ağrım vardı yumurlama günümde hisedibiliyorum bazen geliştiklerini..Allahtan ümit kesilmez canım bile bile yinede bekliyoruz..Allah yardımcımız olsun...ben çay ve karışım içemiyorum canım içebilsem keşke ama olmuyo ..istifra ediyorum kesinlikle içemiyorum..bazen aklıma geldikçe yemeklerde soğan kesip yemeye çalışıyorum..biyerde okumuştum haftada iki kere bir adet soğan yenincede işe yararamış...
inşallah tez zamanda emeklerimizin karşılığını alırız canım sen tedaviye devam et...canım hamile kalman bile şansını yükseltiyo işte..bende hiç gebelik oluşmadı..pardon yalnış yazmışım canım ben 17 aylık evliyim ama korunmadığım kalde hiç hamile kalamadım canım..bir kere bile hamiş kalman şansını artırıyomuş doktorum öyle demişti..benimde geçen sene amh 0,16 idi fsh devamlı yükseliyo bazen inebiliyo en düşük fsh4 en yüksek fsh 39 görüyorum.. ben tedaviye başlayalı 7 ay oldu canım ilk bir sene normal yolla hamile kalırım dye tedavime başalmadım fsh yüksek olduğunu bile bile..çok büyük hata yapmışım canım..7 ay önce adetlerim hep düzeniydi tedavye başladım adetleri düzensiz olmaya başladı.. geçen ay 61 gün adet oldum söktürücülerle adet oldum.. yolun sonun geliyorum diye düşünmeye başladım..bu ayda yumoşlar büyümeyince tedavim yarım kalınca adet düzenleyici hap vaerdi doktorum cylo kullandım bitti.. iki gün önce...
:) canlıyım ya nasıl gitsin canım ramazanda şimdi mutfağa gireceğim malum yemek telaşı...bende soğan kürüne tekrar başlıycam ama ben 3 hafta önce kürtaj oldum malum ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bi olayım hesaplayıp tekrar başlıycam... ben mutfağa geçiyorum canlar arada girer bakarım...canlı selam mirage 80 nasılsın..nasıl gidiyor...
hangi iğneleri kullanmıştın cnmaşılamada düşünüyodu ben canım aslında ilk etapta..ondada acabamı diye soru işaret kalmışki aşılama yaptı canım..ben güveniyorm doktoruma..elinden geleni yapıyo zaten o inlelrden sonra adetlerde dengem bozuldu..çok güçlü ineler canım..bütün dengeyi bozuyo gerçekten..
hangi iğneleri kullanmıştın cnm
anladım cnm inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmazsormadım canım isimlerini bilmiyorum ama yüksek doz demişti hemşire ineleri yaparken..
canım ben herzaman adetin 3 günü gidiyorum doktora fsh düşüş varsa tahlilerime göre bakılıp karar veriyo doktorum hangi tedavi uygulaycak diye..o ayda öyle olmuştu adetin 3 günü başlanmıştı ineler..doktorumda fsh düşüşü bekliyo canım o zamna daha güzel büyücek yumoşlar diyo bakalım canım...
Kuzlar sordunuzya ne var icinde diye pancar pekmexi bal dut pekmwzi keciboynuzu pekmezi kudret nari ari sutu polen uzum cekirdegi isirgan tohumu damla sakizi salep saf ginseng havlucan kina kina zencefil zerdacal karanfil tarcin turp tohumu kereviz tohumu roka tohumu pirasa tohumu corekotu. bu karisimi tahta kasikla esin ve sen yiyin demis bide cay vermisvkantoran cjoban cokerten hayit tohumu kirkkilit altin otu ogul otu lavanta biberiye ayni sefa karabas bu cay karisiminida bay bayan beraber iciniz diyo.kizlar kendinizi sicak tutun soguk seyler yiyip icmeyin aci yemeyin demis
ALLAHİN İZNİ İLE OLUR DEGERLER COK YUKSEK DGL DEMİS.ESİMİN SORUNU YOKTU AMA ONADA İCİCEKSİN DEMİS
evet canım sürekli kontrol altında olmak gerek .. ben sürekli kontrol altındayım çok şükür..bende özelikle aklımda kalan bahçeci tüp bebek merkezi ama şuan gitiğim doktora gitmem benim için daha mantklı..isatnbul bize 1 saat mesafeli arabayla git gel bir gecelik hotelde kalma masrafıyla aynı.. bahçeciye tedaviye başlayınca en az 2 hafta orda kalmak gerekli buda bizim bir tüp bebek masrafıyla eş değer hotel fiyatları canım.. şuan gittiğim doktorum kendi takibini yapıyo iğneleri yapıyo sadece yumoş toplamaya ve transfere gidicem istanbul tüp bebek merkezine bizim için bu yol daha mantıklı ama bahçeci olsa daha iyi olmazmıydı diye aklımda hep soru işareti kalıcak.. Allahım bizim için hayırlı yol neresiyse oraya yönlendirsin inş..işin içine madiyat girince ve şehir dışı olunca merkez seçmekte çokta özgür olunmuyor maalesef canım..
canım benim..tüp bebek için 3. gün geç herzaman 2. gün başanılır iğnelere..eğerki aşıma olacaksa yada sadece yumurta takibi yapılacaksa 3. gün balanılır..ben 3 defa tüp denedim 3.de öyle oldu normal tedavilerde 3.gün başladı..fsh düşünce daha iyi olacaktır..ama bizim normalde yüksek olduğu için düşsede..biraz zorluk oluyor..benim doktor şaşırmıştı fsh düşük yinede zor büyüyor yumurta diye..işallah önümüzdeki süreç başarılı geçsin canım..bebğine kavuşursun..
Kuzlar sordunuzya ne var icinde diye pancar pekmexi bal dut pekmwzi keciboynuzu pekmezi kudret nari ari sutu polen uzum cekirdegi isirgan tohumu damla sakizi salep saf ginseng havlucan kina kina zencefil zerdacal karanfil tarcin turp tohumu kereviz tohumu roka tohumu pirasa tohumu corekotu. bu karisimi tahta kasikla esin ve sen yiyin demis bide cay vermisvkantoran cjoban cokerten hayit tohumu kirkkilit altin otu ogul otu lavanta biberiye ayni sefa karabas bu cay karisiminida bay bayan beraber iciniz diyo.kizlar kendinizi sicak tutun soguk seyler yiyip icmeyin aci yemeyin demis
ALLAHİN İZNİ İLE OLUR DEGERLER COK YUKSEK DGL DEMİS.ESİMİN SORUNU YOKTU AMA ONADA İCİCEKSİN DEMİS
çocukken ne güzeldi hiç derdimiz yoktu. annem hep derdi kadın olunca görürsünüz siz diye haklıymış.kadın olmak helede anne olmaya çalışmak bile çok zormuş...
ah keşke çocuk kalsaydık ya da bu sorunlarla hiç uğraşmasaydık.
bu yerleşme kanaması nasıl bişi oluyorkiahh ahh şu yerleşme kanamasını görmek banada nasip olacakmı acaba bi yerleşme kanamasıdır almış başını gidiyor bi bana denk gelmedi şu yerleşme kanaması kanamayıda geçtim o çift çizgiyi ancak rüyalarımda görüyorum gerçekte nezman görücem bilmem silik ikinci çizgiye bile razıyım o hayalet çizgilerden bende istiyorum
sanki mesir macunu gibi değil mi.İnşallah şifa olur.
Benim fsh degerım 14. Tüp bebek olacak acaba tutar mı. Bazıları tutmaz dıyor kafam karısık
her doktor kafasına göre takılıyor sanırım canım.ben adana başkentte yaptırdığımda fsh değerime bakmadılar bile sadece e2 ye baktılar...anlamıyorum bu doktorları.
Canım izmitte misin?
Benim fsh degerım 14. Tüp bebek olacak acaba tutar mı. Bazıları tutmaz dıyor kafam karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?