Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çocukken ne güzeldi hiç derdimiz yoktu. annem hep derdi kadın olunca görürsünüz siz diye haklıymış.kadın olmak helede anne olmaya çalışmak bile çok zormuş...

ben soğan kürü yaptım demiştim ama şimdi siz yazınca aklıma geldi ben ayrıca hep salata yaptım bol soğanlı ayrıca yumurta haşladım sırf yanında soğan yiyebilmek için belkide onların faydasını gördüm kimbilir.soğanın kadın rahmi için yaratıldığını okumuştum....
inşallah tez zamanda emeklerimizin karşılığını alırız canım sen tedaviye devam et...

canlı selam mirage 80 nasılsın..nasıl gidiyor...
:) canlıyım ya nasıl gitsin canım ramazanda şimdi mutfağa gireceğim malum yemek telaşı...bende soğan kürüne tekrar başlıycam ama ben 3 hafta önce kürtaj oldum malum ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bi olayım hesaplayıp tekrar başlıycam... ben mutfağa geçiyorum canlar arada girer bakarım...

hangi iğneleri kullanmıştın cnm

canım benim..tüp bebek için 3. gün geç herzaman 2. gün başanılır iğnelere..eğerki aşıma olacaksa yada sadece yumurta takibi yapılacaksa 3. gün balanılır..ben 3 defa tüp denedim 3.de öyle oldu normal tedavilerde 3.gün başladı..fsh düşünce daha iyi olacaktır..ama bizim normalde yüksek olduğu için düşsede..biraz zorluk oluyor..benim doktor şaşırmıştı fsh düşük yinede zor büyüyor yumurta diye.. işallah önümüzdeki süreç başarılı geçsin canım..bebğine kavuşursun..

Kuzlar sordunuzya ne var icinde diye pancar pekmexi bal dut pekmwzi keciboynuzu pekmezi kudret nari ari sutu polen uzum cekirdegi isirgan tohumu damla sakizi salep saf ginseng havlucan kina kina zencefil zerdacal karanfil tarcin turp tohumu kereviz tohumu roka tohumu pirasa tohumu corekotu. bu karisimi tahta kasikla esin ve sen yiyin demis bide cay vermisvkantoran cjoban cokerten hayit tohumu kirkkilit altin otu ogul otu lavanta biberiye ayni sefa karabas bu cay karisiminida bay bayan beraber iciniz diyo.kizlar kendinizi sicak tutun soguk seyler yiyip icmeyin aci yemeyin demis

ALLAHİN İZNİ İLE OLUR DEGERLER COK YUKSEK DGL DEMİS.ESİMİN SORUNU YOKTU AMA ONADA İCİCEKSİN DEMİS

maşallah yok yokmuş karışımın içinde şifa olsun cnm peki bu karışımın genel bi adı varmı ne diyip alıcaz ismi ne cnm aktarlarmı satıyomuş tadı nasıl cnm bide maşşalh çok kuvvetli gibi kilo yaparmıki :)))))

Son düzenleme:

Canım izmitte misin?

canım ben geçen tüp de 3. gün başladım iğnelere doktorda hiç birşe söylemedi.

sanki mesir macunu gibi değil mi.İnşallah şifa olur.

bu yerleşme kanaması nasıl bişi oluyorki ahh ahh şu yerleşme kanamasını görmek banada nasip olacakmı acaba bi yerleşme kanamasıdır almış başını gidiyor bi bana denk gelmedi şu yerleşme kanaması kanamayıda geçtim o çift çizgiyi ancak rüyalarımda görüyorum gerçekte nezman görücem bilmem silik ikinci çizgiye bile razıyım o hayalet çizgilerden bende istiyorum

Ewettt cnmm o yerlesme kanamasi bende gorcekmiyim.cok merak icindeyimmm ;-);-)
Sanki hamile kalmak dunyanin en zor isi gibi geliyooo

her doktor kafasına göre takılıyor sanırım canım.ben adana başkentte yaptırdığımda fsh değerime bakmadılar bile sadece e2 ye baktılar...anlamıyorum bu doktorları.

benim e2 değerim 41
prl_3Is değeri : 43,37
Lh: 4,05

Benim drum senın ultrasonda görulenle tahlıller farklı dıyor. benım ıcın ultrasondaki gördugum yumurtalar önemli dedi. Sizinkısı tuttu mu

Benim fsh degerım 14. Tüp bebek olacak acaba tutar mı. Bazıları tutmaz dıyor kafam karısık

canım fsh çokta yüksek değil bence şansını dene.. ben fsh 29 iken başlamıştım yumoşlar büyümedi..senin bence fsh düşük inş Allahın izniyle yumoşlar sorunsuz büyüsünde canım..fsh yüksekn genelde yumoşlar büyümüyo tdavin yarım kalabiliyo..Allah ol derse olur canım..kimseyi kafana takma..Allahında izniyle yolla devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…