- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
canım fsh çokta yüksek değil bence şansını dene.. ben fsh 29 iken başlamıştım yumoşlar büyümedi..senin bence fsh düşük inş Allahın izniyle yumoşlar sorunsuz büyüsünde canım..fsh yüksekn genelde yumoşlar büyümüyo tdavin yarım kalabiliyo..Allah ol derse olur canım..kimseyi kafana takma..Allahında izniyle yolla devam..
Çok teşekkür ederim canım.Allah isteyen herkese en kısa zaman da versin ınşallah. ben hayıt tohumunu demleyıp ıcıyorum. Bal polen çörekotu yıyorum. aktarlar drdan daha detaylı bılgı verıyor:) herseyı bılıyorlar. aktar bana tüp ıcın acele etmıssın 3 ay kürle 18-20 fshyla gelenler hamıle kaldı dıye bana acıklama yapıyor:) çaresızlık herşeye yöneltiyor
Cnm benim fsh 14 du biesteronla 6 ya dustu tupe basladik ama zarzor buyudu ve 9 yumurta toplandi 5idollendi..1ritransfer oldu kanun nedeniyle ve tutmadi bence aktara basvur ve karisimlarla dene tupu derim.insallahh tutar seninki cnm
benim e2 değerim 41
prl_3Is değeri : 43,37
Lh: 4,05
Benim drum senın ultrasonda görulenle tahlıller farklı dıyor. benım ıcın ultrasondaki gördugum yumurtalar önemli dedi. Sizinkısı tuttu mu
benım tup bebek bayramdan sonra olacak aktar 20 gunluk bır karısım vereyım dedı ama içime sınmedı. hergun polen bal mıdemı maf edıyor polen kokusuna dayanamıyorum. dr bana düşmesi için ılaç falan da vermedi. süt hormonu yuksek dıye dostınex verdı. hıstereskopı yapıldı. dra kalsa asılama yapacaktı bız tup bebek ıstedık. zten ben de arastırıyorum tutmama ıhtımalı yuksek artık herseyı Allahıma bıraktım.
kızlarrrrrrrr aklıma bişi takıldı... fshımız indikten sonra bu yumurtalarımızın büyümemesi gelişmemesi kalitesizleşmesi boş çıkması vs gibi sorunlar fsh yı zorla kendimiz ilaçla kürle düşürdüğümüzle alakalı olabilirmi acaba fsh mız ilaçsız kürsüz kendiliğinden normale dönüncemi yumiler kaliteleşecek düzenli büyüyecek dolu çıkacak gelişecek:26::26::26::44::44::44::44: çünkü önceden fsh sı yüksek ama ilaçla kürle fsh sı düşmüş arkadaşları okudum geçmiş dönemdekilerin ve herkesin yumisi kalitesiz boş çıkmış fsh sı düşmüş olsa bile :26::26::26: bu fsh da kendiliğinden nezaman inerki kürsüz ilaçsız yapıştı yakamıza bu arada ben gebelik testi die yanlışlıkla ovu testi yapmışım iki çizgide kopkoyu benim yumurtlamam hiç bitmemiş demek adete 5 gün falan var adete bikaç gün kala yumurtlarmı insan çok ilginç ben galiba kafayı yemenin eşiğine çoktan geldim benim dengeler altüst
Haydi insalllahhhhh bakalimmmm pozitiff bebege delalett ederrrr yupppiii insallaghhcanım ya hamile olmayasın genelde çünkü hamile olanların adete yakın hep ovu testi pozitif çıkıyomuş..okuyunca heycanlandım umutlandım senin için inş vardır..
canım ya hamile olmayasın genelde çünkü hamile olanların adete yakın hep ovu testi pozitif çıkıyomuş..okuyunca heycanlandım umutlandım senin için inş vardır..
Haydi insalllahhhhh bakalimmmm pozitiff bebege delalett ederrrr yupppiii insallaghh
baharrrrrrrr ciddimi bunu bilmiyodum ben sanıyorumki tek yumurtladığında koyu olur sende beni bu cvpla çok ama çok heycanlandırdın inşallah inşlalah hamileyimdirovu testinden sonra ben birde gebelik testi yaptım çok çok hafif ışığa tutunca görünen çok dikkatli bakınca görünen silik siliktende öte o hayalet çizgiden gördüm ben ya ben psikolojikmen gördüm yada hamileyim inş. ama sanmıyorum adetime 5 6 gün varki bence testler yanlıştı gibi allahım hayırlısı inş. hamile kalmışımdır
Allahımmmmmmmmmmm ben neler okuyorummmmmmmmmmmmm..Çıtırımm hamilesindir inşş yaaaaaaaaaaaa...Nasıl beklicen adetini şimdi..
Yarın sabah idrarı ile bir daha yap bakalım ama normal gebelik testi yap..5-6 gün var ise adetine git kan ver yada sabredemezsen..
Ayyy tüm tüylerim diken diken olduu yaaa inşşşşşşşşşşşş ama inşşşşşşşşş hamilseindirr gülümmmmmmm..Bayram yaşarız hep birlikte..
baharrrrrrrr ciddimi bunu bilmiyodum ben sanıyorumki tek yumurtladığında koyu olur sende beni bu cvpla çok ama çok heycanlandırdın inşallah inşlalah hamileyimdirovu testinden sonra ben birde gebelik testi yaptım çok çok hafif ışığa tutunca görünen çok dikkatli bakınca görünen silik siliktende öte o hayalet çizgiden gördüm ben ya ben psikolojikmen gördüm yada hamileyim inş. ama sanmıyorum adetime 5 6 gün varki bence testler yanlıştı gibi allahım hayırlısı inş. hamile kalmışımdır
canım benim ultrasonda 3 tane yumurta gördü.adetin 3.günü e2 değerim 47 ydi. hemşire 50 nin altında olanlara tüp bebek tedavisi başlıyor dedi bizde başladık ama 2 tane yumurta büyüdü ama 1 tanesi kaliteli çıktı oda 1. kaliteydi ama kısmet olmadı tutmadı yani..diğer değerlerimi bilmiyorum ama fsh a bakmıyoruz dedi çok önemsemediler yani...canım zaten bir yumurta yetiyor biliyorsun bebiş için allahım tez zamanda nasip etsin o güzel duyguyu, o güzel mucizevi varlığı kucağımıza almayı ve büyütmeyi..
canım seni üzmek istemem ama o hayalet çizgi dediğin bende görmüştüm geçen ay..ama biz galiba görmek istediğimizi görüyoruz ..şu ana kadar idrar testinde hiç yanılmadı bende..bence çok umutlanma canım ya sonra atlatmak daha kötü oluyo..biz seninle aynı zamanda adet olduk..kesin sonuç için kan testi yaptır lütfen..vasa kanda mutlaka çıkar.. ha birde sen geçen ay film çektirmiştin filimden sonra hamiş kalanda çok canım..inş hamişsindir ama fazla kapıtırma yinede kendini canım..
cnm zaten ihtimal bile veremiyorumda umut dünyası işte bide dediğin gibi ben rahim filmi çekildiğim ay klomende kullanıyodumdoktor yumoşların güzel büyüyor ama rahmin ince demişti kontrolde bilmiyorum nasip kısmet cnm hayırlısı olsun ben artık neye üzüleceğime şaşırdım allah daha beter dert vermesin..o hayalet çizgiyi görmek istediğimi için görüoz haa allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?