canım Allah yardımcımız olsun..zoor bir sınavdan geçiyoruz..bu ay kendimi çok rahat bırakmaya karar verdim..iki gün önce gece testimi yaptım tek çizgi sabah tekrar baktım o hayalet çizgi yine belirmiş..ama hiçte umutlanmıycam iki gün daha bekliycem gitcem kan tesimi yaptırmaya..gerçi sabah adet belirtilerim gibi belirtiler başladı..hafif koru ren akıntım..bugün gelir diye bekledim hala gelen giden yok..
hayalet çizgi yinemi gördün sen....senin adet tarihin geçti dimi birde cyclo kullanmıştın kaç gün oldu biteli..yerleşme kanaması olmasın o koyu akıntı
hiç zanetmiyorum canım benim koyu renk yerleşme kanaması açık kırmızı oluyomuş..bizde olmaz o yerleşme kanası canım be..sabah sökülürüm diye tahmin ediyorum..sende kan testine git kafanda kurmaktansa canım..klomende kullandın hamiş kalma ihtimalin yüksek..
kaç gün oldu hapın biteli...cnm ben adet tarihim geçmeden kan testine gitmeyi düşünmüyorum inan bana o negatifi görmek adetimin gelmesinden daha acı verio bekleyecem adetimi bakalım inşallah hamilelikten dolayı gelmez
bugün 3 gün oldu biteli hapım..bekliycez canım.varsa bebiş gelmesin yoksa bebiş gelsin hemen inş kırmızılar..
baharrrrrrrr ciddimi bunu bilmiyodum ben sanıyorumki tek yumurtladığında koyu olur sende beni bu cvpla çok ama çok heycanlandırdın inşallah inşlalah hamileyimdirovu testinden sonra ben birde gebelik testi yaptım çok çok hafif ışığa tutunca görünen çok dikkatli bakınca görünen silik siliktende öte o hayalet çizgiden gördüm ben ya ben psikolojikmen gördüm yada hamileyim inş. ama sanmıyorum adetime 5 6 gün varki bence testler yanlıştı gibi allahım hayırlısı inş. hamile kalmışımdır
hiç zanetmiyorum canım benim koyu renk yerleşme kanaması açık kırmızı oluyomuş..bizde olmaz o yerleşme kanası canım be..sabah sökülürüm diye tahmin ediyorum..sende kan testine git kafanda kurmaktansa canım..klomende kullandın hamiş kalma ihtimalin yüksek..
evet canım öle bi ovu testi ile hamileliğini öğrenenlere bak çoğunun adete yakın hep pozitif çıkmış sonunda hamile olduklarını öğrenmişler bugün tekrar yap sürekli pozitif çıkmaya devam ederse vardır diye düşünüyorum idrar testinde çıkması çok zor daha erken adet günü belki çıkar genelde birgün geçince daha doru sonuç veriyo ayy hadi burda hepberaber sevinelim 2. bebeğimizde gelsin artık..bende adet oldum ama pek oldumda denmez leke şeklinde geldi az bişey daha 1 hafta vardı geçen aya göre ben menopoza girdim heralde 2 seferdir adetim hep leke şeklinde oluyo kürtajdan dolayı rahimde yapışcak dorudüzgün adet olamadığım için ben ümidimi kaybetmek üzereyim allahım yardımcımız olsun..
ben bugun amh testımı aldım 0.3 cıktı yumurtalarım dusukmus benım tup bebektekı sansım ne kadar ve bu sekılde yaptıran varsa bana yazsın
ayy polyana gülneva hamile olabilirsiniz..hadi işallah öyledir..hamile haberlerinizi duymak nasip olsun..gebelik testinde hayelette olsa ijinc çizgi varsa hamile olabilirsiniz..ovülasyon testi lh ye bağlı yumurtlama olduğunda lh artıyor.ama aynı zamanda fsh yükselince lh de yükseliyor ya. .yumurtlama olmasada iknci çizgi çıkabiliyor..ovü testi aslında çok güvenilir değil..hormon seviyeleri normal olan bayanlar rahatlıkla kullanabilir..ama bizde değişkenlikler olduğu için şaşırtabilir canım..ama gebelik testleriniz ikinzinde hafifte olsa çizgi var hamile olma ihtimaliniz çok yüksek..
gülneva canım tutunma lekelenmesi ta tersi canım koyu renk olur..açıkta olsa koyuda olsa tutunmalarda lekelenmeler olabilior..özellikle koyu renkte canım..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..hamişler çoğalsın şallah..
ben bugun amh testımı aldım 0.3 cıktı yumurtalarım dusukmus benım tup bebektekı sansım ne kadar ve bu sekılde yaptıran varsa bana yazsın
canım ben adete iki gün kala yaptıştım testimi çok net tek çizgi çıkmıştı gece yapmıştım ...sonra sabah tekrar aynı teste baktığımda çok hafif çok dikatli bakınca yada ben görmek istediğimi gördüm diye tahmin ediyorum..sonra dün sabah koyu renk akıntım oldu bende adet olucam diye tahmin ettim dün bütün gün bekledim yok sabah sökülürüm diye tahmin yine gelen giden yok..hayırlısı canım ya bu ay çok takıntılı olmak istemiyorum varsa bir şekilde çıkıcak ortaya..çok yoruldum kendimde hamilelik beirtileri aramaktan..
canım ben adete iki gün kala yaptıştım testimi çok net tek çizgi çıkmıştı gece yapmıştım ...sonra sabah tekrar aynı teste baktığımda çok hafif çok dikatli bakınca yada ben görmek istediğimi gördüm diye tahmin ediyorum..sonra dün sabah koyu renk akıntım oldu bende adet olucam diye tahmin ettim dün bütün gün bekledim yok sabah sökülürüm diye tahmin yine gelen giden yok..hayırlısı canım ya bu ay çok takıntılı olmak istemiyorum varsa bir şekilde çıkıcak ortaya..çok yoruldum kendimde hamilelik beirtileri aramaktan..
gülneva mirage arkadaşın dediği doğru çok bekleme hemen kan testi yaptır ..hamileysen doktor sana bi rakım ilaçlar verecektir..düşük önleyici progestan verecektir..işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
canım sen neler yapıyosun nasıl gidiyo kürler ben bu ay cylo kullanmıştım arkadaşım ya yoktur bence..hiç gidesim yok kan testini yaptırmaya..hastanedekiler her ay beni görmekten bıktı artık canım ya..bende utanmaya başladım varmış gibi her ay gidiyorum 0 değereri görünce sanki alay konusu oluyomuşum gibi geliyo bana nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?