Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayalet çizgi yinemi gördün sen....senin adet tarihin geçti dimi birde cyclo kullanmıştın kaç gün oldu biteli..yerleşme kanaması olmasın o koyu akıntı

hayalet çizgi yinemi gördün sen....senin adet tarihin geçti dimi birde cyclo kullanmıştın kaç gün oldu biteli..yerleşme kanaması olmasın o koyu akıntı

hiç zanetmiyorum canım benim koyu renk yerleşme kanaması açık kırmızı oluyomuş..bizde olmaz o yerleşme kanası canım be..sabah sökülürüm diye tahmin ediyorum..sende kan testine git kafanda kurmaktansa canım..klomende kullandın hamiş kalma ihtimalin yüksek..

kaç gün oldu hapın biteli...cnm ben adet tarihim geçmeden kan testine gitmeyi düşünmüyorum inan bana o negatifi görmek adetimin gelmesinden daha acı verio bekleyecem adetimi bakalım inşallah hamilelikten dolayı gelmez

bugün 3 gün oldu biteli hapım..bekliycez canım.varsa bebiş gelmesin yoksa bebiş gelsin hemen inş kırmızılar..

bugün 3 gün oldu biteli hapım..bekliycez canım.varsa bebiş gelmesin yoksa bebiş gelsin hemen inş kırmızılar..

cnm ben o hapı kullanırken doktor gün vermemişti yani şöle demişti muhtemelen hap bittikten 1 hafta 10 gün içinde olursun en fazla 10 gün içinde gelir demişti amin cnm amin bebek varsa gelmesin ama bebek yoksa biran evvel gelsinki tedaviye başlayalım

evet canım öle bi ovu testi ile hamileliğini öğrenenlere bak çoğunun adete yakın hep pozitif çıkmış sonunda hamile olduklarını öğrenmişler bugün tekrar yap sürekli pozitif çıkmaya devam ederse vardır diye düşünüyorum idrar testinde çıkması çok zor daha erken adet günü belki çıkar genelde birgün geçince daha doru sonuç veriyo ayy hadi burda hepberaber sevinelim 2. bebeğimizde gelsin artık..bende adet oldum ama pek oldumda denmez leke şeklinde geldi az bişey daha 1 hafta vardı geçen aya göre ben menopoza girdim heralde 2 seferdir adetim hep leke şeklinde oluyo kürtajdan dolayı rahimde yapışcak dorudüzgün adet olamadığım için ben ümidimi kaybetmek üzereyim allahım yardımcımız olsun..

canım ya boşverin olmasın yerleşme kanaması bebek olsun ama...o kan çok korkutuyo insanı ve sonu kötü sonuçlanabiliyo bende ilk leke geldiğinde yerleşme kanamasıdır diyodum meğersem bebeğim beni bırakıyomuş...gerçi herkeste aynı olcak değil inş seninde bebeğin gelmiştir...ben cylo kullandığımda 4. gün adet olmuştum sanırım inş bebeğin seninledirde adet olmazsın..

arkadaşlar bugün sohbete katılmayı çok istedim ama bitürlü netim bağlanmadı bende böle sonradan gelip bakıyorum merak ediyorum bizim kızlar napmış diye... inş bu gece katılabilirim...allahım enkısa zamanda bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inş...

ayy polyana gülneva hamile olabilirsiniz..hadi işallah öyledir..hamile haberlerinizi duymak nasip olsun.. gebelik testinde hayelette olsa ijinc çizgi varsa hamile olabilirsiniz..ovülasyon testi lh ye bağlı yumurtlama olduğunda lh artıyor.ama aynı zamanda fsh yükselince lh de yükseliyor ya. .yumurtlama olmasada iknci çizgi çıkabiliyor..ovü testi aslında çok güvenilir değil..hormon seviyeleri normal olan bayanlar rahatlıkla kullanabilir..ama bizde değişkenlikler olduğu için şaşırtabilir canım..ama gebelik testleriniz ikinzinde hafifte olsa çizgi var hamile olma ihtimaliniz çok yüksek..
gülneva canım tutunma lekelenmesi ta tersi canım koyu renk olur..açıkta olsa koyuda olsa tutunmalarda lekelenmeler olabilior..özellikle koyu renkte canım..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..hamişler çoğalsın şallah..

bahar kadın doğumcuna gitmiyormusun..kontrollerini bırakma canım..tedaviyi eylülde düşünsende kontrol için git..tedbirini al canım..hormonlarına baktır..

ben bugun amh testımı aldım 0.3 cıktı yumurtalarım dusukmus benım tup bebektekı sansım ne kadar ve bu sekılde yaptıran varsa bana yazsın

ben bugun amh testımı aldım 0.3 cıktı yumurtalarım dusukmus benım tup bebektekı sansım ne kadar ve bu sekılde yaptıran varsa bana yazsın

canım öncelikle sayfamıza hoşgedin..burdaki herkez ayne kaderi paylaşıyoruz canım..benimde amh0.16 normal yola gebe kalamadım 17 aylık evliyim..tüp bebekte şansımız daha yüksek..bizim gibilerde yumurta rezervi az olduğundan yumurtalar kalitesiz canım..

canım ben adete iki gün kala yaptıştım testimi çok net tek çizgi çıkmıştı gece yapmıştım ...sonra sabah tekrar aynı teste baktığımda çok hafif çok dikatli bakınca yada ben görmek istediğimi gördüm diye tahmin ediyorum..sonra dün sabah koyu renk akıntım oldu bende adet olucam diye tahmin ettim dün bütün gün bekledim yok sabah sökülürüm diye tahmin yine gelen giden yok..hayırlısı canım ya bu ay çok takıntılı olmak istemiyorum varsa bir şekilde çıkıcak ortaya..çok yoruldum kendimde hamilelik beirtileri aramaktan..

çokta kafana takma canım.önemli olan yumoşun kalitesi 1 tanede yumurtan olsa şansını dene sonra ben neden şunuda yapmadım deyip kendini suçlama..bol şans...

umarım yerleşiyordur yavrun rahmine.bence git hemen bir kan testi yaptır.bebişin varsada ona göre hemen doktorlar folik asit,vitamin gibi ilaçlar veriyorlar.. bence fazla bekleme...

canım benim de geçen sene amh değerim 0.69 çıktı.
hemen tüp bebek yaptırdık. şimdi 3 aylık oğlum kucağımda.
1 tane kaliteli yumurta olsa yeter. benim yüksek
dozda ilaca rağmen 6 yumurtam oldu. 4 tanesi olgun çıktı.
2 tanesi döllendi. ikizlere hamile kaldım. fakat birinin gelişimi
8. haftadan sonra durdu. şimdi tek yavrumlayım.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah

gülneva mirage arkadaşın dediği doğru çok bekleme hemen kan testi yaptır ..hamileysen doktor sana bi rakım ilaçlar verecektir..düşük önleyici progestan verecektir..işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

merhaba..bir yumurta bir sperm olsun ve allahımda ol desin yeter canım..biz hepimiz o altın yumurtanın peşindeyiz..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım sen neler yapıyosun nasıl gidiyo kürler ben bu ay cylo kullanmıştım arkadaşım ya yoktur bence..hiç gidesim yok kan testini yaptırmaya..hastanedekiler her ay beni görmekten bıktı artık canım ya..bende utanmaya başladım varmış gibi her ay gidiyorum 0 değereri görünce sanki alay konusu oluyomuşum gibi geliyo bana nedense..

gülneva canım sakın öyle düşünme..hem kendin daha önemlisin..dışarısını dert etme...sen şimdi çif çizgiyi gördün dimi..lekelenmende oldu..gereisi gelen giden yok..bak bizim 40 yaş topiğinde bir arkadaş öyle oldu..ve hamile canım..seninde neden olmasın..bu ilaçla hamile kalınıyor diye sende dedin..işallah öyledir..herşeyin hayırlısı canım..hayırlı haberler verirsin işallah canım..bende aynen devam ..perşembe soğan bitiyor aslanpençesine başlanıyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…