Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım son haberler nedir..yaptınmı tekrar test..geldimi krmızılar...

umarım yerleşiyordur yavrun rahmine.bence git hemen bir kan testi yaptır.bebişin varsada ona göre hemen doktorlar folik asit,vitamin gibi ilaçlar veriyorlar.. bence fazla bekleme...

inş canım ama hiç umudum yok..folik asit kullanıyorum bazen canım..

inş canım bu hapla hamile kalnda vardı..ama yumurtada baskılayabiliyomuş cylo..arkadaşında cylo kullandımı canım.. ben üstünden 8 sat geçtikten sonra gördüm o çok ama çok hafif ikinci çizgiyi..ilk etapta yoktu tek çizgi..bende bol bol soğan yemeye kara verdim canım..ve iki günden beri soğan iyiyorum yemeklere..inş şifa olsun canım sanada kürler..

bana yazan herkese cok tesekkur ederım o kadar rahatlattınız benı okadar moralım bozuktu bugun.rabbım sızlerıde su ramazan ayında sevındırsın hayırlı ramazanlar

bana yazan herkese cok tesekkur ederım o kadar rahatlattınız benı okadar moralım bozuktu bugun.rabbım sızlerıde su ramazan ayında sevındırsın hayırlı ramazanlar

hayırlı haberlerini bekliyoruz .. sanada hayırlı ramazanlar..allah isteyen herkesin yüzünü en kısa zamanda güldürsün...

Arkadasim morelini bozma onemli olan bi altin yumurta olmasi..gerisi bos ve strese girmiyceksinnn rahat ol Allah o bebegi vercekse sana bi sebeple gondercektir sana.bide yumurta kaliteni arttirmak icin sogan ve incir kurlerine basla.tup tedavisinde cok faydasini gorursun

canım hiç moralini bozma bende ilk öğrendiğim zaman çok umutsudum..ama burda dertlerimizi paylaştıkça rahatlıyoruz..rezrev azlığı olupta hamiş kalanda çok var..çok stres ve üzüntü bizim hormonlarımız daha çok dengeyi bozuyo..Allah yardımcımız olsun..

iyi geceler arkadaşlar maşallh sohbet çok güzel ilerlemiş yine...bugün katılabilcem sanırım bi sorun olmazsa nette...benim adetten gelen giden yok leke şeklinde geldi okadar...ümmüselemecim doktora gitmek istiyorum bende 2 aydır böle olunca çok canım sıkılıyo herhangi bi günde gitsem olurmu acaba anlarmı doktor illa 3.günmü gitmem gerekiyo
gülnevacım inş hamilesindir ama test uzun süre bekleyincede çıkabiliyo o çizgi benimde öle olmuştu birkeresinde...ilk 5 yada 10 dk içinde çıktıysa daha doru sonuç verir diğeri seni yanıltabilir..

ben bugun amh testımı aldım 0.3 cıktı yumurtalarım dusukmus benım tup bebektekı sansım ne kadar ve bu sekılde yaptıran varsa bana yazsın

canım benim amh de 0.01 ilk tüp tedavimde hamile kaldım ama benim sonu güzel bitmedi sonuçta hamile kalabiliyosun tüp bebekte şansın var...allah yardımcın olsun inş stres yapmamaya çalış rahat tut kendini biliyorum zor ama enazından uğraş bizim başarılı olmamız için güçlü mücadeleci olmamız gerekiyo...

herhangi bi gün gidebilirsin tabi canım en azından endo nasıl herhangi kist varmı baklır..ama kan hormon testlerin için tekrar gitmen gerekir..adetine ne kadar var canım.neden böyle olduki canım yaa..bu hacıdan gelen ot ters etki yapmış olabilirmi..bende öyle bazı bitkiler ters etkiliyorda o yüzden..sordum canım..ama mutlaka ihmal etme kendini bi git canım doktora..olmassa kontrol gibi adet oluncada gidersin..bende adet olunca baktırcam işallah..

tamam ozamn bi ara gideyim normalde adetime 8 gün vardı dün leke geldi adet oldum bugün 2. günüm..bi o otu kullanmadımki yaparmıki acaba hiç bilmiyorum hep yaptığım kullandığım şeyler adeti düzenlesin yumurta varsa kalitesini artırsın diye sözde incir kürüde adet kanını artırıyomuş agnucastonda benim neden böle oldu anlamadım rahimde hormonlarda bi sorun oluştu galiba

evet canım terslik olabilir..hassas bu hormonlar en ufak şeyde bozulabiliyor..incir kürü prolaktin hormonu yükseltiyor..senin kaçtı..ben bu kürü uyguladığım ilk 21 de hiç bir şey olmamıştı..2. 21 de vucutta ateş basmaları yaptı kesmiştim..adet hazır olmuşken..işallah müsaitsen git derim canım..neyapalım elimizden geleni yapalım..

evet cnm biraz araştırdım geçekten ovu testiyle hamileliğini öğrenen çok...bidaha test yapmaya cesaret edemedim cnm ama evde 2 tane daha gebelik testi var ovu testim kalmadı hayırlısı cnm hepimiz için..allah allah cnmya bencede bi doktora git en azından öğrenirsin normalmi değilmi kız doğru sen hacdan gelen otuda kullanmıştın hamile olmayasın cnm ayy inşallah inşallah rabbim çok bekletmesin sana bana gulnevaya ummuselemeye milstoneme ve diğer arkadaşlara hemen veriversin inşallah hayırlı güzel mutlu haberler alırız ve burdan duyuruz cnm dualarım hepimize..
cnm ummum inşallah amin diyorum...gulnevanın dediği gibi biz galiba çok görmek istediğimiz için hayali görüoz o çizgileri ben gebelik testlerini tekrar yapıcam sen nasılsın bebem
canım son haberler nedir..yaptınmı tekrar test..geldimi krmızılar...
kırmızlar gelmedi cnm saydım adetim 30 günü geçti benim testte yapmadım ama heran yapıcam kendimi tutamıyorum

PİCASSO KMEHTAPSU SLMMM sizlerede kızlar nasılsınız
MİLSTONEM NERDE BENİM YA ÖZLEDİM

Son düzenleme:
polyana ne haberler canım..tekrar test yaptınmı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

cnm test yapmadım bugün ama heran yapacam galiba bi test yapma aşkı geldiki bana neden böle oldum anlamadım.....çok ağrım var cnmya ama adet ağrısı gibide değil sol yumurtalık tarafım ve göbek deliğimin altı karnım tümüyle sancı ağrı yapıyo hayırlara çıksın inşallah...kist yada enfeksiyon değildir inşallah kötü bişi olmasında amin cnm bende sizlerin hayırlı bol bebişli haberlerinizi 4 gözle bekliyorum sen nasılsın cnm

prolaktinime enson 5 ay önce bakıldı ozamn normaldi 8 gibi sanırım sonra bakılmadı galiba doktor sonuçlara bilgisayardan bakıyo bende çıkattırmadım tekrar... prolaktinle ilgili bi sorun olsaydı sölerdi heralde doktor gerçi şimdi bozulmuş olabilir..şimdilik ateş basmalarım sıkıntılarım yok sakinim stres yok sinir yok üzülsemde alıştım mecburen bu sorunla yaşamaya..amann hayırlısı artık evet elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kaldı o ol derse olcak..olmazsa ben donasyonuda düşüncem galiba ama hiç istemiyorum allahım inş kendi yumurtamdan nasip eder bebeğimi..

gidicem canım hiçte canım istemiyo ama bikaçgüne giderim..keşke canım hamile olsam ama hiç sanmıyorum bazen acabamı olabilirmi diyorum sonra yoktur boşuboşuna ümitlenme diyorum...tahmini yumurtlama tarihini biliyosan 14.gün olduysa testde çıkabilir tekrar yap istresen içimiz rahatlasın inş vardır canım ya

Selam canımm bende sizler gibi rezerve sorunu yaşıyorum arar ara sizleri takipdeyim canlarımm 4 tüp olmadıı maalesef aranızda hulusi bey,e giden varmı kızlarr

bende yeni 3. negatifi aldım..ama yılmak yok tabii.işallah kmehtapsu seninde bu sefer vaktidir ve bebğini kucağına alırsın..bende polyana arkadaşımıza bahsetmiştim bu hulusi betsen çok iyi diyorlar ankara başkent..onamı gitmeyi düşünüorsun canım..işallah en kısa zamanda ebeğine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…