umarım yerleşiyordur yavrun rahmine.bence git hemen bir kan testi yaptır.bebişin varsada ona göre hemen doktorlar folik asit,vitamin gibi ilaçlar veriyorlar.. bence fazla bekleme...
gülneva canım sakın öyle düşünme..hem kendin daha önemlisin..dışarısını dert etme...sen şimdi çif çizgiyi gördün dimi..lekelenmende oldu..gereisi gelen giden yok..bak bizim 40 yaş topiğinde bir arkadaş öyle oldu..ve hamile canım..seninde neden olmasın..bu ilaçla hamile kalınıyor diye sende dedin..işallah öyledir..herşeyin hayırlısı canım..hayırlı haberler verirsin işallah canım..bende aynen devam ..perşembe soğan bitiyor aslanpençesine başlanıyor canım..
bana yazan herkese cok tesekkur ederım o kadar rahatlattınız benı okadar moralım bozuktu bugun.rabbım sızlerıde su ramazan ayında sevındırsın hayırlı ramazanlar
Arkadasim morelini bozma onemli olan bi altin yumurta olmasi..gerisi bos ve strese girmiyceksinnn rahat ol Allah o bebegi vercekse sana bi sebeple gondercektir sana.bide yumurta kaliteni arttirmak icin sogan ve incir kurlerine basla.tup tedavisinde cok faydasini gorursunbana yazan herkese cok tesekkur ederım o kadar rahatlattınız benı okadar moralım bozuktu bugun.rabbım sızlerıde su ramazan ayında sevındırsın hayırlı ramazanlar
bana yazan herkese cok tesekkur ederım o kadar rahatlattınız benı okadar moralım bozuktu bugun.rabbım sızlerıde su ramazan ayında sevındırsın hayırlı ramazanlar
ben bugun amh testımı aldım 0.3 cıktı yumurtalarım dusukmus benım tup bebektekı sansım ne kadar ve bu sekılde yaptıran varsa bana yazsın
iyi geceler arkadaşlar maşallh sohbet çok güzel ilerlemiş yine...bugün katılabilcem sanırım bi sorun olmazsa nette...benim adetten gelen giden yok leke şeklinde geldi okadar...ümmüselemecim doktora gitmek istiyorum bende 2 aydır böle olunca çok canım sıkılıyo herhangi bi günde gitsem olurmu acaba anlarmı doktor illa 3.günmü gitmem gerekiyo
gülnevacım inş hamilesindir ama test uzun süre bekleyincede çıkabiliyo o çizgi benimde öle olmuştu birkeresinde...ilk 5 yada 10 dk içinde çıktıysa daha doru sonuç verir diğeri seni yanıltabilir..
herhangi bi gün gidebilirsin tabi canım en azından endo nasıl herhangi kist varmı baklır..ama kan hormon testlerin için tekrar gitmen gerekir..adetine ne kadar var canım.neden böyle olduki canım yaa..bu hacıdan gelen ot ters etki yapmış olabilirmi..bende öyle bazı bitkiler ters etkiliyorda o yüzden..sordum canım..ama mutlaka ihmal etme kendini bi git canım doktora..olmassa kontrol gibi adet oluncada gidersin..bende adet olunca baktırcam işallah..
tamam ozamn bi ara gideyim normalde adetime 8 gün vardı dün leke geldi adet oldum bugün 2. günüm..bi o otu kullanmadımki yaparmıki acaba hiç bilmiyorum hep yaptığım kullandığım şeyler adeti düzenlesin yumurta varsa kalitesini artırsın diye sözde incir kürüde adet kanını artırıyomuş agnucastonda benim neden böle oldu anlamadım rahimde hormonlarda bi sorun oluştu galiba
evet cnm biraz araştırdım geçekten ovu testiyle hamileliğini öğrenen çok...bidaha test yapmaya cesaret edemedim cnm ama evde 2 tane daha gebelik testi var ovu testim kalmadıevet canım öle bi ovu testi ile hamileliğini öğrenenlere bak çoğunun adete yakın hep pozitif çıkmış sonunda hamile olduklarını öğrenmişler bugün tekrar yap sürekli pozitif çıkmaya devam ederse vardır diye düşünüyorum idrar testinde çıkması çok zor daha erken adet günü belki çıkar genelde birgün geçince daha doru sonuç veriyo ayy hadi burda hepberaber sevinelim 2. bebeğimizde gelsin artık..bende adet oldum ama pek oldumda denmez leke şeklinde geldi az bişey daha 1 hafta vardı geçen aya göre ben menopoza girdim heralde 2 seferdir adetim hep leke şeklinde oluyo kürtajdan dolayı rahimde yapışcak dorudüzgün adet olamadığım için ben ümidimi kaybetmek üzereyim allahım yardımcımız olsun..
cnm ummum inşallah amin diyorum...gulnevanın dediği gibi biz galiba çok görmek istediğimiz için hayali görüoz o çizgileriayy polyana gülneva hamile olabilirsiniz..hadi işallah öyledir..hamile haberlerinizi duymak nasip olsun..gebelik testinde hayelette olsa ijinc çizgi varsa hamile olabilirsiniz..ovülasyon testi lh ye bağlı yumurtlama olduğunda lh artıyor.ama aynı zamanda fsh yükselince lh de yükseliyor ya. .yumurtlama olmasada iknci çizgi çıkabiliyor..ovü testi aslında çok güvenilir değil..hormon seviyeleri normal olan bayanlar rahatlıkla kullanabilir..ama bizde değişkenlikler olduğu için şaşırtabilir canım..ama gebelik testleriniz ikinzinde hafifte olsa çizgi var hamile olma ihtimaliniz çok yüksek..
gülneva canım tutunma lekelenmesi ta tersi canım koyu renk olur..açıkta olsa koyuda olsa tutunmalarda lekelenmeler olabilior..özellikle koyu renkte canım..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..hamişler çoğalsın şallah..
kırmızlar gelmedi cnm saydım adetim 30 günü geçti benimcanım son haberler nedir..yaptınmı tekrar test..geldimi krmızılar...
canlı selam kmehtapsu...
polyana ne haberler canım..tekrar test yaptınmı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
evet canım terslik olabilir..hassas bu hormonlar en ufak şeyde bozulabiliyor..incir kürü prolaktin hormonu yükseltiyor..senin kaçtı..ben bu kürü uyguladığım ilk 21 de hiç bir şey olmamıştı..2. 21 de vucutta ateş basmaları yaptı kesmiştim..adet hazır olmuşken..işallah müsaitsen git derim canım..neyapalım elimizden geleni yapalım..
evet cnm biraz araştırdım geçekten ovu testiyle hamileliğini öğrenen çok...bidaha test yapmaya cesaret edemedim cnm ama evde 2 tane daha gebelik testi var ovu testim kalmadıhayırlısı cnm hepimiz için..allah allah cnmya bencede bi doktora git en azından öğrenirsin normalmi değilmi kız doğru sen hacdan gelen otuda kullanmıştın hamile olmayasın cnm ayy inşallah inşallah rabbim çok bekletmesin sana bana gulnevaya ummuselemeye milstoneme ve diğer arkadaşlara hemen veriversin inşallah hayırlı güzel mutlu haberler alırız ve burdan duyuruz cnm dualarım hepimize..
cnm ummum inşallah amin diyorum...gulnevanın dediği gibi biz galiba çok görmek istediğimiz için hayali görüoz o çizgileriben gebelik testlerini tekrar yapıcam sen nasılsın bebem
kırmızlar gelmedi cnm saydım adetim 30 günü geçti benimtestte yapmadım ama heran yapıcam kendimi tutamıyorum
PİCASSO KMEHTAPSU SLMMM sizlerede kızlar nasılsınız
MİLSTONEM NERDE BENİM YA ÖZLEDİM
Selam canımm bende sizler gibi rezerve sorunu yaşıyorum arar ara sizleri takipdeyim canlarımm 4 tüp olmadıı maalesef aranızda hulusi bey,e giden varmı kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?