gidicem canım hiçte canım istemiyo ama bikaçgüne giderim..keşke canım hamile olsam ama hiç sanmıyorum bazen acabamı olabilirmi diyorum sonra yoktur boşuboşuna ümitlenme diyorum...tahmini yumurtlama tarihini biliyosan 14.gün olduysa testde çıkabilir tekrar yap istresen içimiz rahatlasın inş vardır canım ya
cnm test yapmadım bugün ama heran yapacam galiba bi test yapma aşkı geldiki bana neden böle oldum anlamadım.....çok ağrım var cnmya ama adet ağrısı gibide değil sol yumurtalık tarafım ve göbek deliğimin altı karnım tümüyle sancı ağrı yapıyo hayırlara çıksın inşallah...kist yada enfeksiyon değildir inşallah kötü bişi olmasında amin cnm bende sizlerin hayırlı bol bebişli haberlerinizi 4 gözle bekliyorumsen nasılsın cnm
prolaktinime enson 5 ay önce bakıldı ozamn normaldi 8 gibi sanırım sonra bakılmadı galiba doktor sonuçlara bilgisayardan bakıyo bende çıkattırmadım tekrar... prolaktinle ilgili bi sorun olsaydı sölerdi heralde doktor gerçi şimdi bozulmuş olabilir..şimdilik ateş basmalarım sıkıntılarım yok sakinim stres yok sinir yok üzülsemde alıştım mecburen bu sorunla yaşamaya..amann hayırlısı artık evet elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kaldı o ol derse olcak..olmazsa ben donasyonuda düşüncem galiba ama hiç istemiyorum allahım inş kendi yumurtamdan nasip eder bebeğimi..
cnm allahtan ümit kesilmez burda hepimiz hamile kalırız inşallahcnm yumi tarihimi bilmiyorumki benimde aslında umudum yok hamile değilimdir diyorum bi yanımda olabilirim diyor rabbim yardımcımız olsun ama bu ağrılara anlam veremiyorum..sen hamile kaldığında karın ağrın sol yada sağ yumurtalığının tarafı falan ağrı sancı oluomuydu cnmya
canım inş bebeğinin ağrısıdır benim hep sağ tarafım ağrımıştı arada seğrimeler oluyodu ama seğrimeyi dikkata almıyorum artık çünkü bikaçgündür yine var adetim tam sökülemediği için oluyodur..
inşallah cnm inşallah..cnm kürlerin inş. şifa olsun ve seni bebeişlerine yaklaştırsın....bi yap bakalım polyana..işallah hamişsindir..bende aynen devam canım soğan kürüne.. çok meraklandım gülneva ve senden hani güzel haberler çıksın işallah..
canım inş bebeğinin ağrısıdır benim hep sağ tarafım ağrımıştı arada seğrimeler oluyodu ama seğrimeyi dikkata almıyorum artık çünkü bikaçgündür yine var adetim tam sökülemediği için oluyodur..
inşallah cnm inşallah..cnm kürlerin inş. şifa olsun ve seni bebeişlerine yaklaştırsın....
amin cnmya bikaç gündür baya hissedilir derecede sol tarafım ve göbeğim ve karnım ağrıyo cnmya inşallah hayırlara çıksın kisttende korkuyorum aklıma oda gelio inş kist değildir....cnm seyirmem yok benim ama hamiş olanlar hep seyirmeden söz ediyolar ah bahar inşallah hamileyizdir cnm..başka ne belirtiler vardı cnm senin karnının alt tarafı falan ağrıomuydu cnm ağırlık var gibi oluomuydu çok soru soruyom affet
benimde 3.transferde hep seyirmeler oldu elektirilenmeler oldu ama negatif oldu..adet ağrıları bel ağrıları daha çok hamile olduğunu gösteriyor sanırım..
olurmu canım hiç istediğin kadar sorabilirsin..canım inş kist değildir...evet canım oluyodu karnımın alt kısmında ağrı kasıklarımda ağrı ağırlık vardı belimde ağrı yoktu ama kanamam başlayınca belimde ağrımaya başladı...bunlar gebelik belirtisidir inş senin ağrılarında...aslında benimde ağrım var ama ben bu ay çok yordum kendimi temizlik yaptım yeni kürtaj olduğum için yoruncada onun için ağrıyodur diye düşünüyorum veya bendede kist falan oluştu...
çok tşk canım benimbendeki ağrı adet ağrısı değil cnm yada tam seçemiyorum galiba hepsi psikolojik olabilir ben bu ay klomen kullanmıştım ve ayrıca rahim filmi çekilmiştimya biraz umutlanıyorum ama biliyorum boşuna kasığımda ağrı yok cnm biliosunya benim rahim inceliği için geçen ay doktor kürtaj yapcaz demişti yani kürtaj bi nevi hücreleri yenileyip rahmi hazırlıomuş doktorum öle demişti cnm ya neden olmasın inşallah seninde bu ağrılar hamileliktendir cnm olabilir yani benim yakın bi arkadaşıma kürtajdan sonra 2 ay bekleyin demişti doktor ama bunlar nasılsa olmuo die korunmadılar olmaz die ama oldu kendiliğinden kürtajdan sonra hamiş kaldı cnmya kürtaj rahmi yenilio dedi doktor bana
evet canım öle diyolar bende acaba kürtajdan sonra dahadamı kötü oldu acaba diye düşünüyorum bazen...insanın aklına herşey geliyo işte arkadaşının ilk tedaviylemi olmuştu keşke benimde olsa ama hiç umudum yok...benim ağrılarda adet ağrısı gibi değil...kürtaj olmayı kabul etmedin dimi bunu tüp bebek doktorumu demişti... nar suyu içiyomusun rahim inceliği için..senin hamile olman yüksek görünüyo klomen rahim flmi kolaylaştırmış olabilir..
cnm arkadaşımın guatr yumurta azlığı herşey vardı çok tedavi görmüştü olmuodu son denemeyle tedaviyle oldu ama onun kalbi atıodu ama düştüparça kalması yüzünden kürtaj oldu doktor 2 ay korun dedi ama nasılsa olmucak die korunmadı hemen kaldı kendiliğinden cnm inşallah sende hamişsindir...kürtaj olmadım cnm burdaki arkadaşlara sordum olma dediler riskleri var rahim delinmesi gibi falan dediler korktum ben tüp bebek doktoru değil cnm normal özel hastanedeki kadın doğumcu dedi kürtajla kazıcaz rahmi dedi hücreler yenilenecek rahim kendine gelecek hazırlanacak gebeliğe dedi hemşire bi tanıdık var başka memlekette ona sordurdum arkadaşıma oda dediki vakumla çekilirse olabilir yenilenir doğrudur falan dedi ama ben daha ilaç bant falan kullanmadan direk kürtaj olmak istemedim sonuçta rahmi ince olanlar hep bant yada hap kullanmış doktorum bana öle bişiden bahsetmedi direk kürtaj dedi cnm senin yerleşme kanaması olmasın o bi test yap bence sabah adetine nekadar vardı kanama kaç gün geldi burdan bi arkadaş normal adet görmüş 5 gün sonrada hamiş olduğunu öğrenmiş valla
arkadaşın adına çok sevindim ayrıca umut oldu bana inş benimde öle olur...benim adete 8 gün önce geldi dün oldum leke şeklinde geldi başkada gelen giden yok bende adetten kesiliyorum heralde diye düşündüm devamı gelmeyince...test yapsamda daha çıkmaz ama zaten yoktur düzeni bozuldu adetin hormonlar oynuyo yine benle...vakumla çekince dediğin gibi oluyomuş diğer türlü rahmi kazıyolar hasar görebilir birde böle şeyleri tüp bebek doktorları daha iyi bilir diye düşünüyorum başka çaresi vardır muhakkak canım
yerleşme kanamasıysa kanamayı gördükten bikaç gün sonra çıkıomuş cnm testte inşallah seninde bebiştir cnm ya.. burdan hepimiz mutlu pozitif haberler verelim....cnm adetim gelince (ki inşallah hamilelikten dolayı gelmez) ben tüp bebek merkezine gidecem kendi doktorumu değiştirmeye karar verdim bakalım bizi neler beklior..hayırlısı olsun herşeyin cnm ben çıkıyorum görüşürüz kendine iyi bak
benimde hiç umudum yoktu nasıl olsun ki bende sorunluyum eşimde; ama testte 2 çizgiyi görünce inanamadım gittim hemen 1 tane daha yaptım yine gördüm 2.çizgiyi..allahtan ümit kesilmezmiş bence buna inan..inş canım ama hiç umudum yok..folik asit kullanıyorum bazen canım..
amin canım dediğim gibi umudunuzu yitirmeyin..bana yazan herkese cok tesekkur ederım o kadar rahatlattınız benı okadar moralım bozuktu bugun.rabbım sızlerıde su ramazan ayında sevındırsın hayırlı ramazanlar
aynen canım benimkide sıfırın altında çok kafaya takmamak gerek ama bu mümkün olmuyor malesef..canım benim amh de 0.01 ilk tüp tedavimde hamile kaldım ama benim sonu güzel bitmedi sonuçta hamile kalabiliyosun tüp bebekte şansın var...allah yardımcın olsun inş stres yapmamaya çalış rahat tut kendini biliyorum zor ama enazından uğraş bizim başarılı olmamız için güçlü mücadeleci olmamız gerekiyo...
doktorda bana dedi 3 ay korun bak normal yolla hamile kalmışsın yine kalabilirsin dedi ama ben dinlemedim nasılsa olma ihtimali zor diye.bakalım ayın 1 i gibi ilk adetim gerçekleşecek kürtajdan sonra ilk defa...belkide olmam kimbilir hamiş olabilir miyim acep..:)yinede her şeye rağmen umudumuzu yitirmemek çok güzel doğrusu...çok tşk canım benimbendeki ağrı adet ağrısı değil cnm yada tam seçemiyorum galiba hepsi psikolojik olabilir ben bu ay klomen kullanmıştım ve ayrıca rahim filmi çekilmiştimya biraz umutlanıyorum ama biliyorum boşuna kasığımda ağrı yok cnm biliosunya benim rahim inceliği için geçen ay doktor kürtaj yapcaz demişti yani kürtaj bi nevi hücreleri yenileyip rahmi hazırlıomuş doktorum öle demişti cnm ya neden olmasın inşallah seninde bu ağrılar hamileliktendir cnm olabilir yani benim yakın bi arkadaşıma kürtajdan sonra 2 ay bekleyin demişti doktor ama bunlar nasılsa olmuo die korunmadılar olmaz die ama oldu kendiliğinden kürtajdan sonra hamiş kaldı cnmya kürtaj rahmi yenilio dedi doktor bana
benimde hiç umudum yoktu nasıl olsun ki bende sorunluyum eşimde; ama testte 2 çizgiyi görünce inanamadım gittim hemen 1 tane daha yaptım yine gördüm 2.çizgiyi..allahtan ümit kesilmezmiş bence buna inan..
amin canım dediğim gibi umudunuzu yitirmeyin..
aynen canım benimkide sıfırın altında çok kafaya takmamak gerek ama bu mümkün olmuyor malesef..
doktorda bana dedi 3 ay korun bak normal yolla hamile kalmışsın yine kalabilirsin dedi ama ben dinlemedim nasılsa olma ihtimali zor diye.bakalım ayın 1 i gibi ilk adetim gerçekleşecek kürtajdan sonra ilk defa...belkide olmam kimbilir hamiş olabilir miyim acep..:)yinede her şeye rağmen umudumuzu yitirmemek çok güzel doğrusu...
Kizlar benim uc aydir kanamalarim uc gun suruyo bitiyo normalde 6-7gun surerdi aranizda benim gibi olan varmi.dun adet oldum hic agrimda yok hep sanci cekerdim...korkuyorum bende menepozami giriyorum diyee
malesef benimde öyle canım 3 yada 4 gün sürüyor..( umarım menopoz değildir gerçi bu ay nolacak bilmiyorum çünkü temmuzun 3 ünde kürtaj oldum dr.1 ay sonra olursun dedi ama bilmiyorum...beklemekteyim..
İnsallahh uzun sureli olursun canim kurtaj icinde gecmis olsun bundan sonraki gelenler seninle olsun gelenler dedim herhalde ikiz gelcekk;-)
Bu ay doktora gitmitcem onumuzdeki ay sorarim gidince ne diycek bakalim.
Yahu kadin olmak ne kadar zorr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?