inş canım hamilesindir gelmez..ben şimdi yerleşme kanaması nezamn olur diye baktım yumurtlama olduktan ortalama 9 gün sonra olurmuş ben eğer 14.gün yumurtladıysam o kanın gelmesi tam 9.güne denkgeliyo.. inş bu ay hepimizde sevinelim durduk yerde benide heycan bastı...adet olursanda tedavin güzel sonuçlanır inş..görüşrüz sende kendine iyi bak canım..
rabbim inşallah birdaha kürtaj gibi acı şeler yaşatmasın sana ve kimseye...inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın...evet doktorlar korunun diyor ama zaten bizim durumdakiler çok zor hamile kalıyor ama rabbim ol dedimi olmayacak yoktur ne imkansız denilenler oluyor...rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..inşallah bu ay şüpelenen hepimiz hamileyizdirbenimde hiç umudum yoktu nasıl olsun ki bende sorunluyum eşimde; ama testte 2 çizgiyi görünce inanamadım gittim hemen 1 tane daha yaptım yine gördüm 2.çizgiyi..allahtan ümit kesilmezmiş bence buna inan..
amin canım dediğim gibi umudunuzu yitirmeyin..
aynen canım benimkide sıfırın altında çok kafaya takmamak gerek ama bu mümkün olmuyor malesef..
doktorda bana dedi 3 ay korun bak normal yolla hamile kalmışsın yine kalabilirsin dedi ama ben dinlemedim nasılsa olma ihtimali zor diye.bakalım ayın 1 i gibi ilk adetim gerçekleşecek kürtajdan sonra ilk defa...belkide olmam kimbilir hamiş olabilir miyim acep..:)yinede her şeye rağmen umudumuzu yitirmemek çok güzel doğrusu...
yok cnm daha neler ne menapozu yaKizlar benim uc aydir kanamalarim uc gun suruyo bitiyo normalde 6-7gun surerdi aranizda benim gibi olan varmi.dun adet oldum hic agrimda yok hep sanci cekerdim...korkuyorum bende menepozami giriyorum diyee
balımmmmmmm gelmişşşşş ama gitmiş karşılamadıkNeler kaynatmışsınız kızlarrr..Oku oku bitmediiiGülneva ve depresifimm inşşşş hamilesinizdir..Her pc açtığımda bu dua ile açıyorum burayı..İnş tez zamanda hayırlı haberler vermek nasib etsin..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz..İnş Rabbim sizleride çok bekletmez..
bu ay neden gitmiosun doktora cnmİnsallahh uzun sureli olursun canim kurtaj icinde gecmis olsun bundan sonraki gelenler seninle olsun gelenler dedim herhalde ikiz gelcekk;-)
Bu ay doktora gitmitcem onumuzdeki ay sorarim gidince ne diycek bakalim.
Yahu kadin olmak ne kadar zorr yaa
tam senin kanama geldiği gün oluypr dimi bu 9.gün inşallah cnm aminnn hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbimin vardır bi bildiği
rabbim inşallah birdaha kürtaj gibi acı şeler yaşatmasın sana ve kimseye...inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın...evet doktorlar korunun diyor ama zaten bizim durumdakiler çok zor hamile kalıyor ama rabbim ol dedimi olmayacak yoktur ne imkansız denilenler oluyor...rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..inşallah bu ay şüpelenen hepimiz hamileyizdir
yok cnm daha neler ne menapozu yao kelimeyi hayatımızdan siliyoruz cnm benimde bikaç ay önce az az hem kahverengi hemde günü az süren adetlerim oluyordu ozamanlar fsh çok yüksekti ondan olabilir die düşümüştüm ve bikaç ay sonra kist olduğunu öğrendim doktor sökülemediği için atamamış ama bu ay atar dedi doğ.kont.hap kullandım sonra çok şükür düzeldi
balımmmmmmm gelmişşşşş ama gitmiş karşılamadıközledim kız nerlerdesin nasılsın daha sık sık gel buraya meleğim ihmal etme beni kıskanırım seni bennnnnnnnnnnn
bu ay neden gitmiosun doktora cnm
GULNEVA cnm nasılsın adet oldunmu yada bidaha yaptıınmı test son durum nedir güzel haberlerini bekliyorum
UMMUSELEME cnm sen neler yapıyosun inşallah herşey çok güzel olacak
cnm evde bi tane testim vardı sabah yapmak için açtım ama içinden damlalık çubuğu çıkmadıpolyana naılsın yaptınmı tetleri..bende test yok olsa durmam hiç yapardım hemen..yap şu testini canım ya..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
yok canım olmadı adet..elşmde test olsa hemen yapıcam..yarın kan testine gidicem canım..yarın bir hafta olucak hapım biteli..olmam lazımdı doktorumu arıycam yarın testin negatif çıkarsa..bu ayda söktürücülerle adet olucam herhalde canım ya..
cnm evde bi tane testim vardı sabah yapmak için açtım ama içinden damlalık çubuğu çıkmadıbende çöpe attım öylece... yapamadım yani....
allah allah cnmya cycloyla mutlaka olman lazımdı ben acaip umutlandım senin adına çok heycanlandım cnm bence hiç bekleme kana git..bende bikaç güne gelmesse kana gidicem cnm
Allah Allah nasıl olur canım damlalık çubuğu çıkmaz..ilginç..neyse canım ben aslında hiç gitmek istemiyorum teste ama adet olmam için bişeyler yapmam lazım bebiş yoksa..gerçi ben kesin yok diye hisediyorum..Allah yardımcımız olsun neden adetlerim gecikmeye başladı menopozada doğru gidiyorum galiba..
vallahi çıkmadı cnm bende çok şaşırdımönüme hep bi engel çıkıyor işte benimde o hamilelik hissim biranda bitti cnm hiç umutlanamıyorum artık banada bebeiş yok gibi gelio yine belirtilerim hayalet çizgi beni yanılttı bence... 3 gün sonra tam 35 gün olcam yine... bebiş varsa gelmesin ama bebiş yoksa inşallah biran evvel gelsin gecikmesin...bu arada ben preseed jel sipariş ettim bugün yarın gelecek en azından yine bişekilde tedavim iptal olursa onu denerim en azından boş durmam
hım jel ne işe yarıyoki canım..engelde de herşeyde vardır bir hayır..bu ay bendede bir bıkınık var nedensiz..sadece sorunsuz adet olmak istiyorum bu ay..
cnm burda kk da preseed jel die bi topik var ben ordan öğrenmiştim araştırdım aklıma yattı cnm sperm dostu hamilelik jeli imiş... hiçbi zararı olmayan jel ve spermleri daha canlı tutarak hızlıca yüzdüreerek ulaştırıomuş şansı baya arttırıyomuş doktorlarda öneriomuşş..cnm o jelle hamiş kalan çok fazla kişi var o topiği bi oku istersen ben sipariş verdim yanında 5 ovu test 2 gebelik test hediyeymiş
nerden sipariş verdin fiyat nedir canım..iiyimiş aslında kulanınca şnsımız bayağ artar aslında gerçekten canım..
cnm site adı vermek yasakmı bilemediğimden özel msjla cvpladım özel msj kutuna bak cnm
tam senin kanama geldiği gün oluypr dimi bu 9.gün inşallah cnm aminnn hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbimin vardır bi bildiği
rabbim inşallah birdaha kürtaj gibi acı şeler yaşatmasın sana ve kimseye...inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın...evet doktorlar korunun diyor ama zaten bizim durumdakiler çok zor hamile kalıyor ama rabbim ol dedimi olmayacak yoktur ne imkansız denilenler oluyor...rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..inşallah bu ay şüpelenen hepimiz hamileyizdir
yok cnm daha neler ne menapozu yao kelimeyi hayatımızdan siliyoruz cnm benimde bikaç ay önce az az hem kahverengi hemde günü az süren adetlerim oluyordu ozamanlar fsh çok yüksekti ondan olabilir die düşümüştüm ve bikaç ay sonra kist olduğunu öğrendim doktor sökülemediği için atamamış ama bu ay atar dedi doğ.kont.hap kullandım sonra çok şükür düzeldi
balımmmmmmm gelmişşşşş ama gitmiş karşılamadıközledim kız nerlerdesin nasılsın daha sık sık gel buraya meleğim ihmal etme beni kıskanırım seni bennnnnnnnnnnn
bu ay neden gitmiosun doktora cnm
tşk ederim arkadaşım..fiyat biraz fazla geldi bana.. eczanede satılıyomu acaba canım..
tşk ederim arkadaşım..fiyat biraz fazla geldi bana.. eczanede satılıyomu acaba canım..
sevindim cnm adet düzensizliğinin olmamasına bide onunla uğraşmak çok zor oluyor...arasıra yaşıyorum ben düzensizlik bakalım bu ay ne olacak allah yardımcımız olsunCanim oruc vakti hic gidesim yok uc yil boyinca her ay gittim artik biraz kafam ve vucudum dinlensin istedik.ama bu sefer yani agustos 22de basliycam cok sukur adet duzensizlim yok bide onun icin hap kullanmiyorum cok sukur
mrb yanlış bilmiosam o zaten adetin 2. 3. günü başlanılıo die biliorum ben 21 günlük kürlerle... bende düşünüyorum başlamayı bakalım senin hikayen nedir arkadaşımmerhaba hanımlar yumurta rezervını artırmak ıcın ıncır kurunu tavsıye ettıler baslamayı dusunuyorum adet zamanında baslamak bırsey farkedermı yapanlar faydasını gordumu merak edıyorum bana yazarmısınız tesekkur ederım
cnm valla ben eczanelerden bulamadım sormadığım ecza kalamadı ama yok dediler en son çare ordan sipariş ettim... cnm bebişlerimizi için denemediğimiz yol kalmıyor yanında ovulasyon testi gebelik testi gönderiolarmış.... kuruluk proplemi olanlarada çok iyi geliomuş aslında fiyat fazla değil gülümya inanki ben kaç yıldır benzin özel doktor ilaç tahlil parası derken 1 tüp bebek parasınıda geçti harcadım resmen gerçekten.... ama bak sonuç hiçbi ilerlemem yok boşuna çabalamışım keşke okadar yıl doktor doktor gezip boşuna para harcıcama direk tüp bebek merkezine gitseymişim heray belki olur diyerekten normal doktorlarda sürünmüştüm şimdi hormonlarım yumilerim izin vermio bebişimizin olmadığı ilk ay keşke tüp yaptırsaymışız boşuna geçmiş yıllarım 3 yılı geçecek doktor doktor sürünmekten..
Valla haklisinnm canimmmmm keske baslardaa tupe deneseydik heryonden yiprandik maddi olarak benimde bi tup parasi gitti zaten bide basarisiz tup denemem var parasini gectim 29agircem6ay sonra cokk vakit kaybettimm
benimde hiç umudum yoktu nasıl olsun ki bende sorunluyum eşimde; ama testte 2 çizgiyi görünce inanamadım gittim hemen 1 tane daha yaptım yine gördüm 2.çizgiyi..allahtan ümit kesilmezmiş bence buna inan..
amin canım dediğim gibi umudunuzu yitirmeyin..
aynen canım benimkide sıfırın altında çok kafaya takmamak gerek ama bu mümkün olmuyor malesef..
doktorda bana dedi 3 ay korun bak normal yolla hamile kalmışsın yine kalabilirsin dedi ama ben dinlemedim nasılsa olma ihtimali zor diye.bakalım ayın 1 i gibi ilk adetim gerçekleşecek kürtajdan sonra ilk defa...belkide olmam kimbilir hamiş olabilir miyim acep..:)yinede her şeye rağmen umudumuzu yitirmemek çok güzel doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?