- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
tam senin kanama geldiği gün oluypr dimi bu 9.gün inşallah cnm aminnn hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbimin vardır bi bildiği
rabbim inşallah birdaha kürtaj gibi acı şeler yaşatmasın sana ve kimseye...inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın...evet doktorlar korunun diyor ama zaten bizim durumdakiler çok zor hamile kalıyor ama rabbim ol dedimi olmayacak yoktur ne imkansız denilenler oluyor...rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..inşallah bu ay şüpelenen hepimiz hamileyizdir
yok cnm daha neler ne menapozu yao kelimeyi hayatımızdan siliyoruz cnm benimde bikaç ay önce az az hem kahverengi hemde günü az süren adetlerim oluyordu ozamanlar fsh çok yüksekti ondan olabilir die düşümüştüm ve bikaç ay sonra kist olduğunu öğrendim doktor sökülemediği için atamamış ama bu ay atar dedi doğ.kont.hap kullandım sonra çok şükür düzeldi
balımmmmmmm gelmişşşşş ama gitmiş karşılamadıközledim kız nerlerdesin nasılsın daha sık sık gel buraya meleğim ihmal etme beni kıskanırım seni bennnnnnnnnnnn
bu ay neden gitmiosun doktora cnm
merhaba hanımlar yumurta rezervını artırmak ıcın ıncır kurunu tavsıye ettıler baslamayı dusunuyorum adet zamanında baslamak bırsey farkedermı yapanlar faydasını gordumu merak edıyorum bana yazarmısınız tesekkur ederım
canım başlamanın herhangi bi zamanı yok diye biliyorum araştırırken ibrahim saraçoğlu istediğiniz zaman başlayabilirsiniz diyodu bende yapıyorum adetimin 7. günü falan başladım bugün 16.günüm.. kullananlar faydasını görenler çok var bende onlardan etkilenerek başladım inş bizede faydası olur..
evet canm sadece bi tesadüf olmuş benden bugünde azbi leke geldi az olan ümidim kalmadı bu ay bende yok inş sizlerden güzel haberler alırız
bikaç sorum var
1.bu ovulasyon testleri nezman yaparsan yap mutlaka ikinci çizgiyi çıkarıyormu silikte olsa yani muhakkak hep her gün çift çizgimi çıkıyor aynı koyulukta olmasada çiftmi oluo çizgiler
2.idrarara batırılan ovu çubuğundaki kontrol ve test bölümü nerde hangisi kont.hangisi test çizgisi:44::44::44::44: idrara batırdıktan sonra düzmü bırakıp bakacaz yani max yazısı düzmü okunacak max yazısının yanındaki kontrol çizgisimi test çizgisimi:26::26::26:
bugün jelim geldi yanında ovu tetslerigöndermişler akşam 8 den önce yapılmalı yazıo ama ben akşam 10da yaptım... sanki 3 tane çizgi çıktı gibi benim hayalet çizgilerin sayısı artmaya başladıiki çizgide hemen belirdi yine ama hangisi kontrol hangisi tets çizgisi bunların ya ikiside çok net belli görünüo... adete yakın herkeste mutlaka 2 çizgimi çıkıo acaba :44::44::44: yani eğer yumurtlama geçtiyse tek çizgi çıkması gerekmezmi offf offff ne zor iş bunlar günlerde geçmio bitürlü bebek yoksa hemen adet olsam bekle bekle
canım sana gebelik testide gelmiycekmiydi..neden ovilasyon testi yapmakta israr ediyosun..net sonuç için bir gebelik idrar testini dene..yarın hemen kan testine git canım..yoksa kafayı yemek üzersein söyleyeyim..ben bile bunaldı aa..
cnm inanki ben yine yanlışlıkla ovu testini açmışım karanlıkta ışığı açmamıştımeşim kızıyor test yapmama üzülüyorum diye ondan saklı yapayım derken ovu testini açtım açmışken yapayım dedim çünkü açılmışı hemen kullanın yazıyor bi bilgin varmı bu testlerle ilgili sen kullandınmı hiç
ben iki ay kullandım ovilasyon zamanı kullandım..bende iki çigi çıkmıştı..üçüncüyü farkkedemedim karanlıktı biraz oda şaka şaka..canım..ben eşimde yapmama kızıyo o yüzden eve test almaz bana..ben çarşıya indikçe alırım..bu ay bitane aldım dayanamdım erken yaptım..sen bence hemen gebelik testi yap..hadi güzel haber ver bize burdan..topiğimize canlılık gelsin..herkez isyanlarda canım ya..
üçüncü çizgi olmazsa olmaz yapmıcam artık test mest çok stres oldum ya bidaha evde bende test bulundurmucam geçicek bu günler geçicek
canım ya birkerede şu gebelik idrarı yap..kaybediceğin bişey yok madem elinde var..bence ovi tetlerin sana lazım olcak bak jelinde gelmiş sonraya sakla ovi testlerini..canım inş bebeişler yoksa hemen gelir kırmızılar..ben yarın kan testine gidicem..0 alıp gelicem yine ..inş yoksa bebiş yarın gitmeden kırmızılar gelirde gitmeme gerek kalmaz hastaneye..
yok hiç içimden gelmiyor artık test falanben en iyisi adetimi bekliyim en iyi sonuç kan testi zaten...kaçta gitcen inş güzel haber alırsın cnm
öğlen gibi gidicem..yarın niyetlensemi acaba canım..oruçluyken kan verilirmi acaba..
takmamaya çalışsakta bu dert içimizde kanayan bi yara oldu çok zor allahım hepimize sabır ve bebek versin inş..bu ay inş sendende güzel haberler alırız canım...
bikaç sorum var
1.bu ovulasyon testleri nezman yaparsan yap mutlaka ikinci çizgiyi çıkarıyormu silikte olsa yani muhakkak hep her gün çift çizgimi çıkıyor aynı koyulukta olmasada çiftmi oluo çizgiler
2.idrarara batırılan ovu çubuğundaki kontrol ve test bölümü nerde hangisi kont.hangisi test çizgisi:44::44::44::44: idrara batırdıktan sonra düzmü bırakıp bakacaz yani max yazısı düzmü okunacak max yazısının yanındaki kontrol çizgisimi test çizgisimi:26::26::26:
bugün jelim geldi yanında ovu tetslerigöndermişler akşam 8 den önce yapılmalı yazıo ama ben akşam 10da yaptım... sanki 3 tane çizgi çıktı gibi benim hayalet çizgilerin sayısı artmaya başladıiki çizgide hemen belirdi yine ama hangisi kontrol hangisi tets çizgisi bunların ya ikiside çok net belli görünüo... adete yakın herkeste mutlaka 2 çizgimi çıkıo acaba :44::44::44: yani eğer yumurtlama geçtiyse tek çizgi çıkması gerekmezmi offf offff ne zor iş bunlar günlerde geçmio bitürlü bebek yoksa hemen adet olsam bekle bekle
öğlen gibi gidicem..yarın niyetlensemi acaba canım..oruçluyken kan verilirmi acaba..
canlı selam mirage 80 ..nasılsın ..nasıl gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?