Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

slm canım nasıl gitsin işte test sonuçlarımı bekliyorum sanırım cuma günü çıkacak ve tabi adet olmayıda soğan kürüne başlayacağım çünkü..

pıhtılaşma testleri yaptırmışdın değilmi canım..işallah güzel sonuçlar alırsın..soğan kürü gerçekten mucize..allahım herkese mucizesinden en tez zamanda yaşatsın...

pıhtılaşma testleri yaptırmışdın değilmi canım..işallah güzel sonuçlar alırsın..soğan kürü gerçekten mucize..allahım herkese mucizesinden en tez zamanda yaşatsın...

evet canım soğan suyu mucize bu arada ibrahim saraçoğlundan kür aldın mı kullanıyosan ne kullanıyorsun canım bilgi verir misin...pıhtılaşma testlerimi yaptırdım umarım pıhtılaşma çıkarda ona göre önlem alırız...

canım işallah pıhtılaşma çıkmaz..bide 9 ay iğne kullanmak zorunda kalmassın canım...evet soğan kürü ile başlanıyor..sonra aslanpençesi..sonra civanperçemi..hepsi sırayla canım..allahım işallah bu bekleme döneminde kendiliğinden doğal doğal gelsin bebişler...

sence önemi var mı iğnelerin bence hiç yok zaten kullanıyordum ben o iğneden ama yinede 2 bebeğimde düştü.eğer ileri düzeydeyse pıhtılaşma sadece iğne fayda etmiyormuş ayrıca aspirinde kullanmak gerekmiş.eğer bende pıhtılaşma çıkmazsa o daha kötü düşüklerimin sebebini bilmemek 3. bir gebelikte yine düşeceği anlama geliyor bence...umarım pıhtılaşma çıkar canım en azından tedavisi var..bebeğim benimle olsunda ben iğnelere bile razıyım...

Canım soğan kürümü yapıyorum hala adet olmadım Benim kür pazartesi bitecek sonra aslan pencesine başlıcam.Bu arada bu çörek otu yağı bize 2,5 ay yetmez yine çörek otu yağı mı sipariş edecez acaba.Onlarda hazır göndrmişken 3 aylik kür gönderseydiler ya:)Evet canım ben 40 yaş topiğini okuyorum ve brezzey de hamileymiş ben onları çok seviyroum çok hayat dolular ve mükafatlarını da alıyorlar.
Bu arada her gece rüyamda bebek görüyorum anne olduğumu görüyorum ve rüyalardan büyük haz alıyorum.Keşke gerçek olsa .O yüzden bazen uyanmak bile istemiyorum.Bu mübarek günlerin hatrına Rabb,im bize de acıyıp kendilliğinden bebeişer verese ne iyi olur tüp beni çok yıpratıyor sıkıntıdan iki yıl içinde saçlarım baya bir beyazladı resmen

canım ben de bir bebek kaybettim ve bende de pıhtılşam çıktı tedavilerimde hep kan sulandırıcı kullandım benim ki mthfr 1298 homozigot.

biz bebiş için her türlü sıkıntıya katlanmaya hazırız tabii..ama her seferinde düşücek diye bir şey yok canım..düşükde pıhtılaşma bağışıklık ve genetik kromozom testleri yaplıyor..bağışıklık testleride yaptırdınmı canım..işallah bu sefer herşey güzel olsun bebğinide kucağınada alırsın..bu aspirin olayını bende kafama takmıştım transferden sonra bende homozigot çıkmıştı..sadece kan sulandırıcı 0,3 lük verildi..pıhtılaşma sorunlarını okuduğumda hem iğne hem coraspirin kullanılmış..hep bir şeyleri eksik bırakıyorlar..allahım bizlerin yardımcısı olsun...bebişler versin...

sen rüyalarında görüyorsun hayır olsun canım..demekki az kaldı.. bebiş gelecek..çörek otunu spariş ederiz canım bitince..ben adet oldum . bundan sonra işallah ..ağustos ayıda kızkardeşin düğün hazırlığı olacak..neyse allahımdaha da çok bekletmesin..tez zamanda bebişler göndersin..ya benimde aynı homozigot pıhtılaşma..bana transferde sadece 0,3 lük verildi kan sulandırıcı..tüp bebekte en zor kısım transfer sonrası bekleyiş..

asyacım işallah adet olmassın böyle olursun..

canım ben de bir bebek kaybettim ve bende de pıhtılşam çıktı tedavilerimde hep kan sulandırıcı kullandım benim ki mthfr 1298 homozigot.
ben daha bilmiyorum canım cuma günü çıkacak sonuçlarım belkide bir şey çıkmaz bilmiyorum ama çıkarsa daha çok mutlu olacağım..bu arada bir şey dikkatimi çekti ben iki defa düşük yaptım ve ikisinde de tam 9.hafta kalbi durdu doktora gitmesem hiç haberim olmayacaktı.ne bir kanam var nede bir belirti.okadar da kan sulandırıcı iğne yaptım ama yinede kanama hiç olmadı hatta doktor ikinci düşükte kanamam başlasın diye 3 tane hap verdi ama bende kanama yine başlamadı.acaba diyorum kanamada hiç olmuyordu belkide pıhtılaşma vardır hemde ileri düzeyde.bakalım hayırlısı olur inşallah...

bağışıklık mı oneki..:)kim ne derse onu yaptırıyorum canım inan bilmiyordum düşüğe sebep olduğunu bilsem yaptırmaz mıyım...bana ikidir iğne veriyorlar canım dedimya her doktor farklı birine gidiyosun sadece iğne veriyor öbürüne gidiyorsun yanında aspirinde kullanmalıydın diyor öbürüne gidiyorsun progestanda kullanman gerekiyordu diyor şaka gibi ya.bu cins doktorlar hep beni mi buluyor allah allaaaahhh..::))

canım turan hocayla nerde görüştün..birde merkeze gitssen bilgi amaçlı olunca zaten ücrette alınmıyor..ve sana yapman gerekenlerin listesi veriliyor..bağışıklı testi ben yaptırdım balcalıda..isimleri aca ..apa..diye geçiyor birde cd56 naturel killer test var bana buna gerek yok dedi..oysa bakıyorum hep yapıyorlar bu testide..bağışıklık yüksek olunca..oda düşüğe sebeb olabiliyor..genetik testlerinide yaptır canım..ben yaptırmadım ama yapılması gereken testler aslında...

ben geldim kızlar..testimi yaptırdım herzamanki gibi koca bir sıfır..doktorumu aradım bir hafta daha bekle gelmese adet bakalım hormonlara dedi..adet gelmemesinin sebebi büyük bir ihtimale fsh yükselmiştir diyo..benik geçen senede yüksek çıkıyodu fsh ama hiç adet düzensizliği yaşamıyodum nedense..kızlar sona gelmek üzereyim adetlerim beni bırakmak üzere galiba..

en azından şu an soruna odaklanabilirsin canım..bu fsh için neler yapabilirsin bir plan yapıp uylamaya başla derim..bizim 40 yaş topiğinden bir arkadaş doğal yoldan hamile..soğan kürü uyglamıştı...42 yaşında ..umutsuzluk yok ..allah ol derse olacak...ben yalnız adet oldum.. demekki daha vakti gelmemiş ..aynen devam yola..

aynen canım şu fsh düşürmem lazım ama nasıl..biesteron kullanmaya karar verdim doktorumada söyliycem kullancağımı..canım hamile kalan arkadaş uyguladığı başka kürler varmıydı acaba..Allahım ol desin yeterki canım yaş önemli değil..

turan hocayla tüp bebek merkezinde görüştüm canım daha önce orda yaptırmıştım tüp bebeği bide aradığım hafta turan hoca sadece tüp bebek merkezinde olacak dediler oraya gittim özel görüştüm inanınki yarım saat görüştüm.güzel konuşuyor ama kendine fazla güveniyor.3 defa balcalıda yaptırayım bana yardım edin dedim biz önemsemiyoruz o testleri dedi çıktı işin içinden.temiz çıksada sonucun o iğneyide aspirinide vereceğim sana dedi.böyle diyen birine ne denir diz çöküp yalvaracakta değilim içimden lanet olsun diyerek çıktım hemen mersine gidip orda yaptırdım.bu arada aca...apa...diye test adı vermişsin mersinde yaptırdığım test kağıdını aldım şuan bakıyorum bu ikisi var ama cd56 naturel yok..neyse şunlar bi çıksın bakim kromozomada bayramdan sonra baktıracağız..

( çok üzüldüm inan umutluydum ama kısmet bu işler kızlar.elimizden bişey gelmiyor dua etmekten başka...umarım tez zamanda yavrucuklarımıza kavuşuruz..

canım üzülsekte elimizde bişey gelmiyo dua etmekten başka canım..ben bu ay umutlu değildim aslında canım çünkü benim fsh 29 bu ay..bu hormonla hamile kalmak imkansız gibi bişeydi..kullandığım haptan dolayı biraz ümit vardı içimde..şuan düşündüğüm tek şey şu fsh düznelemk ve adetleri düzene sokmak..canım nedir bizim bu doktrolardan çektiğimiz..bazen düşünüyorum biz onlardan daha fazla şeyler biliyoruz..bizde fsh düşmesini bekliyoruz fsh düşürmek için ama yumurta kaliteli olsun diyede hiçbir şekilde ilaç kullandırmıyo..tüp bebek öncesi okuyorum burda bieteron kullanılıyo..benim doktorum hapın ismini bile ilk defa duyuyo..kafayı yememek elde değil.. Allah yardımcımız olsun canım ya..seninde en kısa zamanda neden bebiş durmuyo ortaya çıkarda ona gör tedavini olursun canım..

sadece soğan kürü uyguladı diye biliyorum canım..istersen konuş bi breezey kendisi..çok şekerdir..:)) biosteron da düşürüyor..ama keşke şu soğanı içebilsen.. elimizden geleni yapalım canım..işallah en kısa zamanda gelsin bebeişler..

ayy valla bende sinir oldum ne var yaptırsan be adam.. bana da aspirin vermediler sorun olduğu halde..ya illaki bir şeyler eksik kalıyor..adanada bu cd56 testini neden yaptırmıyorlar anlamıyorum..bununda yüüksek çıkmaması gerekiyormuş..evet canım bi çıksın bakalım test sonuçların hayırlısıyla..ona göre bir plan yaparsın..işallah doğal gelsin bebeğin..allah herkesin kucağını doldursun...

canım gerçekten soğan kürünü araştırdım..mmucizevi bir kür kullanıpta hamile kalan çok ve kistlerin gitmesi içinde birebirmiş..adet olayım canım soğan kürünüde deniycem..şimdi biesteronu kullansamı acaba adetimi beklesem..sen tüp bebek tedavisini olurkenmi kullanmıştın biesteronu canım..doktorun tavsiyesiylemi kullanmıştın..kafamda o kadar kür varki hangisinle başlasam..

şu an cylo ilacın bittiyse..ve adet bekliyosun değilmi..ben dene derim soğan kürünü..15 gün yapılıyor..yada adet olmayı bekle adet bitsin öyle başla..bu şekilde hamile kalma şansın artar..asya arkadaşla biz çörek otu yağıda içiyoruz bir kaşık..ben evet biosteron tüp öncesi kullandım..şimdi saraçoğlu kullanma dedi...acaba hem soğan kürü hem biosteron içen varmıki..işallah varsa paylaşsınlar..ben çünkü biosteron ve vitaminlerle olan kürlerimi tüp öncesi yaptım..şimdide böyle başladım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…