Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım çok teşekür ediyorum çok iyisin gerçekten sıkılmadan sorularımı cvplıyosun.. Allah razı olsun inş en kısa zamanda sende doğal yolla hamiş kalırsın..sended fsh yükseliyomuydu canım biesteronu kullanmadan önce..önce şu fsh düzenlemem lazım canım biesteron kullanayım ben önce..cylo biteli bir hafta olucak yarın adetlemi başlayayım biesterona canım..yarından itibaren kullansamı acaba..

canım burda hepimiz aynı şey için bulunuyoruz..bu yolda destek ve yardımcı olmak çok iyi geliyor.. ben biosteron kullandığım 4 ve 5 aylık zaman diliminde hiç yükselmedi hep 6 ve 7 lerdeydi..şu an ne durumdayım bilmiyorum..cuma gini randevu aldım.
hormonlarıma ve yumoş durumuna..
biosterona başlamak istiyosan hemen bugün başlayabilirsin günde 3 tane..iftardan sonra 1 sahurdada 2 içebilirsin..adet bitincede soğan kürüne başlarsın canım..işallah şifa olsun..fsh düşecek allahın izniyle..

yarın alıcam biesteronu canım..yarın hemen başlıycam hapıma..adet bitincede soğan kürünü yapmak istiyorum..inş içebilirim soğanı..canım sende bu ay yumurta takibi yaptır bence inş hormonlar normal çıkar canım..kullandığın kürlerdede rabim şifa versin..

ben çıkıyorum canım yemek yapıcam daha iftara az kaldı.. Rabim ramazan ayının hürmetine dualarımız oruçalarımız kabul etsin..çok bekletmeden kucaklarımızı mis kokulu yavrularımızla doldurusn inş..sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize canım..

aslında soğan ilk bi kaç gün zor oluyor içmesi ama sonra alışıyosun..herşey bebiş için..içerken bebiş gelecek diye düşün..:)) gelsin bebiş.. yumurta takibi yaptırırsam klomen veriler zannedersem..onuda içmek istemiyorum..şu aşamada ama..bilmiyorumki..hele bi gidelim bakalım..şu an yaptığın herhangi bir şey varmı..polen bal karışımı falan yiyomusun..

amin canım..hayırlı iftarlar..

canım şu an hiçbir kür yapmıyorum aslında biraz ihmal ediyorum sadece adet olunca iki hafta bal çörek otu yapıyorum..geçen adetimden sonra hergün iki adet incir yedim..oruç girince hepsi kaldı canım ya..bu ay adet olayım bal polen arısütü alıcam..

canım benim ihmal etme..işallah şimdi zaten tam incir mevsimi..bol bol ye..hurmalardan ye..polen bal karışımı..kürler..gelsin bebiş işallah..

bildiğim kadarıyla biesteron hem fsh ı düşürüyor hemde yumurtaları arttırıyor.banada dr.vermişti biesteron yumoşlar artsın diye ama ben soğan kürü yaptım 3.ayda da ne hikmetse hamile kaldım...:)nasıl oldu hala aklım almıyor ama yinede kısmet olmadı biliyosunuz...inşallah en kısa zamanda allahım bu güzel duyguyu bizede tattırır...

amin canım inşallah...inanki doktorları artık anlamıyorum..bize mi garezleri var neee?..:)

anladım cnm ozaman benim test çizgisi kopkoyu benim hiç umudum yok rabbim yardımcımız olsun 30 günü geçtim adet olmayalı
olacak birgün olacak bizde o pozitifleri alıcaz birgün...cnm ben fsh mın düştüğü ay soğan kürü hayıt çok içmiştim çok etkili bence....adette düzenlio bunlar ve yumileri canlandırıomuş....bende daha adet olmadım
brezeey hamilemiiiiiiiiiiiiiiii

canım enazından için rahatladı ona göre bi yol izlersin..galiba benimde fsh yüksekti adetim sökülemiyodu bugün birazdaha çoğaldı soğan kürünü yapamıyosan agnucaston kullan bence bana faydası oluyo galiba düzene girmeye başladı adetim...son yok daha yolun başındayız inş bizimde olcak bigün bebeğimiz..

canım bence hamile olabilirsin 30 günü geçtiyse idrar testindede çıkabilir bi yap istersen için rahatlasın olmazsa kanda baktırırsın böle şüphe içinde beklemektense olumlu yada olumsuz bi cevap almak rahatlatır seni ne olduğunu anlarsın...

polyanna canım yap şu testi çatlıycam valla..:)) bi hamilelik haberide senden geliyomuş..brezeey hamile canım..darısı bizlere işallah..

sanmıyorum cnm hamile olduğumu çünkü geçen ay ben 35.günde olmuştum yanieğer 35.günü geçerse zaten hemen doktora giderim heralde söktürücü verir bir iki gün daha beklemeliyim
polyanna canım yap şu testi çatlıycam valla..:)) bi hamilelik haberide senden geliyomuş..brezeey hamile canım..darısı bizlere işallah..

ahh ahhh inşallah ummum ağzından bal damlıyor ama hiç hamileymişim gibi doğmuyor içime sanmıyorum ama brezeeyin hamileliği bana acaip umut oldu hemide doğal yolla bide onun amh side 0 ın altındaydı yanlış bilmiosam dimi ama bak rabbim ol dedi hepsi bahane ay ben çok çok sevindim ya darısı bizlerin başına ummumm 1 2 gün daha geçsin yapıcam test hatta belki direk kan testi

canım benim evde testin varsa bi yap..gerçi idrar testi çok güvenilir olmuyo ama olsun.. belli olmuyor görüyosun işte allahın mucizesi..bir yumurtlama olmuş bu ay..ovü testim çif çizgi çıkmış..işallah hamişsin..ayy evet hamile haberlerini duyunca insan çok mutlu oluyor..içine umut doluyor..

cnm benim ilk yaptığım ovu testi ikiseide kopkoyuydu ikinci ovu testimide gebelik testi sanıp açmış bulundumya boşa gitmesin die yaptım ama onu anlayamadım farklı markalardaydı ilk çizgi silik ikinci kopkoyu çok koyu kontrol çizgi test çizgi die bişi yazmıodu baharcım cvplamış ilki kontrol çizgisi dedi eeee yani benim tets çizgim daha koyuydu ben anlamadım bu işten evde var gebelik tetsim ama elim hiç gitmio yapmaya korkuyorum 1 2 gün sonra 35.günüm olacak geçen ay 35.günde olmuştum adet bekliyeyim diyorum gelmesse o günde ozaman yapayım yada napsamki bilemedimm

sonuçta ovü testlerin pozitif çıkmış canım..sabah olunca bi bak kendine yapmak istersen yap..çok güvenilir olmuyormuş aslında bazılarında kanda çıktıktan sonra idrarda çıkıyor canım..işallah bi güzel haberde senden gelir..tersi olursa üzülmek yok yola devam..vakti değilmiş diycez neyaplım..bekliyoruz canım hayırlı haberlerini..:)

ben bu ovu testlerini hiç anlamıom zaten kontrol çizgisi silik olup test çizgisini pozitif olabiliomu ozaman ne oluo:26::26::26::26::26::26::26::26: amin cnm inşallah hepimiz için hayırlısı olur herşeyin... zaten bikaç gün önceki heycanım umudum olabilir hissim tamamen kayboldu yani üzülsemde üzülmesemde sonuç değişmio bu arada sen neler yapıyosun cnm nasılsın kürler nasıl gidio

millstoneden dolayı sıkı takipçinim ve günlerdir ovulasyon testi ve hamilelik hikayeni okuyorum ve ısrarla idrar testi yap artık diyorum...ben gebe kaldığım ay ovulasyon testi kullandım regl günüme yakın kopkoyu ikinci çizgi çıktı gebelik testi gibi kullananları bildiğimden denemek istedim ve gerçekten çıktı kontrol çizgisi ve test çizgisi aynı koyulukta oluyor iki durumda biri gebe isen diğeri yumurtlama zamanı ise...regl üzerinden geçmiş ve iki çizginin koyuluğu aynı ise idrar testi yapmalısın acil...ben ovulasyondan sonra idrar testide yaptım hemen gebelik belli oldu kanda 1300 değerim vardı...yap lütfen testi çatlayacam insaf ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…