şu an cylo ilacın bittiyse..ve adet bekliyosun değilmi..ben dene derim soğan kürünü..15 gün yapılıyor..yada adet olmayı bekle adet bitsin öyle başla..bu şekilde hamile kalma şansın artar..asya arkadaşla biz çörek otu yağıda içiyoruz bir kaşık..ben evet biosteron tüp öncesi kullandım..şimdi saraçoğlu kullanma dedi...acaba hem soğan kürü hem biosteron içen varmıki..işallah varsa paylaşsınlar..ben çünkü biosteron ve vitaminlerle olan kürlerimi tüp öncesi yaptım..şimdide böyle başladım canım...
canım çok teşekür ediyorum çok iyisin gerçekten sıkılmadan sorularımı cvplıyosun.. Allah razı olsun inş en kısa zamanda sende doğal yolla hamiş kalırsın..sended fsh yükseliyomuydu canım biesteronu kullanmadan önce..önce şu fsh düzenlemem lazım canım biesteron kullanayım ben önce..cylo biteli bir hafta olucak yarın adetlemi başlayayım biesterona canım..yarından itibaren kullansamı acaba..
canım burda hepimiz aynı şey için bulunuyoruz..bu yolda destek ve yardımcı olmak çok iyi geliyor.. ben biosteron kullandığım 4 ve 5 aylık zaman diliminde hiç yükselmedi hep 6 ve 7 lerdeydi..şu an ne durumdayım bilmiyorum..cuma gini randevu aldım.
hormonlarıma ve yumoş durumuna..
biosterona başlamak istiyosan hemen bugün başlayabilirsin günde 3 tane..iftardan sonra 1 sahurdada 2 içebilirsin..adet bitincede soğan kürüne başlarsın canım..işallah şifa olsun..fsh düşecek allahın izniyle..
canım burda hepimiz aynı şey için bulunuyoruz..bu yolda destek ve yardımcı olmak çok iyi geliyor.. ben biosteron kullandığım 4 ve 5 aylık zaman diliminde hiç yükselmedi hep 6 ve 7 lerdeydi..şu an ne durumdayım bilmiyorum..cuma gini randevu aldım.
hormonlarıma ve yumoş durumuna..
biosterona başlamak istiyosan hemen bugün başlayabilirsin günde 3 tane..iftardan sonra 1 sahurdada 2 içebilirsin..adet bitincede soğan kürüne başlarsın canım..işallah şifa olsun..fsh düşecek allahın izniyle..
yarın alıcam biesteronu canım..yarın hemen başlıycam hapıma..adet bitincede soğan kürünü yapmak istiyorum..inş içebilirim soğanı..canım sende bu ay yumurta takibi yaptır bence inş hormonlar normal çıkar canım..kullandığın kürlerdede rabim şifa versin..
ben çıkıyorum canım yemek yapıcam daha iftara az kaldı.. Rabim ramazan ayının hürmetine dualarımız oruçalarımız kabul etsin..çok bekletmeden kucaklarımızı mis kokulu yavrularımızla doldurusn inş..sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize canım..
aslında soğan ilk bi kaç gün zor oluyor içmesi ama sonra alışıyosun..herşey bebiş için..içerken bebiş gelecek diye düşün..:)) gelsin bebiş..yumurta takibi yaptırırsam klomen veriler zannedersem..onuda içmek istemiyorum..şu aşamada ama..bilmiyorumki..hele bi gidelim bakalım..şu an yaptığın herhangi bir şey varmı..polen bal karışımı falan yiyomusun..
amin canım..hayırlı iftarlar..
canım şu an hiçbir kür yapmıyorum aslında biraz ihmal ediyorum sadece adet olunca iki hafta bal çörek otu yapıyorum..geçen adetimden sonra hergün iki adet incir yedim..oruç girince hepsi kaldı canım ya..bu ay adet olayım bal polen arısütü alıcam..
bildiğim kadarıyla biesteron hem fsh ı düşürüyor hemde yumurtaları arttırıyor.banada dr.vermişti biesteron yumoşlar artsın diye ama ben soğan kürü yaptım 3.ayda da ne hikmetse hamile kaldım...:)nasıl oldu hala aklım almıyor ama yinede kısmet olmadı biliyosunuz...inşallah en kısa zamanda allahım bu güzel duyguyu bizede tattırır...canım üzülsekte elimizde bişey gelmiyo dua etmekten başka canım..ben bu ay umutlu değildim aslında canım çünkü benim fsh 29 bu ay..bu hormonla hamile kalmak imkansız gibi bişeydi..kullandığım haptan dolayı biraz ümit vardı içimde..şuan düşündüğüm tek şey şu fsh düznelemk ve adetleri düzene sokmak..canım nedir bizim bu doktrolardan çektiğimiz..bazen düşünüyorum biz onlardan daha fazla şeyler biliyoruz..bizde fsh düşmesini bekliyoruz fsh düşürmek için ama yumurta kaliteli olsun diyede hiçbir şekilde ilaç kullandırmıyo..tüp bebek öncesi okuyorum burda bieteron kullanılıyo..benim doktorum hapın ismini bile ilk defa duyuyo..kafayı yememek elde değil.. Allah yardımcımız olsun canım ya..seninde en kısa zamanda neden bebiş durmuyo ortaya çıkarda ona gör tedavini olursun canım..
amin canım inşallah...inanki doktorları artık anlamıyorum..bize mi garezleri var neee?..:)ayy valla bende sinir oldum ne var yaptırsan be adam..bana da aspirin vermediler sorun olduğu halde..ya illaki bir şeyler eksik kalıyor. .adanada bu cd56 testini neden yaptırmıyorlar anlamıyorum..bununda yüüksek çıkmaması gerekiyormuş..evet canım bi çıksın bakalım test sonuçların hayırlısıyla..ona göre bir plan yaparsın..işallah doğal gelsin bebeğin.. allah herkesin kucağını doldursun...
anladım cnm ozaman benim test çizgisi kopkoyu1.canım ovu testi nezamn yaparsan yap genelde 2. çizgi çıkıyo ama silik yani negatif çıkıyo sadece yumurtlama günü ikiside koyu çıkıyo pozitif oluyo birde adete yakın adet günü çıkanlar oluyomuş onlarda genelde hamile çıkıyo.. birkeresinde bendede koyu çıkmıştı adete yakın bende heveslenmiştim hamileyim heralde diye ama değilmiş hormonların oyununa geldim inş seninki hamileliktendir
2. ilk çıkan çizgi kontrol çizgisidir ikiside aynı andamı çıkıyo gebelik testi gibi c,t yazmıyomu...yani düz okuycaksındır tabi ters nasıl yorumlıcan...jelin hayırlı olsun canm inş faydası olur..birde bukadar kafaya takma bebek varsa öğrencen nasıl olsa bi şekilde rahat olmaya çalış bırak akışına herşey olcana varıyo biz kendimizi üzdüğümüzle hırpaladımızla kalıyoruz allah hepimizin yüzünü güldürsün inş en kısa zamanda...
ben geldim kızlar..testimi yaptırdım herzamanki gibi koca bir sıfır..doktorumu aradım bir hafta daha bekle gelmese adet bakalım hormonlara dedi..adet gelmemesinin sebebi büyük bir ihtimale fsh yükselmiştir diyo..benik geçen senede yüksek çıkıyodu fsh ama hiç adet düzensizliği yaşamıyodum nedense..kızlar sona gelmek üzereyim adetlerim beni bırakmak üzere galiba..
brezeey hamilemiiiiiiiiiiiiiiiisadece soğan kürü uyguladı diye biliyorum canım..istersen konuş bi breezey kendisi..çok şekerdir..:)) biosteron da düşürüyor..ama keşke şu soğanı içebilsen..elimizden geleni yapalım canım..işallah en kısa zamanda gelsin bebeişler..
ben geldim kızlar..testimi yaptırdım herzamanki gibi koca bir sıfır..doktorumu aradım bir hafta daha bekle gelmese adet bakalım hormonlara dedi..adet gelmemesinin sebebi büyük bir ihtimale fsh yükselmiştir diyo..benik geçen senede yüksek çıkıyodu fsh ama hiç adet düzensizliği yaşamıyodum nedense..kızlar sona gelmek üzereyim adetlerim beni bırakmak üzere galiba..
anladım cnm ozaman benim test çizgisi kopkoyubenim hiç umudum yok rabbim yardımcımız olsun 30 günü geçtim adet olmayalı
olacak birgün olacak bizde o pozitifleri alıcaz birgün...cnm ben fsh mın düştüğü ay soğan kürü hayıt çok içmiştim çok etkili bence....adette düzenlio bunlar ve yumileri canlandırıomuş....bende daha adet olmadım
brezeey hamilemiiiiiiiiiiiiiiii
anladım cnm ozaman benim test çizgisi kopkoyubenim hiç umudum yok rabbim yardımcımız olsun 30 günü geçtim adet olmayalı
olacak birgün olacak bizde o pozitifleri alıcaz birgün...cnm ben fsh mın düştüğü ay soğan kürü hayıt çok içmiştim çok etkili bence....adette düzenlio bunlar ve yumileri canlandırıomuş....bende daha adet olmadım
brezeey hamilemiiiiiiiiiiiiiiii
sanmıyorum cnm hamile olduğumu çünkü geçen ay ben 35.günde olmuştum yanieğer 35.günü geçerse zaten hemen doktora giderim heralde söktürücü verircanım bence hamile olabilirsin 30 günü geçtiyse idrar testindede çıkabilir bi yap istersen için rahatlasın olmazsa kanda baktırırsın böle şüphe içinde beklemektense olumlu yada olumsuz bi cevap almak rahatlatır seni ne olduğunu anlarsın...
polyanna canım yap şu testi çatlıycam valla..:)) bi hamilelik haberide senden geliyomuş..brezeey hamile canım..darısı bizlere işallah..
sanmıyorum cnm hamile olduğumu çünkü geçen ay ben 35.günde olmuştum yanieğer 35.günü geçerse zaten hemen doktora giderim heralde söktürücü verirbir iki gün daha beklemeliyim
ahh ahhh inşallah ummum ağzından bal damlıyorama hiç hamileymişim gibi doğmuyor içime sanmıyorum ama brezeeyin hamileliği bana acaip umut oldu hemide doğal yolla bide onun amh side 0 ın altındaydı yanlış bilmiosam dimi ama bak rabbim ol dedi hepsi bahane ay ben çok çok sevindim ya darısı bizlerin başına ummumm 1 2 gün daha geçsin yapıcam test hatta belki direk kan testi
canım benim evde testin varsa bi yap..gerçi idrar testi çok güvenilir olmuyo ama olsun..belli olmuyor görüyosun işte allahın mucizesi..bir yumurtlama olmuş bu ay..ovü testim çif çizgi çıkmış..işallah hamişsin.. ayy evet hamile haberlerini duyunca insan çok mutlu oluyor..içine umut doluyor..
cnm benim ilk yaptığım ovu testi ikiseide kopkoyuyduikinci ovu testimide gebelik testi sanıp açmış bulundumya boşa gitmesin die yaptım ama onu anlayamadım farklı markalardaydı ilk çizgi silik ikinci kopkoyu çok koyu kontrol çizgi test çizgi die bişi yazmıodu baharcım cvplamış ilki kontrol çizgisi dedi eeee yani benim tets çizgim daha koyuydu ben anlamadım bu işten evde var gebelik tetsim ama elim hiç gitmio yapmaya korkuyorum 1 2 gün sonra 35.günüm olacak geçen ay 35.günde olmuştum adet bekliyeyim diyorum gelmesse o günde ozaman yapayım yada napsamki bilemedimm
ben bu ovu testlerini hiç anlamıom zaten kontrol çizgisi silik olup test çizgisini pozitif olabiliomu ozaman ne oluo:26::26::26::26::26::26::26::26: amin cnm inşallah hepimiz için hayırlısı olur herşeyin... zaten bikaç gün önceki heycanım umudum olabilir hissim tamamen kayboldusonuçta ovü testlerin pozitif çıkmış canım..sabah olunca bi bak kendine yapmak istersen yap..çok güvenilir olmuyormuş aslında bazılarında kanda çıktıktan sonra idrarda çıkıyor canım..işallah bi güzel haberde senden gelir..tersi olursa üzülmek yok yola devam..vakti değilmiş diycez neyaplım..bekliyoruz canım hayırlı haberlerini..:)
ben bu ovu testlerini hiç anlamıom zaten kontrol çizgisi silik olup test çizgisini pozitif olabiliomu ozaman ne oluo:26::26::26::26::26::26::26::26: amin cnm inşallah hepimiz için hayırlısı olur herşeyin... zaten bikaç gün önceki heycanım umudum olabilir hissim tamamen kaybolduyani üzülsemde üzülmesemde sonuç değişmio bu arada sen neler yapıyosun cnm nasılsın kürler nasıl gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?