ben bu ovu testlerini hiç anlamıom zaten kontrol çizgisi silik olup test çizgisini pozitif olabiliomu ozaman ne oluo:26::26::26::26::26::26::26::26: amin cnm inşallah hepimiz için hayırlısı olur herşeyin... zaten bikaç gün önceki heycanım umudum olabilir hissim tamamen kaybolduyani üzülsemde üzülmesemde sonuç değişmio bu arada sen neler yapıyosun cnm nasılsın kürler nasıl gidio
sanmıyorum cnm hamile olduğumu çünkü geçen ay ben 35.günde olmuştum yanieğer 35.günü geçerse zaten hemen doktora giderim heralde söktürücü verirbir iki gün daha beklemeliyim
ahh ahhh inşallah ummum ağzından bal damlıyorama hiç hamileymişim gibi doğmuyor içime sanmıyorum ama brezeeyin hamileliği bana acaip umut oldu hemide doğal yolla bide onun amh side 0 ın altındaydı yanlış bilmiosam dimi ama bak rabbim ol dedi hepsi bahane ay ben çok çok sevindim ya darısı bizlerin başına ummumm 1 2 gün daha geçsin yapıcam test hatta belki direk kan testi
egunal (güldencim) cnm kalp kalbe karşıymış derler inan bende bikaç haftadır senin yazılarını çok okuyorum özellikle erken gebelik topiğinin sıkı takipçisiyim bende :13::13::13: senin gebelik dvm etmedimi cnm.... bu arada doğum günün kutlu mutlu bol bebişli huzurlu olsun...yeni yaşında mis kokulu meleklerine kavuuşman dileğiyle....pes ediyorum tmm test yapıcammillstoneden dolayı sıkı takipçinim ve günlerdir ovulasyon testi ve hamilelik hikayeni okuyorum ve ısrarla idrar testi yap artık diyorum...ben gebe kaldığım ay ovulasyon testi kullandım regl günüme yakın kopkoyu ikinci çizgi çıktı gebelik testi gibi kullananları bildiğimden denemek istedim ve gerçekten çıktı kontrol çizgisi ve test çizgisi aynı koyulukta oluyor iki durumda biri gebe isen diğeri yumurtlama zamanı ise...regl üzerinden geçmiş ve iki çizginin koyuluğu aynı ise idrar testi yapmalısın acil...ben ovulasyondan sonra idrar testide yaptım hemen gebelik belli oldu kanda 1300 değerim vardı...yap lütfen testi çatlayacam insaf ama
hadi bakalım cnm kürler inş şifa olsun yapıcam test cnmpolyana yap şu testi canım..ben aynen devam canım..soğan kürü perşembe bitiyor çay başlıyor..:)
canım bak herkes merakla bekliyo yap şu testi artık çatlıcaz şurda..bu arada brezeeyin hamileliğine bende çok sevindim her güzel haber yeni bi umut oluyo bize allah bebeğini kucağına almayı nasip eder inş darısı bizlere...
canım yap şu gebelik testi çatlatma bizleride..gerçekten elinde test varken nasıl duruyosun canım ya..bende varmı yoku derken yaptım kan testimi rahatladım..yoksa sonuçta yola devam dünyanın sonu değil ya..biz seninle aynı zamanlarda adet olmuştuk sat 22 haziran benim 34 günüm yani..bu arada yine koyu renk akıntım var bu akşam kesin sabah olucam..inş olursam hormonlarım yüksek değil dye sevincem inş.. Allah yardımcımız olsun canım..bırak şu testlari yaptır kan testini daha güvenilir..böyle umutlandıkça..negatif çıktığında daha çok üzülüyo insan canım..
tmm cnm sabah idrarıyla yapıcam haydi bismillah hayırlısı ne ise o olsun inşallah..cnm hastane çok uzak eşimin bu aralar işleri yoğun kan testine gidemiyorum o yüzden yoksa hemen gitmek istiyorum valla kan testine...yok bebeğim ya artık o kadar çok alıştımki negatif tek çizgilere üzülsemde 10 dkk sonra geçio tmm tatlım sabah yapıp boyumun ölçüsünü alırım tek çizgiyle hatta fotosunu eklerim müzelik tek çizgimincnm benim sat 23 hazirandı sanırım daha 35.güne 2 günüm yokmu benim
adetin birincigünün 1 saycan canım ..ben bazen gebelik hesaplamasına giriyorum neten beni şuan nerdeyse beş haftalık hamiş çıkarıyo..yani gebelik varsa zaten gebelik çıkar..farkedermiki sabah idrarı canım..şuana kadar hiç sabah idrarıyla yapmadım idrar gebelik tesini..hep akşam yaptım..ve beni hiç yanıltmadı bu zamana kadar..şimdi yap sabahı bekleme derim..yinede sen bilirsin canım..
bende merak ettim gebelik hesaplamaya girdim şuan 4 hafta 4 günlük hamileyimcnm genelde sabah idrarını kullanın diyolar daha iyi sonuç için gerçi sonucu ben biliyorumda sende kana gitmişin cnm yazdım ama görmedin heralde insan üzülüyor elbet ama cnm inş. birgün olacak hepimizin sadece vakti zamanı var yeterki rabbim ol desin olmayack yok....cnm benim sol yumurtalık tarafım ağrıyorya ben bide kistten şüpeleniyorum allah korusun çünkü çok ağrıyor geçenlerde kistim olduğunda nasıldı hiç hatırlamıyorum ama senin kist oluştuğu ay ağrı varmıydı sol yada sağ yumurta tarafında adete doğru
benimde ara ara yumurtalıklarımda ağrılar oluyo..bence kiste yorma herkezde kist oluşurmuş canım ya kistlere takma bu ay değilse bidaki adete atıyoruz bunları..kist varkende hamile kalan çok..yakınen arkadaşım hamiş kalmıştı kistle..doğumunda sezeryanda almıştı doktor kistini..canım bizim için önemli olan fsh.fsh yüksek çıınca yumoşlar büyümüyo gelişmiyo..ben doktoruma bugün sordum kistmi oluştu acaba adet gecikti diye..yok kistle alakası yok adetin dedi..kesin fsh hormonu yüksek bu ay dedi..inş sabaha sökülürümde şu başbelası fsh düşmüştür bu ay..sabah habereri bekliycez o zaman..çıkmasada hiç üzülme canım..bizim bebişler hiç beklemediğimiz bir anda gelicek bize süpriz yapıcaklar..bizleri habersiz bırakma canım..
canım nasılsın görüşmeyeli çok uzun zaman olmadı ama ..ben soğan kürünü burdaki topikten okuduğum kadarıyla canım adetin 7 günü başlanıyo ve iki hafta yapılıyomuş..sizdeki soğan kürünüz erken yapılıyo neden acaba canım..
benim adetlerim önceden düzenliyken fsh hep yüksek çıkıyodu :26::26::26::26::26: bilemedimki cnmya bu kadın anotomisini anlamak gerçekten zor ben hiç çözemedim kendimi heray gebelik belirtisi yaşadım fosss çıktıbelirti yaşamadım yine foss çıktı çok stresli olduğum aylarda fsh düşük çıktı.... çok rahat kafama takmadığım ay fsh tavan yaptı kime sorsam hep vazgeçtiği ay kafaya takmadığı bebiş düşünmediği ay hamiş kalmış ama bu kafaya takmamak benim için mümkün değil heran aklımda bebiş var haber veririm cnm inşalah pozitifi görürüm ayağımı sürürüm hepiniz arkamdan gelirsiniz
maalesef canım testim negatif çıktı..üzüldüm ama dünyanın sonu değil canım..savaşa devam..yolla devam..hepimiz aynı zamanlarda adet olduk kızlar umucük sen ve ben vardır bundada bir hayır..sen soğan kürü yapıyomusun canım..brezy soğan kürü ile hamiş kalmış.bende bu ay deniycem soğan kürünü..agnustan kullanmak istiyorum ama biesteronla birlikte kullanılırmı diye soru işareti kaldı kafamda..doktoruma gidince sorucam..oda hiç tavsiye etmiyo ikisinide kulanmama..napıcam bilemedim..kimden bilgi alsam yada ikisini kulannan varmı bu sayfada.. agnustan ve biesteron iksinide kulanan varsa Allah rızası için yazarlarsa çok sevinirim ..
egunal (güldencim) cnm kalp kalbe karşıymış derler inan bende bikaç haftadır senin yazılarını çok okuyorum özellikle erken gebelik topiğinin sıkı takipçisiyim bende :13::13::13: senin gebelik dvm etmedimi cnm.... bu arada doğum günün kutlu mutlu bol bebişli huzurlu olsun...yeni yaşında mis kokulu meleklerine kavuuşman dileğiyle....pes ediyorum tmm test yapıcam
hadi bakalım cnm kürler inş şifa olsun yapıcam test cnm
valla bende çatlıcam cnm çok merak içindeyim kendimi daha fazla tutamıcam yapıcam testi haber veririmevet brezeeyin hamişliği hepimize umut oldu ben çok umutlandım rabbim ol dedimi oluyor vakti zamanı gelince
egunal (güldencim) cnm kalp kalbe karşıymış derler inan bende bikaç haftadır senin yazılarını çok okuyorum özellikle erken gebelik topiğinin sıkı takipçisiyim bende :13::13::13: senin gebelik dvm etmedimi cnm.... bu arada doğum günün kutlu mutlu bol bebişli huzurlu olsun...yeni yaşında mis kokulu meleklerine kavuuşman dileğiyle....pes ediyorum tmm test yapıcam
hadi bakalım cnm kürler inş şifa olsun yapıcam test cnm
valla bende çatlıcam cnm çok merak içindeyim kendimi daha fazla tutamıcam yapıcam testi haber veririmevet brezeeyin hamişliği hepimize umut oldu ben çok umutlandım rabbim ol dedimi oluyor vakti zamanı gelince
benim adetlerim önceden düzenliyken fsh hep yüksek çıkıyodu :26::26::26::26::26: bilemedimki cnmya bu kadın anotomisini anlamak gerçekten zor ben hiç çözemedim kendimi heray gebelik belirtisi yaşadım fosss çıktıbelirti yaşamadım yine foss çıktı çok stresli olduğum aylarda fsh düşük çıktı.... çok rahat kafama takmadığım ay fsh tavan yaptı kime sorsam hep vazgeçtiği ay kafaya takmadığı bebiş düşünmediği ay hamiş kalmış ama bu kafaya takmamak benim için mümkün değil heran aklımda bebiş var haber veririm cnm inşalah pozitifi görürüm ayağımı sürürüm hepiniz arkamdan gelirsiniz
canım nerdesin ya..bizi meraktan çatlatmaya niyetin var galiba..inş ikinci çizgiyi görmüşsündür canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
slm kızlar umarım herkes iyidir.benim test sonuçlarım çıkmış aradım ama bilgi vermediler telefonda.görümcemin bi tanıdığı vardı onu aradı laboratuvarda oda bütün testlerin temiz çıktığını sadece bir tanesinde problem olabileceğini söylemiş oda MTHFR A1298C MUTASYON ANALİZİ değerimi bilmiyorum ama düşüğe sebep olabilir demiş.allahım inş.tedavisi olan bir şeydir sanırım pıhtılaşmaymış ama ben iğne kullandım ya yetmedimi ki bu pıhtılaşmaya bakalım yarın sonuçları almaya gideceğim ama doktora ne zaman gösteririm bilemiyorum...bu arada hemen araştırmaya başladım bile netten allahım sen aklımızı koru yarabbim ne hale geldik.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?