Merhaba kizlar. Ayin 28 de doktora gittim, tupe baslayacaktik. Adetimin 2 gunu 20 vv yumurta varmis. Dun onu aldilar ama malesef dollenmedi. Moralim yerlerde. Ismimi degistirdim, Randine Lewisle tedavi olan benim, okuyanlar hatirlar. DR Halit Bey, acibademde islem yapiliyor. Karman corman bir sey, oraya ayri para odedim, buraya ayri. nakit odesen sadece acibademe odeme yapiyorsunuz, onlar sonra bolusuyorlar. Neyse. kısmet dıye aynı doktorla devam edecegim, bir sonraki deneme 12 gun sonra.
doktordan yeni geldim canım smear vercektim ama lekelenme bitmemiş..rahim ağzı temiz dedi..rahim duvarını sorum şu an anlaşılmaz dedi..21. gün progesteron için çağırdı yumurtlama olup olmadığına bakacakmış rahim duvarıda o zaman anlaşılır dedi..biraz eski doktorlardan bu doktor canım..rahim duvarı 7. günden sonra gidişatı belli olur aslında..ama neyse zaten e2 im iyi çıkmıştı..incelme sorunu bu ay olmayacağını düşünüyorum..haplarını iç 21. gün gel dedi..bende annemlere gidicem..artık memlekette baktırırım progesterona..iyi yapmışsın canım..sen korkma iç en azında 2 tane ..1 tane çok az hiç etkisi olmaz..
hayırısı olsun canım da adetin 2.günü harbi yumurta nasıl okadar büyür anlamadım ben...Merhaba kizlar. Ayin 28 de doktora gittim, tupe baslayacaktik. Adetimin 2 gunu 20 vv yumurta varmis. Dun onu aldilar ama malesef dollenmedi. Moralim yerlerde. Ismimi degistirdim, Randine Lewisle tedavi olan benim, okuyanlar hatirlar. DR Halit Bey, acibademde islem yapiliyor. Karman corman bir sey, oraya ayri para odedim, buraya ayri. nakit odesen sadece acibademe odeme yapiyorsunuz, onlar sonra bolusuyorlar. Neyse. kısmet dıye aynı doktorla devam edecegim, bir sonraki deneme 12 gun sonra.
bencede imkansız.enazından ben hiç böyle bir şey duymadım...canım hoşgeldin sayfamıza..adetin 2 günü yumoş büyümesi imkansız aslında..canım o çatlamamaış kistleşmiş yumoşta olabilirdi..canım bu yumoşun dölenmiyceğini bilmeleri gerekti aslında..bile bile alıp yumoşun dölenmesini beklemek onların bilgisizliğimi bilemedimki canm ya..bence bidaki denemende merkez değiştir..
canım yumoşlar gelişmişmi bakmadımı ultrasonla..inş sorunsuz şekilde büyür yumoşlar bu ay normal hamiş kalırsın..kürlere devamı canım..
Merhaba kizlar. Ayin 28 de doktora gittim, tupe baslayacaktik. Adetimin 2 gunu 20 vv yumurta varmis. Dun onu aldilar ama malesef dollenmedi. Moralim yerlerde. Ismimi degistirdim, Randine Lewisle tedavi olan benim, okuyanlar hatirlar. DR Halit Bey, acibademde islem yapiliyor. Karman corman bir sey, oraya ayri para odedim, buraya ayri. nakit odesen sadece acibademe odeme yapiyorsunuz, onlar sonra bolusuyorlar. Neyse. kısmet dıye aynı doktorla devam edecegim, bir sonraki deneme 12 gun sonra.
malesef canım bakmadı..o masaya boşa yatmış oldum..smezr da veremedim..aslında 2 gün sonra gitsem daha iyi olurdu herhalde..sadece rahim ağzına baktı o kadar..apar topar endoyu sordum..o şimdi belli olmaz.adetin 21. günü geleceksin dedi..işallah canım..aynen devam..işallah hepimiz hamiş kalırız..:)
bidaha gideceksin mecburen....bende kürtaj olalı 29 gün oldu ne zaman adet olacağım acaba dört gözle bekler oldum puuuffff...
adet olmassın işallah hamile olursun..benim kayınvalide kürtajdan sonra adet beklerken adet olmamış hamile..oda eşime..:))bende düşük yaptığımda kürtaj olmuştum ..sonra profa gittim muayeneye..acaba hemen hamile kalabirmiyim..doktor gülmüştü..o kadar doğurgan olsan burda işin ne diye..keşke olsaydııda görseydi o doktorlar.. hayırlısı canım..adet olunca sende kür yapıcakmısın..kan sulandırıcı içinde bana saraçoğlu. yarım bardak suya 2 yemek kaşığı limon sıkıp iç demişti yapıyorum..
bende bugün doktora gittim kızlar adet olamadım sıkıntılıyım diye...Neyse ultrasona geçtik..Dedim hani rahim ince ise cycloya başlarım kalınsa söktürücü kullanırım falan..Doktor ne dese beğenirsiniz..Yumiler var çatlamamışlar sen adet olmadan yeni siklusa geçmişsin ondan adet olamamışsın..Bir tane çatlamış diğerleri büyük duruyo..Dikkatinizi çekerim diğerleri diyorumİğnelerle 1 tane büyüen yumi kendiliğinden 1 taneden fazla olmuş..Şaşırdım kaldım hocam KİST olmasın dedim hastanenin başhekimi adam güldüüü..benim bu doktorlara inanmayışım da ne olacak hele onu hiç bilmiyorum.. 10 gün daha bekleyelim kendilğinden sökülsün dedi..Ama ben çok sıkıntılıyım sanki nefes alamıyomuşum gibi oluyo 3 gündür dedim..Yada ateş basmaları gibi bir şey yaşıyorum hepsi PSİKOLOJİK demezmiii..
bu seferde kendime üzüldüm neden bu kadar stres yapıyom diye..Aslında iyi zannediyorum kendimi ama değilim demekki..Ramazan tüm duyguları tavana ulaştırdıı..Yatığ kalkıp aklımda tek olan şey için dua ediyorum..
Rabbim iyi etsin sonumu kızlar..Aklına gelirsem dua edin bana nolurrr
bende bugün doktora gittim kızlar adet olamadım sıkıntılıyım diye...Neyse ultrasona geçtik..Dedim hani rahim ince ise cycloya başlarım kalınsa söktürücü kullanırım falan..Doktor ne dese beğenirsiniz..Yumiler var çatlamamışlar sen adet olmadan yeni siklusa geçmişsin ondan adet olamamışsın..Bir tane çatlamış diğerleri büyük duruyo..Dikkatinizi çekerim diğerleri diyorumİğnelerle 1 tane büyüen yumi kendiliğinden 1 taneden fazla olmuş..Şaşırdım kaldım hocam KİST olmasın dedim hastanenin başhekimi adam güldüüü..benim bu doktorlara inanmayışım da ne olacak hele onu hiç bilmiyorum.. 10 gün daha bekleyelim kendilğinden sökülsün dedi..Ama ben çok sıkıntılıyım sanki nefes alamıyomuşum gibi oluyo 3 gündür dedim..Yada ateş basmaları gibi bir şey yaşıyorum hepsi PSİKOLOJİK demezmiii..
bu seferde kendime üzüldüm neden bu kadar stres yapıyom diye..Aslında iyi zannediyorum kendimi ama değilim demekki..Ramazan tüm duyguları tavana ulaştırdıı..Yatığ kalkıp aklımda tek olan şey için dua ediyorum..
:) rabbim tez zamanda gönlümüzden aklımızdan geçeni bizim için hayırlı etsin ve biran önce kavuştursun..sitres yapma arkadaşım diyeceğim ama elimizde değilki.umurım herşey istediğimiz gibi olur..
malesef canım bakmadı..o masaya boşa yatmış oldum..smezr da veremedim..aslında 2 gün sonra gitsem daha iyi olurdu herhalde..sadece rahim ağzına baktı o kadar..apar topar endoyu sordum..o şimdi belli olmaz.adetin 21. günü geleceksin dedi..işallah canım..aynen devam..işallah hepimiz hamiş kalırız..:)
canım yumilerinin olması güzel gelişme aslında sen herhangi bi kür falan kullanıyomusun adetini düzenlemek için agnucaston kullansana bana faydası olduğunu düşünüyorum adetim bu ay güzel geldi ve yumurtam var galiba bu ay belirtileri oluşmaya başladı....allahım senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş bebeklerimizle...
Umarım cnmmm..Aminn tüm dualaraa
sen neler yapıyosun canım..bititmi adetin canım..benim bu ay adetim çok az geldi nedese 5 gün bitti..fsh yüksek o yüzden bu ay yoğun kanaman olmaz demişti doktorum..
cnm ben bir ara kullandım agnıcaston ama şimdi sadece ıvf herbal varya onun fsh düşürücüsünden kullanıyorum..Ama Ramazanda aksıyor tabii..GÜnde 5+5 sabah akşam alınması gerek ben sadece sahurdan sahura alabiliyorum tabii.Ama dediğin gibi bu kadarına bile çok şükür bin şükürrrrr...
bitti adetim canım bu ay 7 gün adet oldum incir kürümün ilk 21i bitti 1 hatfa beklicem tekrar başlıcam birde diyet yapmaya çalışıyorum tedavide aldığım kiloları vermem gerekiyo tekrar başlamadan şimdi 4 kilo vermişim ona seviniyorum inş vermeye devam edebilirim...5gün geldiyse oda güzel aslında benim normaldede 3 günden fazla olmuyodu...fsh yi takma kafana tmammı canm taktıkca zor düşebilir kullandığın macunda hayıt içerikli zaten oda düşürür bidahaki aya daha güzel adet olursun yada bebeşin gelsinde olma inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?