Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

allahın mucizesi..hayırlısı diyelim..işallah en yakın zamanda gelsinler..saraçoğlu kürlerine soğan kürü ile başlatıyor canım..ve sırayla yapılıyor..soğan bitince çaya başlıyorsun..o şekilde..gidiyor..aradığında sabırlı ol canım baya bi meşgul çalıyor..ama ulaşabiliyosun..konuştuğun zaman zaten rahat uzun uzun konuşuyor senler..bana limonu tavsiye etti kan sulandırıyormuş..hatta çukurovadasın limon bol olur..dedi..:)bana gönderdiği kürler aslanpençesi civanperçemi çörekotu yağı..soğan kürü yapıyosun 15 gün sonra çaya başlıyorsun 15 gün sonra tekrar 10 gün soğan kürü..ve diğer çaya başlanıyor..2,5 3 aya yakın sürüyor..işallah faydası olur..allahım çok bekletmesin herkesin gönlündeki muradı versin..

en az 3 ay kullanılması gerekiyo diye okudum burdan adetin ilk günü başladım 1 kutu bitirdim bidaha aldım tedaviye kadar kullanmayı düşünüyorum rahimde kist iltihap falan varsa onada faydası oluyomuş...bu ay macuna devam et bidahaki adetinle agnucastona başlarsın olmazsa..

inş sonuna kadar içebilirim macunu..içinde kaç tane hap var canım..doktorlar neden bilmiyo bu hapı hala anlam veremiyorum..çokta yararlı olucağına inanmıyorum diyo benim doktorum..bitkisel kullandığım şeyler..yinede kullanabilirsin yan etkileri yok demişti..

canım 30 tane çıkıyo.. doktorlar hep öle diyo kullanmazsakta bu seferde daha kötüye gidiyo herşey enazından adet olabildim o bile beni rahatlattı mutlu etti ben bitkisel kürlerin faydası olduğunu düşünüyorum inanıyorumda inş bizlerde faydasını görücez ...ben çıkıyorum canım hayırlı sahurlar..

hapa da 5.gün başlattı..ya bu doktor farklı geldi..zaten smear ve hormonlar için gitmiştim..

inş kullandığın ilaçla normal gelsin bebiş kürlerde yaptın sen canım..geçen arkadaşım yazmıştım hamile diye.. bebeğini aldırmaya karar vermiş...okadar dil döktüm aldırma bak birsürü kadın var senin yerinde olmak isteyen diye..yok canım kafasına takmış bakamam madi durumuda biraz kötü..çok üzgünüm aslında..ALLAHIM İSTEYENLERE VERSİN BEBEK..BİZ O KADAR URAŞ VERİYORUZ BİZLERE VERSİN TEZ ZAMANDA..

ah canım..allah kimine vererek imtihan ediyor..bakalım ne yapacak aldıracakmı diye....ve aldırarak sınavını kaybetmiş oluyor canım..biz işallah sabredelimbizide sabrımızla sınav ediyor...sabrın sonu selamet..allahım isteyen herkesin kucağını doldursun canım..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUNİNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ

bende deneyim şu limonu çok severim zaten..:)

amin canım inşallah ikiz ikiz olur yavrularımız...

sonunda ibrahim hocayla görüştüm.düşürmem zor olmadı ama tam yarım saat sırada bekledim ama önemli değil inşallah verdiği kürler faydalı olur.gayet güzel bir şekilde dinledi ve cevap verdi.ayrıca amh testimi tüp bebek merkezinde yaptırıp yaptırmadığımı sordu bende merkezde yaptırdım dediğimde onlara çok fazla güvenme dedi.bu arada 2 ay arayla tüp bebek yapmaya kalkıştılar deyince iyice sinirlendi bunlar neden böyle yapıyorlar erken menopoza gireceksiniz bunların yüzünden dedi..:)allah gecinden versin.... ayrıca canım gebe kaldığım an öğlen yemekten önce ve sonra senin dediğin limon suyunu tavsiye etti ve aspirinden daha etkili olduğunu söyledi bende yinede aspirinide kullanabilirmiyim dedim tabi sıkıntı olmaz dedi...3 aşamada kür gönderecekmiş amh kürü için acele etme ondan önce başka kürler yapman gerekli kızım dedi.ve tabi herzamanki gibi allahın izniyle olacak herşey,biraz sabret dedi...ALLAHIM bizim sesimizide duy nolur.

hayırlı olsun canım kürlerin..işallah şifa olsun bebişine kavuşmanda vesle olsun..bakalım sana ne kürler gelcek..:) aşamalar arsı kaç ay olacak..benimkine 2 aşamalı dedi..birinci aşaması geldi..bitince tekrar aramamı söyledi canım..

hiç bir fikrim yok canım sadece 3 aşamalı kür göndereceğim dedi okadar.mersinde yeni bayi açtılar ordaki bayan aradı kür geldiği zaman telefon açacak ama önce zaten soğan kürü yapacaksın dedi.kızlar bu soğan kürü şu hepimizin yaptığı kür değil mi..ama anlamadığım 230 tl lik ne gönderecek acaba? daha bu ilk kür diğer kürler ne tutacak kimbilir umarım çok para değildir yahuuu zaten kocam sinirleniyor yeter artık çıkar şu çocuk fikrini artık çok araştırıyorsun,biraz mola ver diyor.amaaaaaaaaan mola verecek halde değilim hiiççç...

canım fiyatın pahalı olması hocayla görüşüldüğü için canım..danışman ücreti gibi düşün..yoksa gönderdiği çaylar o kadar tutmaz..benimki 255 tutmuştu canım..pakette aslanpençesi civanperçemi ve çörek otu yağı vardı..bak bakalım sana ne gelecek..soğan kürü zaten çok faydalı..işallah şifa olsun..bebğine kavuşmanda vesile olsun..isteyen herkese versin allahım..

aaaaa cnaımm ben tanıdım senii randie diyince tabii.enteresan olmuş biraz adetin 2. günü aldıklarına eminmisin yumini..Merak ediyordum seni arada yaz gene nolurr haberdar olalım senden..

Yazarim canim, ne olup biterse yazarim. Zaten bir sonraki denemem 10 gun sonra baslayacak, adetimi bekliyorum.

Durum soyle oldu, ben adetimi uzattim, progestan kullaniyordum. Adetim normalde 26 gun ama ben ilac kullandigim icin uzadi ve 33 gun lekelenme basladi. Bende gayri ihtiyari progestani cogalttim, az gelmistir diye, neyse oyle 1 hafta gecince ilaclari biraktim ve adetim tamammen geldi. 2 gunu doktora gittigimde, ya kist ya da yumurta dedi, tahlil yaptirip bakacagiz dedi. E2 ve progesteron yaptirdik, DR da yumos dedi. Alalim dedi, bende tamam dedim. O lekelenme basladiginda bence vucut E2 salgilamaya basladi ve progesteron az kaldi, yumosta buyudu. Ama en bastan takip etmedigimiz icin yumosu ya gec alindi ya da erken. DR dun dedigi, yumosun olgunlasmamis o yuzden ICSI yapamadilar dedi. Neyse, ben sadece parama uzuluyorum. 4000 lira havaya uctu gitti. Simdi ilac iciyorum ki adetim 10 gun sonra gelsin. Bu sefer 3000 lira alacaklarmis cunku transfer yapilmayacak, dondurulacak, toplayacagim bebisleri ve 2-3 tane transfer edecegim INSALLAH. Bende bu arada Amerikadan aldigim ilaclari iciyorum, ve bugun balparmagin ari sutu+bal karisimini aldim, tarcin ve toz corekotuyla karistirip icecegim, umarim bir etkisi olur.

canım çok üzüldüm yazık olmuş parana..aklım almıyo yinede canım adet olduğun zaman bunlar zaten kistleşmiş yumoşlar oluyo yani çatlamamış kalmış ve bunlar adetle gidiyo..bence merkez değiştir derim..bazı merkezler paraya bağlamış..ne akıla hizmet bu kararı alabiliyolar ve paranıdı almışlar..bence hakını ara derim canım..böyle bişey yapmaya hakları yok..

canım inş şifa olur kürlerin banada çok pahalı geldi canım..aslanpençesi civanperçemi ve çörek otu yağ o kadar para tutmaz..zaten satıkları ilaçlardan para kazanıyolar bide görüşmeye para almaları dahada saçma..ben safran yağ aldım aktardan 5 tl di..aldığım çay karışımıda 15 tl tutu.düşün yani canım aradaki farkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…