Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

fsh düşmese de benimki gibi az ilaçla opu yapsınlar, olmazmı bunu sorsana.... zaten klasik tüp bebekte çok yumurta olsun diye çok ilaç veriliyor, bir kez de az ilaçla yapsın..... hatta lotus gibi ilaçsız yapsın , olmazmı, bize lazım olan tek yumi.

canım geçen ay benim doktorumda artık fsh düşmesini beklemiycez..tedavine başlıycaz demişti ve fsh 29 du..serphone hap verdi günde iki tane ..yani az ilaçla büyümedi yumoşlar..benim fsh yükseken büyümüyo yumoşlar..3 tane yumoşum vardı ama maalesef büyümediler..swn mini tüp bebekte hangi ilaçları kullanmıştın canım..

onuda denedik yazdım canım..benim yumoşlar inatçı büyümüyo fsh yükseken..hata bir kere daha benim ısrarımla yine kullanmıştım fsh yükseken serphone yine büyüymemişlerdi..

onuda denedik yazdım canım..benim yumoşlar inatçı büyümüyo fsh yükseken..hata bir kere daha benim ısrarımla yine kullanmıştım fsh yükseken serphone yine büyüymemişlerdi..

bende serophone kullanıyorum, 1,2 tane oluyor o kadar.. bir kere 3 tane olmuştu, ama o da birkez... zaten bunda amaç sayı değil , kalite. yani beklenti bu... hem de 3.gün 8 hücreli olup donduruluyor. ama benim endo ince ya, transfer olamıyorum, bir kez oldum hatırlarsan 5,7 mm iken negatif oldu. yani diyeceğim aslında ne diyeceğimi ben de bilmiyorum,,,, artık bitsin bu sınav,,,,,, hangi yol bizi bebeğe götürecekse o yola girelim.. canım seni öpüyorum, uyuyacağım.... bye bye

inş canım ya..hakımızda hayırlısı neyse o olsun..rabim hayaline kavuşturmıycağı şeylerin peşinden bizi koşturmasın inş canım..madem hayalimizin peşinden gidiyoruz ben inanaıyorum..rabim çıkış yoluda doğru yoluda göstercek bizlere..hayırlı geceler canım..

olsun yinede çok pahalı ama dediğin gibi belkide vesile olacak bebişe kavuşmamıza. oyüzden katlanıyoruz zaten bütün sıkıntılara..

haklısın canımda işte bir umut belki diyerek deniyoruz.. ben yinede önce allaha sonra ibrahim hocaya güveniyorum.yaptığı kürlerinde kaliteli olduğunu düşünüyorum hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlereeeeee...

]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ

Ben bir yazıp gitmişim geriye dönüpte sorularınıza bakamadım yeni gördüm..Halit bey banada bir dizi tahlil verdi banada demir eksikliği olabilir dedi...tahlileri yaptır gel dedi .ben tahlilleri yaptıramadım.çünkü zaten tekrardan tedaviye başlama gücümüz yok maddi olarak.Havuz yöntemi içinse her ay yine 3 milyar 3 milyar veriyorsun her opuda para alıyorlar..belki 4 ,5 defa opu yapacaklar ve bu bize 10 bin lirada fazlaya patlayacak bizde bekliyoruz .Bu arada bizim çocuğumuzun olmama sebebi eşimin sperm sayısı daha önce 1 defa kendiliğinden gebeliğim olmuştu.Şimdi eşimin üzerinde yoğunlaştım keçiboynuzu kürü,argınmax,tırıbulus,macun vs yapıyorum BENDE argınmax women kullanıyorum arada para biriktirene kadarr boş durmayalım dedik yani anlayacağınız kendimizi doğanın ellerine Allahın insafına bıraktık dua ve kürlerle bakalım bir daha denemeye kadar böyle gideceğiz..Lütfen özellikle bir sorunuz olursa özelden mesaj atın bazı şeyleri kaçırmış olabilirm yardımcı olmayı çok isterim..

Benim doktorum da yumurta rezervlerimin az olduğunu 1 yıl icinde bebek yapmamı söyledi. Ben tabi o şokla bişey soramadim adama. Şimdi kafamda birsuru soruyla kaldım bunun menapoza girmek olduğu aklımın ucundan bile bile geçmedi. Kızlar siz tecrubelisiniz bu konuda. Yumurta rezervi azlığı menapoz mu demek. Neler yaşanıyor nasıl basa cikiyosunuz bu durumla. İki gündür uykularım kaçtı

canım sayfamıza hoşgeldin..doktorun nasıl anlamış rezerv azlığı olduğunu..bunu öğrenmenin iki yolu var amh testi ve fsh testi..bu kan tahlilerini yaptırdınmı canım..değerlerin kaç..menopoz değil ama menopoza yakınız...rerzrv azlığı olanlarda normal yolla gebe kalması biraz daha zorlaşıyo..ama rezerv azlığı olupta normal yolla gebe kalanda çok..ALLAHIM ol derse oluyo canım..yaş kaçtı canım

gülneva nasıl gidiyor..kürlere alışabildinmi..biosteron içiyormusun...

iyi gidiyo canım..hayıt macunum günde 3 kere idi oruç tutğum için iki kere içiyorum..içerken çok zorlamıyorum hiç sorma canım ya..midem alt üst oluyo..ama bebeişim için herşeye katlanıcam inş..safran yağınada devam..biesteronu eşimin zoruyla günde bire düşürdüm..içme iki tane bünyen alışık değil başka ilaçta kullanıyomuşum iki tane içmemi istemiyo canım..cylo bitene kadar günde bir tane içmeme karar aldık eşimle..sen neler yspıyosun canım..senin nasıl gidiyo kürler..

yavaş yavaş alışıyorsundur..:) işallah şifa olsun vesile olsun canım..eşin neden korkuyor bu kadar canım..hepimiz içiyoruz işte..sen bilirsin tabi canım..fsh ye baya faydası var..işallah fshen düzelir bir an önce kavuşursun bebğine..benimde aynen devam canım..aslanpençesi çayı içiyorum..infolik biosteron ve çörekotu yağı..allahım isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun..

amin canım inş hepimize şifa olsun..gelsin teker teker bebişler inş..infolik nedir canım...infolik neye yarıyo..

amin canım inş hepimize şifa olsun..gelsin teker teker bebişler inş..infolik nedir canım...infolik neye yarıyo..

infolic şimdiki gittiğim doktor verdi..vitaminmiş..yumoşlara i geliyor dedi canım..aslında pko lular içinmiş ama..banada verdi..işallah faydası olur..

infolic şimdiki gittiğim doktor verdi..vitaminmiş..yumoşlara i geliyor dedi canım..aslında pko lular içinmiş ama..banada verdi..işallah faydası olur..

canım inş infolic faydasını görürüsün..bugün doktora gidememişsin canım..olmasa yarın git bari eylüle bırakma..ama smear için cinsel perhiz şart bildiğim kadarıyla..bende vercektim bilmediğim içi veremeiştim o yüzden geçen sene canım..ben senden ümitliyim bu ay canım..yumurtlama gününü anlaman amaçlı test al canım bende kullanmıştım şansın daha yüksek olur..hakımızda hayırlısı canım..Allahım uraşlarımızı görüyo..fazla bekletmeden gelsin meleklerimiz inş canım..

Hosbulduk canım. Doktorum ultrasonla bakıp böyle bi bilgi verdi. Tahlilleri sehir dusinda olduğumdan henüz yaptırmadım. İstedigi tahliller
TSH
free T4
free T3
Anti - TPO
Antithyroglobulin Antibody
Bunları ancak haftaya yaptirabilirim. Birde asıl kafamı kurcalayın biz henüz bebek sahibi olmayı düşünmüyoruz. Nolur yanlış anlamayın henüz kendimi hazır hissetmedigimden bu kararım. Şimdi durum bu olunca ne dusunecegimi bilemeden kaldım. Bi yanda bebek sorunsalı bir yanda erken menapoz

canım ultrasonla yumurta varmı yokmu diye bakıpta nalayabilir ama..söylediğim tahliler yapılmadan net kesin bişey söyleyemez..adetin 3 günü fsh hormonuna mutlaka baktır..en önemlisi amh testi anti müllerian hormon(amh)bunu herhangi bir günde yaptırabilirsin..bu hormanlarda anormalik varsa bebiş için acele etmen gerek canım..yani yumurta rezerv azlığı yüzünden bebiş için sıkıntılar var demek yani canım..söylediğim testleride mutlaka yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…