Allahın izniyle tutrcaz inş canım..ben doktorumla cidi ciidi konuştum durumum iyiye gtimiyo bir tanede yumoş olsa fırsatı kaçırmak istemem dedim..biriktirp dondurmak istediğimi söyledim..tamam dedi bakalım hayırlısı canım şu fsh bir düşse tedavim inş devam edicek..
bence senin ki naturel tüp bebek... o yüzden ilaçsız
bende de mini tüp uygulanıyor ve fsh nin önemi yok..... ama klasik tüp tedavisinde fsh düşük olmalı, yoksa ilaçlara tepki vermiyormuş, ben hiç denemedim ama okuduklarımdan öyle çıkarıyorum.
fsh düşmese de benimki gibi az ilaçla opu yapsınlar, olmazmı bunu sorsana.... zaten klasik tüp bebekte çok yumurta olsun diye çok ilaç veriliyor, bir kez de az ilaçla yapsın..... hatta lotus gibi ilaçsız yapsın , olmazmı, bize lazım olan tek yumi.
37 yaşımdayım.. Ama bu anlattıklarım zamanında 33 yaşımdaydım
Allahın izniyle tutrcaz inş canım..ben doktorumla cidi ciidi konuştum durumum iyiye gtimiyo bir tanede yumoş olsa fırsatı kaçırmak istemem dedim..biriktirp dondurmak istediğimi söyledim..tamam dedi bakalım hayırlısı canım şu fsh bir düşse tedavim inş devam edicek..
canım geçen ay benim doktorumda artık fsh düşmesini beklemiycez..tedavine başlıycaz demişti ve fsh 29 du..serphone hap verdi günde iki tane ..yani az ilaçla büyümedi yumoşlar..benim fsh yükseken büyümüyo yumoşlar..3 tane yumoşum vardı ama maalesef büyümediler..swn mini tüp bebekte hangi ilaçları kullanmıştın canım..
onuda denedik yazdım canım..benim yumoşlar inatçı büyümüyo fsh yükseken..hata bir kere daha benim ısrarımla yine kullanmıştım fsh yükseken serphone yine büyüymemişlerdi..
bende serophone kullanıyorum, 1,2 tane oluyor o kadar.. bir kere 3 tane olmuştu, ama o da birkez... zaten bunda amaç sayı değil , kalite. yani beklenti bu... hem de 3.gün 8 hücreli olup donduruluyor. ama benim endo ince ya, transfer olamıyorum, bir kez oldum hatırlarsan 5,7 mm iken negatif oldu. yani diyeceğim aslında ne diyeceğimi ben de bilmiyorum,,,, artık bitsin bu sınav,,,,,, hangi yol bizi bebeğe götürecekse o yola girelim.. canım seni öpüyorum, uyuyacağım.... bye bye
olsun yinede çok pahalı ama dediğin gibi belkide vesile olacak bebişe kavuşmamıza. oyüzden katlanıyoruz zaten bütün sıkıntılara..canım fiyatın pahalı olması hocayla görüşüldüğü için canım..danışman ücreti gibi düşün..yoksa gönderdiği çaylar o kadar tutmaz..benimki 255 tutmuştu canım..pakette aslanpençesi civanperçemi ve çörek otu yağı vardı..bak bakalım sana ne gelecek..soğan kürü zaten çok faydalı..işallah şifa olsun..bebğine kavuşmanda vesile olsun..isteyen herkese versin allahım..
haklısın canımda işte bir umut belki diyerek deniyoruz.. ben yinede önce allaha sonra ibrahim hocaya güveniyorum.yaptığı kürlerinde kaliteli olduğunu düşünüyorum hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlereeeeee...canım inş şifa olur kürlerin banada çok pahalı geldi canım..aslanpençesi civanperçemi ve çörek otu yağ o kadar para tutmaz..zaten satıkları ilaçlardan para kazanıyolar bide görüşmeye para almaları dahada saçma..ben safran yağ aldım aktardan 5 tl di..aldığım çay karışımıda 15 tl tutu.düşün yani canım aradaki farkı..
]GÜNAYDIN GÜZELLERALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ
Benim doktorum da yumurta rezervlerimin az olduğunu 1 yıl icinde bebek yapmamı söyledi. Ben tabi o şokla bişey soramadim adama. Şimdi kafamda birsuru soruyla kaldımbunun menapoza girmek olduğu aklımın ucundan bile bile geçmedi. Kızlar siz tecrubelisiniz bu konuda. Yumurta rezervi azlığı menapoz mu demek. Neler yaşanıyor nasıl basa cikiyosunuz bu durumla. İki gündür uykularım kaçtı
gülneva nasıl gidiyor..kürlere alışabildinmi..biosteron içiyormusun...
iyi gidiyo canım..hayıt macunum günde 3 kere idi oruç tutğum için iki kere içiyorum..içerken çok zorlamıyorum hiç sorma canım ya..midem alt üst oluyo..ama bebeişim için herşeye katlanıcam inş..safran yağınada devam..biesteronu eşimin zoruyla günde bire düşürdüm..içme iki tane bünyen alışık değil başka ilaçta kullanıyomuşum iki tane içmemi istemiyo canım..cylo bitene kadar günde bir tane içmeme karar aldık eşimle..sen neler yspıyosun canım..senin nasıl gidiyo kürler..
yavaş yavaş alışıyorsundur..:) işallah şifa olsun vesile olsun canım..eşin neden korkuyor bu kadar canım..hepimiz içiyoruz işte..sen bilirsin tabi canım..fsh ye baya faydası var..işallah fshen düzelir bir an önce kavuşursun bebğine..benimde aynen devam canım..aslanpençesi çayı içiyorum..infolik biosteron ve çörekotu yağı..allahım isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun..
amin canım inş hepimize şifa olsun..gelsin teker teker bebişler inş..infolik nedir canım...infolik neye yarıyo..
infolic şimdiki gittiğim doktor verdi..vitaminmiş..yumoşlara i geliyor dedi canım..aslında pko lular içinmiş ama..banada verdi..işallah faydası olur..
canım sayfamıza hoşgeldin..doktorun nasıl anlamış rezerv azlığı olduğunu..bunu öğrenmenin iki yolu var amh testi ve fsh testi..bu kan tahlilerini yaptırdınmı canım..değerlerin kaç..menopoz değil ama menopoza yakınız...rerzrv azlığı olanlarda normal yolla gebe kalması biraz daha zorlaşıyo..ama rezerv azlığı olupta normal yolla gebe kalanda çok..ALLAHIM ol derse oluyo canım..yaş kaçtı canım
Hosbulduk canım. Doktorum ultrasonla bakıp böyle bi bilgi verdi. Tahlilleri sehir dusinda olduğumdan henüz yaptırmadım. İstedigi tahliller
TSH
free T4
free T3
Anti - TPO
Antithyroglobulin Antibody
Bunları ancak haftaya yaptirabilirim. Birde asıl kafamı kurcalayın biz henüz bebek sahibi olmayı düşünmüyoruz. Nolur yanlış anlamayın henüz kendimi hazır hissetmedigimden bu kararım. Şimdi durum bu olunca ne dusunecegimi bilemeden kaldım. Bi yanda bebek sorunsalı bir yanda erken menapoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?