canım inş infolic faydasını görürüsün..bugün doktora gidememişsin canım..olmasa yarın git bari eylüle bırakma..ama smear için cinsel perhiz şart bildiğim kadarıyla..bende vercektim bilmediğim içi veremeiştim o yüzden geçen sene canım..ben senden ümitliyim bu ay canım..yumurtlama gününü anlaman amaçlı test al canım bende kullanmıştım şansın daha yüksek olur..hakımızda hayırlısı canım..Allahım uraşlarımızı görüyo..fazla bekletmeden gelsin meleklerimiz inş canım..
Benim fsh düzeyim her zaman normal değerlerde ama gelin görünki amh ım 0,17 yani bence amh ı yaptırmayıpta sadece fsh a güvenenler bence mutlaka birde amh yaptırsınlar.Benim yumurtalık rezervimin az olduğunu tüp bebeğe başlayacağımız zaman öğrendik tüpçüler bir bakılşta anlıyorlar...tabi yumurtaya :) şimdi ben eşimin sperm sayısını arttırmaya çalışıyorumya o arada kendimede kürmü yapsam ne iyi geliyor anladığım kadarıyla bir şeyler yeyip içiyorsunuz yumurta rezervi yada kalitasi nasıl artar.Bugün yine bir tüp merkezinden aradılar SİZİN ZAMNINIZ KISITLI TEKRAR TEKRAR TÜP BEBEK DENEYİN YUMURTALARINIZ BİTEBİLİR DİYORLAR BEDAVA YAPIYORLAR SANKİ
canım doktor yarın yokmuş bende cumartesi memlekete gidiyorum..allah nasip ederse..bayramdada yumurtlama olursa nasıl değerlenrilir bilmiyorum.. bayramada izmirden kardeşgil geliyorlar baya kalabalık olacaz..benimde aslında aklıma ovülasyon testi almak geldi..o zaman alıp gideyim ben yarın işallah.. sen gidiyormusun tatile canım..
Benim fsh düzeyim her zaman normal değerlerde ama gelin görünki amh ım 0,17 yani bence amh ı yaptırmayıpta sadece fsh a güvenenler bence mutlaka birde amh yaptırsınlar.Benim yumurtalık rezervimin az olduğunu tüp bebeğe başlayacağımız zaman öğrendik tüpçüler bir bakılşta anlıyorlar...tabi yumurtaya :) şimdi ben eşimin sperm sayısını arttırmaya çalışıyorumya o arada kendimede kürmü yapsam ne iyi geliyor anladığım kadarıyla bir şeyler yeyip içiyorsunuz yumurta rezervi yada kalitasi nasıl artar.Bugün yine bir tüp merkezinden aradılar SİZİN ZAMNINIZ KISITLI TEKRAR TEKRAR TÜP BEBEK DENEYİN YUMURTALARINIZ BİTEBİLİR DİYORLAR BEDAVA YAPIYORLAR SANKİ
mrb arkadaşlar.topiğe ara ara girmekle birlikte hemen hemen tüm yazılanlarıda okumuş bulunmaktayım.malesef ki bende de bu yumurta rezerv azlığı denilen; artık hastalık mı yada doğuştan gelen yapısal oluşum mu bilemedim, beni 4 yıldır ugraştırmakta.en son 5.negatif denememi 2 hafta önce aldım.ne için sabredeyim ne için umut edebiyim gerçekten bilemiyorum.insan hayatında (ölüm hariç ki bazen bunada alışlıyo insan) dönem dönem sıkıntılar, üzüntüler yaşar elbette. başedemiceğimizi zannettiğimiz anlar... ama bu öyle bir sınav ki her geçen gün daha da zorlaşan vede çaresizliğimizi gösteren bir sınav.duygularımı vede ızdıraplarımı antidepresanlarla bastırarak hayata tutunmaya çalışsamda bir yerde yığılıp kalıyorum dizlerimin üzerine.tek sığındığım allahım diyorum duy sesimi yol göster diyorum.hayattan bi zevk almıyosun yaşama sebein kalmıyo.yada ben mi bunalımdayım bilemedim ama bende evliliğimin ilk yılı hariç son 4 yılı hastane çatallarında bacaklarımı ayırmakla geçti.etrafımda birer birer evlenenler birer birer doğuranlar, ikinciye geçenler... tez zamanda sanada versin diye yapılan dualar.insana bukadar güzel bir dua bile batar mı.artık batıyor neyalan söyliyeyim.
gece gece moralinizide bozmak istemem arkadaşlar ama içimdeki bu fırtınayı dışarı vurmam gerekiyor sanırım :) yada antidepresanlara yeni bir düzenleme yapmam gerekiyor :)
sevgiyle kalın.
mrb arkadaşlar.topiğe ara ara girmekle birlikte hemen hemen tüm yazılanlarıda okumuş bulunmaktayım.malesef ki bende de bu yumurta rezerv azlığı denilen; artık hastalık mı yada doğuştan gelen yapısal oluşum mu bilemedim, beni 4 yıldır ugraştırmakta.en son 5.negatif denememi 2 hafta önce aldım.ne için sabredeyim ne için umut edebiyim gerçekten bilemiyorum.insan hayatında (ölüm hariç ki bazen bunada alışlıyo insan) dönem dönem sıkıntılar, üzüntüler yaşar elbette. başedemiceğimizi zannettiğimiz anlar... ama bu öyle bir sınav ki her geçen gün daha da zorlaşan vede çaresizliğimizi gösteren bir sınav.duygularımı vede ızdıraplarımı antidepresanlarla bastırarak hayata tutunmaya çalışsamda bir yerde yığılıp kalıyorum dizlerimin üzerine.tek sığındığım allahım diyorum duy sesimi yol göster diyorum.hayattan bi zevk almıyosun yaşama sebein kalmıyo.yada ben mi bunalımdayım bilemedim ama bende evliliğimin ilk yılı hariç son 4 yılı hastane çatallarında bacaklarımı ayırmakla geçti.etrafımda birer birer evlenenler birer birer doğuranlar, ikinciye geçenler... tez zamanda sanada versin diye yapılan dualar.insana bukadar güzel bir dua bile batar mı.artık batıyor neyalan söyliyeyim.
gece gece moralinizide bozmak istemem arkadaşlar ama içimdeki bu fırtınayı dışarı vurmam gerekiyor sanırım :) yada antidepresanlara yeni bir düzenleme yapmam gerekiyor :)
sevgiyle kalın.
canım nasılsın ben bugün bal dünyası diye biyere girdim bal polen arı sütü alcaktım sonra durumumu söledim balı kendileri üretiyolarmış yumurta kalitesi için kestane balı ile bi karışım yapayım sana dediler..onun faydası olurmuş normal balın hamileliğe etkisi olmazmış çiçek balının sadece öksürük bronşit gibi şeylere faydası var dedi...kestane balının hücre yenileme özelliği varmış bende eşime sordum yaptır al dedi yarın gidip alayım diyorum içinde kestane balı arı sütü polen propolis olcak sen bunu kullan tüpe gerek kalmıcak inş dedi gerek kalsa bile tedaviye faydası olur...
canım bende bugün doğal bal satan biyerden bal bolen arı sütü karışımı almak için gittim..çam balı ile karıştırılmış arı sütü ve polen sordum..fiyat fazla geldi eşimde hepsini bir araya karıştırma şukullandığım kürler bir bitsiin bidaki aya alırız dedi.ama benim aklımda kaldı tabi..ben neten fazla güvenemiyorum nedense canım ya.sana fiyat ne dedle peki..bizim 100tl
kullanabilirsin canım aslında bişey olmaz heralde birbirini destekler...içine sinmiyosa bu ay bu macunu bitir oda güzel diğer ay alırsın başlarısn...evet çok pahalı benimkide aslında propolis istemesem 48tl ye gelicek ama propolis 70 tlmiş 118e gelicek bende olsun istiyorum ...normal çiçek balıyla olana 10 tl dedi ama onun faydası olmaz diyo bebek için...benim aklıma yattı ama onu alırsam biosteronu almıcam doğal şeylerle tedavi edelim kendimizi inş faydası olur..
canım şu 6 aylık tedavi sürecimde inan bir tüp bebek fiyata eş değer para harcadık..her ay doktor giidiyorum birde kürler haplar..hiç sorma..sonuççta sadece bir eşim çalışıyo..malum tedaviler yüzünden işe gidemiyorum..batmaya doğru gidiyoruz canım..Allah yardımcımız olsun..Allahım doğru yolu göstersin..madi manevi çok büyük sınavdan geçiyoruz..Allahım sonmuzu hayır etsin..giden paraya üzülmüyorum canım sonu iyi olsun..sonunda bebişime kavuşmak varsa her türlü sınava hazırım canım..
evet canım kısmet olursa arefe günü saat 9 da gideceğim.görüşmeleri ben buradan aktarırım inşallah...soğan kürüne gelince canım dün mersindeki şubede bulunan bayanla görüştüm ve soğan kürü yapmamı söyledi ve tarifini verdi.bu arada ben 1 ay önce kürtaj oldum ve hala adet görmedim ibrahim hocaya sorar mısın şimdi mi kullanayım yoksa adetten sonra mı dedim.bayanda bugün ibrahim hocayla görüşüp söyleyecek canım sanırım akşama doğru arar ona göre kullanmaya başlarım ama ramazan bitmeden kullanmayacağımı peşin peşin söyledim...:)çünkü daha önce yaptığımda soğan kürünü öğlen yemekten önce ve akşam yemekten önce yapmıştım oruçluyken bu şekilde olmaz oyüzden ramazanın bitmesini bekleyeceğim..mirage80 hemetoloğa gideceğin yazısını okudum canım..memnun kalırsan bende gitmek isterim..başkente baya hemotolog varmış asslında..ama benimki eylüle kalır artık..görüşmenle ilgili haberlerini bekliyorum canım..bu arada soğan kürüne başladınmı..şimdiden hayırı olsun..
benimde ilk bir yılım dertsiz tasasız geçti canım ama dediğin gibi 4 senedir çengelden inemez oldum.seni çok iyi anlıyorum ama güçlü olmamız gerek.hayat çok sıkıcı bir anlamı yok bebiş olmadan evet ama bir şekilde hayat devam ediyor ve bu hayat son bulana kadar sürdürmemiz gerekiyor....benim ilk gebeliğimde düşük olunca çok psikolojim bozuldu durup durup ağlar oldum.tv de bebek görsem dayanamıyordum eşim birgün kendime gelmemi ve bu sorunun sadece benim sorunum olduğunu ve tek başıma bu sorunun üstesinden gelmemi,kendimden başka hiçkimsenin bana bir faydasının olamayacağını söyledi...fazlaca acımasız bir cümleydi ama doğruydu da..psikolojik tedavi almak istemedim yanlış anlamayın karşı olduğum için değil haaaa ilaçların beynimi uyuşturmasını istemediğimden..sabırlı ol diyeceğim ama biliyorum bu laf senin için çok boş gelecek......mrb arkadaşlar.topiğe ara ara girmekle birlikte hemen hemen tüm yazılanlarıda okumuş bulunmaktayım.malesef ki bende de bu yumurta rezerv azlığı denilen; artık hastalık mı yada doğuştan gelen yapısal oluşum mu bilemedim, beni 4 yıldır ugraştırmakta.en son 5.negatif denememi 2 hafta önce aldım.ne için sabredeyim ne için umut edebiyim gerçekten bilemiyorum.insan hayatında (ölüm hariç ki bazen bunada alışlıyo insan) dönem dönem sıkıntılar, üzüntüler yaşar elbette. başedemiceğimizi zannettiğimiz anlar... ama bu öyle bir sınav ki her geçen gün daha da zorlaşan vede çaresizliğimizi gösteren bir sınav.duygularımı vede ızdıraplarımı antidepresanlarla bastırarak hayata tutunmaya çalışsamda bir yerde yığılıp kalıyorum dizlerimin üzerine.tek sığındığım allahım diyorum duy sesimi yol göster diyorum.hayattan bi zevk almıyosun yaşama sebein kalmıyo.yada ben mi bunalımdayım bilemedim ama bende evliliğimin ilk yılı hariç son 4 yılı hastane çatallarında bacaklarımı ayırmakla geçti.etrafımda birer birer evlenenler birer birer doğuranlar, ikinciye geçenler... tez zamanda sanada versin diye yapılan dualar.insana bukadar güzel bir dua bile batar mı.artık batıyor neyalan söyliyeyim.
sevgiyle kalın.
evet canım kısmet olursa arefe günü saat 9 da gideceğim.görüşmeleri ben buradan aktarırım inşallah...soğan kürüne gelince canım dün mersindeki şubede bulunan bayanla görüştüm ve soğan kürü yapmamı söyledi ve tarifini verdi.bu arada ben 1 ay önce kürtaj oldum ve hala adet görmedim ibrahim hocaya sorar mısın şimdi mi kullanayım yoksa adetten sonra mı dedim.bayanda bugün ibrahim hocayla görüşüp söyleyecek canım sanırım akşama doğru arar ona göre kullanmaya başlarım ama ramazan bitmeden kullanmayacağımı peşin peşin söyledim...:)çünkü daha önce yaptığımda soğan kürünü öğlen yemekten önce ve akşam yemekten önce yapmıştım oruçluyken bu şekilde olmaz oyüzden ramazanın bitmesini bekleyeceğim..
benimde ilk bir yılım dertsiz tasasız geçti canım ama dediğin gibi 4 senedir çengelden inemez oldum.seni çok iyi anlıyorum ama güçlü olmamız gerek.hayat çok sıkıcı bir anlamı yok bebiş olmadan evet ama bir şekilde hayat devam ediyor ve bu hayat son bulana kadar sürdürmemiz gerekiyor....benim ilk gebeliğimde düşük olunca çok psikolojim bozuldu durup durup ağlar oldum.tv de bebek görsem dayanamıyordum eşim birgün kendime gelmemi ve bu sorunun sadece benim sorunum olduğunu ve tek başıma bu sorunun üstesinden gelmemi,kendimden başka hiçkimsenin bana bir faydasının olamayacağını söyledi...fazlaca acımasız bir cümleydi ama doğruydu da..psikolojik tedavi almak istemedim yanlış anlamayın karşı olduğum için değil haaaa ilaçların beynimi uyuşturmasını istemediğimden..sabırlı ol diyeceğim ama biliyorum bu laf senin için çok boş gelecek......
şunu asla unutma arkadaşım yalnız değilsin hepimiz bu yoldan geçiyoruz sabrımızla inşallah biz kazanacağız,allahım bizimde yüzümüze gülecek mutlaka..UMUDUNU asla yitirme yitirirsen yaşayamazsın çünkü...umarım allahım bizleri artık boş çevirmez ve kucaklarımızı evlatlarımızla doldurur...AMİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?