- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Ben tedavilerden sonra(tüp bebek) 15 günde 18 günde bir adet oluyorum AMH düzeyi düşük olanlar erken adet olurmuş sizinde mi öyle adet araları kısalırmış ben bu ay 18 gün sonra yine adet oldum incir kürü yapacaktım kist yapıyo diye duydum zaten bir tane kistim var tedavilerden sonra oldu şimdi iyice arttırmayım diyorum BİRDE KIZLAR BAKIN SİZE NE DİYECEĞİM hep kendinize yüklenmeyin kocalarınızın sperm sayısı iyi olsada bence onlarada takviye yapın en basiti keçiboynuzu kürü yapın dahada rttırın spermi benim zaten eşimin sperm sayısı az diye vitamin ve keçiboynuuz kürü içiyor sizde kocalarınıza içirin ben biesteronda kullandım ama bana yarayan tek şey AKAPUNKTUR OLDU.dOKTORA bir gittim o ay il tüp bebeğe başlayacaktık başlamadı manyak bir baktı 9 tane yumurta gözüküyor dediki bu ay başlamayım ben iğne ilaçlarla kontrollü gideyim dedi zaten o aydan sonrada o kadar ilaca rağmen iki tedavimdede sadece 1 tane yumurtam gelişti..eylülde yine akapunktura başlayacağım valla 1 ay anca gidebilmiştim şimdi daha uzun gideceğim
Ben tedavilerden sonra(tüp bebek) 15 günde 18 günde bir adet oluyorum AMH düzeyi düşük olanlar erken adet olurmuş sizinde mi öyle adet araları kısalırmış ben bu ay 18 gün sonra yine adet oldum incir kürü yapacaktım kist yapıyo diye duydum zaten bir tane kistim var tedavilerden sonra oldu şimdi iyice arttırmayım diyorum BİRDE KIZLAR BAKIN SİZE NE DİYECEĞİM hep kendinize yüklenmeyin kocalarınızın sperm sayısı iyi olsada bence onlarada takviye yapın en basiti keçiboynuzu kürü yapın dahada rttırın spermi benim zaten eşimin sperm sayısı az diye vitamin ve keçiboynuuz kürü içiyor sizde kocalarınıza içirin ben biesteronda kullandım ama bana yarayan tek şey AKAPUNKTUR OLDU.dOKTORA bir gittim o ay il tüp bebeğe başlayacaktık başlamadı manyak bir baktı 9 tane yumurta gözüküyor dediki bu ay başlamayım ben iğne ilaçlarla kontrollü gideyim dedi zaten o aydan sonrada o kadar ilaca rağmen iki tedavimdede sadece 1 tane yumurtam gelişti..eylülde yine akapunktura başlayacağım valla 1 ay anca gidebilmiştim şimdi daha uzun gideceğim
slm kızlar nasılsınızz? tüp bebeğe başlayan var mı şuann?? ben allah izin verirse ağustos sonu başlayacağım :)
benimde adet aram kısa ama 21 en az ..23 24..öyle oluyorum..bu durumu normal kabul ediyor doktorlar..21 den aşağı olursa hormanal bir durum oluyo canım.ben bir ara hormanal dengemi bozmuştum bitkisel yapıcam diye o zaman dediğin gibi erken adet olmuştm..bitkiselleride karıştırmamak lazım...kist için en iyi kür soğan kürü canım..9 yumurtada maşallah çok iyi..sana faydalı olan şeyi yap tabiki canım..işallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun..
Bende uzun süredir kadınlar kulübünün takipçisiyim ama hiç mesaj yazmadım arkadaşlar. Ben temmuz ayında tüp bebek yaptırdım yumurtalık rezervim maalesef çok düşüktü amh değerim 0.01 di.. yumurta gelişimim sadece 1 tane oldu Dr. bizi ve maddiyatımızı düşünerek tedaviyi sonlandırmayı önerdi ama eşim ve ben bir an bile düşünmeden devam etmek istediğimizi söyledik.. OPU işleminde 2. yumurtayı da almışlar henüz daha istenilen ölçüde olmadan iyi ki de almışlar her ikisi de döllendi ve transfer edildi .Şu an ben bile inanamıyorum ama Hamileyim 5 haftanın içindeyiz.. Lütfen ümidinizi hiç bir şekilde kaybetmeyin ve Allaha güvenin ol desin dualarınızı eksik etmeyin ben YASİN İ ŞERİF OKUDUM HER MÜBİN KELİMESİNDEN SONRA 3 DEFA MÜBİN DUASI OKUNUYOR VE 4 KEZ YASİNİ ŞERİF OKUYUN. VE LA İLAHE İLLALLAHÜL MELİKÜL HAKKUL MÜBİN BOL BOL OKUYUN... BENİM SON DENEMEM Dİ UMUTSUZDUM AMA ALLAHIM O KADAR YÜCEKİ HERKESE ANNELİĞİ NASİP ETSİN DUALARIM SİZLERLE .. HAMİLE OLANLARADA DEVAMINI VE TAMAMINI NASİP ETSİN SAÜLIK VE SIHHATLE....
canım benim adetimde tedaviden sonraki 2. adetimi oldum ama ben kürtaj oldum ondan sonra cylo kullandım o bitince 3 gün sonra adet oldum 2. adetimde 23 gün sonra olmuştum ama ozamnda agnucaston kullanmaya başladım bu ay nasıl olurum bilmiyorum daha önce 28 günde adet olurdum daha tam düzene girmedi...9 yumurta çok güzelmiş keşke devam etseymişsiniz hayırlısı böleymiş diyelim inş bebeğin seninle olur en yakın zamnda...bende eşime bal polen arısütü karışımından yediriyorum sabahları 1 tatlı kaşığı kadar kendimde yiyorum..eşimde bi sorun yok ama herşeye faydası var diye yediriyorum...
Ben hiç bir kür yada ilaç kullanmadım dr um kısa protokol uyguladı en azından 5 yumurta beklerken dr um 1 tane deyince şok oldum..sadece inancımı kaybetmedim . Ben bu sitede umut veren güzel tüp bebek hikayelerini okudum ve bana çok moral oldu.. Allahım sizleride anne olma mutluluguna eriştirsin.
Bende uzun süredir kadınlar kulübünün takipçisiyim ama hiç mesaj yazmadım arkadaşlar. Ben temmuz ayında tüp bebek yaptırdım yumurtalık rezervim maalesef çok düşüktü amh değerim 0.01 di.. yumurta gelişimim sadece 1 tane oldu Dr. bizi ve maddiyatımızı düşünerek tedaviyi sonlandırmayı önerdi ama eşim ve ben bir an bile düşünmeden devam etmek istediğimizi söyledik.. OPU işleminde 2. yumurtayı da almışlar henüz daha istenilen ölçüde olmadan iyi ki de almışlar her ikisi de döllendi ve transfer edildi .Şu an ben bile inanamıyorum ama Hamileyim 5 haftanın içindeyiz.. Lütfen ümidinizi hiç bir şekilde kaybetmeyin ve Allaha güvenin ol desin dualarınızı eksik etmeyin ben YASİN İ ŞERİF OKUDUM HER MÜBİN KELİMESİNDEN SONRA 3 DEFA MÜBİN DUASI OKUNUYOR VE 4 KEZ YASİNİ ŞERİF OKUYUN. VE LA İLAHE İLLALLAHÜL MELİKÜL HAKKUL MÜBİN BOL BOL OKUYUN... BENİM SON DENEMEM Dİ UMUTSUZDUM AMA ALLAHIM O KADAR YÜCEKİ HERKESE ANNELİĞİ NASİP ETSİN DUALARIM SİZLERLE .. HAMİLE OLANLARADA DEVAMINI VE TAMAMINI NASİP ETSİN SAÜLIK VE SIHHATLE....
canım nasılsın nasıl gidyo ..kürlere devamı canım..agnuctaston kaç ay kullanıcan.. canım bende bidaki adetimle kullanmak istiyorum inş..
slm kızlar nasılsınızz? tüp bebeğe başlayan var mı şuann?? ben allah izin verirse ağustos sonu başlayacağım :)
hım ilaç kullanmışsın ama yinede canım..biesteron deha yada kürler denemişmiydin hiç canım..
ben de de garip bir şey oldu bu ay.. Adetime 1 hafta kala sabahları hafif bulantım oldu. Bir gün sabah kasık ağrısıyla kalktım bir gün şiddetli göğüs ağrısıyla..adetime 3 gün kala kanamam oldu adet gibi ve normalde hep 7 gün süren adetim 3 gün sürdü ve aniden kesildi.. Şimdi de hafif ağrım var?? Fikriniz var mı acaba bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?