Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim adetimde tedaviden sonraki 2. adetimi oldum ama ben kürtaj oldum ondan sonra cylo kullandım o bitince 3 gün sonra adet oldum 2. adetimde 23 gün sonra olmuştum ama ozamnda agnucaston kullanmaya başladım bu ay nasıl olurum bilmiyorum daha önce 28 günde adet olurdum daha tam düzene girmedi...9 yumurta çok güzelmiş keşke devam etseymişsiniz hayırlısı böleymiş diyelim inş bebeğin seninle olur en yakın zamnda...bende eşime bal polen arısütü karışımından yediriyorum sabahları 1 tatlı kaşığı kadar kendimde yiyorum..eşimde bi sorun yok ama herşeye faydası var diye yediriyorum...

slm kızlar nasılsınızz? tüp bebeğe başlayan var mı şuann?? ben allah izin verirse ağustos sonu başlayacağım :)

benimde adet aram kısa ama 21 en az ..23 24..öyle oluyorum..bu durumu normal kabul ediyor doktorlar..21 den aşağı olursa hormanal bir durum oluyo canım.ben bir ara hormanal dengemi bozmuştum bitkisel yapıcam diye o zaman dediğin gibi erken adet olmuştm..bitkiselleride karıştırmamak lazım...kist için en iyi kür soğan kürü canım..9 yumurtada maşallah çok iyi..sana faydalı olan şeyi yap tabiki canım..işallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun..

slm kızlar nasılsınızz? tüp bebeğe başlayan var mı şuann?? ben allah izin verirse ağustos sonu başlayacağım :)

inş hakında hayırlısı olur ..tüp bebek tedavin sorunsuz başlasın inş canım..bende ALLAH kısmet ederse fsh düşerse ağustos sonu başlayabilirim tüp bebek tedavime..kullandığın ilaçlar yada kürler varmı canım..

Kizlarr mrbbb nasilsinizzz benim nette sorun vardi giremedim insallahh hamile olur dedim ama hic okuyamadim :--( insallahh olurda bu ayy hepimiz gulerizz..kizlarr bu biesteron yatmadan oncemi iciyosunuzz sasirdimm bendemi oyle yapsammkii

Bende uzun süredir kadınlar kulübünün takipçisiyim ama hiç mesaj yazmadım arkadaşlar. Ben temmuz ayında tüp bebek yaptırdım yumurtalık rezervim maalesef çok düşüktü amh değerim 0.01 di.. yumurta gelişimim sadece 1 tane oldu Dr. bizi ve maddiyatımızı düşünerek tedaviyi sonlandırmayı önerdi ama eşim ve ben bir an bile düşünmeden devam etmek istediğimizi söyledik.. OPU işleminde 2. yumurtayı da almışlar henüz daha istenilen ölçüde olmadan iyi ki de almışlar her ikisi de döllendi ve transfer edildi .Şu an ben bile inanamıyorum ama Hamileyim 5 haftanın içindeyiz.. Lütfen ümidinizi hiç bir şekilde kaybetmeyin ve Allaha güvenin ol desin dualarınızı eksik etmeyin ben YASİN İ ŞERİF OKUDUM HER MÜBİN KELİMESİNDEN SONRA 3 DEFA MÜBİN DUASI OKUNUYOR VE 4 KEZ YASİNİ ŞERİF OKUYUN. VE LA İLAHE İLLALLAHÜL MELİKÜL HAKKUL MÜBİN BOL BOL OKUYUN... BENİM SON DENEMEM Dİ UMUTSUZDUM AMA ALLAHIM O KADAR YÜCEKİ HERKESE ANNELİĞİ NASİP ETSİN DUALARIM SİZLERLE .. HAMİLE OLANLARADA DEVAMINI VE TAMAMINI NASİP ETSİN SAÜLIK VE SIHHATLE....

canım nasılsın vardınmı memleketine..benimde adetlerim 15 gün adet olurdum tam yumurtlama zamanında nedense.. senede bir kere oluyo .. özeliklede mevsim değişikliğinde oluyo..şuan tedavime başladığımdan beride hep gecikmeler yaşıyorum adetlerimde 35 gün yada 60 gün oda bir kere yaşadım ve çok korktum menopozamı giriyorum diye..

canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inş..bizler çok büyük umut oldum canım..tedavin sürece yada öncesi kullandığın ilaçlar yada kürler varmıydı canım..tüp bebeye başladığın ay fsh kaçtı biliyomusun canım..

canım nasılsın nasıl gidyo ..kürlere devamı canım..agnuctaston kaç ay kullanıcan.. canım bende bidaki adetimle kullanmak istiyorum inş..

Ben hiç bir kür yada ilaç kullanmadım dr um kısa protokol uyguladı en azından 5 yumurta beklerken dr um 1 tane deyince şok oldum..sadece inancımı kaybetmedim . Ben bu sitede umut veren güzel tüp bebek hikayelerini okudum ve bana çok moral oldu.. Allahım sizleride anne olma mutluluguna eriştirsin.

Allahım ol deyince oluyo canım bir tanede olsa yumurta..Allah kısmet etmeyincede 5 tane yumurta olsun olmuyo canım.bende hiç inancımı yitirmedim..birgün olucak sadece zamanını bekliyo diye düşünüyorum..senin adına çok sevindim..ALLAH razı olsun canım bizlere umut oldun..hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua et canım..

canım hayırlı olsun allah kucağına sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin...benim amh de aynı 0.01 ilk tüp denememde bende hamile kaldım1 embiriyom vardı 4 yumurta toplandı ama allah bebeğimi bana nasip etmedi 9 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışları duyulmadığı için...inş sen böle şeylerle karşılaşmazsın bebeğine kavuşursun...

canım nasılsın nasıl gidyo ..kürlere devamı canım..agnuctaston kaç ay kullanıcan.. canım bende bidaki adetimle kullanmak istiyorum inş..

iyiyim canım ya bugün incir kürünün 2. 21lik aşamasına başlıcam devam bakalım şimdilik...agnucastonu tedaviye kadar kullanıcam 3 ay kullanmış oluyorum inş güzel sonuçlanır sonuçlanmazsa devam ederim kullanmaya...menopozu geciktiriyo 6 ay 1 sene kullanabilirim...kullan canım hem faydalı hem kullanımı kolay...birde rosebody arkadaş yeni bi sayfa açmış incir kürü ve arısütü polen mucizesi diye onları kullandıktan sonra hormon değerleri çok güzel çıkmış dahada yeni başlamış kullanmaya okuyunca sevindim inş bizde faydasını görürüz...

hayırlı olsun canım.allahım seni ve bebeğini korur inşallah...

hayır..fsh yuksekti direkt göbekten iğne ile tüp bebek oldu..

Bu arada bu ay çok garip bir şey oldu.. Adetime 1 hafta kala mide bulantılarım oldu. Sonra normal zamandan 3 gün önce kanamam başladı. Adetim 7 gün sürer normalde benim ama 3. günde kesildi .nedir anlam veremedim.. Bir fikri olan var mı?.
hım ilaç kullanmışsın ama yinede canım..biesteron deha yada kürler denemişmiydin hiç canım..

ben de de garip bir şey oldu bu ay.. Adetime 1 hafta kala sabahları hafif bulantım oldu. Bir gün sabah kasık ağrısıyla kalktım bir gün şiddetli göğüs ağrısıyla..adetime 3 gün kala kanamam oldu adet gibi ve normalde hep 7 gün süren adetim 3 gün sürdü ve aniden kesildi.. Şimdi de hafif ağrım var?? Fikriniz var mı acaba bu konuda?

HERKESE GÜNAYDINLAR İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN

kızlar ben haziran ayında tüp bebek yaptırmıştım tutmamıştı . amh 0,2. ilk adetim tam 28 günde geldi. onadan sonraki 33. günde falan geldi ama bir türlü tam gelmiyor. bir ped değiştirecek kadar bile değil. nedendir sizce. öünümüzdeki ay tekrar deneme yapmak istiyorum ama korkuyorum ya adet olamazsam diye.

canım bi doktora görün istersen fsh hormonunda yükselme olmuş olabilir yüksekken ya az yada hiç olmuyomuş çünkü adet...ilaç kullandıysan oda kesmiş olabilir adetini..belki hamilelik olabilir test falan yaptınmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…