HERKESE GÜNAYDINLARİYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM (bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN
GÜLNEVA slm canım nasılsın...bizden başka kimse yok polyanada girmiyo kaçgündür inş güzel haberlerle döner..
canım nasılsın.. neler yapıyosun.. sana birşey sorabilirmiyim ya ben kasıklarımda acayip bir harektlenme var hisedebiliyorum yumoşların büyüdüğünü..ama aksine doktorum bu ay fsh yüksek olduğu için yumurta yok demişti..kime inancağımı şaşırmış durumdayım ve eşimin iş yoğunluğundan dolayı bu önemli günlerimi değerlendiremiyorum maalesef..acayip piskolojim bozuk..evliliğim öyle bir yol aldıki eşimi bebek yapma aracı olarak görüyorum resman ve benim bu durmumua çok bozuluyo..acayip sters halindeyim..
iyiyim canım temizlik yaptım bugün yoruldum biraz...bendede oluyo seğrime şeklinde ama ben dikkate almıyorum bıraktım kendimi dinlemeyi....belki fsh düştüyse sonradan yumoşun oluşmuş olabilir yumurtlama gününü kaçırıyorum diye üzülme allah nasip edecekse o günü denkgetirir çok duyuyoruz çevremizde bu ay pek çalışma olmadı hiç beklemiyodum diyenler yada sadece 1 kere oldu diyenler..hatta bi tanıdık var o 1 kere korunmamış bişey olmaz diye şimdi ikizleri var.... şu gün olmalı olmazsa bebeğim olmaz gibi düşünme..bi görev olarak görme ozamn çok yorucu ve isteksiz oluyo insan...eşini bu düşüncelerle üzme öncelikli olarak kendinizi düşünün beraber olurken bebek düşüncesini aklından çıkar kafan rahat olsun siz istediğiniz için birlikte olun...bebekte gelicek inş daha fazla bekletmeden...
tşkür ederim canım gerçekten çok haklısın..Allah ol deyince olur..ama elimde değil düşünmemek..Allahım sabır versin bizlere beklemek çok zor bir süreç..
biliyorum çok zor ama başarmak için güçlü olmak gerekiyo....bu günlerde geçicek inş canım biz elimizden geleni yapıyoruz maddi manevi her sıkıntıya katlanıyoruz allahım boşa gidermicek inş bizide sevindirecek bu sorunu daha önce yaşayanların çoğu bebeğini kucağına almış çoğuda hamile...onlarda çok çekmişler sıkılmışlar kiminin defalrca düşük olmuş ama sonunda bebeği olmuş...şimdi sıra bizde inş biz çok beklemeyiz..
evet canım bende ben geçmişteki sayfaları okuyorum bizim gibi rezerv azlığı olanlar hep hamiş kalmış..inş canım bizde Allahın izniyle tez zamanda inş kavuşcaz meleklerimize..sen nezaman başlıyosun canım tüp bebek tedavine ..merkez değiştircenmi..
canım bi doktora görün istersen fsh hormonunda yükselme olmuş olabilir yüksekken ya az yada hiç olmuyomuş çünkü adet...ilaç kullandıysan oda kesmiş olabilir adetini..belki hamilelik olabilir test falan yaptınmı...
bende de olmuştu kıpırtılar,sancılar ama geçti kızlar ağrısı hatta dedim kesin yumoşlar oluşuyor ama ben hala olmadım adet temmuzun 3 ünde kürtaj olmuştum ama hala olamadım adet.korkuyorum ya yapışıklık olduysa diye testte yapıyorum nolur nolmaz diye ama malesef tık yok..iyiyim canım temizlik yaptım bugün yoruldum biraz...bendede oluyo seğrime şeklinde ama ben dikkate almıyorum bıraktım kendimi dinlemeyi....belki fsh düştüyse sonradan yumoşun oluşmuş olabilir yumurtlama gününü kaçırıyorum diye üzülme allah nasip edecekse o günü denkgetirir çok duyuyoruz çevremizde bu ay pek çalışma olmadı hiç beklemiyodum diyenler yada sadece 1 kere oldu diyenler..hatta bi tanıdık var o 1 kere korunmamış bişey olmaz diye şimdi ikizleri var.... şu gün olmalı olmazsa bebeğim olmaz gibi düşünme..bi görev olarak görme ozamn çok yorucu ve isteksiz oluyo insan...eşini bu düşüncelerle üzme öncelikli olarak kendinizi düşünün beraber olurken bebek düşüncesini aklından çıkar kafan rahat olsun siz istediğiniz için birlikte olun...bebekte gelicek inş daha fazla bekletmeden...
bende de olmuştu kıpırtılar,sancılar ama geçti kızlar ağrısı hatta dedim kesin yumoşlar oluşuyor ama ben hala olmadım adet temmuzun 3 ünde kürtaj olmuştum ama hala olamadım adet.korkuyorum ya yapışıklık olduysa diye testte yapıyorum nolur nolmaz diye ama malesef tık yok..doktora deim ne zaman olacağım ben adet oda bayram sonunu bekle dedi eeeee hadi yapışıklık olduysa deyincede ozaman gelirsin bakarız hemen açarım dedi allah allah bu nasıl iş yahuuuu...yapışıklık olduysa ben sana bidaha gider miyim hiç? üffffff çok yoruldum çoooook...
bende de olmuştu kıpırtılar,sancılar ama geçti kızlar ağrısı hatta dedim kesin yumoşlar oluşuyor ama ben hala olmadım adet temmuzun 3 ünde kürtaj olmuştum ama hala olamadım adet.korkuyorum ya yapışıklık olduysa diye testte yapıyorum nolur nolmaz diye ama malesef tık yok..doktora deim ne zaman olacağım ben adet oda bayram sonunu bekle dedi eeeee hadi yapışıklık olduysa deyincede ozaman gelirsin bakarız hemen açarım dedi allah allah bu nasıl iş yahuuuu...yapışıklık olduysa ben sana bidaha gider miyim hiç? üffffff çok yoruldum çoooook...
valla canım şöyle söyleyim.. ben soğan kürü yapıyorum gelişmesi için.. hayıt otu aslan pençesi civam perçemi demliyorum hepsini bir.. bi de hafıza sultan macunu alıyorum arada bi de bide günde 3 defa biosteron alıyorum.. tüp bebeğe başlayınca polen tarçın çörek otu yapacam diğerlerini yapmayacam :)) amma çok şey yapıyormuşuminş hakında hayırlısı olur ..tüp bebek tedavin sorunsuz başlasın inş canım..bende ALLAH kısmet ederse fsh düşerse ağustos sonu başlayabilirim tüp bebek tedavime..kullandığın ilaçlar yada kürler varmı canım..
ramazandan dolayı bi iftarı açında bi yatarken bi de sahurda alıyorum yani 3 defa .. biosteron 25mg olandan :)Kizlarr mrbbb nasilsinizzz benim nette sorun vardi giremedim insallahh hamile olur dedim ama hic okuyamadim :--( insallahh olurda bu ayy hepimiz gulerizz..kizlarr bu biesteron yatmadan oncemi iciyosunuzz sasirdimm bendemi oyle yapsammkii
Bende uzun süredir kadınlar kulübünün takipçisiyim ama hiç mesaj yazmadım arkadaşlar. Ben temmuz ayında tüp bebek yaptırdım yumurtalık rezervim maalesef çok düşüktü amh değerim 0.01 di.. yumurta gelişimim sadece 1 tane oldu Dr. bizi ve maddiyatımızı düşünerek tedaviyi sonlandırmayı önerdi ama eşim ve ben bir an bile düşünmeden devam etmek istediğimizi söyledik.. OPU işleminde 2. yumurtayı da almışlar henüz daha istenilen ölçüde olmadan iyi ki de almışlar her ikisi de döllendi ve transfer edildi .Şu an ben bile inanamıyorum ama Hamileyim 5 haftanın içindeyiz.. Lütfen ümidinizi hiç bir şekilde kaybetmeyin ve Allaha güvenin ol desin dualarınızı eksik etmeyin ben YASİN İ ŞERİF OKUDUM HER MÜBİN KELİMESİNDEN SONRA 3 DEFA MÜBİN DUASI OKUNUYOR VE 4 KEZ YASİNİ ŞERİF OKUYUN. VE LA İLAHE İLLALLAHÜL MELİKÜL HAKKUL MÜBİN BOL BOL OKUYUN... BENİM SON DENEMEM Dİ UMUTSUZDUM AMA ALLAHIM O KADAR YÜCEKİ HERKESE ANNELİĞİ NASİP ETSİN DUALARIM SİZLERLE .. HAMİLE OLANLARADA DEVAMINI VE TAMAMINI NASİP ETSİN SAÜLIK VE SIHHATLE....
ramazan bayramınız kutlu olsun..tüm dualrınız dilekleriniz en kısa zamanda kabul olsun.. en kızamanda bebklerimize kavşmak dileğiyle bol bereketli ramazanlar diliyorum...
tşkr ederiz canım..sanada iyi bayramlar..bende memleket yolundayım..inş canım bu tatil ikimizede iyi gelir..arada gir özletme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?