Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

GÜLNEVA slm canım nasılsın...bizden başka kimse yok polyanada girmiyo kaçgündür inş güzel haberlerle döner..

canım nasılsın.. neler yapıyosun.. sana birşey sorabilirmiyim ya ben kasıklarımda acayip bir harektlenme var hisedebiliyorum yumoşların büyüdüğünü..ama aksine doktorum bu ay fsh yüksek olduğu için yumurta yok demişti..kime inancağımı şaşırmış durumdayım ve eşimin iş yoğunluğundan dolayı bu önemli günlerimi değerlendiremiyorum maalesef..acayip piskolojim bozuk..evliliğim öyle bir yol aldıki eşimi bebek yapma aracı olarak görüyorum resman ve benim bu durmumua çok bozuluyo..acayip sters halindeyim..

GÜLNEVA slm canım nasılsın...bizden başka kimse yok polyanada girmiyo kaçgündür inş güzel haberlerle döner..

slm canım ya bu aralar hiç iyi değilim..aynen canım bizden başka kimse girmiyo..bende burdaki haberleri okumadan yapamıyorum..polyana yine kayıplarda sesiz sedasız herzmanki gibi..

iyiyim canım temizlik yaptım bugün yoruldum biraz...bendede oluyo seğrime şeklinde ama ben dikkate almıyorum bıraktım kendimi dinlemeyi....belki fsh düştüyse sonradan yumoşun oluşmuş olabilir yumurtlama gününü kaçırıyorum diye üzülme allah nasip edecekse o günü denkgetirir çok duyuyoruz çevremizde bu ay pek çalışma olmadı hiç beklemiyodum diyenler yada sadece 1 kere oldu diyenler..hatta bi tanıdık var o 1 kere korunmamış bişey olmaz diye şimdi ikizleri var.... şu gün olmalı olmazsa bebeğim olmaz gibi düşünme..bi görev olarak görme ozamn çok yorucu ve isteksiz oluyo insan...eşini bu düşüncelerle üzme öncelikli olarak kendinizi düşünün beraber olurken bebek düşüncesini aklından çıkar kafan rahat olsun siz istediğiniz için birlikte olun...bebekte gelicek inş daha fazla bekletmeden...

tşkür ederim canım gerçekten çok haklısın..Allah ol deyince olur..ama elimde değil düşünmemek..Allahım sabır versin bizlere beklemek çok zor bir süreç..

tşkür ederim canım gerçekten çok haklısın..Allah ol deyince olur..ama elimde değil düşünmemek..Allahım sabır versin bizlere beklemek çok zor bir süreç..

biliyorum çok zor ama başarmak için güçlü olmak gerekiyo....bu günlerde geçicek inş canım biz elimizden geleni yapıyoruz maddi manevi her sıkıntıya katlanıyoruz allahım boşa gidermicek inş bizide sevindirecek bu sorunu daha önce yaşayanların çoğu bebeğini kucağına almış çoğuda hamile...onlarda çok çekmişler sıkılmışlar kiminin defalrca düşük olmuş ama sonunda bebeği olmuş...şimdi sıra bizde inş biz çok beklemeyiz..

evet canım bende ben geçmişteki sayfaları okuyorum bizim gibi rezerv azlığı olanlar hep hamiş kalmış..inş canım bizde Allahın izniyle tez zamanda inş kavuşcaz meleklerimize..sen nezaman başlıyosun canım tüp bebek tedavine ..merkez değiştircenmi..

canım net kopuyo bugün yine oyüzden bağlanamıyorum ....inş canım bizimde olcak bizde bizden sonra gelenlere ümit olucaz inş...benim aklıma bikaçgündür tepecik hastanesi takılıyo bi orayada gitsemmi diyorum devlet hast. orası oranın doktorunada iyi diyolar bizim burdan 2 kişi ikiside elti o doktordan ikisininde ikiz oldu gerçi aşılamayla oldu onların sorunları büyük değildi demekki...yada aynı yerde devam edicem..eylül adetimle gidicem bakalım bi sorun çıkmazsa başlanır heralde...

gerek kalmadı 5.gün devam etti adetim.. İlgin için teşekkür ederim

bende de olmuştu kıpırtılar,sancılar ama geçti kızlar ağrısı hatta dedim kesin yumoşlar oluşuyor ama ben hala olmadım adet temmuzun 3 ünde kürtaj olmuştum ama hala olamadım adet.korkuyorum ya yapışıklık olduysa diye testte yapıyorum nolur nolmaz diye ama malesef tık yok.. doktora deim ne zaman olacağım ben adet oda bayram sonunu bekle dedi eeeee hadi yapışıklık olduysa deyincede ozaman gelirsin bakarız hemen açarım dedi allah allah bu nasıl iş yahuuuu...yapışıklık olduysa ben sana bidaha gider miyim hiç? üffffff çok yoruldum çoooook...

canım kürtajdan sonra yapışıklık olmasın diye bana cylo vermişti doktor o bitince adet olcaksın dedi bende bittikten 3 gün sonra adet olmuştum...sen kullanmadınmı

canım ben de kürtaj olmuştum kalp atımı olmadığı için.o zaman doktorum bana 40 gün içinde olursun demişti az daha bekle bayramdan sonra bakar adet olunca kontole çağırıyor dr.ayrıca kadınların hormonları 40 günde kendine gelirmiş.

ramazan bayramınız kutlu olsun.. tüm dualrınız dilekleriniz en kısa zamanda kabul olsun.. en kızamanda bebklerimize kavşmak dileğiyle bol bereketli ramazanlar diliyorum...

valla canım şöyle söyleyim.. ben soğan kürü yapıyorum gelişmesi için.. hayıt otu aslan pençesi civam perçemi demliyorum hepsini bir.. bi de hafıza sultan macunu alıyorum arada bi de bide günde 3 defa biosteron alıyorum.. tüp bebeğe başlayınca polen tarçın çörek otu yapacam diğerlerini yapmayacam :)) amma çok şey yapıyormuşum
Kizlarr mrbbb nasilsinizzz benim nette sorun vardi giremedim insallahh hamile olur dedim ama hic okuyamadim :--( insallahh olurda bu ayy hepimiz gulerizz..kizlarr bu biesteron yatmadan oncemi iciyosunuzz sasirdimm bendemi oyle yapsammkii
ramazandan dolayı bi iftarı açında bi yatarken bi de sahurda alıyorum yani 3 defa .. biosteron 25mg olandan :)

maşalllaahhhhhhh rabbim kucağına da almayı nasip eder inş sağlıklı bi şekilde.. bizlerede nasip eder inşş.. birbirimize bol bol dua edelim isim isim meselaa... benim adım şerife bu arada

Şerifeciğim Allah ım sana ve bebek isteyen herkese tabi bana da Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.. hiç kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın...

iyi bayramlar arkadaşlar..seneye ramazan bayramında inş bebişlerimizile geçiririz..hayırlara vesile olması dileği ile..

ramazan bayramınız kutlu olsun.. tüm dualrınız dilekleriniz en kısa zamanda kabul olsun.. en kızamanda bebklerimize kavşmak dileğiyle bol bereketli ramazanlar diliyorum...

tşkr ederiz canım..sanada iyi bayramlar..bende memleket yolundayım..inş canım bu tatil ikimizede iyi gelir..arada gir özletme kendini..

tşkr ederiz canım..sanada iyi bayramlar..bende memleket yolundayım..inş canım bu tatil ikimizede iyi gelir..arada gir özletme kendini..

meraba canım ..ohh ne güzel memlekete gidiyosun bol bol dinlen stres at işallah..benim memleket soğuk canım kasıklarımı üşütmüşüm..bide klomen içmiştim bu ay..:) allahım işallah en kısa zamanda nasip etsin canım..doğal veya tüple..ikisinede razıyız..:)))sen nasılsın..kürlere alışabildinmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…