Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizlarrr hepinizin bayramini kutluyorumm..veee insallahhh bu bayram bize bebeklerimizide beraberibde getirir.adetim 22si ile basliyoo insallahh baaslamaz bsizaslarsa tedavimede basliycamm...siz nerelerdesiniz biz ankaradayiz es dost ziyareti ile geciyoo

2009 yılında evlendim ve 1 yı çocuk yapmama kararı aldım. 1 yılın dolunda kontrol amaçlı gittiğimde hormonlarımdan fsh hormonunun 13 çıktığını gebe kalmamın zor olduğunu öğrendim. dünyam başıma yıkıldı ama yinede kendime yakıştıramadım menopozu. 1.5 sene normal yolla ve haplar ile kalmaya çalıştım ne yazıkki olmadı. hsg çekildi ve sag kanalımın tıkalı olduğunu ve kesilmesin gerektiğini öğrendim ameliyat oldum. daha sonra daha fazla beklemeye dayanamayıp Antalya memorial da tüp bebek yaptırdık ve 10 aylık bi kızım var çok şükür. doğumdan sonra kırkım çıkar çıkmaz adet oldum. 2. bebeği istiyoruz ama korunmama rağmen yine kalamıyorum gecen hafta kan verdim fsh 14 lh 9 çıktı

canım kürtajdan sonra yapışıklık olmasın diye bana cylo vermişti doktor o bitince adet olcaksın dedi bende bittikten 3 gün sonra adet olmuştum...sen kullanmadınmı
malesef vermedi böyle bir ilaç canım.belkide yapışsında tekrar gelsin para alayım diyedir kimbilir.benim hiç güvenim kalmadı çünkü..

inşallah olurum canım bekliyorum bakim...

ramazan bayramınız kutlu olsun.. tüm dualrınız dilekleriniz en kısa zamanda kabul olsun.. en kızamanda bebklerimize kavşmak dileğiyle bol bereketli ramazanlar diliyorum...
senindeeeee bayramın kutlu olsunnnn veb tabi diğer bayanlarındaaaaaaaa...

mirage canım arife günü doktora gidicektin..gidebildinmi..nasıl geçti..herhangi bir tavsiyede bulundumu canım...

allah bağışlasın bebeğini..işallah ikinciyede kavuşursun..nasıl olsa bir olmuş stres yapma..belkide kendiliğinden gelir bebeğin...fsh o kadarda yüksek değil aslında..

Ne guzell insallahh ikincide olurr fsh yuksek demek hemen menepoz demek dgl bence doktorlar birazda para koparmak icin acele edin falan filan diyolar ama illa her tupte tutmuyo istee yani acele etmeninde bi anlami olmuyo benimde en son fsh14cikmisti en son kac bilmiyorum sen sanslinki ilkinde tutmus..peki biesteron ictinmi ve uzunmu kisa protokolmu uygulandi..

aradan zamn gectigi icin biesteron neydi hatirlamiyorum kisa protokol uygulandi

slm arkadaslar herkese hayirli bayramlar öncelikle.....uzun süredir yazamiyordum sizlere bayagi hayattan kopmus durumdaydim takip ediyodum ama yazamiyodum hic bisey yapmak gelmiyor artik icimden bayramda bile kimseyle görüsmedim( bir ay önce istanbula bahceciye gittim öngörüsme icin allah kismet ederse orda baslayacam tedaviye bu ayki adetimle....güvenc bey bana adetimin 21. günü kullanmam icin climara banda ve orgalutran igne verdi bugun basladim artik adet günümü bekliyorum tabi bu kac aydir adetlerimde iyice düzensizlesti 31-32 günü buluyor artik arasi halbuku önceden gayet düzenliydi hemde iyice günleri azaldi buyüzdende bi aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum...ilk defa bu ay adet olmayi bekliyorum biran önce baslamak icin ama streside basdi tabi simdiden cok zor olacak benim icin taa almanyadan istanbula gidip gelmek adet günümüde kestiremedigimden napacam nasil ayarlayacam bilmiyorum ama allahim yardim edr insallah bende durumlar böyle sizler nasilsiniz?

slm canım bol geziyorum,dinleniyorum ve denize giriyorum..termalede gidicem inş şifa olur fsh biraz düşürür..kürleri bayramda düzenli kullanamadım canım ya ama düzene sokucam artık ..biesteron hapımı artık günde iki kere içmeye başladım..canım dikat et kendine terlik çorap ayağından eksik etme...

canım hiç moralini bozma Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olucak..bahçeci çok başarılı bir merkez bence biraz pozitif düşün.. Allah kolayını verir canım almanya istanbul arasını düşünme..benim yazılarımı okursan benim durumu senden daha vahim..fsh 59 çıktı bu ay..şuan sadece fsh düşmesini istiyorum..menopoza adım adım yaklaşıyorum gibi geliyo..kendi kendimize yaptığımız sters hormonlarımızı alt üst ediyo..yine olan bize oluyo..

tedavin hayırlı olsun işallah başarılı geçer ve bebeğine kavuşursun..bende bahçeci güvenç beyi düşünüyorum mailleştim bana ön muayene için gelmemi yazmıştı..gitmek istiyorum..senin nasıl geçti görüşmen memnun kaldınmı...sen almanyadan bende adanadan gidicem..benim içinde zor ama napalım..ben birde çalışıyorum..eylülde okul başlıyor..allah hepimizin yardımcısı olsun..işallah en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz..dileyen idteyen herkes..sende stres yapma.ne güzel imkanın var ve tedavi olabiliyorsun..allah yüzünü güldürsün en kısa zamanda..

işallah şifa olsun canım..termal iyi gelir sıcak suya gireceksin değilmi..işallah bütün stresler gitsin bebiler gelsin..:)) biosterona çokiyi etmişsin bende 2 içiyorum..3e çıkarmıştım ama tekar 2 içiyorum..çünkü kürlerde var hepsi ağır gelmesin diye..aslanpençesi narsuyu infolik çörekotu yağı biosteron polen karışım..ama polen karışım tadını hiç sevmiyorum..zorla yiyorum..allah kolaylık versin canım hepimize...

Kelebekcimm hayirli olsunn canimmm insallahh bu seferr olucakk bende diyodum kelebek niye yazmiyo diye emin ol bizde senin gibi yizz.bende hic bayramda gitnedim bi yere skkinlik morel bozuklugu hepsi varr hormonlar icin yuksek tutmaliyiz diyoruz ama cokk zor oluyoo.pekii guvenc beyi neye gore tercih ettinn???

slm kızçeler..İnşş bayramınız çok güzel geçmiştir..bende kısada olsa tatilimi yaptım geldim...Bütün dileklerinize amin diyorum..İnş dediğiniz gibi son bebişsiz bayramlarımızdır..Rabbim hayırlı eylesin..

canim cok haklisin hep stresten oluyor böyle sende sende biraz tatilde bunlari kafandan at rahat rahat tatilini yap insallah iyi gelir sanada tatil.....allah yardincin olsun canim....bende daha simdiden korkuyorum her ay menapozami girdim diye cünkü cok düzensizlesti (

cok saol canim allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah.....cok iyi bi doktor istedigin zaman tlfonla ulasabiliyorsun anlatiyor herseyi icimi feratlatti o biraz korkma cocuk sahibi olur dedi....gercekten cok zor tedavi süreci allah hepimizin yardimcisi olsun...

ne cektik be yavrum bu hormonlardan daha da cekecez galiba:))))canim bahceciyi netten arstirdim bahceci hastalari diye topikte acmislar zaten ....ben ilk basta kendisine e-mail attim cvp geldi gayet iyi anlatmisti icimden tamam bu olsun dedim:) sonra o topikten sordum bayagi herkes cok memnundu basarili dediler öyle karar kildim kendisine insallah imitlerim bosa cikmaz inanarak gittim yanina cünkü basarmanin yarisi inanmaktir derler nede olsa insallah öyle olur benimkide....

evet canım sıcak suya giricem...bizim memleketin termali meşhur.. aynen canım bitkisel karışımları birbirine karıştırmak iyi değil bencede..günde 2 bieseteron tamamdır..sen ne zaman dönüyosun memleketen canım..

tatilde hiç düşünmüyorum düşünmeye fırsatım kalmıyo canım gezmekten..canım hiç korkma menopoz olayı hemen gerçekleşmiyo..bildiğim kadarıyla senin fsh çok yüksek değildi..canım sende sorsana doktoruna tedavi öncesi biesteron kullan yumoşların gelişimi için çok etkili biri ilaç ve fsh düşürmek için hayıt otu iyi geliyo..hayıtın otunu içemesen agnustan diye bir ilaç var bitkisel içeriği hayıt..ben bidaki adetimde başlıycam agnustan hapa..

canım ben ay sonuna kadar burdayım allahın izniyle..kız kardeşimin düğünü var.. çeyiz hazırlığı ev yerleştirmesi..:))..işallah moral depolayıp gelirsin canım..kim bilir belkide bebişle..:) işallah öyle olsun..en kısa zamanda herkes kavuşsun isteğine..bi arkadaşımın bebişli fotolarını gördüm çok imrendim..ki ben yaşadığım halde bu duyguyu..allahım herkese tatdırsın..hemde bi çok kez..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…