tatilde hiç düşünmüyorum düşünmeye fırsatım kalmıyo canım gezmekten..canım hiç korkma menopoz olayı hemen gerçekleşmiyo..bildiğim kadarıyla senin fsh çok yüksek değildi..canım sende sorsana doktoruna tedavi öncesi biesteron kullan yumoşların gelişimi için çok etkili biri ilaç ve fsh düşürmek için hayıt otu iyi geliyo..hayıtın otunu içemesen agnustan diye bir ilaç var bitkisel içeriği hayıt..ben bidaki adetimde başlıycam agnustan hapa..
canım ben ay sonuna kadar burdayım allahın izniyle..kız kardeşimin düğünü var..çeyiz hazırlığı ev yerleştirmesi..:))..işallah moral depolayıp gelirsin canım..kim bilir belkide bebişle..:) işallah öyle olsun..en kısa zamanda herkes kavuşsun isteğine..bi arkadaşımın bebişli fotolarını gördüm çok imrendim..ki ben yaşadığım halde bu duyguyu..allahım herkese tatdırsın..hemde bi çok kez..:))
ne güzel bide ben yapabilsem öyle nereye gitsem mutlu olamiyorum aklimdan cikaramiyorum hep sahte bi yüz ifadesi( canim benim fsh ilk tüp bebek tedavisinde bakmislardi ozamanda 8.9 du sonrasinda nasil bilmiyorum inan gidince ögrenecem artik...biesterona gelince ben doktora sordum varmi yumurta kalitesini artirici bi ilac yada vitamin yok öyle bisey dedi sadece folik asit ve omega3 kullan dedi...hayit otunu kendim demleyip iciyorum ama düzenli icemiyom insallah bi faydasi olur...
anladığım kadarıyla henüz bebek düşünmüyorsun canım..peki fsh ve amh kaç..bunlara baktırıp ne kadar zamanın kalmış aşağı yukarı sana fikir verir..özellikle amh 0, lı rakamlar olursa çok zaman kaybetmemen gerekir..zamanla yumoşlar malesef azlıyor..
iyi günler herkesebenim fsh 46 , Amh 0.33 ve yaşım 21 iki ay adet görmeyince doktora gittim belki hamileyimdr diye aama menopoza girdiğimi öğrendim bütün hayatım alt üst oldu doktorlar normal yolla hamile kalamayacağımı sölediler. eşimse bişey olmaz kalırsın deyip duruyo surumun ne kadar ciddi olduğunu anlamıyo bile kafayı sıyırmak üzereydim tüp bebek merkezine zorla eşimi ikna ederek gittim muanede çatlamak üzere olan bi yumurtam çıktı. doktora göre bu bir mucize çünkü tahlillerde hiç rezervem yok gözüküyor. ama bi tane yumurtam var ve çatlamak üzere olduğunu söledi. bugün yarın çatlar dedi. tedavi için de şuan hiç bişey yapılamaz dedi aşıla vb. eşinle ilişkiye girin dedi şimdi üzerinden 6 gün geçti ilk bi kaç gün kasıklarım ağırıyordu ama artık ağrı da yok meraktan ölüyorum acaba son yumurtamı da kaybetdim mi yoksa Allahım bana mucize bebeği bu ay nasip etti mi diye
Benim umudum var rabbim ne zaman isterse o zaman ol diyecektir ama elimizden gelen herşeyi yapmamız gerektiğini de düşünüyorum.
iyi günler herkesebenim fsh 46 , Amh 0.33 ve yaşım 21 iki ay adet görmeyince doktora gittim belki hamileyimdr diye aama menopoza girdiğimi öğrendim bütün hayatım alt üst oldu doktorlar normal yolla hamile kalamayacağımı sölediler. eşimse bişey olmaz kalırsın deyip duruyo surumun ne kadar ciddi olduğunu anlamıyo bile kafayı sıyırmak üzereydim tüp bebek merkezine zorla eşimi ikna ederek gittim muanede çatlamak üzere olan bi yumurtam çıktı. doktora göre bu bir mucize çünkü tahlillerde hiç rezervem yok gözüküyor. ama bi tane yumurtam var ve çatlamak üzere olduğunu söledi. bugün yarın çatlar dedi. tedavi için de şuan hiç bişey yapılamaz dedi aşıla vb. eşinle ilişkiye girin dedi şimdi üzerinden 6 gün geçti ilk bi kaç gün kasıklarım ağırıyordu ama artık ağrı da yok meraktan ölüyorum acaba son yumurtamı da kaybetdim mi yoksa Allahım bana mucize bebeği bu ay nasip etti mi diye
Benim umudum var rabbim ne zaman isterse o zaman ol diyecektir ama elimizden gelen herşeyi yapmamız gerektiğini de düşünüyorum.
aa ne güzel canım kızkardeşinmi evleniyo..Allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın inş..ALLAHIM BİZEDE TEZ ZAMANDA BEBİŞLERİMİZİ göndersin..
ummucuğum ben daha çaydayım yarın bitiyor sonra soğana geçecem ne yaptın çörek otu yağını tekrar aldın mı?
sağol canım ..nasıl gidiyor termal suları..işallah hamiş dönersin..
iyi gidiyo canım..termale bir kere gidebildim ancak...inş sıcak su iyi gelir fsh biraz düşer..yüksek fsh bu ay hamiş kalmam zor canım ya.. Allahtanan ümit kesilmez yinede canım..sen neler yapıyosun adet tarihin ne zaman..21 günü test yaptırcaktın..
fsh yüksek ama her an düşebilir canım..o yüzden her an ümit var..benim dündü o ama fırsat bualamadımki 21. gündü..bu ay benim kasıklarımda hiç bişey hissetmedim canım..bilmiyorum ama yumurtlamadım gibi geliyor bana..bir kaç güne adet olucam...eşime işlerini ayarlayabilirse bi günümüzü istanbula ayıralım diyorum..eşimde döndü..kız kadeşin hazırlıkları ile uğraşıyoz...aslında burdada şöyle bi baktım doktorlara hatta bi tane seçtim gitmek için ama içimden gelmedi..heralde yoruluyoruz canım ya..psikolojik..allah hepimizin yüzünü güldürsün canım..sen neler yapıyorsun kürlere devammı...
canım nasılsın ben bugün bal dünyası diye biyere girdim bal polen arı sütü alcaktım sonra durumumu söledim balı kendileri üretiyolarmış yumurta kalitesi için kestane balı ile bi karışım yapayım sana dediler..onun faydası olurmuş normal balın hamileliğe etkisi olmazmış çiçek balının sadece öksürük bronşit gibi şeylere faydası var dedi...kestane balının hücre yenileme özelliği varmış bende eşime sordum yaptır al dedi yarın gidip alayım diyorum içinde kestane balı arı sütü polen propolis olcak sen bunu kullan tüpe gerek kalmıcak inş dedi gerek kalsa bile tedaviye faydası olur...
Merhaba,
Kimle görüştünüz? Kişiye özelmi hazırlıyorlarmış? Fiyatı ne kadarmış?
kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı(( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum 53: umarım sizleri benim gibi yarı yolda bırakmaz rabbim ... gerçi vardır bunda da bir hayır!! mevlam neyler neylerse güzel eylerrr
Canim yasin daha cok genc sen evlenipte cocuk dusunene kadar neler cikar neler tip surekli ilerliyor kafana takma doktor kontrolunden de cikma .
tedavini surekli yaptir. Cocugun olmaz diyenlere gitme olacak diyenlere git.
Tabiki cocugun olacak . 45 yasini asmis menapoza giren kadinlarin bile cocugu oluyor sakin stres yapma.
selam canım bal satan kişiyle görüştüm kişiye özel değil yumurta sayısı ve kalitesi için herkes kullanabilir kendi ürettikleri ürünlerden karıştırdı doğal başka katkı maddesi yok...kestane balını çok tavsiye etti bu soruna birebir diyo...arı sütü kestane balı polen karıştırdı 55tl tuttu şişeside küçük değil hazırlar gibi...inş faydası olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?