Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ne güzel bide ben yapabilsem öyle nereye gitsem mutlu olamiyorum aklimdan cikaramiyorum hep sahte bi yüz ifadesi( canim benim fsh ilk tüp bebek tedavisinde bakmislardi ozamanda 8.9 du sonrasinda nasil bilmiyorum inan gidince ögrenecem artik...biesterona gelince ben doktora sordum varmi yumurta kalitesini artirici bi ilac yada vitamin yok öyle bisey dedi sadece folik asit ve omega3 kullan dedi...hayit otunu kendim demleyip iciyorum ama düzenli icemiyom insallah bi faydasi olur...

aa ne güzel canım kızkardeşinmi evleniyo..Allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın inş..ALLAHIM BİZEDE TEZ ZAMANDA BEBİŞLERİMİZİ göndersin..

canım fsh çok güzel senin..hiç yüksek değil..ne mutlu sana fsh yüksek olmamamsı..biz fsh yüksekliğinden tüp bebek denemesi bile yapamıyoruz senin en azından öyle bir şansın var..ve olmaması içinde hiç bir sebep yok..senin olmamamsı piskolojikte olabilir canım çok kafana takıyosun biliyorum takmamak elde değil ama biraz sabırlı olmamız gerek..ben hayata küsmedim canım içimde hep bir ümit var olucağına inanaıyorum sadece zamanı var ..evet yumurta artırıcı ilaç yok ama tüp bebek öncesi bazı doktorlar veriyo bu hapı banada yok dedi doktorum ama fsh yükseldiğini görünce bitkisel kullanabilirsin zararı yok dedi..Allahtan ümit kesilmez canım inş şifa olur kullandığımız kürler ilaçlar..bence sende ısrar et biesteronu kullanmak istediğini söyle doktorununda onayıyla kullan canım..

iyi günler herkese benim fsh 46 , Amh 0.33 ve yaşım 21 iki ay adet görmeyince doktora gittim belki hamileyimdr diye aama menopoza girdiğimi öğrendim bütün hayatım alt üst oldu doktorlar normal yolla hamile kalamayacağımı sölediler. eşimse bişey olmaz kalırsın deyip duruyo surumun ne kadar ciddi olduğunu anlamıyo bile kafayı sıyırmak üzereydim tüp bebek merkezine zorla eşimi ikna ederek gittim muanede çatlamak üzere olan bi yumurtam çıktı. doktora göre bu bir mucize çünkü tahlillerde hiç rezervem yok gözüküyor. ama bi tane yumurtam var ve çatlamak üzere olduğunu söledi. bugün yarın çatlar dedi. tedavi için de şuan hiç bişey yapılamaz dedi aşıla vb. eşinle ilişkiye girin dedi şimdi üzerinden 6 gün geçti ilk bi kaç gün kasıklarım ağırıyordu ama artık ağrı da yok meraktan ölüyorum acaba son yumurtamı da kaybetdim mi yoksa Allahım bana mucize bebeği bu ay nasip etti mi diye

Benim umudum var rabbim ne zaman isterse o zaman ol diyecektir ama elimizden gelen herşeyi yapmamız gerektiğini de düşünüyorum.

aynen oyle canim henuz bebek istemiyoruz henuz hazir degilim. fsh ve amh testlerini henuz yapamadik cunku is icin sehir disindayim ve baska bi doktora gitmedim. artik testler yapilinca tekrar yazarim size

insallah bekledigin sonucu alirsin canim. allah ol dedikten sonra olmayacak bisey yok.

fsh yüksek ama amh çokda kötü değil..hamile kalabilirsin işallah..fsh düşürmen lazım..hayıt biosteron dhea gbi veya aslanpençesi çayları içerek düşürürsün işallah..öyle son yumurta diye bişey olmaz canım..sen üzülme..daha rezervinde yumoş var..işallah memelğine kavuşursun..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

ummucuğum ben daha çaydayım yarın bitiyor sonra soğana geçecem ne yaptın çörek otu yağını tekrar aldın mı?

ummucuğum ben daha çaydayım yarın bitiyor sonra soğana geçecem ne yaptın çörek otu yağını tekrar aldın mı?

benim çörek otu yağı daha yarıda canım..ben bir tatlı kaşığı içiyorum..canım işallah hamile haberini duyarız.senin eş yanında..:) ben memleketteyim..sonu güzel olsun işallah... 40 yaş topiğini bi ara bak istersen waleriyl tam yazamamış olabilirim nickini ..saraçoğlunun kürleriyle hamiş kalmış..hamişler sağ salim doğrusunlar..bizlerde hamiş kalırız işallah..:)

sağol canım .. nasıl gidiyor termal suları..işallah hamiş dönersin..

iyi gidiyo canım..termale bir kere gidebildim ancak...inş sıcak su iyi gelir fsh biraz düşer..yüksek fsh bu ay hamiş kalmam zor canım ya.. Allahtanan ümit kesilmez yinede canım..sen neler yapıyosun adet tarihin ne zaman..21 günü test yaptırcaktın..

fsh yüksek ama her an düşebilir canım..o yüzden her an ümit var..benim dündü o ama fırsat bualamadımki 21. gündü..bu ay benim kasıklarımda hiç bişey hissetmedim canım..bilmiyorum ama yumurtlamadım gibi geliyor bana..bir kaç güne adet olucam...eşime işlerini ayarlayabilirse bi günümüzü istanbula ayıralım diyorum..eşimde döndü..kız kadeşin hazırlıkları ile uğraşıyoz...aslında burdada şöyle bi baktım doktorlara hatta bi tane seçtim gitmek için ama içimden gelmedi..heralde yoruluyoruz canım ya..psikolojik..allah hepimizin yüzünü güldürsün canım..sen neler yapıyorsun kürlere devammı...

inş adet olmasın canım bebiş gelir süpriz yapar..bu ay klomende kullandın sen fsh çok yüksek değil o yüzden hamiş kalma şansın yüksek..bence yumoş vardır belki sen hisetmemiş olabilirsin..aynen canım ya piskolojik ve madi olarakta yorulduk galiba..ben memleketimde hiç doktor araştırmadım araştırmak içimdende gelmiyo nedense canım..kürlerden safran yağım bitti ..hayıt macunuma devam az kaldı..inş canım şu fsh ve adetlerimi bir düzene girse tedavilerime devam edicem canım..

Merhaba,
Kimle görüştünüz? Kişiye özelmi hazırlıyorlarmış? Fiyatı ne kadarmış?

Merhaba,
Kimle görüştünüz? Kişiye özelmi hazırlıyorlarmış? Fiyatı ne kadarmış?

selam canım bal satan kişiyle görüştüm kişiye özel değil yumurta sayısı ve kalitesi için herkes kullanabilir kendi ürettikleri ürünlerden karıştırdı doğal başka katkı maddesi yok...kestane balını çok tavsiye etti bu soruna birebir diyo...arı sütü kestane balı polen karıştırdı 55tl tuttu şişeside küçük değil hazırlar gibi...inş faydası olur..

kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı (( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum 53: umarım sizleri benim gibi yarı yolda bırakmaz rabbim ... gerçi vardır bunda da bir hayır!! mevlam neyler neylerse güzel eylerrr

hayırlısı canım..demekki senin bebişer eylüle ekimi bekliyor..işallah canım..bi çoğumuz hep eylüle bırakıyoruz..işallah bebiş patlması yaşansın isteyen herkes hamiş kalsın...

Merhaba canım bence hç endişe etme. Benim babamda kanserdi. stresli dönemlerde prolaktin yüksek çıkıyordu. Babamı kaybedeli 1,5 sene oluyor bir daha hiç yükselme olmadı. Ama fazla doğum kontrol hapı kullanma ve başka doktorada git. Daha yaşın çok genç. Gerekirse gen testi felan da yapıyorlar ve kromozomlarınıza kadar bakıp çocuk sahibi yapıyorlar. sıkma canını bir başka doktorada git. hatta doktorlara

Öncelikle teşekkür ederim canım.Senin yaş kaçtı ? Birde bu bu yerin özelden bana telefon numarasını yazabilirmisin lüfen ?
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…