Mrb kızlarr.. Benim de yumurta rezervimde azalma var 2. Denememde hamile kaldımm her iki sefer de 5 yumurta toplandı ilkinde 1i döllendi bu denenememde 2si döllendi şu an hamileyimm.. Umarım en yakın zamanda siz de bu duyguyu yaşarsınızz bu arada mustafa bahçecide tedavi gördüm
kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı(( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum 53: umarım sizleri benim gibi yarı yolda bırakmaz rabbim ... gerçi vardır bunda da bir hayır!! mevlam neyler neylerse güzel eylerrr
Mrb kızlarr.. Benim de yumurta rezervimde azalma var 2. Denememde hamile kaldımm her iki sefer de 5 yumurta toplandı ilkinde 1i döllendi bu denenememde 2si döllendi şu an hamileyimm.. Umarım en yakın zamanda siz de bu duyguyu yaşarsınızz bu arada mustafa bahçecide tedavi gördüm
canım sağ salim kucağına al işallah..bende istanbul dışındayım..bahçeciyi düşünüyorum canım...darısı bizlere tüm isteyenlere..işallah böyle mucizeleri hep duyarız..
Ben de istanbul dışındayım canım bahçeciye giderek çok doğru bi karar vermişim diyorum inşallah sana da uğurlu gelir ve bebeğine kavuşursunn
pekı bu bahcecıde bellı bı doktormu bu basarılara ımza atan yoksa kıme denk gelırsen hesabımı oluyo cunku cok guzel haberler gelıyo bahcecıdenn..
eger bellı bı doktorasa ısmını ogrenebılırmıyım
Bahçecinin tüm doktorları çok başarılı diye duydum ama ben mustafa bahçeciye tedavi oldum kime muayene olmak istersen ona gidiyosun
kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı(( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum 53: umarım sizleri benim gibi yarı yolda bırakmaz rabbim ... gerçi vardır bunda da bir hayır!! mevlam neyler neylerse güzel eylerrr
darısı bızlerın baslarınaa cok sveındım ınsallahh 2. yavrunda tedavısız gelırrr...
Ben de istanbul dışındayım canım bahçeciye giderek çok doğru bi karar vermişim diyorum inşallah sana da uğurlu gelir ve bebeğine kavuşursunn
tedavin boyunca kac kez gittin merkeze brn de istanbul disindan gelicem. bir de bahcecide e2 ve progesteron tahlilleri icin ayrica ucret mi oduyoruz tup bebek trdavisinde
Canım ilkinde 1 muayene 2 kontrol sonra opu ve transfer için gittim ama ikincide 4-5 kez günübirlik gittim sonra opu ve transfer için gittim tedavinin süresine göre değişiyor.. Tahliller için de ayrı ücret veriyoruz her konrtolde 45 tl progesteronu 1 defa istediler 120 tl idi
İnşallah canımm çok sağoll umarım en yakın zamanda sen de kavuşursun bebeğine :)
toplamda ne kadara geldi peki ¿¿
slm arkadaşlar benim tatilim sona erdi ve evimize döndük bugün..topiğimiz çok sesiz bu arada herkez tatilde galiba..polyana nerelerdesin bizi merakta bıraktın canım ya..ümücüm sen neler yaptın canım adet oldunmu..baharcım sen neler yapıyosun..bende beklemedeyim hafta başı bekliyorum kırmızıları..
slm arkadaşlar benim tatilim sona erdi ve evimize döndük bugün..topiğimiz çok sesiz bu arada herkez tatilde galiba..polyana nerelerdesin bizi merakta bıraktın canım ya..ümücüm sen neler yaptın canım adet oldunmu..baharcım sen neler yapıyosun..bende beklemedeyim hafta başı bekliyorum kırmızıları..
merhaba kızlar..gülneva hoşgelmişsin canım..ben adet oldum dün canım..sende adet oldunmu nasıl gidiyor..bahar zannedersem hepimiz aynı anda olmuştuk.:)) yine aynı olacak demekki..:) yosundan bahsetmişsin yumurta kalitesinemi iyi geliyormuş..bizde alalım faydalıysa..herşeyi deniyoruz nasıl olsa..polyanna ne yaptın hiç haber yok senden merak ediyoruz..hamişmisin nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?