Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Mrb kızlarr.. Benim de yumurta rezervimde azalma var 2. Denememde hamile kaldımm her iki sefer de 5 yumurta toplandı ilkinde 1i döllendi bu denenememde 2si döllendi şu an hamileyimm.. Umarım en yakın zamanda siz de bu duyguyu yaşarsınızz bu arada mustafa bahçecide tedavi gördüm

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.bende eylülde 2. tedaviye başlıcam inş allah bizlerede nasip eder...

tedavinin iptal olmasına üzüldüm canım ama vardır bundada bi hayır belki bebeğin tedaviye gerek kalmadan gelir...

canım sağ salim kucağına al işallah.. bende istanbul dışındayım..bahçeciyi düşünüyorum canım...darısı bizlere tüm isteyenlere..işallah böyle mucizeleri hep duyarız..

canım sağ salim kucağına al işallah.. bende istanbul dışındayım..bahçeciyi düşünüyorum canım...darısı bizlere tüm isteyenlere..işallah böyle mucizeleri hep duyarız..

Ben de istanbul dışındayım canım bahçeciye giderek çok doğru bi karar vermişim diyorum inşallah sana da uğurlu gelir ve bebeğine kavuşursunn

Ben de istanbul dışındayım canım bahçeciye giderek çok doğru bi karar vermişim diyorum inşallah sana da uğurlu gelir ve bebeğine kavuşursunn

pekı bu bahcecıde bellı bı doktormu bu basarılara ımza atan yoksa kıme denk gelırsen hesabımı oluyo cunku cok guzel haberler gelıyo bahcecıdenn..

eger bellı bı doktorasa ısmını ogrenebılırmıyım

Bahçecinin tüm doktorları çok başarılı diye duydum ama ben mustafa bahçeciye tedavi oldum kime muayene olmak istersen ona gidiyosun

canımcım var bundada bı hayırr ınsallahhh bundan sonrakı ay baslarsın...

benımde bugun yarın baslar kanama bakalım ne olcak?

herkesın onune bı engel cıkııyo ıste bende 4 aydır kıst yuzunden baslıyamadımm..

onemlı olan tutması yoksa baslamıssın bı anlamıda kalmıyooo

morelını bozma vardır bı hayırr

tedavin boyunca kac kez gittin merkeze brn de istanbul disindan gelicem. bir de bahcecide e2 ve progesteron tahlilleri icin ayrica ucret mi oduyoruz tup bebek trdavisinde

slm arkadaşlar benim tatilim sona erdi ve evimize döndük bugün..topiğimiz çok sesiz bu arada herkez tatilde galiba..polyana nerelerdesin bizi merakta bıraktın canım ya..ümücüm sen neler yaptın canım adet oldunmu..baharcım sen neler yapıyosun..bende beklemedeyim hafta başı bekliyorum kırmızıları..

tedavin boyunca kac kez gittin merkeze brn de istanbul disindan gelicem. bir de bahcecide e2 ve progesteron tahlilleri icin ayrica ucret mi oduyoruz tup bebek trdavisinde

Canım ilkinde 1 muayene 2 kontrol sonra opu ve transfer için gittim ama ikincide 4-5 kez günübirlik gittim sonra opu ve transfer için gittim tedavinin süresine göre değişiyor.. Tahliller için de ayrı ücret veriyoruz her konrtolde 45 tl progesteronu 1 defa istediler 120 tl idi

toplamda ne kadara geldi peki ¿¿

iyiyim canım ya bildiğin gibi bi değişiklik yok bende geçen ay 21inde adet olmuştum 8 gün önce gelmişti bu ay düzenli olcak galiba 19u gibi adetimi bekliyorum..dün yine bi aktara girdim agnucastona devam etmemi söledi kadınlık hormonu içerdiği için faydası olur dedi hayıtn...birde bana spirulla(yosun) verdi..senin işine yarıycak olan bal polen arısütü birde bu yosunmuş araştırdımda birçok vitamin var..yumurtan zayıf olduğu için düşük olur dedi hamile kaldığındada ilk 4 ay kullan bal polen arısütünü dedi...tatilin nasıl geçti iyi olmuştur senin için kafan dağılmıştır..

merhaba kızlar..gülneva hoşgelmişsin canım.. ben adet oldum dün canım..sende adet oldunmu nasıl gidiyor..bahar zannedersem hepimiz aynı anda olmuştuk.:)) yine aynı olacak demekki..:) yosundan bahsetmişsin yumurta kalitesinemi iyi geliyormuş..bizde alalım faydalıysa..herşeyi deniyoruz nasıl olsa..polyanna ne yaptın hiç haber yok senden merak ediyoruz..hamişmisin nasılsın..

işallah hamiş olursun gelmez canım..ben malesef adet oldum..baharla ikinize umut devam..:))

evet canım yumurta kalitesine iyi geliyomuş zayıf güçsüz yumurtayı güçlendiriyomuş..birde örnek verdi birinden 2 tüp bebek denemesi yapmış tutmamış bu bal polen arısütü içine yosunda koymuşlar bu karışımı kullanırken hamile kalmış hamileliği boyuncada yemiş spirulina diye ara gir bak istersen protein e vitamni b12 omega 3 6 9 demir daaha birçok vitamin var benim hoşuma gitti kullanmak istediğim bütün vitaminler var kullanmakta fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…