Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

nasılsınız inşallah güzel haberleriniz vardır ben malesef güzel haberlerle gelemedim nettede sorun vardı bide tayin falan çıktı işte gelişmelerden haberdar edemedim sizi....
olmayınca olmuyor kızlar nasip değilse yazılmadıysa herşey dört dörtlük yolunda gitse bile olmuyor...biliosunuz ben menagon iğne kullandım benim kontrole gittiğim gün 2 yumurtam büyümüş 19 20 mm olmuşlar doktor çatlatma iğnesi verdi aşılama yapıcaz herşey çok güzel dedi...biliosunuz fsh bu ay 9un altındaydı benim yani doktora göre süperdi...yumilerim güzel gelişti büyüdü çatladı rahim kalınlığım 9u geçti 1.kalitede rahmin dedi..eşimin sperm ileri hareket %91 hareketsiz % 4 dü yani doktora göre bütün bunlar süper hatta süper ötesiydi kesin tutacaktı...ama unuttuğu bişey vardı nasipp.......bugün aşılamamın 12.günüydü idrar testi yaptım önce ve silik çizgi çıktı sonra kan testine gittim veeeeee kocaman negatifi aldım geldimmm...daha adet olmadım ben doktorum adetin geçerse yada adet olursan ara demişti ama sabah arayıp aşılamanın 12.günü kan testi yaptırdığımı sölüyeceğim...bi arkadaşım aşılamanın 12.gününde adet oldu.. bende yarın birgün olurum heralde...yol boyunca tuttum kendimi sonra eve gelince böğüre böğüre ağladım...negatif diye değil alışığım zaten ama hiçbi zaman hamile kalamayacağım bebeğimiz olmayacak die ağladım...zaten tek tük yumilerim vardı belki onlarda tükendi...eşimin sarılmasıyla tesellileriyle kendime anca gelebildim sayılır..bikaç ay ara vermek zorundayız tedavilere malum tayin yeri ilçeye çıktı ilçede tüp merkez yok il merkezdede koca koca 2 tüp bebek merkezi varmış gülsemmi ağlasammı bilemedim...normal tüp bebek bana uymuyor yumim tek tük ozamanda şans olmuyor mini tüp bebekte bu ilde yokmuş galiba tam araştıramadım şehir dışınada ancak kasımda çıkabiliriz izinimiz ozaman....yani bana düşer beklemek gelecekse beklenen (bebeğimm) bekleriz sabırla yeterki sonu güzel olsun.. herşey birden anlamsızlaştı hayattan kopmuş gibiyim geçicek biliyorum zamanla .ama dedimya bikaç ay tedaviye başlayamayacağım hoşş başlasamda değişen bişi olmuyor bitkin umutsuz gözüyaşlı haldeyim kimse beni anlamıyor...boğuluyor gibi hissediyorum kendimi...hep hayırlısını istedim hayırlısı böyleymiş demekki rabbim hayırlı değilsede hayırlıya çevirsinde versin hepimize umarım çok daha beklemeyiz...

canım hoşgeldn çok üzüldüm hayal kırıklığı çok zor hayırlısı böle desekte canımız yanmaya devam ediyo..zamnla birazdaha rahatlarsın kendini bırakma pes etme bikaçay kafanı dinle bakarsın kendiliğinden gelir bebeğin kullandığın ilaçların etkisi bikaçay daha devam eder çok var öle hamile kalan...bence tüp bebek yapılabilirdi 2 yumurta boyutlarıda güzel tüpte şansın daha çok olurdu ama nasip işte zamanı gelmediyse tüptede olmayabilir inş en yakın zamnda güzel haberlerini alırız allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin cnm....haklısın vakti zamanı gelmediyse üstüste tüp bebekte yaptırsan tutmayan tutmuyor...zaten aşılamada şans yok denecek kadar az bunu biliodum ama tüp bebekte resmen embriyo transfer ediyolar ve tutmayanın tutmuyo negatif oluo düşünsene bebek koyuyolar resmen ama testi negatif alan çok rabbim ol demeyince olmuyor....ne imkansızlar var rabbim istedikten sonra önündeki engeller kalkıyor ve hamile kalıyor ve ne çok sebebsiz hamile kalamayanlar var hiçbi sebebi yok çok sağlıklı ama rabbim vermeyince vermiyor..

''Göklerin ve yerin hükümranlığı yalnız ALLAH'a aittir. O dilediğini yaratır, dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk bahşeder.

Yahut ALLAH onları erkek ve kız olmak üzere çift verir, dilediğini de kısır yapar. Şüphesiz ki O her şeyi bilir. O'nun her şeye gücü yeter.''
Şura suresi 49. ayet

Şura suresi 50. ayet
işte böyle cnm rabbim ne dilerse o olur..

bizde böle sınanıyoruz işte canım allah daha fazla bekletmden bebeklerimizi bizlere nasip eder inş...kullandığın yaptığın yada yapmayı düşündüğün bi kür ilaç falan varmı..ben dün aktara gittim fsh amh söledim senin yapcağın şey hayıta devam et dedi hapını kullanıyorum dedim tamm onu kullan dedi birde bal polen arısütü spirulina(yosun) bunları kullanmaya devam et dedi..incir kürümün bitmesine 1 hafta kaldı..adet oluncada kontrole gidicem büyük bi ihtimal yarın adet olurum eylüldede tedaviye başlıcam kısmetse..sende kendini mutlu edicek kafanı rahatlatıcak şeylerle uğraş inş kendini daha iyi hissedeceksin...

hadi hayırlı olsun cnm şifa niyetine bebişin gelsin....burda yanlış hatırlamıyosam bikaç kişi hemen hemen aynı gündemi adet olmuştu benlee beraber...sen ummu gulneva üçümüz geçen ay aynı andamı adet olmuştuk bu üzüntü unutkanlık yaptı bana biriyle aynı tarihlerde adet olmuştum ben kimdi acep
şimdi ben nezman adet olurumki acaba...sen tüp bebekten transferden sonra kaçıncı gün test yapmıştın cnm merak ettim...ben adetim gelince hayıt çayına dvm etmeyi düşünüyorum cnm çok faydasını gördüm fsh yumi rahim olarak bide soğan kürü mutlaka yaparım iltihabada çok iyi geliomuş..bide belki bal polen arısütünede dvm edebilirim başkada bişi yapmak içimden gelmiyor artık..bakalım sabah doktorumu aradığımda ne diyecek..

geçen ay hepimizde aynı günlerde adet olmuştuk şimdi ümmü olmuş sen ben gülneva bekliyoruz keşke bebeklerimiz gelmiş olsada adet olmasak ama ben adet olcam diye bekliyorum doğal yoldan hamile olmak hayal gibi geliyo..ben 12. günü test yapmıştım...değerin kaç çıktı idrarda silik çıktı demişsin kanda değerin düşükmü yada sıfırmı..

keşke cnm keşke amaaaaaa ben koskoca bi 0.75 i aldım geldim bugün bende umut kalmadı bebiş olsaydı testte çıkardı die düşünüyorum aşılamadada geç döllenme olmaz heralde cnm malesef acı gerçekler benim suratıma çarptı umarım gulneva ve sen hamişsindir.... geçen ay kaçında adet olmuştun

Son düzenleme:

hoşgeldin canım..çok üzüldüm canım ama herşeyde vardır bir hayır...ben 25 adet olmuştum aynı zamandı ikimizin adeti hatırladığım kadarıyla.. bence hiç umutsuzluğa kapılma sorunsuz yumoşların büyümüş rahimdede sorun yok çok güzel haberler aslında..bence sana tavsiyem aşılama ile zaman kaybetme..tüp bebek düşün öncelikle bence..iki yumoşunda büyümsi çok güzel..bizim için tüp bebekte tek yada iki yumoş yeterli..yumoşun az olmasına takılma canım..bende aşılama denemiştim nisan ayında ama negatifti ve kendime gelmem bayağ bir zaman almıştı..Allahın takdiri canım elimizden bişey gelmiyo maalesef..

canım geç dölenme olabiliyo aşılamada.çünkü doktor ilişkiyi öneriyo yine aşılamadan sonra..sen adeti bekle tarih vermiştir mutlaka doktor..sonra olmasan yine kan testini tekrarla kanda çıkmayıp hamile olanda çok var..

canım bende bekliyorum adeti inş bu ay düzenli adet olurum..çarşamba gibi bekliyorum bende adetimi..bizim gibiler için normal yolla hamiş kalmak hayal gibi ama ALLAHIM NASİP EDERSE normal yolada kalırız inş..benim hayıt mcunum bitti safran yağımda bitti canım cyloda bitmek üzere ve biesteronu günde iki kere devam..inş bu ay fsh düşer ve tüp bebek tedavime başlarım inş Allahında izniyle..sen neler yapıyosun bu ay başlıycanmı canım tüp bebek için

evet cnm bende 25inde olmuştum şimdi hatırladım ben 33 35 günde bir adet oluyodumya cnm şimdi nezman adet olacam ben eğer yine aynı zamanda adet olacaksam 1 hafta var daha benim adete :26::26::26::26: ben anlamadım bu işten sen kaç günde bir oluyodun ..cnm ilk msjımdada yazdığım gibi tayinimiz çıktı bi şehre ve ilçedeyiz..bu şehirde toplam 2 tüp merkez var ve bizim iznimiz kasımda eşimin işleri çok yoğunlaştı izin alamaz özel olarak o yüzden kasımı beklicem...tedaviye ara veriom cnm kasıma kadar doktor yok aşılamada artık düşünmüyorum kasımda direk tüp bebek allah izin verirse

cnm nasıl geç döllenme olacakki yumi tarihi belli çatlaması belli..ve aşılamadan sonra 2 gün ilişki yasakladı sonra serbest ama biz çalışma yapmadık taşınmaydı şuydu buydu die....sanmıyorum geç döllenme olacağını...cnm doktor bi tarih vermedi...adetini bekle adet gelirsede ara adetin geçersede ara dedi yani şugün yap demedi ben kafama göre 12.gün yaptırdım olsaydı çıkardı..sen nasılsın nasıl gidio

Son düzenleme:

geç döllenme olmaz heralde canım olsada biraz olsun değer yüksek çıkardı diye düşünüyorum..inş canm hamişizdir ama ben beklemiyorum bekleyince büyük bi hayal kırıklığı oluyo..geçen ay 21 inde adet olmuştum 8 gün önce gelmişti bu ayda 19 u gibi olurum diye düşünüyorum..

iyi gidiyo canım..herşeye ramen yıkılmadık ayaktayız..Allahımında izniyle..kürlere başlamıştım canım hayıt macunu ve safran yağ..onları bitirdim çok şükür inş şifa olur..biesteronada başladım bu arada üç ay kullanmayı düşünüyorum inş..

bende beklemedeyim canım bakalım..yazdığın kürü araştırcam..bunlar hepsi içindemi canım bal polen arı sütü ve yosun..

hoşbulduk canım daha olamadım çarşamba gibi bekliyorum..evet canım araştırcam alalım valla şifa olsun yarasın inş hepimize..

polyanacimm okurkenn gozyaslarim suzulduu yanaklarimdann halada akiyooo..cokk uzuldumm olmadina dgll ama surekli bu yukle nereye kadar ugrascaz onu dusundum bu skinti ne zaman bitcek ne zaman normal insanlar gibi gulup eglencez diye..nasipse olucakk canimm dglsee bos..hayir en azindan olmuycani bilsekk ona gore bizde rAhatliycaz bigun aglariz ikigun aglariz sonra yasamimizaa gwri dpberiz kadere razi gelirizz...uzulme diycem ama uzulceksin zamani gwlince tekrardan.kollari siviycaksin cunku srn ve burdaki tum arkadaslarr cok gucluu bu yolda gucsuzlete yer yokkk

gulneva cimm bende carsambayii bekliyorumm..bakalimm bu ay napcazzx

ay canım bilmiyorum napıcaz..her ay tüp bebek tedavim erteleniyo..inş bu ay bütün değerlerim iyi çıkarda başlarım tedavime..sen neler yapıyosun canım..sende başlıyomusun bu ay tüp bebek tedavine..

şifa olsun cnm..

cnm tamda anlatmak istediğimi çok güzel özetlemişsin...aynen aşılamadan negatif aldığıma değilde nereye kadar uğraşacağıma üzüldüm.bide bu ay son şansımdı cnm tedavide...bu aralar maddi yönden çok sıkıştık yine....tayindi taşınmaydı arabamız arızalandı onu yaptırmaydı falandı filandı derken çooooooooooooookkkkkk masraf çıktı... vee bikaç ay tüp bebek tedavisine başlayamayacağım die çok üzüldüm...nezman başlarım yada başlayabilirmiyim yaptırabilicekmiyiz tüp buna çok üzüldüm...artık yumurta takibi yada aşılama yaptırmak istemiyorum durum ortada doğal yolla yada ufak tedavilerle bizim gibiler gebe kalamıyor bunu biçok doktordanda duydum ve bide şu var tüp bebekte kesin çözüm değil bakalım tutacakmı sağlıklı ilerleyecekmi tabi yaradan bilir herşeyi çok çaresizim şuan gerçek anlamda nereye baksam çaresizim...eşim bikaç ay sonra yaptırabiliriz dio oda haklı tabi...bende çok yoruldum zaten kaç yıldır heray doktor tedavisi ve koskoca sıfır boşa kürek çekmek....yeni şehrimizde mini tüp bebeği bilen tekbi doktor yok..mini tüp die aradığım 2 merkezde evet yapıyoruz dedi nasıl oluyo dedim kısa protokol uzun protokol oluyo dedi mantığa bak o mini tüpmü hiç...fiyatıda 8 9 milyarmış...çok bunaldım çok ruh gibiyim resmen dedimya negatife üzülmedim bile biliodum sonucu zaten ama işte tüp bebek yaptıramıcak olmak beni yıprattı...kasımda izinimiz var eşim antalyaya gidelim dio adama bak kasap et derdinde koyun can derdinde...ben bebek derdindeyim adam tatil derdinde...bu erkekler neden bukadar gamsız olur anlamam hiç tabi hepsi değil bazısı öle...şimdi onada haksızlık yapmak istemiyorum çok yoğun çalışıo tatilini tedavilerle geçirmek istemiodur oda bıktı artık offffffff bende bıkım herşeyden...yapcak bişi yok nasipte bebek varsa günün birinde allah verecek yoksa vermeyecek zaten...

kızlarr bu arada bugün adet oldum...

Son düzenleme:
ay canım bilmiyorum napıcaz..her ay tüp bebek tedavim erteleniyo..inş bu ay bütün değerlerim iyi çıkarda başlarım tedavime..sen neler yapıyosun canım..sende başlıyomusun bu ay tüp bebek tedavine..

gulnevacim benimde kist gittiyse basliycaz benimde her ay tup tedavim bu kist yuzunden eryeleniyoi degerlere gecemedim daha..doktor kist gitmeden hormonlarina baksakta bos yere para vermis olursundedi..zaten biesteron kullaniyorum vbenim bi fsh sorunlu dgerleri iyi cok sukurr valla gunler gecmiyo heleki adet olmaya yakin gunlaerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…