Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canimm ewett yazdimi cokk iyi anlamissinnn edin gitmek istiyosa sende gittt bosverrrr ne demislerr nasipse el getirir sel getirir yel getirirr nasip dglse el goturur sel goturur yel gotururmusss..tatilini yap para birikincede tedaviye geccersin.
sanki tup yaptirsan yuzde 100 tutcak diyebiside yokk...benim dger tup ardindan 5ay gectii hala basliyamadim ama uzulmuyorumda cunku tupteki negatifi gormek daha bi aci oluyooo...

canım kist için bişeyler kullanıyomusun ben doğum konrtol hapı kullanmıştım kistim gitmişti..benimde bazen kistim oluyo ama biray sonra atıyorum kisti..ve kistin olması iyi demişti doktorum hala yumurtladığımızın işaretiymiş kistler..benim sorunumda fsh yüksek canım ya fsh inmeden yumoşlarım büyümüyo tedavilerim yarım kalıyo..geçen ay 2cm yakın kistim vardı iki ay kaldı adet düzensizliğim olduğu için cylo kulanıyodumve iki ay sonra kistim gitti..ama adete yakın sıcak su torbası yapıp kasıklarıma koymuştum onunda yaraı olmuştu diye düşünüyorum canım..sende dene bu ay sıcak su torbası...çok sıcak değil dayanılcak kadar sıcaklık olsun..dene canım demenekten bişey çıkmaz..

bunalmak sıkılmak yok canım..bebiş için herşeye değer..tüp bebek olup tutcakmı tutmıycakmı Allah bilir..ama bizim içimiz rahat olucak elimden geleni yaptım diycez..negatif sonuç alırsakta Allahın takdiri diycez..ama tüp bebekte şansımız daha yüksek..sende bu bekleme aşamasında kendine kürler vitaminler yap canım biesteronuda kullan derim kasıma kadar 3 ay zamanın var..kasımdada antalyada tatil yapılmaz kışın ortası ayrıca canım..eşinede sen hiç haksızlık etmiyosun takma böyle şeylere kafana canım..inan onlar bizden daha çok heycanlı bebek konusunda..

bende beklemedeyim canım bakalım..yazdığın kürü araştırcam..bunlar hepsi içindemi canım bal polen arı sütü ve yosun..

canım hepsini bir karıştırdı içine yosunda koydu daha önce başka biyerden sadece bal polen arısütü almıştım başka yerden yosun karışımlı aldım yosunun hapıda var nette gördüm ölede kullanabilirsin ben daha başlamadım diğer aldığım karışımı kullanıyorum bitince buna başlıcam..

evet canım hapıda var ..ama güvenilir nerde alınabilir acaba..ben eczaneye sorucam şimdi aklıma geldi en güvenilir yer..çok yararlıymış genelde zayıflama amaçlı kullanıyomuş..gebe kalmak için kulananı yok galiba araştırdım bulamadım..şifa olsun inş canım..sen tüp bebek tedavisine ne zman başlıyosun canım.adet oldunmu..

eylülde başlıcam canım nasip olursa... daha adet olmadım yarın olurum heralde...faydalı yararlı bişey kullanmadığımız bişey kalmadı zaten onuda kullanalım tam olsun...

doğru cnm nasipte varsa olucak zaten ama işte antalyaya gitmek istio benzindi gezmeydi yemeydi içmeydi yine masraf olacak hadi akrabalarda kalacaz ama yinede yine tüp tedavim ertelenecek zaten vakit geçtikçe benim aleyhimize oluo tek tük yumim var onlarıda kaybetmem inşallah..hayırlısı olsun
cnm aslına bakarsan şans her yöntemdede aynı değişen bişi yok şans mans hikaye rabbim izin verince olacak..halamın kızı var 6.tüp bebek denemesi yapıldı oda negatif çıktı sonra pes etti olmayacak demekki nasip değil dediler 6.tüp bebek denemesinden 2 ay sonra kendiliğinden doğal hamile kaldı hiçbişi kullanmıyodu bitkisel yada ilaç türü ve sorunu hem kendinde hem eşindeydi ama rabbim nasip etti.....rabbim dilerse dilediği şekilde verio ben o yüzden tüp bebeğede çok fazla umutla bakmıyorum kesin olur şans var bile diyemiyorum doğal yolla aşılamayla yumrta takibiyle nekadar şans varsa tüptede okadar var benim gözümde çünkü nasip kader kısmette nevarsa onu yaşıcaz alnımızda ne yazıosa o olacak... çevremde okadar çokki üstüste negatif alan tüp bebekte...açıkcası korkuyorumda tüp bebektede hayal kırıklığı yaşamaktan çünkü benim ilk ve son defa yapma imkanım var tüp bebeği durumum çok vahim benim ama rabbim bi yola koymuştur hayırlı kapılarından birinide bana açar inşallah rabbimden yana umudumu asla kesmiyorum dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım takdir allahın...en azından keşke şunuda deneseydim demeyiz...bu arada cnm antalyaya deniz için tatile gitmioruz..orda akrabalar var sürekli çağırıyolar eşimde biraz uzaklaşmak istio burdan kafamızı dinleyelim toplayalım dio ziyaret edelim akrabaları özledik dio o maksatla tatil yani..

ewet gulnevacim kullandim dogumkontrol hapi gecen ay ramazanda gitmem gerekiyodu gitmedim orucumu tuttum bid onu ertelemek istemedim.bilmiyorum suan son durum ne.dedini tutucam koyucam sicak su torbasini..bakalim ne olcakkkk..senin fshda insallahhh duserrr yaa offff iyi haberlerle donerizz

eylülde başlıcam canım nasip olursa... daha adet olmadım yarın olurum heralde...faydalı yararlı bişey kullanmadığımız bişey kalmadı zaten onuda kullanalım tam olsun...

hayırlısı olsun canım inş bebeğin tüpe gerek kalmadan normal yolla olur..bende olmadım daha adet beklemedeyim adetimi..aynen kulanalım tam olsun..kulanmadık demeyelim..

canım tüp bebekte yüzde yüz şans yok zaten..şuan zaten Allhım izin etmiyo bak sanada banada tüp bebek tedavisi için birtürlü başlayamadım ben fsh yüzünden..Allahım gitcemiz yolu biliyo zaten canım..hep umutlu olmak gerek canım..ben inanıyorum ve hisediyorum inş Allahımında izniyle ya normal yolla yada tüp bebek yöntemiyle bebeğim gelicek bana...Allahım hakımızda hayırlısı hangi yolsa ona gidelim inş..bende öncelik bebek tatil yada akraba ziyareti ikinci planda..canım kötü düşünme son şansım diye Allahım bizler için ne kapılar açıcak biz bilemeyiz..bizde madi yönden çok sıkıştık..Allahım sağlık versin para gelir yine..

amin inşallah hakkımızda hangi yoldan bebek sahibi olmak hayırlıysa allahım o yola yönlendirsin bizi inşallah cnm....ikz ikiz versin rabbim ay ne güzel olurdu allahım hepimizin gönlündekini versin inşallah....allahım hayırlı güzel kapılar açsın hepimize cnm sen daha adet olmadınmı...

daha olamadım canım adet..karnım arıyo iki günden beri eski düzenine dönerse adetim yarın bekliyorum inş eski düzenime dönerim..en önemlisi canım Allah sağlıklı ve hayırlı evlet versin..sen adet oldunmu canım..

daha olamadım canım adet..karnım arıyo iki günden beri eski düzenine dönerse adetim yarın bekliyorum inş eski düzenime dönerim..en önemlisi canım Allah sağlıklı ve hayırlı evlet versin..sen adet oldunmu
..

amin inşallah..evet dün adet oldum hemde şakır şakır

merhaba polyanna ..hoşgeldin.. gülneva nasılsın nasıl gidiyor..kızlar yosunda aldınızmı..bahar canım sen başladınmı kullanmaya..bugün aktara gireyim dedim kalabalıktı çıktım ama aklımda..yosun tabletmi oluyor..yoksa toz halindemi canım..polyanna tüp tedavisi olmaya karar vermişsin hayırlı olsun canım..hem belli olmaz belki doğal yoldan gelir bbeğin..sende kürler yapıyormusun..gülneva şu an hangi kürleri yapıyorsun bir kısmı bitti galiba..

hoşbulduk cnm nasılsın nasıl gidio sende durumlar nedir.....cnm ben başından beri tüp tedavisine karar veriorum hep ama bitürlü denk gelmio ya hormonlardan yada maddiyattan dolayı....bu ay tek yumurta görülünce bende doktor aşılamayla değerlendirelim deince değerlendirdik kapı gibi negatifimide aldım tek yumurta var die tüp bebek yapmak istememişti menagonlarla yumiler 2 tane olmuş kontrolde ama aşılamam tutmdı...okumuşşsundur geçmişi aşılamaydı tayindi taşınmaydı derken baya masraf oldu yeni şehrimizdede topu topu 2 tüp merkez var...cnm bu arada sen adanadamıydın...adanada mini tüp yapan merkez varmı fiyatı nekadar...sana bikaç saat uzaklıktayım

evet canım adana..:) adanadamı düşünüyorsun tüp bebek canım..ama mini tüp bebek hiç duymadım yapıyorlarsada aynı tüp bebek ücreti alıyorlardır..aslında bu konuda yeteeer diye bi arkadaş var arada buraya yazıyor o daha iyi biliyor bu konuları..okursa işallah sana cevap versin canım..ama merkez olarak burda en iyi turan çetin tüp bebek canım..bende 2.yü orda yaptırmıştım..baya araştırıp önlem alıp öyle tüp denemiştik..hatta hatırlarsan 2 ay yarım kalmıştı..baya uğraştılar allah var yani..ben bu sefer istanbul bahçeciyi düşünüyorum..işallah ilk fırsatta gidicem canım..bir türlü gidemedim..eşim yoğun..kızkardeş evleniyor..derken bi zaman bulamadık..kısmetse eylülde artık..aşılama denemişsin canım..aslında 2 yumoş az değil tüpde denense olurdu..hemde yumoşların kalitesini öğrenmiş olurdun...ama kısmet işte..bundan sonra hayatımızda hep pozitifller olsun işallah..:))

bildiğin gibi canım yok bir değişiklik.. hayıt macunum bitti yenisini almadım yeterli bu ay diye düşünüyorum bakalım işe yarıycakmı canım..safran yağıda bitti..yumoşlar varsa büyümüştür zaten..onuda tekrar almadım..biesteronuma devam canım günde iki kere alıyorum..adet bekliyorum canım inş fsh düşmüştür..karnım ağrıyo kasıklardada agrı var ama olamıyorum galiba yine...geçen ayda adet belirtileri 1 hafta kala başlamıştı..korkmaya başladım yine fsh yüksek ondanmı olamıyorum diye..sen neler yaptın canım düğününüz oldumu..

hayırlı olsun cnm allah mutluluk versin kardeşine...aslına bakarsan izmir yada istanbulu düşünüyorum ama bana çoooookkk uzak..adanayı sormamın nedeni buraya yakın illerde iyi merkez varsa değerlendireyim die bide mini tüp yapıyolarsa die cnm....benim ilk muayenede tek yumi gördü doktor ve tek yumiyle tüpte çok az şans var dedi amacımız birden fazla yumurta elde etmek dedi birden fazla olunca en azından bi yumi döllenir ama tek yumiyle başlarsak yarı yolda kalırız dedi falan..sonra menagonlarla 2 yumurta oluştu aşılamayla değerlendirelim en azından dedi ama aşılamada tutmucanı biliodum ama nasip bunuda yaşamam gerekiyomuş demek ...tüp bebekte farklı ilaçlar kullanılıyor sanırım demi..ozaman daha çok yumurtamı oluşuyor acaba..sen ilk denemeni nerde yaptırmıştın....bu araştırma hastanelerindeki raporsuz fiyatla özellerdeki tüp arasında fiyat farkı varmı acaba rapor çıkarttırmıcaz...amin cnm bu son negatiflerimizdir inş..bidahakine pozitifleri görürüz ardından pıtpıtları duyarızz ardındanda bebişimizi kucağımızı alırız inş.eşim bugün diğer ay adetinle tekrar doktora gideriz dedi oysa ben bikaç ay para biriktirip kendimide toplayıp öle gitmek istiodum adamında psikolojisini bozdum sonunda desene eylül umudumuz bikaçımız eylülde başlıo gibi...:18::18::18: sevgilerr saygılar slmlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…