Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

biri yeteeeeermi dedi ne kulaklaırm çınladı canım inşşşş rabbim yüzümüzü gülürsün hepimizin

CANIM MRHB ÜMMÜSELEMENİN DE DEDĞİ GİBİ ADANADA EN İYİ YER TURAN ÇETİN BİRAZ PAHALI BİR MERKEZ FAKAT İYİ ARAŞTIRMA VE YENİLİKLERE AÇIK BİR YER BEN TOPLAMDA 6 TÜP BEBEK DENEDİM BUNLARDAN İLK 2 si TURAN ÇETİNDE YAPILDI DAHA SONRA SEYHAN BAŞKENT TE OLDU 4 denemem (şimdi kışla başkent olarak geçiyor adı) BENİM TURAN HOCANIIN OARASYLA İLGLİ BİR SORUNUM YOKTU ELLERİNDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLDULAR BİR ARAŞTIRMA HASTANESİ OLSUN DİYE BAŞKENTTE GEÇTİM AMA BAŞKENTİN SORUNLU HASTALARDA (erkek infertilitesi kadın infertilitesi dahil her şeyde )YETERSİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BENİM 1. KALİTE TEK EMBİRYOM TURAN ÇETİNDE OLMUŞTU ZATEN 6 DENEMEİN 3 DE TARNSFER BİLE GERÇEKLEŞMEDİ (sanırım hep kendimi yazdım ) SORMAK İSTEDİĞİN NE VARSA BURADAN VE YA ÖZELDEN SORABİLİRSİN TURAN ÇETİNDE FİYAT 3750 TL BAŞKENTTE 2500 TL BUNLAR RAPOSUZ İLAÇ HARİÇ FİYATLAR AMA BEN GÖRÜŞ DERİM MİNİ TÜP BEBEK YAPILMIYOR DİYE BİLİYORUM BEN BAŞKENTTE BİR KEZ NATUREL DENYELİM DEMİŞTİM ESRA HANIMA BANA HİÇ İLAÇ VERMEDİ (daha sonra öğrendim ki aslında en azında klomen kuanılması gerekiyormuş)ve tek yumruta boşçıktı BİRDE BAŞKENTTE GENİTİK KAN PIHTILAŞMASI VS TESTLERİ ÖNEMSENMİYOR BENİM YUMRUTA KALİTEMDE SORUN OLMASINA RAĞMEN KENDİLERİNDE AMH BAKILRKEN BİR KEZ BİLE BAKMADILAR ADANADA ANKADA TÜP BEBEK VAR AMA ORASIDA İÇİME SİNMEDİ PEK FAZLA

canım çok zor günler geçirmişsin..inş bundan sonrası iyi olur..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

slm cnm öncelikle çoooookkk tşk ediyorum allah razı olsun cvbın için...allahım inş. bu denemende yavrularına kavuştursun çok daha bekletmesin rabbim yar ve yardımcın olsun cnm..peki cnm ilaçların nekadar tuttu bu denemelerinde...maddi yönden biraz sıkışık olduğumuz için uygun fiyatlı tüp yapan yerler araştırıyorum çaresizce...ben adanaya yakın bi ildeyim bulunduğum ilde fiyatlar çoookkkk uçuk 9 10 milyardan söz ediolar...araştırıyorum o yüzden...anladığım kadarıyla ilaçlar çok pahalı sanırım...başkent dediğin araştırma hastanesimi oluyor..peki hemen randevu veriolarmı..rapor çıkarttırmayacağız....raporsuz olucak...benim adetlerim düzensiz olduğu için tam olarak hangi tarihlerde geleceğibelli olmuyor adetin 2.günü gidilmesi gerekioya randevuyu bugün arasan ertesi güne veriolarmı yoksa daha uzun bi zamanamı veriolar..tşk ederim yardımların için cnm allahım hepimizin yüzünü güldürsün

canım dualrın için sağol AMİN İNŞŞŞ canım başkent ünverts aratırma has orası için adet olmadan önce bir randevu alıyorsun (biraz uzun zamana veriylar)gidip dr görüşüyorsun sonra adet olduğun gün arıyorsun 2. gün için randevu veriyorlar hemen başlıyorsun raporuda kendileri çıkartıyorlar turan çetin istersen öneceden göüştüğün gibi adet olunca arayıp tüp bebek yaptıracağım dediğinde hemen başalrsın ilaç da kişiden kişiye değişiyor ortalama 1000 ila 2000 tl arasında değişiyor

tmm cnm çok sağol bilgiler için rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın daha fazla bekletmeden ikiz ikiz versin rapor olmayacak cnm...bakalım eşimle bi konuşayım ne zor iş bunlar çok yoruldum kaç yıldır doktora gitmekten dert anlatmaktan beklemekten negatiflerden ama rabbim güç kuvvet sabır verir inşallah bi yol gösterir hayırlısıyla....bu yazdığın ilaç fiyatı raporlumu... sen denemelerini raporlumu yaptın toplamda ilaçlarla beraber nekadar tuttu peki çok soruyorum kusura bakma cnm...bu tüp merkezler biraz indirim yapmazmıki

Son düzenleme:

canım bu fiyatlar özel zaten turan çetin sgk ile anlaŞMASI YOKBAŞKENT YAPMAZ AMA TURAN ÇETİN LE KONUŞMAN LAZIM CANIM İLAÇ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR TURAN ÇETİN DE İLAÇLARDA BİRAZ İNDİRİM YAPIYORLARMIŞ

işallah yüksek değildir düşüyordur fsh canım..stres yapma biliyosun stresde iyi gelmiyor fsh ye..bende aynen devam son kürdeyim civanperçemi ..acayip acı bi çay..çok zor içtim..neyseki günde bir kere..10 gün sonra tekrar saraçoğlunu arayıcam...ikinci tur için..allah yardımcımız olsun..adet olunca tekrar fsh ye baktırıp ona göre tedaviye başlıycaksın değilmi..işallah işin rast gitsin canım...

canım bizim amh düşük biliyosun bi kaç taneden fazla yumimiz olmaz..belki 3 belki en fazla 4 olur..oda belli olmuyor..benim son tedavide yumiler inatçı çıktı hep tek büyüdü..zaten iki gözüküyordu..:)) o yüzden sen sayıya takma canım..bahar tek yumiyle hamiş kalmıştı..tekki allah ol desin..sayıya bişey yapamıyoruz ama en azından yumilerin kalitesini artırabiliriz..işallah tabii..en önemlisi allahım işimizi rast getirsin canım..hiç sayıya takma..gönül istiyor tabi fazla yumi olsun ama..işte napalım..yeterki allah ol desin..wanna arkadaşta tek yumişle hamile..işallah kaderimizde vardır canım..ben ilk iki denemeyi seyhan başkentte yaptım raporsuz..ben zaten rapor kullanamıyorum..benim 2,5 hastane..1 ilaçlar tutmuştu..turan çetinde..3,5 hastane aldı..1,5 ilaçlar tuttu..en heaplı başkent tabi..eğerki başkentte gidersen bülent haydar dedeoğlu..tayfun çok..esra bulgan..bu üçünden birini tercih et canım..eylülde görüşürsün kasımda denemeyi planladığını söylersin canım..

peki cnm hangi ilaçları kullanmıştın sen ve kaç kutu ayrıntılı yazabilirmisin yani bizim gibi rezerv düşüklerine kaç kutu ve hangi ilaçları veriolar....cnm tabiki bencede sayı önemli deil kaliteli olsun bebiş olsunda ama işte doktorların bazısı kontrolde ultrasonda görülen tek yumiyle başlamıo geçen ay benim o yüzden tüp yapmadı doktor tek tük die döllenmesse yarıda kalacak tedavi die 3 4 tane olsaydı başlayacaktı tedaviye kafam allak bullak migrenim kaç gündür dvm edio yine allah bi yoluna koymuştur inşallah derdimize derman verir elbet..sen adet oldunmu bu ay doktora gittinmi genel kontrol için

canım bu sefer 2 3 artık kısmette ne varsa devam edersin işallah..benim ilk tedavide sadece puregon 300 vurulmuştum 10 gün boyunca..ilacıda ecza deposundan almıştık uygun fiyata..ilk tedavimde 1000tl tutmuştu..ikincide puregona menegonda eklendi..menegon çok pahalı bi ilaç değil..sende kullanmıştın sanırım..bunlarla benim 4 5 yumi olmuştu..turan çetinde..önce puregon 200 150 merional kullandım tek yumi oldu..femara kullandım tek yumi oldu..3.ayda golam f 300 ve merional 75 vuruldum..1,5 tutmuştu canım..aşağı yukarı 1 veya 2 bin tlyi bulur ilaçların.tabiki puregon veyea gonal f kullanırsan..bakalım burdaki doktorun sana ne kullandırcak canım..belkide düşük dozla olan yumoşlarını büyütmeye çalışcak..sen yinede 5 bin tlyi gözden çıkar canım en fazla tabi oda başkentte 5 den az tutacaktır..hepsine 3,5 ödersin..rahim filminide yanıda getir..tekrar çektirmessin..

yabencede amh falan takılmayınbenimki 2.90 lardaydı yumurta sayısı 20 lerde ma kalite yok hiç önemli değil sayı amh vs önemli olan rabbim ol demesi

başkentte daha ugun ama turan çetin daha iyi bir merkez ama turan çetine gidersen mutlaka ücret konusunda yardımcı olmalarnı iste indirim yapıyorlarmış

çok sakinim nedense canım ya..içimde bir huzur var..Allahıma teslim oldum vermemesindede vardır bir hayır..Allahımdan gelen her şeye razıyım..ben elimden geleni yapıyorum takdir Alahın..inş şifa olsun kürlerin canım..inş fsh düşerse mini tüp düşünüyorum bende..inş hepimizin işleri rast gitsin canım..

yabencede amh falan takılmayınbenimki 2.90 lardaydı yumurta sayısı 20 lerde ma kalite yok hiç önemli değil sayı amh vs önemli olan rabbim ol demesi

amh değerin çok güzel gerçekten canım..yumoşlarda maşallah 20 lerde..canım Allah ol derse olur herşey bahane fsh amh..senin hikayen neydi canım yaş kaç..

amh değerin çok güzel gerçekten canım..yumoşlarda maşallah 20 lerde..canım Allah ol derse olur herşey bahane fsh amh..senin hikayen neydi canım yaş kaç..

Bu yaızyı geçenlerde yazmıştım yaşadıkalrımdan özeti kolaya kaçtım yeniden yazmadım kopyalıyorum yeteeeeer kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR BEN BURAYI YENİ GÖRDÜM BİRAZCIK YAŞADIKALRIMDAN SÖZ ETMEK İSiTYORUM (kendimi tanıtayım)BEN 2004 YILINDA EYLÜL AYINDA EVLENDİM EVLENDİĞİMDE 28 YAŞIMDAYDIM EVLENDİĞİMİZ AY BAŞKA BİR SEBEBPTEN DOLAYI GİTTİĞİMİZ ( çocuk istediğimizide söyleyince)DR EŞİMDEN VE BENDE BAZI TESTLER İSTEDİ ve EŞİMİN SPRM SAYISINDAN DOLAYI DOĞAL YOLDAN BEBEK SAHİBİ OLMAMIZIN ÇOK ZOR OLDUĞUNU TEDaVİ OLmAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ HEMEN BİR ÜROLOĞA YÖNLENDİRDİ EŞİMİ TEDAVİ GÖRMEYE BAŞLADI AMA 18 MİLYON OLAN SAYIMIZ 2 MİLYONLARA KADAR DÜŞTÜ DR VERDİĞİ İLAÇAALR ALTERNATİF TIP ALOVERA ÜRÜNLERİ OTLAR ÇÖPLER HACILAR HOCALAR NE ARASANIZ DENEDİK AMA OLMUYORDU EN SON GİTİĞİMİZDE DR TÜP BEBEK MERKEZİ ADRESİ VERDİ ORAYA GİDİN DEDİ (ilk kez tüp bebek merkezine gitmenin verdiği şaşkınlık ve cahilikle çaldık kapılarını)DR ÇOK İYİ BİR PROF DU UZUN UZUN KONUŞTU ANLATTI RAPORDAN SÖZ ETTİ AMA EŞİMİN SGK GÜVENCESİ OLMADIĞINDAN ÖZLEDEN BAŞLAMA KARARIYLA 2006 YILINDA İLK TEDAVİYE BAŞLADIK İLAÇLAR KULANDIK OPU GÜNÜ GELDİ VE BEN HEYCANLA OPUYA GİRDİM ÇIKTIM DR GELDİ VE 22 YUMURTAN OLDU ARTIK DÖLENEMESİNİ BEKLEYECEĞİZ YARIN ARAYACAĞIZ SİZİ DEDİ VE BANA OHSS DEN SÖZ ETTİ EVE GÖNDERDİ SABAH HEYCANLA KALKTIM GELECEK HABERİ BEKLEMEYE BAŞLADIM (aslında haberin ne olduğunu ya dane olmadığını biliyorum bile olasılıklardan haberim yok ) ARADILAR VE 22 YUMOŞTAN 5 TANE İŞLEM GÖRDÜ 2 TANE DÖLENDİ KALİTELERİ PEK İYİ DEĞİL DEDİ HEMEN EŞİMİ ARADIM MERKEZE GİTTİK (ortalama 2 saat sürüyor merkezle evimiz)DR BANA YUMOŞLARIN BOŞ ÇIKTIĞINI YAPILACAK BİR ŞEY OLMADIĞINI 3. 5 AY DİNLENİP YENİDEN DENEMEMİZİ ÖNERDİ BU HAYATIMIN EN ZOR HABERİYDİ (ben öle sanmıştım) EVE DÖNERKEN YOLDA O KADAR ÇOK AĞLADIM Kİ EŞİM ARABAYI KENARA ÇEKİP BANA SARILDI VE O KADAR ÇOK AĞALDIK Kİ HİÇ BEBEK İÇİN ÜZÜLMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM EŞİMİN BU HALİ BANA YAŞADIKALRIMDAN DAHA ÇOK KOYDU 2 YIL BEKLEDİK 2008 YILINDA AYNI MERKEZE GİTTİK VE YENİDEN BU YOLA ÇIKTIK BU DEFA DR AZ İLAÇLA BAŞLADI 12 YUMOŞ 2 EMBİRYO TRNSFER ÇOK MUTLUYDUM EVİME GELDİĞİMDE İLK KEZ BEBEKLERİME BU KADAR YAKINDIM İLK KEZ ONLARLA BU KADAR İÇ İÇEYDİM SARDIM SARMALADIM ONLARI ÖLE BİR KORUMA İÇ GÜDÜSÜ OLUŞTU Kİ BENDE EŞİMİ YATAKTA BİR KÖŞEYE İTMİŞTİM (olurki bir yerime dokunur eli kolu bebeklerim zarar görür diye )İĞNELER VERMİŞTİ DR ONLARI YAPTIRIRKEN ARTIK OTURAMIYORDUM AMA OLSUN DU BEBEĞİM İÇİN HER ŞEYE DEĞERDİ 12. GÜN GELDİ İLÇEDEKİ HAS GİTTİM BETA BAKTIRDIM 2 SAAT SONRA DR MALESEF HAMİLE DEĞİLSİN DEDİ (ne kadarda kolay söylemişti)EVİME GELDİM AĞLADIM ÜZÜLDÜM DR ARADI KONUŞTUK HİSTERSKOPİ YAPALIM DEDİ YAPTIK AMA BİR ŞEY ÇIKMADI BU ARADA EŞİM İFLAS ETTİ ÇOK CİDDİ SIKINTILARIN İÇİNDE BULDUK KENDİMİZİ ARADAN 2 GEÇTİ 2010 YILINDA BAŞKA BİR ÖZEL ÜNVRT YENİDEN DENEMEYE KARAR VERDİK (2yıl boyunca çalıştım tüp bebek parası biriktirdim )YENİ BİR MERKEZ YENİ UMUTLARLA YOLA ÇIKTIM ÖN TEKİKLER HSG VS BİR SÜRÜ ŞEY YAPILDI TEDAVİ BAŞLADI OPU OLDUM 18 YUMOŞ 1 EMBRYO (yine çok sayıda boş çıkan yumurta)2. GÜN TRANSFER İÇİN ÇAĞRILDIĞIMDA MERKEZİN DR BENİ KARŞISINA ALIP BAK BU EMBİRYO ÇÖP BUNU SANA TARANSFER EDİP SENİN HAYALERİNİ ÇALAMAM EVİNE GİT 1 AY SONRA YENİDEN DENEYELİM DEDİ BOYNUMU BÜKTÜM TAMAM DEDİM EVİME GELDİM 1 AY SONRA GİTTİM YENİDEN TEDAVİ 1 EMBİRYO 2. KALİTE TARANSFER 12. NEGATİF ARADAN BİR KAÇ AY GEÇTİ DR BİR KEZDE NATURel DENMEYİ ÖNERDİM (ilaçsız tüp bebek)OLUR DEDİ KAYBEDECEK BİR ŞEY YOK TARNSFERE KADAR ÜCRET ALMAYACAĞIM EĞER TARNSFER OLURSA ÜCRET TALEP EDERİM DEDİ (kendince güzellik yaptı bana )OPUDA 1 YUMOŞ TABİKİ BOŞ ÇIKTI YİNE YALNIZ YİNE TEK BAŞIMA EVİME GELDİM ARTIK EŞİMLE AĞLAMIYORDUK BİLE KISMET DİYORDUK BURAYA KADARMIŞ ALLAH BÜYÜK DİYORDUK BİR SÜRE BEBEK DÜŞÜNMEMEYE KARAR VERDİK 1 YIL GEÇMİŞTİ BİR BAŞKA TÜP BEBEK MERKEZİ BİZİ ARADI VE GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRdI VE GİTTİK GÖRÜŞMEYE BAZI TESTLER İSTEDİLER EŞİMDEN VE BENDEN BEN BU TESTLERİN 2 YIL ÖNCE EŞİME YAPILDIĞINI (ben zaten hormon testlerime 3 ayda bir baktırıyorum )RENKLİ DOPLER VS YAPILDIĞINI BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİM AMA DR SİZ YİNEDE YENİLEYİN DEDİ İKİNCİ GÜN EŞİMLE DEVLET HAS GİTTİK EŞİMİN KAN TALİLERİNİ VERDİ İKİNCİ GÜN SONUÇLARI ALMAYA GİTTİĞİMDE EŞİMİN PRLOAKTİN HORMONUNUN 470 OLDUĞUNU GÖRDÜM (NORMALİ 20 ler olmalıydı)SONUÇAALRI DR GÖSTEREDİM KORKMA DEDİ ABARTMA DEDİ RİCA MİNNET TOMOĞRAFİ İSTEDİ EVE GELDİM NETTEN BAKTIĞIMDA BEYİNDEKİ TİMÖRLERDEN KAYNAKLI OLABİLECEĞİ YAZIYORDU BU HORMONUN YÜKSELME SEBEBİ TOMOĞRAFİ SONUCUNDA EŞİMİN BEYNİNDE 5 CM LİK BİR KİTLE TESBİT EDİLDİ VE MR İSTENDİ MR DESTEKLENDİ SONUÇ VE BANA HEMEN ADANA DA Kİ ÜNVRT HAS GİTMEMİ SÖYLEDİLER GİTTİM AMA ORADA RANDEVU VERMELİLER 4 YADA 5 AY SONRASINA VEREBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER ZATEN AMELİYAT HANENİN DOLU OLDUĞUNU EŞİMİN İSTESEKT E AMELİYAT EDEMEYECEKELRİNİ (yoğunluktan dolayı)EĞER BİR KRİZ FELÇ (bu tür timörler yüksek oranda felçlik yapabiliyor)BİR ŞEY OLURSA ACİLDEN BAŞ VURMAMIZI SÖYLEDİLER AMA İSTERSENİZ BİR kaç DR ADI VERELİM DEDİLER ALDIM ufak bir araştırmadan sonra birisine karar verdik (ünvr Çalışan ama özeli olan bir proF du kendisi)HEMEN AYNI GÜNE RANDEVU VERDİ EŞİME BAKTI VE HEMEN AMeLİYAT OLMASI GEREK DEDİ BENDE ÜNVRT HAS SÖYLENLERİ ANLATIM ÖNEMLİ DEĞİL BEN HALEDERİZ BİZ DEDİ AMA DEDİ BANA 10.BİN TL ÖDEME YAPMANIZ LAZIM DEDİ(KONUŞTUĞUM HER DR İSTEDİ BU RAKAMI HATTA ACIBADEM HAS 52 BİN TALEP ETTİ BU AMELİYAT İÇİN ) BENDE SİZİ ARAYACAĞIZ DEDİM EVE GELDİM BİR KAÇ ARAKADAŞIN YARDIMIYLA BAŞAK ÜNVRT GÖRÜŞTÜM HEMEN HEPSİ YAKIN ÜCRETLER TALEP ETMİŞLERDİ VE BU DR GÜVENEBİLECEĞİMİZİ SÖYLEDİLER BİZDE BU DR AMELİYATI YAPTIRMAYA KARAR VERDİK ARADIK DR A BİZ KARARIMIZI VERDİK DEDİK YANINA ÇAĞIRDI RİSKLERDEN BAHSETTİ EŞİMİ KAYBEDEBİLCEĞİMDEN HASARALAR KALABİLECEĞİNDEN SÖZ ETTİ ÇOK ZOR BİR KARARDI AMA EĞER BU AMELİYATI OLMAZSSA HİÇ KURTULMA ÜMİDİ YOKTU (bu görüştüğümüz bütün dr oratk fikri idi) ERTESİ GÜN HAS GİTMEMİZİ YATIŞIN YAPILACAĞINI YATAĞIMIZIN AYRILDIĞINI SÖYLEDİLER (nedense o amliyathane yoğun yer yok yatak yok diyen randevu vermeyen sitem kişiler gitmiş ve yerine bir sürü melek gelmiş buyrun diye karşılandım )EŞİMİN TEtKİLERİ YAPILDI AMELİYAT OLDU (işte o gün benim hayatımın en zor günüydü ömrümden ömür gitmişti tam 13 saat hatta daha fazla sürdü ameliyat )20 KÜSÜR GÜN YOĞUN BAKIMDA YATTI AMELİYATTAN SONRA ViCÜT FONKSİYONLARINDAN BAZILARINI KAYBETTİ HİPOFİZ YETMEZLİĞİ GELİŞTİ AMA HAYATTAYDI EŞİM BİRAZ TOPARLANMIŞTI ARTIK BENİM BEBEK HASRETİM YİNE BAŞ GÖSTERMEYE BAŞLADI 2012 YILI ŞUBAT AYINDA RAPOR HAKKIMIZI DA KULANARAK BİR KEZ DAHA DENEME YAPTIK FARKLI İLAÇLAR KULANDIK (tüp bebek ilaçlarının yanında başka amaçlar için kulanılan ilaçlar)1 EMBİRYOM OLDU 2. GÜN BÖLÜNMEYİ DURDU 3. GÜN YENİDEN BÖLÜNMEYE BAŞLADI (normalde bu aşamada tedavi iptal olur ama dr benim özel durumumdan dolayı beklemeyi tercih etti)DR İSTERSEM TRANsFER YAPALIM DEDİ BENDE KABUL ETTİM 12 GÜN SONRA NEGATİFİMLE BAŞ BAŞA KALDIM BİR DAHA OLMAZ DENEMYECEĞİM DEMİŞTİM AMA BİR ARKADAŞIM TÜM DESTEĞİ İLE BENİ YENİDEN UMUTLANDIRDI EYÜL EKİM GİBİ BİR KEZ DAHA DENEYECEĞİM ŞU ANDA N TEDVİ İLAÇLRI KULANIYORUM ALLAHA SIĞINDIM BU YOLA BİR KEZ DAHA ÇIKIYORUM

Son düzenleme:
yetercim cok zor gunler gecırmıssın rabbım sabır versın ancak yasayan anlar ama unutma en kötü kışın bile sonu bahardır....rabbım sabrını sınıyor emının bunun mükafatını görecek tüm acılarını unutacaksın...asla umudunu yitirme....

başkentte daha ugun ama turan çetin daha iyi bir merkez ama turan çetine gidersen mutlaka ücret konusunda yardımcı olmalarnı iste indirim yapıyorlarmış

canım bende indirim yapmadılar..ama kişiye göre fiyat almaları kötü..şu an için turan çetini düşünmüyorum..ama olurda gidersem..böyle yaptıklarını söylerim..bence fiyatlar net olmalı..ben mesela hiç pazarlık yapamam..o zaman benim suçum ne...arada bi kaç kişiye promosyonları olur o zaman amenna..çok yanlış üzüldüm bak şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…