Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar TRT 1 çok güzel bir program başladı prof Rıfat GÜRSOY çok güzel açıklamaları var izleyin arkadaşlar ...

arkadaşlar memleketten ablamlar yeğenlerim geldi onun için giremiyorum..ben daha adet olmadım geçen ay 21 yada 22 sinde oldum galiba normalde 28 günde olurdum bu ayda geç olcak galiba...hayırlısı artık..

inşallah cnm allah hepimizin işini rastgetirsin çok daha bekletmeden evlatlar versin...sen bu defa hangi merkezde denicen cnm yazmışındır kaçırmış olabilirim kafam çok dalgın...

çıktığın bu yolda inşallah bu defa pozitifi alacaksın cnm...yaşadıkların hiç kolay şeler değil çok zor günler geçirmişsin okurken boğazım düğümlendi...allahım inşallah mükafatını verecektir...rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış..nasip etmeyeceği vermeyeceği şeyin peşinden koşturmazmış cnm elbet bigün geçecek bu sıkıntılar rabbim bizimde yüzümüze gülecek hayırlı bi kapı açacaktır elbet..umut hep var heray negaif tedavilerle biten umudumuz tamam bu sondu buraya kadar bitti dediğimiz herayın sonunda tekrar yeşeriyor tekrar başlıyoruz bundada vardır bi hayır rabbim verecek demekki ama vakti zamanı gelince demekki yoksa bukadar umut vermezdi yüreğimize biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden....herşeyin hayırlısı inşallah...eşine geçmiş olmuş birdaha böle acılar yaşamayın inşallah..allah birde bebekle tamamlasın mutluluğunuzu cnm zaten eşlerimizden başka kimimiz varki bizi anlayan sarıp sarmalayan yaralarımızı kapatan allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi...herdaim dualarımda olacaksın yeteeeeerr şimdi daha iyi anlıyorum yaşadıklarından dolayı YETEEEEEEERRR nick ismini

yeteri anladın değilmi doğru diyorsun canımmmm

canım nasılsın neler yapıyosun..adet oldunmu..bende beklemedeyim canım bugün olmam lazımdı ama gelen giden yok hala..acayip bir baş ağrısı var iki günden beri bende gözlerimi açamıyorum resmen..rahmimdede zonklamalr hisedyorum bazen..biesteronuda içiyorum varsa gebelik bişey olucak diyede çok korkuyorum aslında canım ya..idrarda gebelik testi aldım yapmadım daha çıkmaz diye..eşimde söz verdim pazar günü yapıcam diye..gerçi dayanamıyorum söz verdiğim günü bekleyemiyorum ama neyse canım..

canımbir çok yerde böyle biliyorsun geçen gün mersinde bir arkadaş şöyle yazmış (benim için gittiğimiz bir merkez vardı orası bana tedavi içi 5900 istedi ialçalr hariç)arkadaşıda çağırmışlar görüşmeye gitmiş kızda biz adanda yaptıracağız deyince siz buraya gelin fiyat size 3500 tl demişler bende sadece ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedimm

arkadaşlar memleketten ablamlar yeğenlerim geldi onun için giremiyorum..ben daha adet olmadım geçen ay 21 yada 22 sinde oldum galiba normalde 28 günde olurdum bu ayda geç olcak galiba...hayırlısı artık..

canım yazını yeni gördüm..inş canım bayağ geçmiş günün idrar testi yapsana canım evde belki bebiş vardır..

canım bu işi ticarete düşürmüş o merkezler bence..benim öyle merkezlere güvenimde kalmaz..çok özel bir durum olur belki tölerans tanırlar çok kez tüp bebek yaptrımıştır negatif sonuç almıştır bir kereye mahsus tanınır..ama hasta arasında ayırım çok ayıp şeyler bencede..

valla bazı arkadaşlara biraz indirim yapılmış benim 3. denmem olcak turan çetinde son gittiğimde fiyatı söylediler neden böle eski hastayım dedim (bu konuşmalra muasebeyle oluyor turan hoca asla fiyat konuşmaz muasebeye yönlendirir)valla biz en uygun hastanelerden biriyz dediler zaten 3. denme olduğu için her denmede düşülen bir rakkam var onun dışında pek bir şey yapamıyoruz dediler bende daha fazla konuşmadım

gülneva bahar..hadi işallah hamişsinizdir..:) gülneva saraçoğlunun kürlerini yapıyorum biliyosun..ve bu ayki adetim çok güzel oldu..tıpkı genç kız gibi..:)) fiyat pahalı danışman üsreti alıyor...bu yolda ne ucuz ki herşey pahalı..bugünde baharın dediği spirnulina aldım..27 tl..allah yardımcımız olsun.
polyanna istanbul bahçeciyi düşünüyorum canım..kafalar ahh çok karışık biliyorum...
yeter işallah bu tdavinde yüzün gülcek..

inşş hepimizin yüzü gülsün balım

kızlar saraçoğlunun kürlerinden aldım dediğiniz gibi 450tl civarı para bayıldım kürler ne biliyor musunuz civanperçemi ve aslanperçemi yani kadın hastalıklarına iyi gelen otlar....klasik soğan kürü...eşime birşey önermedi sadece keçiboynuzu dedi....sonuç pek farklı olmadı... ama inşallah başkalarına faydası olmuştur bende olmadı diye adamı da kötülemeyeyim....

Kizlarr bugun adet gunum hala kirmizilar gelmedi.ama gerginim olucak gibiyim vc gidince hicbisi yok offf ne zor bi durum..

Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bu siteyi epeydir takip ediyorum sayfalarca okuyorum yorumları , kimi zaman ağlıyorum yorumlara kimi zaman gülüyorum burdaki samimiyet hoşuma gitti destek tam ... en sonunda bende yazmak istedim. ben de 2yıllık evliyim 1. 5 yıldır bebek istiyorum pko luyum 3 ay tedavi gördüm ama olmadı 3 ay da ara verdim bu ay doktora gidecektim ama vazgeçtim ilaçlardan değil de doğal yollardan deneyeyim istedim baya bir araştırma yaptım incir kürüne başladım bakalım bugünde arı sütü+polen+bal karışımı kullanmaya başladım bu şekilde hamile kalan çok sayıda kişinin yorumlarını okudum, kısmet bakalım

slm kızlat nasılsınız?Ben pazartesi adet oldum dün dr gitim ve benim aptal kafam sabah tahlil vereyim öğleden sonra muayen eolup sonucumu alırım dedim ne mi oldu ben tahlil pralarını öde ama tahlil vermedne hastaneden çık üstelik öğleden sonra tahlil sonucu almaya gittim:)))Doktor dediki kusura bakmayın kan tüplernde bir sıkıntı olmuş siiznkini lap tanımamış ve sonuçlar çıkmadı bir kez daha kan alcaz dedi ben tabi çaktıtmadım hı hı hı deyip geçiştyidim.Nyese bugün tahlil sonucumu aldım fsh 25 düşmüş doktor leno diye bir hap verdi sabah akşam kullan ve salı günü gel dedi bakalım ne olcak burada sarçoğlunun kürlerine devam edyorum.
Ummucuğum dediğin gibi bende çok güzel adat oldum tıpki bu zıkkım fsh öğrenmden önceki gibi.Bazen düşünüyorum neydik ne olduk diye önclerden poli kistik overl hasatarın çok açırdım adet olamyırlar çocukları olmuyor diye meğersem benim derdim dah büyükmüş ve çaresizmiş keşke pco olsaydım valla.

sizlere bir süredir yazamadım, ama merak etmeyin demiştim. malum yoğun bir kurs proğramına başlamıştım ya , sanırım iyi olmuş,

13 ağustos regl oldu, kontrolde iki yumoş vardı, fakat 3.gün bayağı büyüktü bu yüzden naturel tüp yapalım dedik, güzel olan endometrium kalınlaşıyordu, yani ilaçsız kalınlaştı kızlar. bu mücize gibi birşey, 3 ay uğraşıp endo 5,7 mm yi geçmezken, bu kez 7, 7,5
7,8 ve enson 8,2 mm oldu. opuya kadar sadece bir yumoş gelişti ve ilaçsız olunca acil opuya alındım dün saat 18.00 de, neyse yumoş dolu çıktı fakat olgun değilmiş... bu kötü haber.

iyi haber de şu: endometrium belki bir daha kalınlaşmayabilir diye donmuş embiryodan 1 tane transfer olacağım.. cumartesi transferim var... dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorum

ayrıca adetin 3.günü fsh 6,96 , e2 133 çıktı... dr derki e2 yüksekse fsh düşük çıkarmış bilginiz olsun... normalde benim fsh 18 ila 22 arasında idi hatırlarsanız.

bu arada herşey kendiliğinden gelişti ve ilave hiçbir şey yok... inşallah saati günü gelmiştir kızlar, zamanım az , yaş 44 olunca panikledim yani.

pufynin dediğine göre endo kalınlaşıyorsa menapozu unutmalıymışım. inşallah öyle olsun.

canım ben saraçoğlunun kürlerini kesinlikle kötülemiyorum ama fiyat gerçekten çok uçuk..pirnulina nerden aldın canım..fiyat iyiymiş..şuan kendimle savaşıyorum canım evde testim var yapsamı diye..biliyorum negatif ama yinede Allahtan ümit kesilmez canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…