slm kızlat nasılsınız?Ben pazartesi adet oldum dün dr gitim ve benim aptal kafam sabah tahlil vereyim öğleden sonra muayen eolup sonucumu alırım dedim ne mi oldu ben tahlil pralarını öde ama tahlil vermedne hastaneden çık üstelik öğleden sonra tahlil sonucu almaya gittim:)))Doktor dediki kusura bakmayın kan tüplernde bir sıkıntı olmuş siiznkini lap tanımamış ve sonuçlar çıkmadı bir kez daha kan alcaz dedi ben tabi çaktıtmadım hı hı hı deyip geçiştyidim.Nyese bugün tahlil sonucumu aldım fsh 25 düşmüş doktor leno diye bir hap verdi sabah akşam kullan ve salı günü gel dedi bakalım ne olcak burada sarçoğlunun kürlerine devam edyorum.
Ummucuğum dediğin gibi bende çok güzel adat oldum tıpki bu zıkkım fsh öğrenmden önceki gibi.Bazen düşünüyorum neydik ne olduk diye önclerden poli kistik overl hasatarın çok açırdım adet olamyırlar çocukları olmuyor diye meğersem benim derdim dah büyükmüş ve çaresizmiş keşke pco olsaydım valla.
Kizlarr bugun adet gunum hala kirmizilar gelmedi.ama gerginim olucak gibiyim vc gidince hicbisi yok offf ne zor bi durum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bu siteyi epeydir takip ediyorum sayfalarca okuyorum yorumları , kimi zaman ağlıyorum yorumlara kimi zaman gülüyorum burdaki samimiyet hoşuma gitti destek tam ... en sonunda bende yazmak istedim. ben de 2yıllık evliyim 1. 5 yıldır bebek istiyorum pko luyum 3 ay tedavi gördüm ama olmadı 3 ay da ara verdim bu ay doktora gidecektim ama vazgeçtim ilaçlardan değil de doğal yollardan deneyeyim istedim baya bir araştırma yaptım incir kürüne başladım bakalım bugünde arı sütü+polen+bal karışımı kullanmaya başladım bu şekilde hamile kalan çok sayıda kişinin yorumlarını okudum, kısmet bakalım
sizlere bir süredir yazamadım, ama merak etmeyin demiştim. malum yoğun bir kurs proğramına başlamıştım ya , sanırım iyi olmuş,
13 ağustos regl oldu, kontrolde iki yumoş vardı, fakat 3.gün bayağı büyüktü bu yüzden naturel tüp yapalım dedik, güzel olan endometrium kalınlaşıyordu, yani ilaçsız kalınlaştı kızlar. bu mücize gibi birşey, 3 ay uğraşıp endo 5,7 mm yi geçmezken, bu kez 7, 7,5
7,8 ve enson 8,2 mm oldu. opuya kadar sadece bir yumoş gelişti ve ilaçsız olunca acil opuya alındım dün saat 18.00 de, neyse yumoş dolu çıktı fakat olgun değilmiş... bu kötü haber.
iyi haber de şu: endometrium belki bir daha kalınlaşmayabilir diye donmuş embiryodan 1 tane transfer olacağım.. cumartesi transferim var... dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorum
ayrıca adetin 3.günü fsh 6,96 , e2 133 çıktı... dr derki e2 yüksekse fsh düşük çıkarmış bilginiz olsun... normalde benim fsh 18 ila 22 arasında idi hatırlarsanız.
bu arada herşey kendiliğinden gelişti ve ilave hiçbir şey yok... inşallah saati günü gelmiştir kızlar, zamanım az , yaş 44 olunca panikledim yani.
pufynin dediğine göre endo kalınlaşıyorsa menapozu unutmalıymışım. inşallah öyle olsun.
fsh kaçtı canım geçen ay canım ..bende geçen adetimle fsh ilk defa tavan yapmıştı 59 rakamı ilk defa gördüm..inş bu çıkıştan sonra bir düşüş bekliyorum bende..leno hap nedir canım yumurta büyütmek içinmi..canım kötünün kötüsü var en azından hala yumoşlarımız var fsh yüksek olsada..
asya dileğini duanı tam yap canım..pko olaydım deme..:) yumi kontrolü yaptırdınmı..işallah fsh biraz daha düşer..biosteron dhea kullanıyormusun..
gülneva..işallah hamişsindir canım..bi yap bakalım testi..işallah bebiş gelir.
alısalıs hayırlı olsun canım..çok sevindim..herşey normale dönmüş..işallah bebğin sana sıkıca tutunsun...hayırlı haberlerini bekliyoruz..cylo işe yaradı demekki..östrojen baya artmış..o yükselince zaten endoda sorun yaşanmıyor..
günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş
asya dileğini duanı tam yap canım..pko olaydım deme..:) yumi kontrolü yaptırdınmı..işallah fsh biraz daha düşer..biosteron dhea kullanıyormusun..
gülneva..işallah hamişsindir canım..bi yap bakalım testi..işallah bebiş gelir.
alısalıs hayırlı olsun canım..çok sevindim..herşey normale dönmüş..işallah bebğin sana sıkıca tutunsun...hayırlı haberlerini bekliyoruz..cylo işe yaradı demekki..östrojen baya artmış..o yükselince zaten endoda sorun yaşanmıyor..
ummucuğum artık istesem de pco olamam ki yumurta rezervi yerlerde yani öncesinden bahsediyorum:)Ben de inanrım duaları düzgün yapmaya ben her zaman tez zmanda saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar diliyorum.Allahın rahmeti çok bizde şöyle 2-3 bebek verse keşke.
aynen canım beklemedegulneyim..yoksa bebiş inş en kısa zamanda oluruz adet..böyle umutlanmakta çok yıpratıcı ve büyük hayal kırıklığı..
Aminnn insalllahhhh uc cocukk cokkk istiyorummm ama ruya gibi geliyooo...bi tane bile bulamadim daha..merhaba kızlar. Rabbim her birinize en az 3 çocuk nasip etsin inşallah. Ah o fsh ahh. Mahvetmişti beni de. İlk duydgumda 22 yaşındaydım. Dünyam başıma yıkılmıştı daha 8 aylık evliydim ve henüz çocuk düşünmüyordum. devlet hastanesine sadece adetim 2 gün erken oldu diye kontrol amaçlı gitmiştim. ve fsh ım 13 çıkmıştı. ben 22 yaşındaydım ama fsh ım 39 yaşındaki bir kadının seviyesindeydi. annem 40 yaşındaydı ve annemin doğurganlık oranına sahiptir. Açıkçası çokta güvenmedim teste. Çokta takmadım. Korunmaya devam ettim. 1 yıl oldu ve memur olarak Antalyaya geldim. Artık bebek vakti geldi dedim ve korunmayı bıraktım. 1-2-3-4-5-6 ay oldu ben hamile kalamıyordum. Allahım yoksa diğer doktor haklımıydı. Hamile kalamayacakmıydım. devlet hastanesine gittim ve test yaptırdım. fsh ım o ay 10 a düşmüştü. Doktor gayet normal dedi. ama dedim daha önce 13 çıktı. O zaman normal değil dedi. Her neyse 1,5 sene uğraştım olması için ama olmadı. antalyada tüp bebek merkezine gittim. ancak doktorun yanlış işleminden dolayı gebe kalamadım. 10 bine yakın para harcattılar bana. ama yaptıkları hiç birşey içime sinmemişti zaten. onlara çok kızdım. Daha sonra Antalya Memorial hastanesi doktoru Batu bey eşimin tanıdığı çıktı Ankaradan. Onunla konuştuk tanıştık. 3 ay sonra tekrar tedaviye aldı. Bir önceki hastanede yüksek dozda ilaçlar vermişlerdi bana ve çok para harcamıştık. Batu bey ise çok çok az ilaç kullandırdı bana yani bir öncekinin 3/1 i ilaç kulandım sadece 10 tane yumurta çıktı. 6 tanesi büyüsü 4 tanesi olgunlaştı. 2 tanesini dölleyip yerleştirdiler. 1 tanesini de dondurabilirsiniz dediler ancak paramız olmadığı için donduramadık. 2. tedavi sadece 3.500 TL tuttu hastane parasi ile birlikte. Her yapılan içime sindi herşey olması gereken şekilde yapıldı. Ve kızıma hamile kaldım. Çok rahat düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi olmayan bir hamilelik geçirdim. ve kızımı sezeryan ile 3700 kg 50 cm olarak kucağıma aldım çok şükür. Doğumdan beri hiç korunmadım. 2. bebeği istiyoruz ama halen olmadı. Bu arada kızım 11 aylık. Kızım 2 yaşına girene kadar normal yolla deneyeceğim olmaz ise yine tüp bebek düşünüyoruz .
Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bu siteyi epeydir takip ediyorum sayfalarca okuyorum yorumları , kimi zaman ağlıyorum yorumlara kimi zaman gülüyorum burdaki samimiyet hoşuma gitti destek tam ... en sonunda bende yazmak istedim. ben de 2yıllık evliyim 1. 5 yıldır bebek istiyorum pko luyum 3 ay tedavi gördüm ama olmadı 3 ay da ara verdim bu ay doktora gidecektim ama vazgeçtim ilaçlardan değil de doğal yollardan deneyeyim istedim baya bir araştırma yaptım incir kürüne başladım bakalım bugünde arı sütü+polen+bal karışımı kullanmaya başladım bu şekilde hamile kalan çok sayıda kişinin yorumlarını okudum, kısmet bakalım
canım akşam noldu anlatayım bak ..ben yine dayanamadım testimi yapmaya karar verdim testi açtım çizgilerin olduğu kısım yarısı içerde yarısı dışadaydı..hatalı testi yine dayanamayıp neyse devam dedim idrarımı damlatım ilk önce tek çizgi yarısı belli olsada tek çizgi sonra bir 20dk sonra bir baktım ne göreyim ikinci cizgi çıkmış..gözlerime inanamadım tabi eşim uyuyodu dayanamayıp kaldırdım bak testimde ikinci çizgi var diye..tabi eşimin işin gün içindeki yoğunluğundan dolayı gözlerini açmaya niyeti yoktu tamam dedi sadece..Allahım bu erkekler ne kadar rahatlar..yada benim eşim çok rahat uykusu çok önemlidir..neyse bir saat sonra çizgi yok olmaya başladı..sabah baktım ikinci çizgi yan dönmüş..testim hatalı çıktı yani anlıycağın canım..neden böyle şeyler bizim başımıza gelir..azcık bile umutlanmak çok güzeldi aslında..gerçek olmasada ikinci çizgiyi görmek güzeldi..canım ya biesteronu içmedim akşam yalancı ikinci cizgiyi görünce..napsam bilemiyorum kan testinemi gitsen en kesin sonuç..içimin rahat olması lazım biesteronu kullanmak için..59 fsh hamiş kalırsam Allahım mucizelerinden biri gerçekleşmiş olur..tıp literatüründe böyle bişey imkansız ama neyse..
merhaba kızlar. Rabbim her birinize en az 3 çocuk nasip etsin inşallah. Ah o fsh ahh. Mahvetmişti beni de. İlk duydgumda 22 yaşındaydım. Dünyam başıma yıkılmıştı daha 8 aylık evliydim ve henüz çocuk düşünmüyordum. devlet hastanesine sadece adetim 2 gün erken oldu diye kontrol amaçlı gitmiştim. ve fsh ım 13 çıkmıştı. ben 22 yaşındaydım ama fsh ım 39 yaşındaki bir kadının seviyesindeydi. annem 40 yaşındaydı ve annemin doğurganlık oranına sahiptir. Açıkçası çokta güvenmedim teste. Çokta takmadım. Korunmaya devam ettim. 1 yıl oldu ve memur olarak Antalyaya geldim. Artık bebek vakti geldi dedim ve korunmayı bıraktım. 1-2-3-4-5-6 ay oldu ben hamile kalamıyordum. Allahım yoksa diğer doktor haklımıydı. Hamile kalamayacakmıydım. devlet hastanesine gittim ve test yaptırdım. fsh ım o ay 10 a düşmüştü. Doktor gayet normal dedi. ama dedim daha önce 13 çıktı. O zaman normal değil dedi. Her neyse 1,5 sene uğraştım olması için ama olmadı. antalyada tüp bebek merkezine gittim. ancak doktorun yanlış işleminden dolayı gebe kalamadım. 10 bine yakın para harcattılar bana. ama yaptıkları hiç birşey içime sinmemişti zaten. onlara çok kızdım. Daha sonra Antalya Memorial hastanesi doktoru Batu bey eşimin tanıdığı çıktı Ankaradan. Onunla konuştuk tanıştık. 3 ay sonra tekrar tedaviye aldı. Bir önceki hastanede yüksek dozda ilaçlar vermişlerdi bana ve çok para harcamıştık. Batu bey ise çok çok az ilaç kullandırdı bana yani bir öncekinin 3/1 i ilaç kulandım sadece 10 tane yumurta çıktı. 6 tanesi büyüsü 4 tanesi olgunlaştı. 2 tanesini dölleyip yerleştirdiler. 1 tanesini de dondurabilirsiniz dediler ancak paramız olmadığı için donduramadık. 2. tedavi sadece 3.500 TL tuttu hastane parasi ile birlikte. Her yapılan içime sindi herşey olması gereken şekilde yapıldı. Ve kızıma hamile kaldım. Çok rahat düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi olmayan bir hamilelik geçirdim. ve kızımı sezeryan ile 3700 kg 50 cm olarak kucağıma aldım çok şükür. Doğumdan beri hiç korunmadım. 2. bebeği istiyoruz ama halen olmadı. Bu arada kızım 11 aylık. Kızım 2 yaşına girene kadar normal yolla deneyeceğim olmaz ise yine tüp bebek düşünüyoruz .
ummucuğum artık istesem de pco olamam ki yumurta rezervi yerlerde yani öncesinden bahsediyorum:)Ben de inanrım duaları düzgün yapmaya ben her zaman tez zmanda saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar diliyorum.Allahın rahmeti çok bizde şöyle 2-3 bebek verse keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?