Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Gulnevacimm budurumda cokk kotuu yaa hem duzensizlik oluyoadette hemde kucukte olsa bi umut kirintisi oluyooo..insanlaahh hakkimizda hayirlisi neyse o olsunn en acilindenn

aynen canım bende strese girmemek için hemen kan testimi yaptırdım ve koca negatif..

selam canım. 2 tane vardı donmus. ben 1 tane istedım. icimden oyle geldı. 1 tanesi kenarda dursun . motıve edıyor beni ...darısı basına ınsallahh

ben bu ay bisey anlamadım valla. e2 yuksek. fsh düsük. ama yumos olgun degil. karısık bır durum yani. neyse tum dıkkat simdi cumartesi transfer gunune. hamile totemini kendime mi yapsam ne. dualarınız benimle ona gore kızlar....

nasılsın canım oldunmu adet..

canım yazmıştım ama görmedin sanırım olmadım daha pazara kadar olmazsam test yapayım diye düşünüyorum birde bende şeffaf su gibi az bişekilde akıntı geliyo adet oldum sanıyorum gidip bakıyorum yok bişey..sende test yapmışsın için rahatladı enazından kafan karışıp durmıcak varmıydı yokmuydu insan ister istemez düşünüyo hayırlısı artık inş fsh düşmüştürde tedavinede başlayabilirsin..

canım inş sana bebiş olarak geri döner..sana bir sorum olcak canım mini tüp bebekte iki emriyo tek tedavidemi olmuştu canım..

hayırlısıyla busefer bebeğine kavuşursun inş abla allah yardımcın olsun güzel haberlerini almayı nasip etsin hepimize inş..

evde yapılan testlerdende yapabilirsin canım..benim bir gün daha beklemeye sabrım yoktu..rahatladım valla belirsizlik beni dahada strese sokuyo..bende yine tık yok bu ay canım inş..sen hamilesindir..bizlere umut ol canım ya..bizimde hamilelerimiz olsun topiğimizde artık..

iyi yapmışsın canım kafan rahatladı..agnucaston kullandığım halde niye gecikyo anlamadım ya incir kürü geciktirdi ya başka bi sorun var hamile olma ihtimalim çok düşük bu amh ile...evet bizim topikten hiç hamile çıkmıyo okadar vahim heralde durumumuz..

canım inş sana bebiş olarak geri döner..sana bir sorum olcak canım mini tüp bebekte iki emriyo tek tedavidemi olmuştu canım..
iki ayrı tedavide idi. tabi bundan fazla da olabilır. o ayki yumosa baglı. gecen yıl bır keresınde 3 tane olmustu.

hayırlısıyla busefer bebeğine kavuşursun inş abla allah yardımcın olsun güzel haberlerini almayı nasip etsin hepimize inş..

canım benim sagol. darısı basınıza

Son düzenleme:
iki ayrı tedavide idi. tabi bundan fazla da olabilır. o ayki yumosa baglı. gece yıl bır keresınde 3 tane olmustu.

canım benim sagol. darısı basınıza

biz daha yeniyiz bu tedavilerde canım..benim doktorumda fsh düşmesini bekliyo..gerçi düşmesini beklemesekte fsh yüksekende yumoşlar büyümüyo..Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım..inş sende biran önce bebeyine kavuşursun canım..

canım angustan ve biesteron kullandığın için bence biran önce testini yap hamile kalma ihtimalin yüksek sen bir kere hamile kalmıştın neden olmasın..hap kullandığım için ben hemen test yaptırmak istedim..sonuçta hamileysen bu haplar bebiş için çok zararlı..yarın kan testi yaptır sende canım..ben geçen ay 25 adet olmaştım..sen benden bayağ önce olmuştun adet..

biosteronu bikaçhaftadır kullanmıyorum bitince almadım çok şey kullanıyorum diye..geç döllenme gibi bişey olursada çıkarmı testte kan yada idrarda onun için bekliyim diyorum bikaçgün olmazsa agnucastonuda atmayayım belli olana kadar..benim geçen ay 21 yada 22sinde oldum tam hatırlayamıyorum enazından dün olmam gerekiyodu kaç gün geçtiğini son adet tarihine göre hesaplıyosak daha 1 gün geçti bakalım yarın olsunda olmazsa test yaparım..ne yapcamı şaşırdım wala kafam karıştı iyice..

benimde hiç beklemeye tahamülüm yok nedense artık canım..bende eşime yalvar yakar götürütüm bugün canım..şimdi kafam rahat..geç dölenmeysede Allahım korur artık canım..herşeyi düşünmekten kafayı yiyicez bu gidişle..Allahım sabır ve akıl salığı versin hepimize..ben son başarısız tüp bebek denemeden sonra adetleri çok düzensiz oldu ilaçlardanmı bilmiyorum..hala kendime gelemedim..önceden 28 yada 29 gün adet olurdum şimdi 33 yada 35 gün oluyorum nedense...

bende eşime söz verdim bikaçgün geçesiye test yapmıcam diye test alsam yaparım bende dayanamam önceden hemen yapıyodum şimdi artık nasılolsa yine yoktur diye yine tek çizgi görcem diye üstüne düşmemeye çalışıyorum..benimde aynı senin gibiydi heray düzenli bişekilde 28-29günde gelirdi kürtajdan sonra değişti geçen ayda 8 gün önce oldum bu ay 33 gün oldu daha gelen giden yok...hayırlısı artık..

Allah yardımcımız olsun inş canım bende eşime pazar sabahı idrar testimi yapıcam diye söz vermiştim..evdede vardı dayanırmıyım hiç durmam hemen yaptım dün gece..şansımada bak bozuk çıktı hatalı yalancı iknci çizgiyi gördüm..neyse bugünde bir şekilde ikna ettim kan testine gidelim diye..biesteronumu düzenli kullanmak istiyorum canım akşam alamadım hapımı neyse bu gece içim rahat aldım..

bende pazar idrar testi yapayım diyorum adet olmazsam idrarda çıkmazsa ozamana kadar zaten yoktur kana gitmeme gerek kalmaz adet olmazsam doktora giderim artık sökücü falan verir..ben çıkıyorum canım iyi geceler..

Gulnevacimm hayirlisi olsunnn...gelsinde tuplemi normalmi nasil gelcekse oyle gelsin benimde daha sokulmedi kipirtilar var rahimde hasta olucam ama ne zaman bilmiyorumm.adet duzensizlim yoktur..

Gulnevacimm hayirlisi olsunnn...gelsinde tuplemi normalmi nasil gelcekse oyle gelsin benimde daha sokulmedi kipirtilar var rahimde hasta olucam ama ne zaman bilmiyorumm.adet duzensizlim yoktur..

kasıklarımda ağrılarım var benimde canım sanki yumoşlar büyüyo gibi hisediyorum..ama adet zamanımda böyle ağrılarım olmazdı genelde karın ağrım olurdu..şimdi ara ara karnımda da ağrıyo ama gelen giden yok..gelsin şu kırmızılarda bizde rahatlayalım önümüze bakalım neler yapıcaz diye..

bende pazar idrar testi yapayım diyorum adet olmazsam idrarda çıkmazsa ozamana kadar zaten yoktur kana gitmeme gerek kalmaz adet olmazsam doktora giderim artık sökücü falan verir..ben çıkıyorum canım iyi geceler..

canım en kesin sonuç kan tahlili..ben devlet hastanesinin acilinde yaptırıyorum hiç parada vermiyorum tahlil için canım..artık her ay git gel tanınır oldum..önemli olan içimin rahatlaması..aman kimseye takmıyorum valla herkes tanısın..tets yapınca bizleride habersiz bırakma canım..hadi bakalım inş ilk hamişimiz gelsin..sonrada alis alıcak 2 sırayı inş..topiğimizde hamile görmek istiyoruz artık..

canım alis bugün transferi vardı inş Allahım yardımcın olsun..hayırlısı ile bebişlerini alsın gelsin inş..sağlıklı hayırlı evlat olsun inş..dualarımız senile canım..arada gir bizleri habersiz bırakma canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…