işallah yüksek değildir düşüyordur fsh canım..stres yapma biliyosun stresde iyi gelmiyor fsh ye..bende aynen devam son kürdeyim civanperçemi ..acayip acı bi çay..çok zor içtim..neyseki günde bir kere..10 gün sonra tekrar saraçoğlunu arayıcam...ikinci tur için..allah yardımcımız olsun..adet olunca tekrar fsh ye baktırıp ona göre tedaviye başlıycaksın değilmi..işallah işin rast gitsin canım...
Arı sütü ve polen kürü varya onu denemişmiydin sen ? Benim soğan kürüm pazartesi bitiyor salı gününden itibaren çaylara başlayacağım.Ama aynı zaman dada arı sütü ve polen kürüne de eşimle birlikte devam ediyoruz. Faydasının olacağını düşünüyorum.
Sevgilerimle,
canım yazmıştım ama görmedin sanırım olmadım daha pazara kadar olmazsam test yapayım diye düşünüyorum birde bende şeffaf su gibi az bişekilde akıntı geliyo adet oldum sanıyorum gidip bakıyorum yok bişey..sende test yapmışsın için rahatladı enazından kafan karışıp durmıcak varmıydı yokmuydu insan ister istemez düşünüyo hayırlısı artık inş fsh düşmüştürde tedavinede başlayabilirsin..
selam kızlar
bugün transferim oldu, 1 tane 3.gün embryosu. 8 hücreli maşallah., şimdilik herşey yolunda , test günüm 5 eylül.. umarım sizlere güzel haber verebilirim. çok rahatım. hayırlısıyla bebiş gelsin. ve sırasıyla hepimize gelsin.
gülneva sen bu ay cylo kullanmışmıydın..biosterona devam et canım fsh ye iyi geliyor..adet olunca hormonlara baktırıp tedaviye başlıycaksın sanırım..hayırlı olsun..başarılı olsun işallah..
bahar testini yaptır canım .için rahat etsin..biosteronu bırakma bence..ben içmedim iki ay yükseldi..tekrar başladım saraçoğlu başlama dedi ama napim 10 yükselmişti..belkide dahada artardı..biosteron iyi geliyor..ona başlayınca hemen vucut ısım düştü..muhtemelen fsh normale döndü..bu ay baktırmadım..vucudumdan biliyorum..:)) adet olursan baktırcakmısın hormonlarına..
Hayirli olsun canimcimm insallahh bebecin tutunur siki skiyaa sana annesini hic birakmazzzselam kızlar
bugün transferim oldu, 1 tane 3.gün embryosu. 8 hücreli maşallah., şimdilik herşey yolunda , test günüm 5 eylül.. umarım sizlere güzel haber verebilirim. çok rahatım. hayırlısıyla bebiş gelsin. ve sırasıyla hepimize gelsin.
Kirmizilar sabah geldi en gec 35.gun gelir dedim geldi.yarin doktorumagidicem dualarinizi eksiketmeyin kizlarrr...
ayy bahar şimdi okudum yazını..hamiş olabilirsin..hamilelikte öyle oluyor akıntı çoğalıyor.. bir an önce şu testi yaptır canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz...
selam kızlar
ben yapcamda eşim ablamlar falan bekle diyolar yaptırmıyolar olduğunuda sanmıyorum bugün rüyamda adet olduğumu gördüm ve hep doru çıkıyo bu rüyam yarın yapcam artık adet olmazsam olursamda kontrole gidicem bi sonraki adetlede tedaviye başlıcaz artık nasip olursa...
slm kızlar nasılsınız
alısalıs hayırlı olsun tarnsferin....
cansu adet olmuşsun inş.yarınki kontrolde güzel haberler alırsın..
bahar adet olmamışsın cnm bi test yaptır bence kan testi en güveniliri ben artık bu idrar testlerine hiç ama hiç güvenmiyorum 2 aydır yaptığım onca test silik çizgi çıkardı ve farklı markalardaydı inş.hamişsindir hadi güzel haber bekliyoruz..geçenki yazına hem güldüm hem ağladım demişsinya topiğimizde hamiş çıkmadı daha demekki durumumuz okadar vahim diye
gulneva sende test yapmışsın yanlış anlamadıysam negatifmiş hayırlısı olsun inş...elbet bizimde yüzümüz bigün gülecektir..her kışın ardı baharrr....
ümmü düğün oldumu cnm neler yapıon çay acı gelmiş sanırım evet benide mahvetmişti o karnım ağrıdığında eskiden annem içirirdi adetim güzel sökülsün die içemezdimm ıyyyy töbe töbe bak tadı sanki ağzıma geldi aaaaa bu arada ben temizlikti halı yıkatmaydı gezmeydi derken hayıt çayıma başlamayı unuttum bugün bitti adetim
milstone nerlerde hiç gelmiomu artık bizim topiğe yada benmi görmüyorum...milstoneeeeeeeee üçüzlere hamiş kaldında beni unuttunmu
yeteeeeeeerrr sen nasılsın cnm adet tarihin nezman eylülde başlıosun dimi
kızlar ya bişi soracam ben kaç zamandır geceleri uyuyamıyorum sabah ezanlarından sonra dalıyorum bide sürekli ağlıyorum psikiyatriğe gitsem antidepresanlar biraz sakinleştirrya acaba bu haplar yumurta rezervine kötü etki edermi zaten tek tük yumileri bitirirmi tüp tedavisine kadar kullansam sonra bıraksam bilmiyorumki hiç kullanmadım hayatımda...
Depresifcimm hosgeldinnnnnn;-);-);-)
Ewett yarin gifiyorumm tabi baslayabilirsemm tedaviye..
Depresifcim hic psikatriye gitme derim drek ilac yazarki o ilacparla hamile kalamazsin kalsan bile bebekte sorun olurmus zaten doktor der gidince sen bence psikolog git derdini anlat anlat gel diycem ama burasi var burda anlat biz sana yardimci oluruz.bende uyuyamiyorum ne yedimin neictimintadi var .burda sende farkli diye dusunmuyorumm...arkadasimin bebegi bir yasinda yine hamileymiss bunlari duymak bile uyku kaciriyoo
i
cnm güzel haberlerini bekliyoruz yarın bol bol yumoşlar düzenli kaliteli büyüsünler bebiş olsunlar...aynen cnm dediğin gibi uykuların kaçıyor artık fcede arkadaşlarım yeni doğan bebeklerinin fotolarını koyuyolar gördükçe içim parçalanıyo nefes alamıyorum gitgide kıskanç biri oldum ben ama daha doğrusu herkesin bebeği oluyor benimde olsun bütün isteyenlerinde olsun bebeği die üzülüyorumherkes mutlu olsun böle boynu bükük kalmayalım hamile kalabilenlerin yanında die üzülüyorum cnm artık ankarada deiliz tayin çıktı... sen gittinmi psikoloğa iyi geldimi uyuyabiliomusun..ben artık yemek bile yiyemiyorum iştah falan gitti...1 haftada 5 kilo verdim düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?