çok yaazmadım ama yazdıklarınızı sürekli okudum starsuzie, imojei beyaz, dus ve ismi şu an aklıma gelmeyen arkadaşlar tebrik ediyorum o kadar güzel şeyler yazmışsınızki okuyupta yararlanacak teşekkür ederim kendi adıma. Emekleriniz inanılmaz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
kızlar tedavi sırasında OT içmeyi bırakın sadece vitamin elevit folbiol omega 3 için. diğerlerine paydos edin şekerler...ok starrsuzı yarın insallh zerdecal da katarım balıma kızlar ya sizlerden cok sey ögreniyorum iyi ki varsınız
beyaz bu arada merkeze nasıl karar vermezsın memorıol gitmiyon u sen
iyi akşamlar gül hoşgeldin:)
ben bu tedaviyi şeklini duymadım .tedaviye başladın mı?doktorun kim?rezervle ilgilimi sorununuz?
Beyazımm karar ver bugün 1 yarın 2.gün...:)yaa bugünleri gülümseyerek hatırlayabilecekmiyiz merak ediyorum...seneye bu zamanlarda gaz çiş sorunlarıyla uğraşalım inşşş:)
hoşgeldin canım o dediğin şeyi duymadım ben.şu ana kadar denemediğim safran yağı ve buğday çimiydi galiba o kaldı :)
gül ne çok soru sormuşum degilmi?:)bende çook önceden hiç yazmazdım hep okurdum zaman geçtikçe yazmaya başladım yazdıkça rahatladım rahatladıkça yazdım:))kimse ile bu sıkıntıyı detaylı olarak paylaşamıyorum buaralar daha da içime attım:/iYİKİ burda birbirimizi bulduk otlardan çöplerden şifa arıyoruz, psikolojime çook iyi geliyo.yalnız olmadığımı bilmek bana dayanma gücü veriyor.dua ederken artık hep çoğul ifadeler kullanıyorum.herşeyin bir sebebi olduğunu bu yaşanan süreç içinde de bazı dersler çıkartmak gerektiğinin farkına vardım.Allaha daha bir yakınlaştım.bu yaşanan sürein sonunda büyük ödüle ulaşacağımıza eminim.bizler bunu gerçekteeennn hakediyoruz.
hepinizi seviyorum.
kızlar tedavi sırasında OT içmeyi bırakın sadece vitamin elevit folbiol omega 3 için. diğerlerine paydos edin şekerler...
canım okmeydanı ataşehir e gideceğim büyük bir olasılıkla. ataşehir memorial i düşünüyordum ama bir arkadaş pek memnun anlatmadı vazgeçtim
şifa olsunn düşjüm..ok starrsuzı yarın insallh zerdecal da katarım balıma kızlar ya sizlerden cok sey ögreniyorum iyi ki varsınız
beyaz bu arada merkeze nasıl karar vermezsın memorıol gitmiyon u sen
valla bize takılanların yumosları cogalıyo o kadar iddialıyız
tedavi sırasında bırakmak lazımmış ama ben doktoruma sordum ilaçsız olduğu için ..inanıyorsan etkili olacagına içmelisin demişti.doktorlar pek inanmıyorlar işe yaradıklarına:)kızlar tedavi sırasında OT içmeyi bırakın sadece vitamin elevit folbiol omega 3 için. diğerlerine paydos edin şekerler...
canım okmeydanı ataşehir e gideceğim büyük bir olasılıkla. ataşehir memorial i düşünüyordum ama bir arkadaş pek memnun anlatmadı vazgeçtim
kaç folikül oluşuyor?umarım bu yeni tedavi yöntemi son tedavin olur..araştıracagım bende merak ettim.hşbuldum arkadaşım :) rezervim azmustafa bahçeci hocam geçen sefer femara protokolünü denedik olmadı bu sefer bunu deniyceğiz internette bulamadım..
yarını büyük ihtimal 1. gün sayacaklar. arayacağım bakalım....
ay nebilim ya bu ay çok çalıştık ama olmadı
amin canım aminn...
ama bu yaşta ancak bu performans olabiliyor:))) üstü bizi aşar
Gelinim fsh 101 den 12 lere düşümüş ne güzel. Bence moralini bozma nasıl düşürdün canım neler yaptın.amh testiimoje arkadaşımızın 0.4 ten 1 'e yükselmiş.amh de değişiyor.bence onlar önemli değil.sen doktorun dediğiyle moralini bozma bence.mutlaka yumurtan vardır.sanırım yaşında genç.ilaçlamı regl oluyorsun canım.imojenin amh nin 1 e yükselince doktoru bile şaşırmış 1 senede yükselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?