slm kızlar nasılsınız
alısalıs hayırlı olsun tarnsferin....
cansu adet olmuşsun inş.yarınki kontrolde güzel haberler alırsın..
bahar adet olmamışsın cnm bi test yaptır bence kan testi en güveniliri ben artık bu idrar testlerine hiç ama hiç güvenmiyorum 2 aydır yaptığım onca test silik çizgi çıkardı ve farklı markalardaydı inş.hamişsindir hadi güzel haber bekliyoruz..geçenki yazına hem güldüm hem ağladım demişsinya topiğimizde hamiş çıkmadı daha demekki durumumuz okadar vahim diye
gulneva sende test yapmışsın yanlış anlamadıysam negatifmiş hayırlısı olsun inş...elbet bizimde yüzümüz bigün gülecektir..her kışın ardı baharrr....
ümmü düğün oldumu cnm neler yapıon çay acı gelmiş sanırım evet benide mahvetmişti o karnım ağrıdığında eskiden annem içirirdi adetim güzel sökülsün die içemezdimm ıyyyy töbe töbe bak tadı sanki ağzıma geldi aaaaa bu arada ben temizlikti halı yıkatmaydı gezmeydi derken hayıt çayıma başlamayı unuttum bugün bitti adetim
milstone nerlerde hiç gelmiomu artık bizim topiğe yada benmi görmüyorum...milstoneeeeeeeee üçüzlere hamiş kaldında beni unuttunmu
yeteeeeeeerrr sen nasılsın cnm adet tarihin nezman eylülde başlıosun dimi
kızlar ya bişi soracam ben kaç zamandır geceleri uyuyamıyorum sabah ezanlarından sonra dalıyorum bide sürekli ağlıyorum psikiyatriğe gitsem antidepresanlar biraz sakinleştirrya acaba bu haplar yumurta rezervine kötü etki edermi zaten tek tük yumileri bitirirmi tüp tedavisine kadar kullansam sonra bıraksam bilmiyorumki hiç kullanmadım hayatımda...
bu ayda cylo kullandım ben canım..biesterona son hızla devam..cylom biteli 5 gün oldu canım..bakalım inş bekliyorum adetimi çok acayip kasık ağrılarım var yumoş büyüyo sanki kıpırtılar hisediyorum..evet canım fsh düşerse tedavime devam..sen neler yapıyosun düğün oldumu ne zaman dönüş evine canım..
düğün az kaldı canım çarşamba cuma cumartesi ..bende pazara dönüyorum işallah...işallah fsh düşer canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
slm kızlar nasılsınız
bahar adet olmamışsın cnm bi test yaptır bence kan testi en güveniliri ben artık bu idrar testlerine hiç ama hiç güvenmiyorum 2 aydır yaptığım onca test silik çizgi çıkardı ve farklı markalardaydı inş.hamişsindir hadi güzel haber bekliyoruz..geçenki yazına hem güldüm hem ağladım demişsinya topiğimizde hamiş çıkmadı daha demekki durumumuz okadar vahim diye
gulneva sende test yapmışsın yanlış anlamadıysam negatifmiş hayırlısı olsun inş...elbet bizimde yüzümüz bigün gülecektir..her kışın ardı baharrr....
ümmü düğün oldumu cnm neler yapıon çay acı gelmiş sanırım evet benide mahvetmişti o karnım ağrıdığında eskiden annem içirirdi adetim güzel sökülsün die içemezdimm ıyyyy töbe töbe bak tadı sanki ağzıma geldi aaaaa bu arada ben temizlikti halı yıkatmaydı gezmeydi derken hayıt çayıma başlamayı unuttum bugün bitti adetim
milstone nerlerde hiç gelmiomu artık bizim topiğe yada benmi görmüyorum...milstoneeeeeeeee üçüzlere hamiş kaldında beni unuttunmu
kızlar ya bişi soracam ben kaç zamandır geceleri uyuyamıyorum sabah ezanlarından sonra dalıyorum bide sürekli ağlıyorum psikiyatriğe gitsem antidepresanlar biraz sakinleştirrya acaba bu haplar yumurta rezervine kötü etki edermi zaten tek tük yumileri bitirirmi tüp tedavisine kadar kullansam sonra bıraksam bilmiyorumki hiç kullanmadım hayatımda...
slm kızlar nasılsınız
3 gün 3 gece düğünmü var ne güzel canım..Allahım bir yastıktakocatsın inş..benim yumurtalıklarımda acayip bir hareketlenme var sanki bişeyler atıyo..ve hala adet olamadım..acaba geç dölenmemi çıkmadı kantestinde diyorum..napıcağımı şaşırmış durumdayım iki aydan beri cylo kullandım düzene girmedi..
Kizlarr dpktora gittikk sabah esimlee guya ozel bi kalabalik sormayin gitsin..ultrosanda bakti ve kist gitmiss fsh progesteron ve e2 icin kan verdim.sonuc cikinca saat 4te gel dedi .dualariniz eksik etmeyin hayirliysa baslayim yoksa kalsin.bekleme raziyim sonucumda insallahh pozitif olur.bu cekilen.emekler bosa gitmez insallahh.aksam yazarim sonucumuu simdi hast ciktik bisiler yiycezx
Kizlarr dpktora gittikk sabah esimlee guya ozel bi kalabalik sormayin gitsin..ultrosanda bakti ve kist gitmiss fsh progesteron ve e2 icin kan verdim.sonuc cikinca saat 4te gel dedi .dualariniz eksik etmeyin hayirliysa baslayim yoksa kalsin.bekleme raziyim sonucumda insallahh pozitif olur.bu cekilen.emekler bosa gitmez insallahh.aksam yazarim sonucumuu simdi hast ciktik bisiler yiycezx
istersen bir daha git doktora canım..muayenede az çok belli olur..birde progesteron testi yaptırabilirsin..o yüksek çıkarsa yumurtlama olmuş oluyor....hamilik durumundada yüksek çıkıyor..
hayırlı haberlerle gel inş canım..bende adet oldum sonunda bugün çarşamba banada doktor yolu gözüktü..ben çok korkuyorum fsh yine yüksek çıkıcak diye...Allah yardımcımız olsun canım..
bayanlar ben pko luyum 8 gündür incir kürü uyguluyorum dün ve bugün kasıklarımda ağrı oldu ve akıntım oldum akıntı şeffaf ve uzayan, bu belirtiler yumurtalama olduğunu gösteriyormuş internetten araştırdım işe yarıyor galiba inşallah hayırlı sonuçlara ulaşırım ,sizlerde inşallah bekleyeceğim sabırla ve sonuçları burda paylaşacağım
şifa olsun hepimize içtiklerimiz yediklerimiz...cnm evet eylül adetimle doktora gideceğiz bakalım doktor ne diyecek ona göre bi yol çizeceğiz hayırlı düğünlerrrrr...düğün 28 ile 31 ağustos canım..bende hafta sonu 1.den dönüyorum işallah..ayy evet tadı çok kötü ama dayanıyorum..içiyorum yavaşyavaş..ne yapmaya karar verdin doktora gitmeyi düşünüyormusun canım..
evet cnm çok zor durumdayız allah yardımcımız olsun...gece sabaha karşı uyuyorum cnm en erken gece 4 te uyuyorum sabah 7de kalkıyorumcanım hiç kafana takma bende geceleri hiç uyuyamıyorum ezan saatine yakın dalıyorum anca..acayip sinirli oluyorum bazen..durumuz piskolokluk aslında..bende gitmeyi çok istiyorum..ama verdiği ilaçları nasıl kullancaz canım..ama piskolokla görüşmenin yaraı vardır aslında git anlat derdini durumunu..biz bu ruh haliyle zaten bebek olcaksada olmaz..eşim diyo 24 saat bebek fikri ile yatıp kalkıyosun..olcağ varsda olmıycak hayatın akışına bırak kendini diyo..söylemesi kolay erkekler için yaşayan biliyo işte..ama onunda çok üzüldüğünü görüyorum bana çaktırmasada..daha çok üzülüyorum onu bu sorunlarla uraştıryorum diye..Allahım yardımcımız olsun çıkış kapısı göstersin bize.. kendimi köşeye sıkışmış ve çok yalnız hisediyorum bazen canım..
geç olsun güç olmasın cnmya sonu güzel olsunda bebek gelsinde az daha bekleyelim rabbim yardımcımız olsun...CANIM ŞU ANDA ADETLİYİM AMA MUHTEMELEN EYLÜL DEĞİLDE EKİMDE OLACAK ÇÜNKİ EYLÜLDE OLURSA SONUÇ BEKLERKEN (tabi transfer olursa)bayaramdan sonra olacak birde kalabalık oluruz bayramlarda
şifa olsun hepimize içtiklerimiz yediklerimiz...cnm evet eylül adetimle doktora gideceğiz bakalım doktor ne diyecek ona göre bi yol çizeceğiz hayırlı düğünlerrrrr...
Evet cnm çok zor durumdayız allah yardımcımız olsun...gece sabaha karşı uyuyorum cnm en erken gece 4 te uyuyorum sabah 7de kalkıyorumSonra eşimi işe uğurladıkdan sonra bi süre uyuyamıyorum öğlene doğru uyuyorum eşim öğle yemeğine gelio kalkıp yemek hazırlıyorum Bu bünyeyle nereye giderim bilmem dediğin gibi bebeğin olacağı varsada olmuyor düzensiz uyku uykususzluk stres sinir yemek yiyememe allah yardımcımız olsun
geç olsun güç olmasın cnmya sonu güzel olsunda bebek gelsinde az daha bekleyelim rabbim yardımcımız olsun...
Cansu ne yaptın nasıl geçti doktor muayenesi inş. Herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz....
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler allahım hepimizin yüzünü güldürsün en yakın zamanda ikiz ikiz bebekler versin hepimize...
alisalis canım hayırlı uğurlu olsun....inşallah 5 eylülde güzel haberlerini alırız....
ah canım ya çok sevindim senin adına..kimbilir ne güzel duygudur o ne kadar rahatladıını tahmin edebiliyorum canım..inş rabim meleğini sıkı sıkı tutndursun sana..hayırlı sağlıklı evlat olsun annesine babasına inş..canım ciğ kabak çekirdeği ve ananas tüket bol bol...gerçi bunların iyi gedliğini bilirsin sen..inş mevlam bu günleride gösterir bizlerede hayırlısı ile canım..
Hayirli olsun canimcimm insallahh bebecin tutunur siki skiyaa sana annesini hic birakmazzz
hayırlı olsun ablacım inş bebeğin hep seninle olur.. inş bu sefer olcak güzel haberleri senden alıcaz öle umut ediyorum..
Bugun sonuclarim cikti gorustuk cok sukur iyiymiss.doktor cok guzel dedi.ki biesteronu bazen ictim bazen unuttum ama biesteron mutlaka kullanin cok mucizevi ilac fsh:8 progesteron :0.02 e2:27 cikti.doktor progesteronun da cok iyi dedi 0dan dusuk olmasi cok iyi yumurtladini gosterir dedi.ignelere basladim gonal f 150 ve metporus 75bi toz bi su...persemve tekrar gitcemm..tabi kurlere dewam edicemmm kizlarr dualarinizi eksik etmeyin.menegon istedim metpolus daha etkili dedi yeni cikanbi ilac dediyeniderken kac yillik bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?