Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar bir sorum olcak bugünden beri kafamı kurcalıyo...biesteron hap adetliykende kulanılıyomu cvp yazarsanız sevinirim...

kızlar bir sorum olcak bugünden beri kafamı kurcalıyo...biesteron hap adetliykende kulanılıyomu cvp yazarsanız sevinirim...
ben ara vermeksizin kullanıyordum sıkıntı yok bence :))) ama gerçekten işe yarıyoorr

maşallah allah nazarlardan korusun inş rabbim nasip ederrrr
sende aynı benim gibisin hayıt otu hafize sultan macunu civan perçemi aslan pençesi polan tarçın çörek otu soğan suyu biosteron hepsini deniyorum yok yok yani rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınnnnn

sorma ya civanperçeminin tadı berbat ilk içtiğimde zehir içiyorum sanıyordum neyseki sonra alıştım

iyi geceler canım kullanabilirsin sorun olmaz...bende dün akşam adet oldum çarşamba kontrole gitmeyi düşünüyorum inş güzel haberlerle gelebilirim belkide herşey yolundaysa tedaviyede başlayabilirim allah yardımcımız olsun...

canım inş tedavine başlarsın sende..pazar akşamı mı oldun adet adetin 3 günü git derim canım..ben adetin pazartesi öğlen gibi oldum adetin 3 günü çarşamba gidicem..inş güzel haberlerle geliriz...

canım inş tedavine başlarsın sende..pazar akşamı mı oldun adet adetin 3 günü git derim canım..ben adetin pazartesi öğlen gibi oldum adetin 3 günü çarşamba gidicem..inş güzel haberlerle geliriz...

pazar akşamı oldum randevu almam gerekiyo yarın gitsem iyi ama randevusuz gidemem heralde onun için çarşamba gidicem bende.

pazar akşamı oldum randevu almam gerekiyo yarın gitsem iyi ama randevusuz gidemem heralde onun için çarşamba gidicem bende.

canım devamlı gitiğin doktorsa kolaylık sağlıyolar..benim doktorum sağlıyo..bence yarın git daha uygun canım...

Gulnevacim tabiki kullanabilirsin.sadece hamilelik supen varken yani test yaptin zamanlar mutlaka kes gittim uc doktorun soledigi orta k sey bu..bide saati saatine icmek cok onemli diye dusunuyorum cunku gecen tup bebek denememde sadece otuzgun kullandim ve sabah aksam bi adet saati saatinr 14den 6ya dusmustu bu benim ikinci kutum olucak tabi kullanmadim zamanlarda var saatini onemsemwdim fsh 8cikmis ..kullandim kur olarak ankarada yillarin baharatcisi olan bi amcaya karisim hazirlattik sute karisdtirip iciyoruz bide cay var ama adetliyken icmiyorum cayi.bide kafaya takmamak gerek olursa olur olmazsa kismet demek gerek ben hep oyle dusundum yine baslayamiycam belki baslamamam daha iyi yine tutmuycak diye.o yuzden rahatlik onemli bu sefer daha relaks olucam doktorum bunu bin kere tekrarladi hatta tatile gitmedim diye firca bile yedimm.

Gulnevacim niye sali yerine carsamba gidiyosun adetin 2.gunugitmek daha iyi diye dusunuyorumm..ozellikle fsh degeri icin 2.gunu net bilgi ediniyosun.

Alsains rabbim insallahhh bebecini tutundurmustur asil zor surec bu bekleme sureci..kusr isini cok iyi yapmissin bende eylulde basliycamm.bebisim oluverse isimede donucemm ama kismet ..kafaya takmamak gercekten cok onemlii.ne kursuna gidiyosun¿

Mrbb arkadasimm senin son durumun nedir ne zaman basliycaksin¿

Gulnevacim niye sali yerine carsamba gidiyosun adetin 2.gunugitmek daha iyi diye dusunuyorumm..ozellikle fsh degeri icin 2.gunu net bilgi ediniyosun.

benim gitiğim doktor özel canım...ama testlerimi bu ay devlete yaptırcam fsh değerimi..her ay bir sürü paralar döktüm testlere..bu ay devlete yaptırcam ücretsiz ..yani bugün gitme imkanım var..gitsemi acaba benim doktorum adetin 3 günü yaptrı diyo..değer farkedermi acaba 1 gwç yaptırınca..ama doktora randevu yarına aldım..onu birgün önceye ağlamamda...

canım yarın 10a randevu aldım gidicem sen naptın gittinmi bugün...?

Merhaba Arkadaslar ben dört yıllık evliyim son bir yıl olmayınca direk tüp bebek merkezine gittik fsh 14 çıktı. Dr ultrasonda on yumurta gördü aşılama dedi biz direk tüp bebek yaptık cuma günü sonuç belli olcsk .dr ultradondaki yumurta sayısı ile fsh uymuyor dedi.neyse onbir yumurta toplandı dokuzu dillendiren ikisi beşinci güne ulaştı .içim rahat değil fsh 14 olsa ben de daha az yumurta olmadı gerekmexmi fsh yüksek olunca tüp tutmuyormus .benim tutma şansı var mi o kadar daraldim ki .benim adetlerin çok duxenlidir 28 günde.fsh yüksek olun ça ne yapmak lazım. Bana aktar abla başlama tupe önce fsh yi düşürelim sonra basla dedi kafam cm karışık tüp bebek yaptığım ay fsh değerini söylemediler 20 fshliletiki tuttu rahat olup takmassan tutar dedi hemşire kolaysa kendi takmasın

canım öncelikle hoşgeldin sayfamıza..inş cuma günü pozitif sonucunu alırsın..fsh çokta yüksek değilmiş canım hiç kafana takma..fsh çok yüksek olunca zaten 10 yumurta göremezdi doktorun..sen şimdi aktara başkalarına hiç takılma sonucunu gör önce..ama durumun bizim durumuzdan çok iyi maşallah 10 yumoş..bu fsh denen ilet bir iniyo bir çıkıyo canım önemli olan yumoşların beli bir boyuta gelmesi ve dölenmesi..böyle stres yaparsan bebişinide etkilersin..tüp bebek yapmakla çok isabetli bir karar almışsın..

Canim ikinci gun daha iyi oluyo demisti doktorumm.bide devlette yaptir ozele para dokme yahuu:-(
Onemli olan kan vermen ikinci gun ucungun alttan baksada olur

Tup bebek yaptirmakla cok iyi.. yapnissin arkadasim ...kafani takma gariii tup olmus bebisin tutunma mucadelesinde bunlari tutmazsa dusunursun ki insallahhh tutarrrrrrrrrr amin diyin okuyanlar;-)
Yumoslarin cok iyi durumdaa ignesiz on yumurta gormesii superr benceer haline sukret en yuksek fsh 14du .benimde 3-5arasi goruluyodu yumurta ...durumun kotu dglll

canım yarın 10a randevu aldım gidicem sen naptın gittinmi bugün...?

canım cansu 2 günü test yaptır deyince bende bu gece yaptrıdım testlerimi..iki saat sonra alıcaktım ama eşim gece vardiya işe gidince sabaha kaldı..benimde sabah 11 buçukta randevvum bakalım canım..fsh düştümü yoksa dahada yükseldimi çok korkuyorum canım ya..geçen ay çok üzüldüm ilk defa 59 fsh gördüm..bu ay 30 düşse inan çok üzülmiycem ama yeterki biraz düşsün yükselmesin..doktorumun dediğine göre fsh yükselmeye devam ederse menopoz tedavisine başlamamız lazım demişti..ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ..sende bende güzel haberlerle döneriz inş..

Canim ikinci gun daha iyi oluyo demisti doktorumm.bide devlette yaptir ozele para dokme yahuu:-(
Onemli olan kan vermen ikinci gun ucungun alttan baksada olur

evet canım bu gece yaptırdım testimi yarında altan baktırcam bacım..alıştık açmaya malum işte..

Mrbb arkadasimm senin son durumun nedir ne zaman basliycaksin¿
benim durum benim tahminim bu ayın 11 de 21.gün tedavisi başlayacak sonrası adetimi bekleyeceğim.. inş bu kez hiç bir aksilikle karşılaşmammm.. sen nasılsın dün okudum sen başlamışsın değil mi??
valla arkadaşım maşallahın var fsh a o kadar takılma zaten herşey yolunda gitmiş ve yumurtaların döllenmiş bundan sonrası fsh lık bi durum değill.. gerisi allah a kalmış biz elimizden geleni yapıyoruz sonrasını allah a tevekkül ediyoruz.. içini ferah tut şunun şurası cumaya ne kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…