ben ara vermeksizin kullanıyordum sıkıntı yok bence :))) ama gerçekten işe yarıyoorrkızlar bir sorum olcak bugünden beri kafamı kurcalıyo...biesteron hap adetliykende kulanılıyomu cvp yazarsanız sevinirim...
maşallahBugun sonuclarim cikti gorustuk cok sukur iyiymiss.doktor cok guzel dedi.ki biesteronu bazen ictim bazen unuttum ama biesteron mutlaka kullanin cok mucizevi ilac fsh:8 progesteron :0.02 e2:27 cikti.doktor progesteronun da cok iyi dedi 0dan dusuk olmasi cok iyi yumurtladini gosterir dedi.ignelere basladim gonal f 150 ve metporus 75bi toz bi su...persemve tekrar gitcemm..tabi kurlere dewam edicemmm kizlarr dualarinizi eksik etmeyin.menegon istedim metpolus daha etkili dedi yeni cikanbi ilac dediyeniderken kac yillik bilmiyorumm
sende aynı benim gibisin hayıt otu hafize sultan macunu civan perçemi aslan pençesi polan tarçın çörek otu soğan suyu biosteron hepsini deniyorum yok yok yani rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınnnnnarkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde uzun yıllardır problemim var şuan 10 aylık evliyim. fsh yüksek ve amh testim 0.55 çıktı şuan bıestron ve cocylo prognova kullanıyorum. fsh düşerse tüp bebek tedavisine başlıycak doktorum. bakalım eylül ayını bekliyorum 3 gündür hayıt ekstresi,hafize sultan macunu, civanpercemli karışık bitki çayı ve arı sütü kullanmaya başladım. faydasını görürüm inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bi de arkadaşlar nisan yağmuru yağdığında çok şifalıymış bi tastan içilmesi gerekiyomuş dindar bi yakınım nisan yağmurunu kaçırma iç demişti aklınızda bulunsun araştırın.
arı sütü değilde..polenli kestane balı yiyorum..üçünün karışımını eylülde alıcam işallah..organik aldığım için heryere güvenemiyorum..aldığım yerde kalmamış..artık bu iki karışımı yiyorum canım..birde yosun spirunila aldım ondan içiyorum..çaylara başlamışsın hayırlı olsun canım..işallah allahım emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin en kısa zamanda..ben şu an son kürdeyim civanperçemi..tadı çok kötü..neyseki günde bir kere..:))
kızlar bir sorum olcak bugünden beri kafamı kurcalıyo...biesteron hap adetliykende kulanılıyomu cvp yazarsanız sevinirim...
iyi geceler canım kullanabilirsin sorun olmaz...bende dün akşam adet oldum çarşamba kontrole gitmeyi düşünüyorum inş güzel haberlerle gelebilirim belkide herşey yolundaysa tedaviyede başlayabilirim allah yardımcımız olsun...
canım inş tedavine başlarsın sende..pazar akşamı mı oldun adet adetin 3 günü git derim canım..ben adetin pazartesi öğlen gibi oldum adetin 3 günü çarşamba gidicem..inş güzel haberlerle geliriz...
pazar akşamı oldum randevu almam gerekiyo yarın gitsem iyi ama randevusuz gidemem heralde onun için çarşamba gidicem bende.
kızlar bir sorum olcak bugünden beri kafamı kurcalıyo...biesteron hap adetliykende kulanılıyomu cvp yazarsanız sevinirim...
canım inş tedavine başlarsın sende..pazar akşamı mı oldun adet adetin 3 günü git derim canım..ben adetin pazartesi öğlen gibi oldum adetin 3 günü çarşamba gidicem..inş güzel haberlerle geliriz...
KIZLAR, hepinize çok teşekkür ederim, en kısa zamanda sizlerin de transferini ve sonra hamilelik haberlerinizi görelim inşallah.. bu arada lütfen kendinizi sadece bu işe odaklamayın., o zaman herşey olumsuz oluyor, ben 2 aydır bir kursa gidiyorum ve kafam başka yerlerde, belki de bu sebeple aylardır kalınlaşmayan endo kalınlaştı,,,, lütfen ablanıza kulak verin ve bir müddet kafanızı başka şeylerle meşgül edin. en azından deneyin... öpüyorum hepinizi.
ben ara vermeksizin kullanıyordum sıkıntı yok bence :))) ama gerçekten işe yarıyoorr
maşallahallah nazarlardan korusun inş rabbim nasip ederrrr
sende aynı benim gibisin hayıt otu hafize sultan macunu civan perçemi aslan pençesi polan tarçın çörek otu soğan suyu biosteron hepsini deniyorum yok yok yani rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınnnnn
sorma ya civanperçeminin tadı berbat ilk içtiğimde zehir içiyorum sanıyordum neyseki sonra alıştım
Gulnevacim niye sali yerine carsamba gidiyosun adetin 2.gunugitmek daha iyi diye dusunuyorumm..ozellikle fsh degeri icin 2.gunu net bilgi ediniyosun.
canım devamlı gitiğin doktorsa kolaylık sağlıyolar..benim doktorum sağlıyo..bence yarın git daha uygun canım...
canım yarın 10a randevu aldım gidicem sen naptın gittinmi bugün...?
Merhaba Arkadaslar ben dört yıllık evliyim son bir yıl olmayınca direk tüp bebek merkezine gittik fsh 14 çıktı. Dr ultrasonda on yumurta gördü aşılama dedi biz direk tüp bebek yaptık cuma günü sonuç belli olcsk .dr ultradondaki yumurta sayısı ile fsh uymuyor dedi.neyse onbir yumurta toplandı dokuzu dillendiren ikisi beşinci güne ulaştı .içim rahat değil fsh 14 olsa ben de daha az yumurta olmadı gerekmexmi fsh yüksek olunca tüp tutmuyormus .benim tutma şansı var mi o kadar daraldim ki .benim adetlerin çok duxenlidir 28 günde.fsh yüksek olun ça ne yapmak lazım. Bana aktar abla başlama tupe önce fsh yi düşürelim sonra basla dedi kafam cm karışık tüp bebek yaptığım ay fsh değerini söylemediler 20 fshliletiki tuttu rahat olup takmassan tutar dedi hemşire kolaysa kendi takmasın
benim gitiğim doktor özel canım...ama testlerimi bu ay devlete yaptırcam fsh değerimi..her ay bir sürü paralar döktüm testlere..bu ay devlete yaptırcam ücretsiz ..yani bugün gitme imkanım var..gitsemi acaba benim doktorum adetin 3 günü yaptrı diyo..değer farkedermi acaba 1 gwç yaptırınca..ama doktora randevu yarına aldım..onu birgün önceye ağlamamda...
Merhaba Arkadaslar ben dört yıllık evliyim son bir yıl olmayınca direk tüp bebek merkezine gittik fsh 14 çıktı. Dr ultrasonda on yumurta gördü aşılama dedi biz direk tüp bebek yaptık cuma günü sonuç belli olcsk .dr ultradondaki yumurta sayısı ile fsh uymuyor dedi.neyse onbir yumurta toplandı dokuzu dillendiren ikisi beşinci güne ulaştı .içim rahat değil fsh 14 olsa ben de daha az yumurta olmadı gerekmexmi fsh yüksek olunca tüp tutmuyormus .benim tutma şansı var mi o kadar daraldim ki .benim adetlerin çok duxenlidir 28 günde.fsh yüksek olun ça ne yapmak lazım. Bana aktar abla başlama tupe önce fsh yi düşürelim sonra basla dedi kafam cm karışık tüp bebek yaptığım ay fsh değerini söylemediler 20 fshliletiki tuttu rahat olup takmassan tutar dedi hemşire kolaysa kendi takmasın
canım yarın 10a randevu aldım gidicem sen naptın gittinmi bugün...?
Canim ikinci gun daha iyi oluyo demisti doktorumm.bide devlette yaptir ozele para dokme yahuu:-(
Onemli olan kan vermen ikinci gun ucungun alttan baksada olur
benim durum benim tahminim bu ayın 11 de 21.gün tedavisi başlayacak sonrası adetimi bekleyeceğim.. inş bu kez hiç bir aksilikle karşılaşmammm.. sen nasılsın dün okudum sen başlamışsın değil mi??Mrbb arkadasimm senin son durumun nedir ne zaman basliycaksin¿
valla arkadaşım maşallahın varMerhaba Arkadaslar ben dört yıllık evliyim son bir yıl olmayınca direk tüp bebek merkezine gittik fsh 14 çıktı. Dr ultrasonda on yumurta gördü aşılama dedi biz direk tüp bebek yaptık cuma günü sonuç belli olcsk .dr ultradondaki yumurta sayısı ile fsh uymuyor dedi.neyse onbir yumurta toplandı dokuzu dillendiren ikisi beşinci güne ulaştı .içim rahat değil fsh 14 olsa ben de daha az yumurta olmadı gerekmexmi fsh yüksek olunca tüp tutmuyormus .benim tutma şansı var mi o kadar daraldim ki .benim adetlerin çok duxenlidir 28 günde.fsh yüksek olun ça ne yapmak lazım. Bana aktar abla başlama tupe önce fsh yi düşürelim sonra basla dedi kafam cm karışık tüp bebek yaptığım ay fsh değerini söylemediler 20 fshliletiki tuttu rahat olup takmassan tutar dedi hemşire kolaysa kendi takmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?