Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Mrb hicghems tedavin hayirli olsun.seninki uzun protokol olucak o zaman gecen ki tup bebegimde bende 21.gun baslamistim .ilaclarin bellimi o zamanmi konuscaksiniz

tüm arkadaşlardan allah razı olsun inşallah rabbim hepimize verir. Gün yaklsdtikca gerginligim aryiyor duadan başka yapsbilcegim birşey yok
Ama yilmayacagim allah hepimize güç versin keşke daha önce dra gitseydim dualarinizi eksik etmeyin hepimizin bebekleri gelsin allahım bizleri elleri boş bırakma

Canım çok teşekkür ederim içimi rshatlattinix allah hepinizden razı olsun ben acaba testte sorun mu var diye düşünüyorum çünkü dr allah allah fsh yüksek yumurta çok dedi.dr fsh sinyal veriyor rezervlerazalamaya başlıyor hemen gebe kalnslidin diye açıklayınca ben bayildim dr benim icin ultrasonda gördüğüm yumurtalar önemli dedi. Asilama yapalım dedi eşim asilamanin başarı oranı düşük eşim hem çok üzülmesin hem de çok ilaç almadın biz tüp istiyoruz demiş tabi beni bu rsnada
hemşireler ayiltmays çalışıyordu birde bu olayları hiç bilmiyorum paldır küldür kenndimi hsg histeteskopi ve tüp bebek tedavisinde buldum iki ay içinde yasadigimi allah biliyor birşey bilmeden araştırmadan eve yakın diye merkezimize güvendik.inşallah sonu güzel olur.

canım ben geldim doktordan 2.5cm kistim çıktı onun için doğum kntrl hapı verdi...biosteronu hamile kalana kadar kullancaksın hiç bırakmıcaksın dedi ben bikaçhaftadır kullanmıyodum onuda aldım eczanede bulabildim fsh falan bakılmadı ama düşük olabilir çok güzel adet oluyorum benden bukadar pek güzel haber yok bidahaki adetle başlarız artık bi sorun çıkmazsa...inş senden güzel haberler gelir..

slm arkadaşlar, mayısta 4. Kez klmyasal gebelik yaşadım ve o ay ilk kez fsh 15 amh 0,2 çıktı bunun üzerine başladım dr dr gezmeye. Bazısı sen kolay hamile kalabiliyorsun 1,5 yılda 4 kez olmuş falan dediler.bazıları da yumurtalar bitmek üzere kalitesiz olmasından dolayı düşük yapmışsındır dediler. Haziran ayında çok az regl oldum kist olmuş, temmuzda yine çok az regl oldum yanlız bu sefer bebelik kesesi gibi beta hcg ye bakıldı negatif, kanser testi yapıldı çok şükür yokmuş bir şey ve fsh 8 çıkmıştı. Neyse bu ay da istanbula çok tavsiye edilen dr. Gittim. Orda da fsh 12 çıktı amh daha belli değil inşallah 0,2 den de aşağı çıkmaz arkadaşlar benim durumumda olan biri için sizce tüp şansım çoook mu azdr pgtli tüp bebek dedi ama netten araştırdım onun için çok yumurta lazımmış benimkiler zaten az bir de tüp bebek yapılırken nasıl bir protokol uygulanıyor

amh her ay değişen bir hormondur ona çok da takılmamaK gerekiyor fsh iyi görünüyor canım pgt li tüp bebek içi embiryo sayıyın iyi olması lazım bunu da tüp bebek yaptırarak anlaya bilirsin ne kadar embiryon olacağını bence çok fazla beklemeden iyi bir merkezde bir denme yapmalısın eğerki yeterli sAYıda embiryon olursa pgt li devam edilir ama yok olmassa normal tüp bebek giibİ transferin yapılır tüp bebekte potokole ilaçların dozuna vs dr hastanın genel durumuna kan sonuçlarına bakarak karar verir HAKINDA HAYIRLISI OLSUN birde tedvai öcesi genetik pıhtılaşma vs gibi testler var düşüğün neden olduğunu anlamak için bunalrı yaptırmalısn eşindende spermiyoram yapılmalı eğerki erkek infertilitesi varsa düşüğe buda sebebp olur BENİM BİR ARKADAŞIMIN AMH DEĞERİ 0.24 İKEN DR OLMAZ DERKEN DOĞAL YOLDAN BEBEĞİ OLDU ÖNCESİNDE DÜŞÜKLERİDE VARDI GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VAR

Bende fsh 14 çıktı.dr aşılama dedi biz tüp yaptık.senin fsh daha dusuk daha iyi.benimde adetim cik düzenli ama dr fsh yüksekliğinde adet düzenli olabilir dedi .önce bir ay adet tarihi bayrama gelmedin diye doğum kont hapı kullandım. Hsg histereskipi oldum drum birbuçuk mm lik polipidr aldı. Histetedkopidr rahim hazırlandı.ben ilaçlara başlayana kadar hayır tohumu balpolen arı şutu içtim.kısa protokol uygulandı puregon 300 ignelrte başladın iki günde bir yumurta takibi olgutron iğne sonra catlatma iğnesi bu arada gollük asit kullandım.bende süt horminuda yuksek çıktı dostinexte kullandim. Yumurtalar toplandı brahimi sonra sadece ikisi kalmış onları koydular cuma.sonuç alcam bir an önce tupe basla .ilaç döneminde bal polen keçiboynuzu pekmexi yedim çörek otu dr ilaçların dozunu hep azalttı en son 50 doz iğne yaptım dusun yani.incir yedim.eşime de keci boynuzu prkmexi yaradı hareketlilik 0 di öbür aya 2 oldu eşiniz mutlaka sigarayı bıraksın asla hazır gıda yemeyin dedi.

amh de mi değişiyormuş bunu bilmiyordum, inşallah 0,2 den daha da aşağı düşmez rabbim isteyene versin pzt.i o kadar kötü bir gündü ki istanbul da bir kliniğe gittik samsun da yaşıyoruz oralarıda bilmiyoruz sıcak bir taraftan offff rabbim. Biz burda genetik test pıhtılaşma testi falan hepsini yaptırmıştık ancak dr daha geliştirilmiş bir genetik testten bahsetti onu da yaptırdık sonuçlar 2 haftaya çıkacakmış amh da birkaç güne kadar ama korkumdan arayamayacağım onların aramasını bekleyeceğim. Ben çok yoruldum kimse anlamıyor bazen eşim bile üzülme üzülme üzülme strest yapma bak şunun şu kadar yıl çocuğu olmamış sınra olmuş artık bu lafları duymak istemiyorum inançsız değilim çok şükür rabblm verdikten sonra gerisi yalan ama şu da gerçek ki hiç çocuğu olmayanlarda var söylenen laflar teselli olmuyor. Keşke 2 yıl öncesine bebek düşünmeye başladığım zamana dönebilsem. Ben şunu da anlamıyorum birden mi biter bu lanet olası yumurta 2 yıl öncede mi kalitesizdi madem kalitesizdi neden fsh hep en fazla 6 çıkıyordu tabi o zaman anlamını bilmiyordum. Bir de istanbula gitmeden burda bir prof.a gitmiştim adam beni dolandırdı her şey paramı ya bana düşüklerimin nedenin bağışıklık sisteminden kaynaklanabileceğini bu yüzden eşimin kanından aşı elde edilip bana verilince vücut genleri tanıdığından kabul edecek dedi aşılama ya da tüp gerek yok sadece hamile kalınca yüksek dozda sulandırıcı yapacağını söyledi. İnşallah yumurta vardır sadece ilaçlara göre mi belirleniyor sayı. Ben bir de şunu sormak istiyorum benim durumumda olanlar için tüp şansı çok mu az güçlenmez mi bu yumurtalar

canım seni anlıyorum çünki aynını bende yaşıyorum BENDE İLK ZAMANLAR EŞİMİN EBNİ ANLAMDIĞINI ZANNERDİM AMA ONLAR OLAYA BAŞKA BİR TARAFDAN BAKIYORLAR BİZ BİRAZDA İNCE DÜŞÜNÜYORUZ BEN YILARDIR (eliliğiminilk ayında öğrendim infertilite olduğumuz erkek inefrtilitesydi diye biliyoruz o zman)EŞİME BİR KEZ BİLE SNEİN YÜZÜNDEN DEMEDİM AHTTA O BANA İSTERSEN BOŞANALIM BENİM YÜZÜMDEN ANNE OLAMIYORSUN DEDİĞİNDE BU SEBEPDEN BOŞANILMAZ DEDİM EŞİME BU KALP TANSİYON GİİB BİR ŞEY SENDE İSTEMZDİN DEDİM ONU BU KONUDA HİÇ ÜZMEDİM VE ANLADIMKİ EN AZ BENİM KADAR ODA ÜZÜLÜYOR AMA KENDİ İÇİNDE YAŞIYOR BUNU (bunları sana yazma sebebim eşimi bir ameliyatta kaybetme nokatasına geldiğimde aslında bir bebeğim olup eşimi kaybedersem bebeğim hep eksik büyüyeceğini anlamış olmam )CANIM BEN 2006 YILINDA İLK TÜP BEBEK DENEMEMDE 22 YUMURTAM TOPLANDI VE BUNLARDAN 3 TANESİ İŞLEM GÖRECEK NİTELİKTE OLDU 2 ATNE EMBİRYOM OLDU VE 2. GÜNE GEÇEMEDİ MALESEF BEN YUMURTA KALİTESİ İLE O ZAMAN TANIŞTIM BUNUN BİR TEDAVİSİ VARMI DERSEN BELKİ İLAÇLARLA DESTEKLENE BİLİR AMA BU KADAR DR BANA GÜCÜN YETİĞİ KADAR DENEYECEKSİN KADIN HER AY AFRKLI YUMRUTA YUMURTLAR BİZDE SENİN İYİ KALİTEDE YUMRUTLADIĞIN YUMRUTAYI YAKALADIKMI O AY HAMİLE KALABİLİRSİN DEDİ 1 TANESİ NATUREL OLMAK ÜZRE 6 DENMEYAPTIM 3 DEFA TARSNFERİM OLDU NEGATİF ALDIM HEPSİNDEDE BEZER SIKINTILAR YAŞADIM DUYDUĞUM TÜM TETSLERİ YAPTIRDIM DR GEREK YOK DERKEN GENETİKLERİ PIHTILAŞMAYI HEPSİNİ BENDE PIHTILAŞMA ÇIKTI EĞER GEBELİK OLURSA 9 AY İĞNE KULANACAĞIM AMH GELİNCE BEN GEÇEN YIL YAPTIRDIM 3 YALIMDAYKEN 2. 90 GİBİ BİR ŞEY ÇIKTI NE İŞE YARIYOR HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR ÇÜNKİ 0.24 İLE DOĞAL GEBELİK OLUŞURKEN 2.90 HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR HER ŞEY RABBİMİN OL DEMESŞYLE İLĞİLİ ZAMANININ GELMESİYLE İLGİLİ İNŞ SENİNDE ZAMANIN GELMİŞTİR ANNELİĞİN YAKINDIR AMA BU İŞLERDE STERDEN NE KADRA UZAK DURURSAN O KADAR İYİDİR KAFADA TAKMAMAK MÜMKÜN DEĞİL AMA BU SORUNLA YAŞAMAYI ÖĞRENMEK GEREKİYOR BAŞKA YOLU YOK CANIM

BİRDE ŞU VARKİ BU İŞ BİR SEKTÖR CANIM BU İŞTEN PARA KAZANAN DR VAR BU İŞİ SADECE PARA KAZANMAK İÇİN YAPANLAR VAR İNSANLARIN BEBEKLERİNİN OLMASI İÇİN NELER YAPABİLECEĞİNİ BİLİYORLAR VE BZİLERİN BU ZAFALARINI KULANIYORLAR (hepsi değil tabiki )İŞTE BU YÜZDEN İYİ ARAŞTIRMAK GEREKİYOR DOĞRU DR MERKEZİ BULMAK ÇOK ÖNEMLİ BEN İLK EVLENDİĞİMDE GİTTİĞİM DR 2 YIL BOYUNCA HORMON TESTLERİMİ YAPTIRAMADIM (özelden gidiyorum aylık 2006 yılında 80 tl döüyorum)BANA DİYORKİ YUMRUTAYA BAKINCA BEN HORMONLARDA SIKINTI OLUP OLMADIĞINI BİLİYORUM DİYOR DAHA SONRA BEN BÜYÜK ARAŞTIMA HAS GİTTİĞİMDE BU TESTLERİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ASLINDA BU DR HİÇ B..K ANLAMDIĞINI ÖĞRENDİM RAHİM FİLMİ BİLE ÇEKMEDEN BANA YUMRUTA TAKİBİ YAPTIĞINI ÖĞRENDİM AMA BUNLARI ANCAK YAŞAYARAK ÖĞRENİYORMUŞUZ BU KOKULARDA KK DEN ÇOK ÖĞRENDİM

inşallah isteyen herkese verir rabblm çok haklısın rabbim ol dedikten sonra gerisi boş. Şu anda sadece sonuçları bekleyeceğim sonrasında da yumurta bitene kadar tüp yaptıracağım başka çaresi yok. İnşallah hemen bitmemez de yaptırabilirim her geçen gün farklı bir sorun yaşıyoruz düşüklere üzülürken şimdide yumurtalar bitmesinde dua ediyorum.

Serozi kac yasindasin .bu yumurta denen sey hemen bitcene inanmiyom ben yaa rabbim ol diyince olur.sana cok yumurta lazim dgl altin yumurta olsun bi tane olsun sorun yok..doktorlarin ben her dedine inNmiyom baxilarida seni tl olarak goruyo hemen deniyelim hemen deniyelim.eee denede tutmuyunca uc ay ara verdirtiyolar e bide kist mist cikarsaalsana 6 ay benimki oyle oldu 6 aydir ancak bu ay gecebildim tupe hep dua ettim titcaksa bu ay olsun tutmuycaksan bi 6 ay daa beklerim..bu tuttu tutmadi sureci en pis surecc ....

Baharcimm gecmis olsunn hapini kullann gecerr..ben kendilinden gecsin diye bekledimm gecmedi...biesteronu birakma ic canim.tabi onun ne gibi dezavantaji var vucuda bilmiyorumama ara ara kalbimde carpinti oluyo sizdede oluyomuu

kızlar güzel haberlerle gelemedim ama inanın içim bu ay daha çok rahatladı isabetli bir karar almışım doktorum konusunda..çünkü benim melek gibi doktorum var..Allah razı olsun ondan inş..fsh biraz düşüş var ama istediğimiz düşüş değil..ultasonla yumoşlarada baktı sağolsun fsh yüksek olsada bakalım yinede dedi doktorum..ama yumoş görmedi maalesef zaten bu fsh beklediğimiz bişey dedi..bu arada fsh 49 inmiş birazda olsa inmiş kızlar..bende durumlar vahim yani..uzun uzun oturup konuştuk doktorumla tüp bebek sektörü artık ticarete dönmüş diyor bu fsh gitiğiniz bir merkezle tedavine başlarlar ama boşu boşuna paranızı vermeyin diyo..ama bu fsh nasıl adet oluyosun diye çok şaşırdı..cyloya devam dedi bu hap senin sıkıntılarını ateş basmalarını iyi gelir dedi..artık önümüzdeki aya bakıcam kızlar inş fsh birazda olsa düşer tedavime başlarım..her ay özele doktora gitmem bizi bayğ sarmıştı ve önümüzdeki adetle fsh yüksekse bidaki aya gelmesemi dedim doktoruma madi yönden sıkıştık dedim..sağolsun çok anlayışlı bir doktorum var geçen ayda almamıştı bizden muayene parası bu ayda almıycam hata tüp bebek tedavine başlayıncaya kadar almıycam muayene parası dedi..sen her adetin 3 günü fsh yaptır gel bakalım tedaviye başlayamasakta gel konuşalım yinede dedi..Allah razı olsun doktorumdan..

aynen canım bazı doktorlar tl olarak görüyo inan çok haklısın..benim melek gibi doktorum var çok şanslıyım o konuda..fsh çok yükseken tutma şansın az diyo..ama ALLAH var fsh 11 yada fsh 17 hep denedik inelerle haplarla ama yumoşlar ya dengesiz büyüdüler yada gelişmediler...doktor var doktorcuk var işte..Allahım Allah korkusu olan doktorlar tanıştırsın hepimizi..

canım güzel haberlerle dönemedim maalesef..inş fsh düşerse bende bidaki aya başlıycam Allahımında izniyle..ben bu ay agnucaston aldım canım ve ilk hapımı içtim..şimdi kafama takıldı canım bu hapı sende kullanmıştın bumu kist yaptı acaba..bak adetin geç kalmmasının sebebi kist olabilir..bende kist varken çok geçikmişti..fsh ve hormon testi yaptırdınmı canım..incir kürü yapmışmıydın sen canım..aslında biesteronu kullanırken çok yumoş büyütücü bitkisel şeyler kulanmamak gerekmi acaba..kafam çok karıştı..gerçi bu kistler çatlamamış yumoşlar zararsız kistler..bunlar hap kulanmasanda adetle gidiyo..bende geçen iki ay önce vardı 2cm kist hap kullanmadım kendi gitti..ama önemli bir kist değil demişti hapa gerek yok kendi gidicek demişti gerçektende haklılar..anlıyo doktorlar canım..Allah yardımcımız olsun..hakımızda hayırlısı canım..demeki zamanı gelmemiş daha canım..biraz daha sabır..

Baharcimm gecmis olsunn hapini kullann gecerr..ben kendilinden gecsin diye bekledimm gecmedi...biesteronu birakma ic canim.tabi onun ne gibi dezavantaji var vucuda bilmiyorumama ara ara kalbimde carpinti oluyo sizdede oluyomuu

bende çarpıntı ve baş ağrısı nefes darlığıda yapıyo..yada piskolojik diyorum artık..ben bu ay biesteronu kullandım inanırmısın eski adetlerim gibi yoğun kanamam oldu bu ay 3 gündeyim hala devam kanamam..ben yararına inanıyorum.inş hepimize iyi gelicek bu hap..senin tedavin nasıl gidiyo neler kullanıyosun iğnemi hapmı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…