benim durum benim tahminim bu ayın 11 de 21.gün tedavisi başlayacak sonrası adetimi bekleyeceğim.. inş bu kez hiç bir aksilikle karşılaşmammm.. sen nasılsın dün okudum sen başlamışsın değil mi??
valla arkadaşım maşallahın varfsh a o kadar takılma zaten herşey yolunda gitmiş ve yumurtaların döllenmiş bundan sonrası fsh lık bi durum değill.. gerisi allah a kalmış biz elimizden geleni yapıyoruz sonrasını allah a tevekkül ediyoruz.. içini ferah tut şunun şurası cumaya ne kalmış
tüm arkadaşlardan allah razı olsun inşallah rabbim hepimize verir. Gün yaklsdtikca gerginligim aryiyor duadan başka yapsbilcegim birşey yokbenim durum benim tahminim bu ayın 11 de 21.gün tedavisi başlayacak sonrası adetimi bekleyeceğim.. inş bu kez hiç bir aksilikle karşılaşmammm.. sen nasılsın dün okudum sen başlamışsın değil mi??
valla arkadaşım maşallahın varfsh a o kadar takılma zaten herşey yolunda gitmiş ve yumurtaların döllenmiş bundan sonrası fsh lık bi durum değill.. gerisi allah a kalmış biz elimizden geleni yapıyoruz sonrasını allah a tevekkül ediyoruz.. içini ferah tut şunun şurası cumaya ne kalmış
Canım çok teşekkür ederim içimi rshatlattinix allah hepinizden razı olsun ben acaba testte sorun mu var diye düşünüyorum çünkü dr allah allah fsh yüksek yumurta çok dedi.dr fsh sinyal veriyor rezervlerazalamaya başlıyor hemen gebe kalnslidin diye açıklayınca ben bayildim dr benim icin ultrasonda gördüğüm yumurtalar önemli dedi. Asilama yapalım dedi eşim asilamanin başarı oranı düşük eşim hem çok üzülmesin hem de çok ilaç almadın biz tüp istiyoruz demiş tabi beni bu rsnadaTup bebek yaptirmakla cok iyi.. yapnissin arkadasim ...kafani takma gariii tup olmus bebisin tutunma mucadelesinde bunlari tutmazsa dusunursun ki insallahhh tutarrrrrrrrrr amin diyin okuyanlar;-)
Yumoslarin cok iyi durumdaa ignesiz on yumurta gormesii superr benceer haline sukret en yuksek fsh 14du .benimde 3-5arasi goruluyodu yumurta ...durumun kotu dglll
canım cansu 2 günü test yaptır deyince bende bu gece yaptrıdım testlerimi..iki saat sonra alıcaktım ama eşim gece vardiya işe gidince sabaha kaldı..benimde sabah 11 buçukta randevvum bakalım canım..fsh düştümü yoksa dahada yükseldimi çok korkuyorum canım ya..geçen ay çok üzüldüm ilk defa 59 fsh gördüm..bu ay 30 düşse inan çok üzülmiycem ama yeterki biraz düşsün yükselmesin..doktorumun dediğine göre fsh yükselmeye devam ederse menopoz tedavisine başlamamız lazım demişti..ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ..sende bende güzel haberlerle döneriz inş..
slm arkadaşlar, mayısta 4. Kez klmyasal gebelik yaşadım ve o ay ilk kez fsh 15 amh 0,2 çıktı bunun üzerine başladım dr dr gezmeye. Bazısı sen kolay hamile kalabiliyorsun 1,5 yılda 4 kez olmuş falan dediler.bazıları da yumurtalar bitmek üzere kalitesiz olmasından dolayı düşük yapmışsındır dediler. Haziran ayında çok az regl oldum kist olmuş, temmuzda yine çok az regl oldum yanlız bu sefer bebelik kesesi gibi beta hcg ye bakıldı negatif, kanser testi yapıldı çok şükür yokmuş bir şey ve fsh 8 çıkmıştı. Neyse bu ay da istanbula çok tavsiye edilen dr. Gittim. Orda da fsh 12 çıktı amh daha belli değil inşallah 0,2 den de aşağı çıkmaz arkadaşlar benim durumumda olan biri için sizce tüp şansım çoook mu azdr pgtli tüp bebek dedi ama netten araştırdım onun için çok yumurta lazımmış benimkiler zaten az bir de tüp bebek yapılırken nasıl bir protokol uygulanıyor
slm arkadaşlar, mayısta 4. Kez klmyasal gebelik yaşadım ve o ay ilk kez fsh 15 amh 0,2 çıktı bunun üzerine başladım dr dr gezmeye. Bazısı sen kolay hamile kalabiliyorsun 1,5 yılda 4 kez olmuş falan dediler.bazıları da yumurtalar bitmek üzere kalitesiz olmasından dolayı düşük yapmışsındır dediler. Haziran ayında çok az regl oldum kist olmuş, temmuzda yine çok az regl oldum yanlız bu sefer bebelik kesesi gibi beta hcg ye bakıldı negatif, kanser testi yapıldı çok şükür yokmuş bir şey ve fsh 8 çıkmıştı. Neyse bu ay da istanbula çok tavsiye edilen dr. Gittim. Orda da fsh 12 çıktı amh daha belli değil inşallah 0,2 den de aşağı çıkmaz arkadaşlar benim durumumda olan biri için sizce tüp şansım çoook mu azdr pgtli tüp bebek dedi ama netten araştırdım onun için çok yumurta lazımmış benimkiler zaten az bir de tüp bebek yapılırken nasıl bir protokol uygulanıyor
amh de mi değişiyormuş bunu bilmiyordum, inşallah 0,2 den daha da aşağı düşmez rabbim isteyene versin pzt.i o kadar kötü bir gündü ki istanbul da bir kliniğe gittik samsun da yaşıyoruz oralarıda bilmiyoruz sıcak bir taraftan offff rabbim. Biz burda genetik test pıhtılaşma testi falan hepsini yaptırmıştık ancak dr daha geliştirilmiş bir genetik testten bahsetti onu da yaptırdık sonuçlar 2 haftaya çıkacakmış amh da birkaç güne kadar ama korkumdan arayamayacağım onların aramasını bekleyeceğim. Ben çok yoruldum kimse anlamıyor bazen eşim bile üzülme üzülme üzülme strest yapma bak şunun şu kadar yıl çocuğu olmamış sınra olmuş artık bu lafları duymak istemiyorum inançsız değilim çok şükür rabblm verdikten sonra gerisi yalan ama şu da gerçek ki hiç çocuğu olmayanlarda var söylenen laflar teselli olmuyor. Keşke 2 yıl öncesine bebek düşünmeye başladığım zamana dönebilsem. Ben şunu da anlamıyorum birden mi biter bu lanet olası yumurta 2 yıl öncede mi kalitesizdi madem kalitesizdi neden fsh hep en fazla 6 çıkıyordu tabi o zaman anlamını bilmiyordum. Bir de istanbula gitmeden burda bir prof.a gitmiştim adam beni dolandırdı her şey paramı ya bana düşüklerimin nedenin bağışıklık sisteminden kaynaklanabileceğini bu yüzden eşimin kanından aşı elde edilip bana verilince vücut genleri tanıdığından kabul edecek dedi aşılama ya da tüp gerek yok sadece hamile kalınca yüksek dozda sulandırıcı yapacağını söyledi. İnşallah yumurta vardır sadece ilaçlara göre mi belirleniyor sayı. Ben bir de şunu sormak istiyorum benim durumumda olanlar için tüp şansı çok mu az güçlenmez mi bu yumurtalar
inşallah isteyen herkese verir rabblm çok haklısın rabbim ol dedikten sonra gerisi boş. Şu anda sadece sonuçları bekleyeceğim sonrasında da yumurta bitene kadar tüp yaptıracağım başka çaresi yok. İnşallah hemen bitmemez de yaptırabilirim her geçen gün farklı bir sorun yaşıyoruz düşüklere üzülürken şimdide yumurtalar bitmesinde dua ediyorum.
canım ben geldim doktordan 2.5cm kistim çıktı onun için doğum kntrl hapı verdi...biosteronu hamile kalana kadar kullancaksın hiç bırakmıcaksın dedi ben bikaçhaftadır kullanmıyodum onuda aldım eczanede bulabildim fsh falan bakılmadı ama düşük olabgecilir çok güzel adet oluyorum benden bukadar pek güzel haber yok bidahaki adetle başlarız artık bi sorun çıkmazsa...inş senden güzel haberler gelir..
Serozi kac yasindasin .bu yumurta denen sey hemen bitcene inanmiyom ben yaa rabbim ol diyince olur.sana cok yumurta lazim dgl altin yumurta olsun bi tane olsun sorun yok..doktorlarin ben her dedine inNmiyom baxilarida seni tl olarak goruyo hemen deniyelim hemen deniyelim.eee denede tutmuyunca uc ay ara verdirtiyolar e bide kist mist cikarsaalsana 6 ay benimki oyle oldu 6 aydir ancak bu ay gecebildim tupe hep dua ettim titcaksa bu ay olsun tutmuycaksan bi 6 ay daa beklerim..bu tuttu tutmadi sureci en pis surecc ....
Baharcimm gecmis olsunn hapini kullann gecerr..ben kendilinden gecsin diye bekledimm gecmedi...biesteronu birakma ic canim.tabi onun ne gibi dezavantaji var vucuda bilmiyorumama ara ara kalbimde carpinti oluyo sizdede oluyomuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?