kızlar güzel haberlerle gelemedim ama inanın içim bu ay daha çok rahatladı isabetli bir karar almışım doktorum konusunda..çünkü benim melek gibi doktorum var..Allah razı olsun ondan inş..fsh biraz düşüş var ama istediğimiz düşüş değil..ultasonla yumoşlarada baktı sağolsun fsh yüksek olsada bakalım yinede dedi doktorum..ama yumoş görmedi maalesef zaten bu fsh beklediğimiz bişey dedi..bu arada fsh 49 inmiş birazda olsa inmiş kızlar..bende durumlar vahim yani..uzun uzun oturup konuştuk doktorumla tüp bebek sektörü artık ticarete dönmüş diyor bu fsh gitiğiniz bir merkezle tedavine başlarlar ama boşu boşuna paranızı vermeyin diyo..ama bu fsh nasıl adet oluyosun diye çok şaşırdı..cyloya devam dedi bu hap senin sıkıntılarını ateş basmalarını iyi gelir dedi..artık önümüzdeki aya bakıcam kızlar inş fsh birazda olsa düşer tedavime başlarım..her ay özele doktora gitmem bizi bayğ sarmıştı ve önümüzdeki adetle fsh yüksekse bidaki aya gelmesemi dedim doktoruma madi yönden sıkıştık dedim..sağolsun çok anlayışlı bir doktorum var geçen ayda almamıştı bizden muayene parası bu ayda almıycam hata tüp bebek tedavine başlayıncaya kadar almıycam muayene parası dedi..sen her adetin 3 günü fsh yaptır gel bakalım tedaviye başlayamasakta gel konuşalım yinede dedi..Allah razı olsun doktorumdan..
aynen canım bazı doktorlar tl olarak görüyo inan çok haklısın..benim melek gibi doktorum var çok şanslıyım o konuda..fsh çok yükseken tutma şansın az diyo..ama ALLAH var fsh 11 yada fsh 17 hep denedik inelerle haplarla ama yumoşlar ya dengesiz büyüdüler yada gelişmediler...doktor var doktorcuk var işte..Allahım Allah korkusu olan doktorlar tanıştırsın hepimizi..[/QUOT
Gulneva senin bi cocun daga var dimi.sundan sordum hamile kalan yada dusuj yapan yine olur diyorum cunku rahim insanin en akillli organiymis yani yaptini unutmazmis tekrsrlarmissd...gulnevacim doktorun sagolsun iyi insanmiski almamis ben oyle doktorlarla karsiladtimki doktor dgl soyguncu dersin...kiste gelince kizlar bu bizim gelismeyen yada gelisip cok buyuyen yumiler kiste cevirirmis duzensiz buyudugu icin duzenli buyuse zaten catlar ve gebelik olusur dedi doktorumm bu kistlerle ben uc yildir ugrasiyorum yasmin cok iyi geliyoo..
Gulnevacim canini siaa var bundada bi hayirr onemli olan bebisin geldin zaman tedavi baslamannn
ben igne kullaniyorum ..yarin doktor randevuma gidicemdualarinizi eksiketmeyin tutdunki sizlerede umut oluyumm...
Tedaviye baslayana kadar sikinti baslayinca ayri sikinti transfer sonrasi orasi sozun bitti annn iste
Baharcimm gecmis olsunn hapini kullann gecerr..ben kendilinden gecsin diye bekledimm gecmedi...biesteronu birakma ic canim.tabi onun ne gibi dezavantaji var vucuda bilmiyorumama ara ara kalbimde carpinti oluyo sizdede oluyomuu
inşallah arkadaşlar bitmez hemen yeni amh çıkmadı daha önceki 0,2di. Beni korkutan doktorun dedikleri değil aslında şu lanet olası fsh düşük yaptığım ay ilk kez yükseldi o yüksek çıkınca hemen amh o da kötü olunca durum bu işte hiç mi belirti vermez daha önce ben de vermedi adetlerim de düzenlidir ne bileyim anlamadım gitti. Düşükten sonra yaptırmadım geçen da 8 çıktı ama kist için d.k.hapı kullanmıştım demek o düşürdü fshı bu ay da 12. Ben bu yüzden çok korkuyorum belki de 0,2 den de kötü olabilir diye ne bileyim şaştım kaldım vallahi rabbim hepinizden razı olsun yazdım da biraz rahatladım bu arada yaşım 32
canım güzel haberlerle dönemedim maalesef..inş fsh düşerse bende bidaki aya başlıycam Allahımında izniyle..ben bu ay agnucaston aldım canım ve ilk hapımı içtim..şimdi kafama takıldı canım bu hapı sende kullanmıştın bumu kist yaptı acaba..bak adetin geç kalmmasının sebebi kist olabilir..bende kist varken çok geçikmişti..fsh ve hormon testi yaptırdınmı canım..incir kürü yapmışmıydın sen canım..aslında biesteronu kullanırken çok yumoş büyütücü bitkisel şeyler kulanmamak gerekmi acaba..kafam çok karıştı..gerçi bu kistler çatlamamış yumoşlar zararsız kistler..bunlar hap kulanmasanda adetle gidiyo..bende geçen iki ay önce vardı 2cm kist hap kullanmadım kendi gitti..
herşey nasip kısmet canım vardır bundada bi hayır dicez artık fshde düşüş var enazından bikaçaya dahada düşer yumuşların görünür inş tedavine başlayabilirsin...agnucastonun kist yaptığını sanmıyorum kistlere faydası var diye biliyorum..doktora sordum çatlamamış yumurtamı diye değil dedi yumurta rezervi düşük olanlarda sıksık görünürmüş kist rezerv düşük olduğu için kist olmuş bende..hormon testi yaptırmadım ultrason muayenesine yeterli oluyo heralde..benim doktorda para almıyo kontrollerden almaması gerekiyo zaten doktorların tedaviye başlayınca tedavi ücreti alıyo sadece...incir kürü yapmıştım faydası oldumu bilmiyorum...ben sadece bitkisel olarak bal polen arı sütü kullanıcam.. agnucastona devam edicem birde biosteron doğum kntrl hapı coraspin folbiol bunlara devam edicem....
aynen canım bazı doktorlar tl olarak görüyo inan çok haklısın..benim melek gibi doktorum var çok şanslıyım o konuda..fsh çok yükseken tutma şansın az diyo..ama ALLAH var fsh 11 yada fsh 17 hep denedik inelerle haplarla ama yumoşlar ya dengesiz büyüdüler yada gelişmediler...doktor var doktorcuk var işte..Allahım Allah korkusu olan doktorlar tanıştırsın hepimizi..[/QUOT
Gulneva senin bi cocun daga var dimi.sundan sordum hamile kalan yada dusuj yapan yine olur diyorum cunku rahim insanin en akillli organiymis yani yaptini unutmazmis tekrsrlarmissd...gulnevacim doktorun sagolsun iyi insanmiski almamis ben oyle doktorlarla karsiladtimki doktor dgl soyguncu dersin...kiste gelince kizlar bu bizim gelismeyen yada gelisip cok buyuyen yumiler kiste cevirirmis duzensiz buyudugu icin duzenli buyuse zaten catlar ve gebelik olusur dedi doktorumm bu kistlerle ben uc yildir ugrasiyorum yasmin cok iyi geliyoo..
Gulnevacim canini siaa var bundada bi hayirr onemli olan bebisin geldin zaman tedavi baslamannn
ben igne kullaniyorum ..yarin doktor randevuma gidicemdualarinizi eksiketmeyin tutdunki sizlerede umut oluyumm...
Tedaviye baslayana kadar sikinti baslayinca ayri sikinti transfer sonrasi orasi sozun bitti annn iste
canım benim hiç cocuğum yok..yeni evliyim zaten..gerçi eskidim artık..18 olmuş zaman ne çabuk geçiyo dün gibi herşey..ben gerçi kendimi yeni evli gibi görüyom nedense..benim ilk evliliğim canım eşimin ilk evliliğinden kızı var..bizimle kalıyo banada anne diyo..anne çok küçüken vefat ediyo trafik kazasında..benim cici kızım 8 yaşında canım..
canım güzel haberlerle dönemedim maalesef..inş fsh düşerse bende bidaki aya başlıycam Allahımında izniyle..ben bu ay agnucaston aldım canım ve ilk hapımı içtim..şimdi kafama takıldı canım bu hapı sende kullanmıştın bumu kist yaptı acaba..bak adetin geç kalmmasının sebebi kist olabilir..bende kist varken çok geçikmişti..fsh ve hormon testi yaptırdınmı canım..incir kürü yapmışmıydın sen canım..aslında biesteronu kullanırken çok yumoş büyütücü bitkisel şeyler kulanmamak gerekmi acaba..kafam çok karıştı..gerçi bu kistler çatlamamış yumoşlar zararsız kistler..bunlar hap kulanmasanda adetle gidiyo..bende geçen iki ay önce vardı 2cm kist hap kullanmadım kendi gitti..
herşey nasip kısmet canım vardır bundada bi hayır dicez artık fshde düşüş var enazından bikaçaya dahada düşer yumuşların görünür inş tedavine başlayabilirsin...agnucastonun kist yaptığını sanmıyorum kistlere faydası var diye biliyorum..doktora sordum çatlamamış yumurtamı diye değil dedi yumurta rezervi düşük olanlarda sıksık görünürmüş kist rezerv düşük olduğu için kist olmuş bende..hormon testi yaptırmadım ultrason muayenesine yeterli oluyo heralde..benim doktorda para almıyo kontrollerden almaması gerekiyo zaten doktorların tedaviye başlayınca tedavi ücreti alıyo sadece...incir kürü yapmıştım faydası oldumu bilmiyorum...ben sadece bitkisel olarak bal polen arı sütü kullanıcam.. agnucastona devam edicem birde biosteron doğum kntrl hapı coraspin folbiol bunlara devam edicem....
evet canım herşey nasip kısmet..inş canım Allahım hakımızda hayırlısı neyse o olsun demekten başka söz bulamıyorum..sözün bitiği yerdeyim..ama gerçekten Allahım sabrınıda veriyo..insanın taşıyamıycağı yükü yüklemezmiş Allah kularına..bende senden eksik olarak doğum kontrol hapı hariç ve artı cylo dahil aynı şeyleri kulanıyorum..çok bitkisel şeyleri karıştırmamak lazım bence..bide ovilasyon testleri aldım çok merak etim yumurtlama olucakmı..doktorum yanıldımı diye..bakalım canım..
hadi bakalım tedavin hayırlı olsun..inş yarın güzel haberlerle gelirsin..bizlerde çok mutlu oluruz valla kendi yumoşlarımız büyümüş gibi..sakın sıkıntı yapma tedavinin bu aşamasına gelmekte güzel canım..
evet canım herşey nasip kısmet..inş canım Allahım hakımızda hayırlısı neyse o olsun demekten başka söz bulamıyorum..sözün bitiği yerdeyim..ama gerçekten Allahım sabrınıda veriyo..insanın taşıyamıycağı yükü yüklemezmiş Allah kularına..bende senden eksik olarak doğum kontrol hapı hariç ve artı cylo dahil aynı şeyleri kulanıyorum..çok bitkisel şeyleri karıştırmamak lazım bence..bide ovilasyon testleri aldım çok merak etim yumurtlama olucakmı..doktorum yanıldımı diye..bakalım canım..
canım doktorun yanılcanı sanmıyorum ama bellide olmaz inş vardır oluşur...dayanamıcakmışız gibi geliyo ama mecburen dayanıyoruz allahım çok bekletmeden bebeklerimizi bize gönderir inş...
slm kızlar bu yumurtalar hemen bitermi acaba ya böle tedavilerimiz ertelendikçe bekliyoruzya bikaç ay hemen tükenirmi dersiniz
bu arada gulneva cnm sizin kız 2 3 yaşlarında değilmiydi benmi yanış hatırlıyorum
tüp bebek için beni tedaviye alamayacaklar diye ödüm koptu. Yumurta olduğu sürece tüp denenir değil mi ama yumurta bitince o kapıda kapanır ki ben tamamen kapandı diye korktum. Demek ki arkadaşlar yumurtalarımız bir anda bitmezmiş.
burda ki arkadaşlar drlardan dahi iyi biliyor bu test çook güvenir değilmiş demek ki. Ben bir şey daha soracağım ben şimdi omega3, elevit diye vitamin kullanıyorum daha neler yapabilirim hayıt tohumu ya da suyu mu içsem ne yapayım yumurtaları güçlendirmek için birde ibrahim saraçoğlunun amh kürü varmış onu duydunuz mu alsam mı
GÜZEL HABERLER AL İNŞŞ cetrotide TÜP BEBEKTE BÜYÜMEKTE OLAN YUMURTALARIN KENDİLİĞİNDEN ÇATLAMASINI KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN KUALNILIRKizlarr mrbb bugun doktora gittim yumoslar iymiss 6adet ssaydi bide kan sonucuna goree ilaclari vercek saat 4gibi ariycam doktorumu.insallah kan sonucuda iydir uc kutu cetrotide aldim ne ise yarar bilmiyorum kullanan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?