Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inşallah arkadaşlar bitmez hemen yeni amh çıkmadı daha önceki 0,2di. Beni korkutan doktorun dedikleri değil aslında şu lanet olası fsh düşük yaptığım ay ilk kez yükseldi o yüksek çıkınca hemen amh o da kötü olunca durum bu işte hiç mi belirti vermez daha önce ben de vermedi adetlerim de düzenlidir ne bileyim anlamadım gitti. Düşükten sonra yaptırmadım geçen da 8 çıktı ama kist için d.k.hapı kullanmıştım demek o düşürdü fshı bu ay da 12. Ben bu yüzden çok korkuyorum belki de 0,2 den de kötü olabilir diye ne bileyim şaştım kaldım vallahi rabbim hepinizden razı olsun yazdım da biraz rahatladım bu arada yaşım 32

gulneva cnm üzüldüm allah hepimize hayırlı kapılar açsın hayırlı bi yol göstersin..cnm senin 2 aydır yumi görünmüo dimi yanlış hatırlamıyosam peki doktorun ne dio bu konuda fsh bi günü bi gününe bile tutmayan bi hormon cnm biliosun benimde 40lardaydı bu yumoşlar neye göre görünüo neye göre görünmüo aklım hepten durdu benim cnmya fsh yüksekken 40 üstündeyken benimde adetlerim düzenliydi hiç anlamamıştım fsh yüksekliğini ve yumoşlar vardı görüodu doktor bu neye göre şaştım ben iyice cnm doktorların hepsi bi başka konuşuo aklım durdu kimi yedikelrinizle içtiklerinle alaksı yok fsh nın dio kimi sigara yükseltir dio kimi stres yükseltir dio kimi sebebsiz dio napacağımızı şaşırdık en iyisi çok fazla bebek düşünmemek aklımızı başka yerlere vermek tabi becerebilirsek doktorun gerçekten halden anlayan biriymiş cnm negüzel...bende eylül adetinle doktora gidicem bakalm bende durumlar nasıl..

Baharcimm gecmis olsunn hapini kullann gecerr..ben kendilinden gecsin diye bekledimm gecmedi...biesteronu birakma ic canim.tabi onun ne gibi dezavantaji var vucuda bilmiyorumama ara ara kalbimde carpinti oluyo sizdede oluyomuu

saol canım kullanıcam artık daha öncede vardı kist hapı kullandım geçti tekrar olmuş demekki...biosteronun bi yan etkisini görmedim yada ben farketmedim belki sana dokunmuş olabilir istersen bi doktoruna sor çok rahatsız ediyosa...

canım çok kafana takma fsh..zaten senin fsh çokta yüksek değil..no panik benim fsh tavan yapmış olduğu halde çok umutluyum her ne kadar fsh yüzünden tüp bebk tedavisine başlayamasamda..canım fsh çok yüksek değil tüp bebek tedavine devam et..her yolu dene..stres yapma bu stres bizim hormonlarımızı zıplatıyo ..özelikle fsh..

slm kızlar bu yumurtalar hemen bitermi acaba ya böle tedavilerimiz ertelendikçe bekliyoruzya bikaç ay hemen tükenirmi dersiniz

bu arada gulneva cnm sizin kız 2 3 yaşlarında değilmiydi benmi yanış hatırlıyorum

evet canım benim iki aydan beri yok yumoş geçen ay fsh 59 biliyosun fsh yüksek olunca yumurtalıkları baskılanıyomuş..yumurta olsada büyüen yumurtlar değilmiş bu ayda 49 fsh canım..ultrasonla baktı rahim normal dedi 4 buçuk mm bu adet zamanı zaten rahim ince olur herkez gibi dedi..ama fsh yükseken adet olamama çok şaşırdıyo doktorum..hemen bitmez bence yumurta canım sadece fsh yüksek olduğu için yumoşlar büyümüyo..hemen bir sene içinde menopoza girmesin diyo doktorum bilmem.fsh .inip çıkmasına şaşırıyo yüksek olup menopoz giren birinde fsh hiç düşmezmiş..bizim tm tersi canım işte..kendini suçlu görme diyo doktorum bu senin yaptığın bişey değil diyo..hayat sadece bunlardan ibaret değil farkı şeylere yönel fsh düştüğü aanda hemen tedavine başlıycaz dedi doktorum konuşmak gerçekten iyi geldi doktoruma güvenim artı..paracı biri değil para için hadi memen başlayalım demedi hiçbir zaman..bizimçitlenbik ablası 1 sınıf bitti 2 geçtik..okulrın açılmasına az kaldı..ookula başlıycaz yakında..2 ye gidiyo demiştim senin aklında 2 yaşında kalmış..

günaydın canım. Biraz önce dr.umla konuştum amh sonucum çıkmış ve yükselme var. Sen demiştin ya değişir bu değer diye 0,2 den 0,6 ya yükselmiş bu nasıl bir bilimdir anlamadım vallahi hani bu test çok kesindi hani kadınlar belli sayıda yumurtayla doğuyordu anlamadım ben doğrusu. Yine sonuç iyi değil ama eskisinden de iyi. Çok şükür rabbime en azından tüp bebek yapabileceğim kaç gündür ya iyice yumurta bitmişse diye mafoldum.

tüp bebek için beni tedaviye alamayacaklar diye ödüm koptu. Yumurta olduğu sürece tüp denenir değil mi ama yumurta bitince o kapıda kapanır ki ben tamamen kapandı diye korktum. Demek ki arkadaşlar yumurtalarımız bir anda bitmezmiş.

canım benim bir komşum var fsh 70 lerde 1 tane yumoş oluyor ama tedvi yaptıryor geçen ay dölenmedi yumoşu ama önümüzdeki aylarda yine gidecek hiç kötüsünü düşünme

burda ki arkadaşlar drlardan dahi iyi biliyor bu test çook güvenir değilmiş demek ki. Ben bir şey daha soracağım ben şimdi omega3, elevit diye vitamin kullanıyorum daha neler yapabilirim hayıt tohumu ya da suyu mu içsem ne yapayım yumurtaları güçlendirmek için birde ibrahim saraçoğlunun amh kürü varmış onu duydunuz mu alsam mı

Kizlarr mrbb bugun doktora gittim yumoslar iymiss 6adet ssaydi bide kan sonucuna goree ilaclari vercek saat 4gibi ariycam doktorumu.insallah kan sonucuda iydir uc kutu cetrotide aldim ne ise yarar bilmiyorum kullanan varmi aranizda

CANIM BEN İBRAHİÖ SARAÇOĞLU İLE GÖRÜŞTÜM BANA (eşimle birlikte ) KÜR ÖNERDİ AMA 450TL GİBİ RAKAM ÇIKARTILAR EN AZ 3 AY KULANACAKSIN DEDİ VE BU KÜRÜ KULANIRKEN TÜP EBEKTE YAPTIRMALISN DEDİ BİZE BAĞLANIP TEDVİDEN VAZGEÇME DEDİ BU DA BENİ MADDİ OLARAK AŞAN BİR İŞTİ YANİ KÜRÜ KULANSAM TÜP DEN VAZGEÇECEKTİM AMH KÜRÜ DİYE BİR ŞEY DUMADIM AMA HAYIR TOĞUMU (suyu daha etkiliymiş)fsh İYİ GELİYOR KULANIP SONUÇ ALAN ÇOK KİŞİ BİLİYORUM BİRDE BENİM DR GNC DEN KADIN DESTEK ÜRÜNÜ ÖNERDİ (ayrıca erekek deste ürününü eşimede önerdi)BİRDE INOFOLİC DİYE BİR FOLİKASİT ÖNERDİ KALİTEYE İYİ GELİYORMUŞ OMEGA 3 BEND EKULANIYORUM

Kizlarr mrbb bugun doktora gittim yumoslar iymiss 6adet ssaydi bide kan sonucuna goree ilaclari vercek saat 4gibi ariycam doktorumu.insallah kan sonucuda iydir uc kutu cetrotide aldim ne ise yarar bilmiyorum kullanan varmi aranizda
GÜZEL HABERLER AL İNŞŞ cetrotide TÜP BEBEKTE BÜYÜMEKTE OLAN YUMURTALARIN KENDİLİĞİNDEN ÇATLAMASINI KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN KUALNILIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…