Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Omega 3 diyemi istiyoruzzzzz eczaneden bende icmek istiyorummmdaa.bi ismi varmi

Okyy yetercimm sagolasinnn verdin bilgiler icinn..dualarimdasin yeter insalllHhh hersey yolunda giderrr bebecin gelirr..

CANIM AMİN SENDENDE GÜZEL HABERLER ALMAK NASİP OLUR İNŞŞ hem ne yaptım ki tabiki paylaşacağız bildiklerimiz biz BU ZORLU YOLULDA YOL ARAKADAŞIYIZ

arkadaşlar benim de yumurta rezervlerim 32 yaşında olmama rağmen 50 yaşındaki bir kadının yumurtaları gibiymiş ve ben bunu öğreneli bir ay oldu. daha önce devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi görmüştüm hiç böyle bir problemden bahsedilmemişti. ben orduluyum tatile gittiğimde şifacı bir teyzeyle tanıştım o bana bir macun hazırladı eşimle birlikte yiyoruz. bir de aktardan isveç şurubu, hafize sultan macunu, ginseng köklü macun, çörekotu yağı ve civaperçemi çayı aldırdı. bir de kuru incir ve havucu klorsuz suda kaynatarak hazırladığım bir kür var. hepsini kullanıyorum sonuç ne olacak bakalım. daha önce aranızda bunları kullanan oldu mu?

cnm allah büyüktür elbet hayırlısıyla verecektir hepimize bak düşüşte varmış fsh da çok şükür inş.bidahaki aya tamamen düşmüş olur cnm başlarsın tedavine...evet cnm benim aklımda öle kalmış demekki aklım okadar karışık durgunki hafıza kaybı yaşıyorum arasıra topiğimiz canlansın hamişler arka arkaya sıralansın yaa....senin yumurtalıklarda ağrı kıpırdanma var diodun onu sordunmu doktora neden oluyomuş..
serozi slm evet cnm bende bu amh yi çok araştırmıştım acı gerçek yüzüme çarpıldığı zaman ama gittiim bütün doktorlar amh sadece bi değerdir gerçeği yansıtmaz demişlerdi ve amh çok çok küçük yumileride ölçemiyomuş zaten o yüzden farklılıklar gösterio rezervdeki bazı yumileri ölçebiliyormuş..gerçekten bu amh fsh falan bunlara çokta takılmamak lazım rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane sadece vakti zamanını bekliyor elbet hepimize mis kokulu cennnet kokulu bebişlerden verecek inş.
Kizlarr mrbb bugun doktora gittim yumoslar iymiss 6adet ssaydi bide kan sonucuna goree ilaclari vercek saat 4gibi ariycam doktorumu.insallah kan sonucuda iydir uc kutu cetrotide aldim ne ise yarar bilmiyorum kullanan varmi aranizda
cansu maşallah 6 yumi çok güzel bide ilaçlarla dahada artıyoya inş. olacak bu defa ben çok umutluyum senden

slm şifa olsun yediklerin içtiklerin..inş tez zamanda bebişine kavuşursun...

slm şifa olsun yediklerin içtiklerin..inş tez zamanda bebişine kavuşursun...[/QUOTE]

teşekkür ederim canım inşallah şifa olur... tadları çok fena inan öğre öğre yiyorum napalım herşeyden medet umuyoruz :S

Kizlarr mrbb bugun doktora gittim yumoslar iymiss 6adet ssaydi bide kan sonucuna goree ilaclari vercek saat 4gibi ariycam doktorumu.insallah kan sonucuda iydir uc kutu cetrotide aldim ne ise yarar bilmiyorum kullanan varmi aranizda

çok güzel haber canım 6 yumoş...çok sevindim senin adına...inş hepsi iyi kalite çıkar..darısı başımıza inş canım..

sordum canım kıpırdanmayı..piskolojik yada gaz olabilir dedi..ultrasonla baktı geçen ayda bu ayda yok yumoş diyo..bencede canım fsh bahane..Allahım ol desin yeterki..sen neler yaptın bu ay dokotra gittinmi canım..

canım bitkisel şeyler içmeye devam et tabiki..ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ HERŞEYE RAMEN..ama sana tavsiyem madi durumun varsa kesinlikle tüp bebek düşün canım..fsh yüksekse hayıt tohumu al fsh düşürüyo canım..ve fsh çok fazla yükselmeden tüp bebek tekrar tekrar dene canım.bende 34 yaşımdayım bende geçen sene öğrendim fsh yüksek olduğunu geçen sene ile bu sene daha iyi değilde daha kötüye gitmeye başladım..

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ

Sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim çünkü bana sperm sayısı arttırma umutlarını kk daki sayfalar verdi...Gelelim bizim yolculuğumuza...

BEN 29 eşim 36 yaşında 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz 2yıllık evliyiz 2 defa tüp bebek 1 defa aşılmam oldu ama tutmadı eşimin sperm sayısı 3 milyonla 10 milyon arasında gidip geldiği için tüp dediler başka olmaz dediler neyse yaptık ettik olmadı birde bende erken menopoz dediler yumurtam her iki tedavidede az oldu...neyseee en son temmuzdada hüsrana uğrayınca 2 yıldır geri çevirdiğim bitkisel kürlere ve vitaminlere dadandım burdan onlarca vitamin arasından elediğim vitaminleri kullandık ve tabikide keçiboynuzu kürü hergün 1 tane zeytinyağlı incir ,bende soğan suyu yaptım bu ay benim kendiliğimden 5 yumurtam oldu tüp bebek tedavilerinde bile olmamıştı birde bu ay hiç stresli değildim salmıştım kendimide doktora gittim doktor çok şaşırdı aşılama yapalım yumurtalar boşa gitmesin dedim dediki aşılama olmaz en son spermiyogramda YIKAMA SONRASI 500 BİN çıkmıştı olmaz dedi Hocam dedim ben kür yaptım vitamin kullandık eğerki dedim azsa yine sayı iptal edersiniz dedim tamam dedi çıktık yolaaa veeee dün aşılamam oldu !!!! SPERM KONSTRASYONU 3 MİLYONDAN 31 MİLYONA ,TOPLAM SPERM SAYISI 11 MİLYONDAN 198 MİLYONA YIKAMA SONRASI SPERM SAYISI 500 BİNDEN 19 MİLYONA YÜKSELMİŞ!!!

NE Mİ KULLANDIM: ARGINMAX,TRIBULUS,SUPRADYN,QENZİMQ10,İSVİÇREDEN GELEN ÇOK ÖZEL BİR VİTAMİN TABİKİ BİRDE HALA DEVAM ETTİĞİMİZ KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Sonuç belki hamileyim belki değilim ama artık UMUDUMUZ VAR doktor artık KENDİ KENDİNE OLUR BU SAYISYLA DEDİ...istediğiniz herşeyi sorun Bu Arada 3 ay prooxeed plus kullandık sperm sayımız düştü doktorlarımda ikiiside iyi hastanelerin doçenti SPERM SAYINIZ ARTMAZ DEMİŞTİ

canım kullandığın armınmax dediğin ilaç ne işe yarıyormuş bende yumurta güçlendirmek için bir şey arıyorum da

canım kullandığın armınmax dediğin ilaç ne işe yarıyormuş bende yumurta güçlendirmek için bir şey arıyorum da

Otuzbir ysdindayim iki ay once fsh yuksekligiyle katsiladtim dunyam yikildi Dr asilam dedim biz hemen tup beheld istedik altars gittim tahlille sonuclarina gore hayir tohumu tarcin polen ari sutu kecibiznuzu pekmezi Verdi incur kuru yaptim.bugun sonuc aldim ve hamileyim. O kadar umutsuzdumku on gunluk surecte test bile yapmadim allahima sukurlet olsun bitkilere inanin Dr bile ikinci ay sasirmisti.hemen tupe baslayin adilamanin basari oranit dusuk .Arkadaslar hamileyim ve allahim dagsalim kucagima versin asla pes etmeyin

canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ben de tüpe başlıycam 2 hatfaya genetik sonuçlarını alıp olmazsa ben de ekimde başlasam 1 2 ay kür kullanıp

sağlıkla kucağına al mucizeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…