CANIM BEN İBRAHİÖ SARAÇOĞLU İLE GÖRÜŞTÜM BANA (eşimle birlikte ) KÜR ÖNERDİ AMA 450TL GİBİ RAKAM ÇIKARTILAR EN AZ 3 AY KULANACAKSIN DEDİ VE BU KÜRÜ KULANIRKEN TÜP EBEKTE YAPTIRMALISN DEDİ BİZE BAĞLANIP TEDVİDEN VAZGEÇME DEDİ BU DA BENİ MADDİ OLARAK AŞAN BİR İŞTİ YANİ KÜRÜ KULANSAM TÜP DEN VAZGEÇECEKTİM AMH KÜRÜ DİYE BİR ŞEY DUMADIM AMA HAYIR TOĞUMU (suyu daha etkiliymiş)fsh İYİ GELİYOR KULANIP SONUÇ ALAN ÇOK KİŞİ BİLİYORUM BİRDE BENİM DR GNC DEN KADIN DESTEK ÜRÜNÜ ÖNERDİ (ayrıca erekek deste ürününü eşimede önerdi)BİRDE INOFOLİC DİYE BİR FOLİKASİT ÖNERDİ KALİTEYE İYİ GELİYORMUŞ OMEGA 3 BEND EKULANIYORUM
omega 3 diyemi istiyoruzzzzz eczaneden bende icmek istiyorummmdaa.bi ismi varmi
GÜZEL HABERLER AL İNŞŞ cetrotide TÜP BEBEKTE BÜYÜMEKTE OLAN YUMURTALARIN KENDİLİĞİNDEN ÇATLAMASINI KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN KUALNILIR
Okyy yetercimm sagolasinnn verdin bilgiler icinn..dualarimdasin yeter insalllHhh hersey yolunda giderrr bebecin gelirr..
cnm allah büyüktür elbet hayırlısıyla verecektir hepimize bak düşüşte varmış fsh da çok şükür inş.bidahaki aya tamamen düşmüş olur cnm başlarsın tedavine...evet cnm benim aklımda öle kalmış demekki aklım okadar karışık durgunki hafıza kaybı yaşıyorum arasıraevet canım benim iki aydan beri yok yumoş geçen ay fsh 59 biliyosun fsh yüksek olunca yumurtalıkları baskılanıyomuş..yumurta olsada büyüen yumurtlar değilmiş bu ayda 49 fsh canım..ultrasonla baktı rahim normal dedi 4 buçuk mm bu adet zamanı zaten rahim ince olur herkez gibi dedi..ama fsh yükseken adet olamama çok şaşırdıyo doktorum..hemen bitmez bence yumurta canım sadece fsh yüksek olduğu için yumoşlar büyümüyo..hemen bir sene içinde menopoza girmesin diyo doktorum bilmem.fsh .inip çıkmasına şaşırıyo yüksek olup menopoz giren birinde fsh hiç düşmezmiş..bizim tm tersi canım işte..kendini suçlu görme diyo doktorum bu senin yaptığın bişey değil diyo..hayat sadece bunlardan ibaret değil farkı şeylere yönel fsh düştüğü aanda hemen tedavine başlıycaz dedi doktorum konuşmak gerçekten iyi geldi doktoruma güvenim artı..paracı biri değil para için hadi memen başlayalım demedi hiçbir zaman..bizimçitlenbik ablası 1 sınıf bitti 2 geçtik..okulrın açılmasına az kaldı..ookula başlıycaz yakında..2 ye gidiyo demiştim senin aklında 2 yaşında kalmış..
serozi slm evet cnm bende bu amh yi çok araştırmıştım acı gerçek yüzüme çarpıldığı zaman ama gittiim bütün doktorlar amh sadece bi değerdir gerçeği yansıtmaz demişlerdi ve amh çok çok küçük yumileride ölçemiyomuş zaten o yüzden farklılıklar gösterio rezervdeki bazı yumileri ölçebiliyormuş..gerçekten bu amh fsh falan bunlara çokta takılmamak lazım rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane sadece vakti zamanını bekliyor elbet hepimize mis kokulu cennnet kokulu bebişlerden verecek inş.günaydın canım. Biraz önce dr.umla konuştum amh sonucum çıkmış ve yükselme var. Sen demiştin ya değişir bu değer diye 0,2 den 0,6 ya yükselmiş bu nasıl bir bilimdir anlamadım vallahi hani bu test çok kesindi hani kadınlar belli sayıda yumurtayla doğuyordu anlamadım ben doğrusu. Yine sonuç iyi değil ama eskisinden de iyi. Çok şükür rabbime en azından tüp bebek yapabileceğim kaç gündür ya iyice yumurta bitmişse diye mafoldum.
cansu maşallahKizlarr mrbb bugun doktora gittim yumoslar iymiss 6adet ssaydi bide kan sonucuna goree ilaclari vercek saat 4gibi ariycam doktorumu.insallah kan sonucuda iydir uc kutu cetrotide aldim ne ise yarar bilmiyorum kullanan varmi aranizda
arkadaşlar benim de yumurta rezervlerim 32 yaşında olmama rağmen 50 yaşındaki bir kadının yumurtaları gibiymiş ve ben bunu öğreneli bir ay oldu. daha önce devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi görmüştüm hiç böyle bir problemden bahsedilmemişti. ben orduluyum tatile gittiğimde şifacı bir teyzeyle tanıştım o bana bir macun hazırladı eşimle birlikte yiyoruz. bir de aktardan isveç şurubu, hafize sultan macunu, ginseng köklü macun, çörekotu yağı ve civaperçemi çayı aldırdı. bir de kuru incir ve havucu klorsuz suda kaynatarak hazırladığım bir kür var. hepsini kullanıyorum sonuç ne olacak bakalım. daha önce aranızda bunları kullanan oldu mu?
Kizlarr mrbb bugun doktora gittim yumoslar iymiss 6adet ssaydi bide kan sonucuna goree ilaclari vercek saat 4gibi ariycam doktorumu.insallah kan sonucuda iydir uc kutu cetrotide aldim ne ise yarar bilmiyorum kullanan varmi aranizda
cnm allah büyüktür elbet hayırlısıyla verecektir hepimize bak düşüşte varmış fsh da çok şükür inş.bidahaki aya tamamen düşmüş olur cnm başlarsın tedavine...evet cnm benim aklımda öle kalmış demekki aklım okadar karışık durgunki hafıza kaybı yaşıyorum arasıratopiğimiz canlansın hamişler arka arkaya sıralansın yaa....senin yumurtalıklarda ağrı kıpırdanma var diodun onu sordunmu doktora neden oluyomuş..
serozi slm evet cnm bende bu amh yi çok araştırmıştım acı gerçek yüzüme çarpıldığı zaman ama gittiim bütün doktorlar amh sadece bi değerdir gerçeği yansıtmaz demişlerdi ve amh çok çok küçük yumileride ölçemiyomuş zaten o yüzden farklılıklar gösterio rezervdeki bazı yumileri ölçebiliyormuş..gerçekten bu amh fsh falan bunlara çokta takılmamak lazım rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane sadece vakti zamanını bekliyor elbet hepimize mis kokulu cennnet kokulu bebişlerden verecek inş.
cansu maşallah6 yumi çok güzel bide ilaçlarla dahada artıyoya inş. olacak bu defa ben çok umutluyum senden
slm şifa olsun yediklerin içtiklerin..inş tez zamanda bebişine kavuşursun...
arkadaşlar benim de yumurta rezervlerim 32 yaşında olmama rağmen 50 yaşındaki bir kadının yumurtaları gibiymiş ve ben bunu öğreneli bir ay oldu. daha önce devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi görmüştüm hiç böyle bir problemden bahsedilmemişti. ben orduluyum tatile gittiğimde şifacı bir teyzeyle tanıştım o bana bir macun hazırladı eşimle birlikte yiyoruz. bir de aktardan isveç şurubu, hafize sultan macunu, ginseng köklü macun, çörekotu yağı ve civaperçemi çayı aldırdı. bir de kuru incir ve havucu klorsuz suda kaynatarak hazırladığım bir kür var. hepsini kullanıyorum sonuç ne olacak bakalım. daha önce aranızda bunları kullanan oldu mu?
canım kullandığın armınmax dediğin ilaç ne işe yarıyormuş bende yumurta güçlendirmek için bir şey arıyorum da
canım kullandığın armınmax dediğin ilaç ne işe yarıyormuş bende yumurta güçlendirmek için bir şey arıyorum da
bu ARADA BENDE argınmax içtim hem erkeği hem kadını var onun argınmax men ,argınmax women
Otuzbir ysdindayim iki ay once fsh yuksekligiyle katsiladtim dunyam yikildi Dr asilam dedim biz hemen tup beheld istedik altars gittim tahlille sonuclarina gore hayir tohumu tarcin polen ari sutu kecibiznuzu pekmezi Verdi incur kuru yaptim.bugun sonuc aldim ve hamileyim. O kadar umutsuzdumku on gunluk surecte test bile yapmadim allahima sukurlet olsun bitkilere inanin Dr bile ikinci ay sasirmisti.hemen tupe baslayin adilamanin basari oranit dusuk .Arkadaslar hamileyim ve allahim dagsalim kucagima versin asla pes etmeyin
aynılarını bizde kulanıyoruz eşimle inş bizdede işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?