Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Benimde yumurta rezervim az bendede ise yararmı acaba doktormu veriyo yoksa eczanedenmi alıyosunuz

canım bize tüp bebk dr önerdi eczaneden alıyorum 90 lık kutular 100 tl aslında netten daha ucuza geliyor ama ben hiç netten sipariş vermedim birde benim dr ınofolic önerdi rezerv ve kalite için

canım bize tüp bebk dr önerdi eczaneden alıyorum 90 lık kutular 100 tl aslında netten daha ucuza geliyor ama ben hiç netten sipariş vermedim birde benim dr ınofolic önerdi rezerv ve kalite için

Aslında benimde tüp bebek denemem lazım ama seneye düşünüyorum cnmm bu hapı kullanırken doktor kontrolunde olmaya gerek varmı

Aslında benimde tüp bebek denemem lazım ama seneye düşünüyorum cnmm bu hapı kullanırken doktor kontrolunde olmaya gerek varmı

yok canım bizim dr en az 3 ay kulan gel dedi bizmikisi 4 ayı geçecek destek ürün zaten

teşekkür ederim canım inşallah şifa olur... tadları çok fena inan öğre öğre yiyorum napalım herşeyden medet umuyoruz :S
mecbur katlanıyoruz cnm herşey bebiş için benimde yiyemediğim öğürdüğüm tiksindiğim tek kür bal tarçın çörek otu bitek onu uygulayamıyorum çok zorladım kendimi kaç defa yaptım yaptım sonra attım inşallah rabbim yardımcımız olsun.bende şuan hayıt soğan kürü içiyorum..
sordum canım kıpırdanmayı..piskolojik yada gaz olabilir dedi..ultrasonla baktı geçen ayda bu ayda yok yumoş diyo..bencede canım fsh bahane..Allahım ol desin yeterki..sen neler yaptın bu ay dokotra gittinmi canım..

allah allah cnm benimde genelde sol tarafımda oluyor ağrı baya şidetli hissediyorumda ondan sordum neden olabilir die...cnm sana çok öncedende demiştim hatırlıyomusun ben cyclo kullanırkende aynen benimde yumşlar görünmüodu hatta bi topikte sormuştum bana cyclo yumileri baskılar oluşumunu engeller geliştirmez ondan demişlerdi nekadar doğru bilmiyorum doktora hiç sormadım ilgisi varmı die ama bişeyleri kullana kullana vücudumuzu tanıyoruz artık mesela ben 4 5 ay kullandım cyclo kullandığım aylarda fsh hep 40larda çıkmıştı ve yumiler görünmüodu hatta ben artık yumoşlarım tükendimi die ağlayıp duruyodum bide ara kanama yapıodu bende yani bana hiççççççççççç yaramadı cyclo doktor kullan dedi ben kendim bıraktım kullanmadım ve düzene girdi herşey tabi herkeste farklıdır inş.sen faydasını görürsün...cnm ben aşılama yaptırdıktan sonra doktorum 1 ay dinlen eylül adetinle gel dedi o yüzden ağustos adetimle gitmedim doktora ama bi 15 gün sonra falan adet olacam eylül adetimle gideceğim doktora bakalım ben bu ay nelerle karşılaşacağım eğer herşey normalse hemen tüpe geçicem çok vakit kaybettik zaten daha fazla beklemek istemiyorum...

CANSU nasıl gidio cnm herşey yolundadır inş...
ALISALISİN test günü nezmandı inş.pozitifi görür..
ÜMMÜSELEME benim yerimede eğlen düğünde
BAHAR sen nasılsın cnm

kızlar bişi soracam ben biosteron ve arginmax almıştımya bikaç ay oluyo içinden bikaç tane kullanıp bırakmıştım oda sıcaklığında..şimdi onlar bozulmuşmudur bişi olurmu kullansam malum aşırı sıcaklar falan olduya sıcaklardan etkilenmişmidir kullanayımmı

canım tesadüfmü bunlar bilmiyorum ama benim cylo kulanırken hiç yumoş görmedi doktorum..fsh yüksek olduğu için cylo adet olmama yardımcı oluyomuş genelde adet düzensizliğine kulanılan bir hap yumurtaları baskılıyo diyenlerde var ama ben doktoruma sormadım yumurta baskılarmı diye..bu ayda kullanayım doktorumun dediğinden çıkmayayım canım..zaten bidaki aya kullanmam bakalım kendim adet olabilirmiyim diye konuşmuştum eşimle..gerçi benim adetler çok düzenliydi aşılamadan sonra böyle oldum biliyosun canım benim hikayemi..Allah yardımcımız olsun..inş bende bidaki aya başlarım artık tüp bebek tedavime..bende bitkisel çaylar içemiyorum canım hayıt içebilsem ama olmuyo zorlasamda olmuyo..bende agnucaston aldım içeriği hayıt bakalıım bidaki aya fsh düşürür inş biesteronada devam ediyorum bu adetimle ikinci ayım zaten bu hap 3 ay kullanmadan etkisini göstermezmiş..bence bozulmaz haplar canım çok fazla beklemediyse..

canım bu arginmax ne işe yarıyo doktorunmu tavsiye etti..
CANIM EVET BENİM DR TAVSİYE ETTİ TÜP BEBEK DR REZERVİNE VE KALİTESİNE DESTEK İÇİN ÖNERDİ .... BENİM YAŞADIKALRIMI AZ ÇOK BİLİYORSUNDUR BEN BU İLACI (destek ürünü desem daha doğru olacak)2006 DA KULANDIĞIMDA İLK KEZ 1 . KALİTE 1 EMBRİYOM OLMUŞTU O ZAMAN 15 GÜN KULANABİLMİŞTİM DR ŞİMDİ 3 AY KULAN İYİ GELECEK DEDİ BAKALIM EYLÜLE / EKİMDE Kİ TEDAVİYE KADAR KUALNACAĞIM CANIM

BENDE HAYIR SUYUNU KULANAMADIM BÖĞÜRMEKTEN ÖLÜYORDUMM (ve tabiki kulanamadım )BALLI TARÇINI SEVİYORUM KISMETSE ÖNÜMÜZDEKİ AY ONUDA YENİDEN DENYECEĞİM

BENDE HAYIT SUYUNU KULANAMADIM BÖĞÜRMEKTEN ÖLÜYORDUMM (ve tabiki kulanamadım )BALLI TARÇINI SEVİYORUM KISMETSE ÖNÜMÜZDEKİ AY ONUDA YENİDEN DENYECEĞİM

cnm bende hiç sormamıştım doktoruma ilgisi varmı bilmiyorum evet genelde adet düzenlesin die veriliomuş cyclo bende 4 5 ay kullandım ama benim adetleri tamamen bozdu 28 en geç 30 günde olurdum adet cycloyla beraber 35 günüde geçiodu bende ters tepti cnm ama tabi herkeste farklıdır bünyeye göre değişir sana iyi gelir inşallah cnm yinede doktorlarımızı dinlemek zorundayız başka çaremiz yok elimiz kolumuz bağlı malesef rabbim yardımcımız olsun cnm haplar 2 3 ay olmuştur alalı napsamki atayımmı içeyimmi
canım bu arginmax ne işe yarıyo doktorunmu tavsiye etti..
cnm bende ümmüden duymuştum arginmaxı bikaç ay önce hemen almıştım ama pek kullanamadım başlamayı düşünüyorum...
BENDE HAYIR SUYUNU KULANAMADIM BÖĞÜRMEKTEN ÖLÜYORDUMM (ve tabiki kulanamadım )BALLI TARÇINI SEVİYORUM KISMETSE ÖNÜMÜZDEKİ AY ONUDA YENİDEN DENYECEĞİM

BENDE HAYIT SUYUNU KULANAMADIM BÖĞÜRMEKTEN ÖLÜYORDUMM (ve tabiki kulanamadım )BALLI TARÇINI SEVİYORUM KISMETSE ÖNÜMÜZDEKİ AY ONUDA YENİDEN DENYECEĞİM
cnm şifa olsun inş. bende bide midemde gastrit ülser var çok zorlanıyorum bende ama allahım yardım etsin hepimize cnm bu arada ben 2 3 ay önce arginmax biestron almıştım içinden bikaç tane kullandım oda sıcaklığında duruyolar onlar bozulmuşmudur bişi olmuşmudur havalar çok sıcaktıya içsemmiki kullanayımmı

diğer kullanan kızlar sizde bi akıl verin nolur sıcaktan bozulmuşmudur haplar

yeter canım ya çok soru soruyorum ama lütfen kusura bakma argınmax women yumurta rezervi kalitesi için mi ben de alayım aktardan mı yoksa eczaneden mi aldın sen bir de kaç lira, soğan kürüne başladım ondan sonra mı başlasam

canım ben bir şey olacağını sanmıyorum çünki bu ürünler dolapta saklanmıyor normal raflarada

canım olurmu soracaksın tabiki bildiğimiz bir şey varsa cevplayacağız canımalışveriş merkezlerinde gnc mağazaları var oralardan alabilirisn netten de alınıyor ama eczanelerde geitiriyorlar 90 lık olanaları yüz tl

tşk. Ederim canım ya çok sağol. Benim yaşadığım şehirdeki avmlerde yoktur sanırım hiç dikkatimi çekmedi. Yarın bi ezcanelere soracağım bulurum inşallah netten alış veriş yapmaya pek alışık değilim. Bir de canım sen istanbulda oturuyorsun galiba cem demirel diye dr duydun mu memorial da çalışıyormuş ama ben kliniğine gittim erenköyde nerde yaptıracaksın sen tüp bebeği başarı oranını aslında kliniğin merak ediyorum da

canıım ben mersinde yaşıyorum tüp bebği adanada yaptıracağım eczanelerde bualbilirisn

iyiyim canım ya pek vaktim olmuyo girmeye ablamlar olunca onlarla vakit geçiriyoruz...bişey olmaz diye düşünüyorum ama istersen bi eczaneye sor onagöre kullan..

canım anladım bende biesteron kulanıyorum..ikkiside aynı görevimi görüyo acaba sen biesteron kullandınmı hiç canım..

canım bence cylo kullanmak sanada iyi gelmiş..fsh hep yüksekti diyosun şimdi düşük çıkmıyomu fsh..seninde o zaman fsh yüksekmiş ve fsh yükseken zaten yumoş olmuyo genelde..4 ay kullanmışsın bak..bence tam tersi kullanman iyi olmuş..yumoşlar baskılanmasıda iyi en azından çöpe gitmiyo..tüp bebekte uzun protokolde doğum kontrol hapı kulanılıyo edaviye başlamadan önce yumoşlar baskılansın diye..doktorların bir bildiği var canım..sözünden çıkamamk lazım..heleki benim doktorumun hiç madi yönden bizi kullandığını düşünmüyorum ben..çünkü tüp bebek tedavisine başlayan kadar ücret almıycam ssizden dedi..Allah razı olsun doktorumdan..bence içmeye devam et canım çokta beklememiş sıcaktan bişey olmaz..o kadar para vermişsin yazık..bundan sonrada kendin için düzenli kullan haplarını canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…