canım bence cylo kullanmak sanada iyi gelmiş..fsh hep yüksekti diyosun şimdi düşük çıkmıyomu fsh..seninde o zaman fsh yüksekmiş ve fsh yükseken zaten yumoş olmuyo genelde..4 ay kullanmışsın bak..bence tam tersi kullanman iyi olmuş..yumoşlar baskılanmasıda iyi en azından çöpe gitmiyo..tüp bebekte uzun protokolde doğum kontrol hapı kulanılıyo edaviye başlamadan önce yumoşlar baskılansın diye..doktorların bir bildiği var canım..sözünden çıkamamk lazım..heleki benim doktorumun hiç madi yönden bizi kullandığını düşünmüyorum ben..çünkü tüp bebek tedavisine başlayan kadar ücret almıycam ssizden dedi..Allah razı olsun doktorumdan..bence içmeye devam et canım çokta beklememiş sıcaktan bişey olmaz..o kadar para vermişsin yazık..bundan sonrada kendin için düzenli kullan haplarını canım..
canım anladım bende biesteron kulanıyorum..ikkiside aynı görevimi görüyo acaba sen biesteron kullandınmı hiç canım..
KIZLAR benim amh 0,17 2 defa tüp denememdede sadece 1 folikül gelişti.Şuanda ise argınmax ve civanperçemi çayıyla birde hergün eşimin sperm sayısını arttırsın diye yedirdiğim zeytinyağında beklemiş incirden yedim birtane 5 tane folikül oldu Aşılama yapayım dedim doktor baktı şaşakaldı bir senedir sol tarafımda hiç yumurta göremeyen adam solda 2 tane yumurta görünce şok oldu dediki iğne vereyim aşılamayı öğle yapalım gonol f filan yok dedim ben sadece klomen verin benim çok iğneylede büyümüyor neyse çatlatma iğnesinin vurunduğum sabahı klomen içtim sadece 5 gün solda 20 mm solda 11mm sağda 19,5mm sağda 15mm ve sağda 12 mm yumoş olmştu iki gebelik riski var kabul ediyormusun dedi havada karada kaparım dedim :) BİESTERONU 3 AY KULLANDIM İŞE YARAMADI BİESTERON YERİNE q ENZİM Q10 KULLANIN DAHA İYİ BİRDE OMEGA 3 ARTIK BEN BU VİTAMİNLERİN KURDU OLDUM BUNLARDADA DHA VB ŞEYLER VAR...BİRDEEE ben bir dafasında AKAPUNKTURA GİTMİŞTİM OZAMANDA 9 TANE YUMOŞUM OLMUŞTU AMAAA O ay doktorum bu ay yapmayalım ben kendim büyütürüm dedim ve sonraki aylarda sadece 1 tane oldu :) Kızlar birde çok girmiyorum soruyorsunuz vitaminleri google yazınca hemen çıkıyor ben hepsini GNC den aldım gold kart alırsanız %25 indirimli ve bazen kampanyalar oluyror telefonlada isteyebiliyorsunuz ozamnda %20 indirimli hapıda ödeme yapabilirsiniz hatta taksitte.Birde Civanperçemi çayını aktardan aldım karışık bitkiler var içinde haydiiii RASTGELE
canım ne güzel darısı başımıza inşallah ben yumurta var mı yok mu diye adetim 3. Günü sormayı unutmuşum resmen dr a gittiğimde mala bağlıyorum. Sanki beynim alınmış gibi hareket ediyorum ancak çıkınca aklıma geliyor o zamanda iş işten geçiyor bugün sizin kullandığınız vitaminleri bulmaya çalışacağım aslında sordum dr a bir şey kullanayım mı diye sadece folicasit ve corasprin dedi. Ama ben elevit ve omega 3 kullanıyorum
günaydınlar kızlar
yok canım kulanmadım iç bir fikrim yok
sen nasılsın canım devamı haplara..benim birde diş tedavim çıktı canım ya..biesteron, agnustan, folik asit, coraaspirin,cylo,antibyotik,ağrı kesici hapımda var..ev eczaneye döndü canım..bünyem bu adar hapa hiç alışık değil..arginmax sen kullandınmı hiç canım..bende kullanmak istiyorum ama hepsini bir arada kullanmak ne kadar doğru bilemiyorum canım..
ben bidaki gitiğimde sorucam doktorum aikisi bir arada kulanılırmı diye..40 yaş topiğinde bir arkadaşımız biesteron hapla normal hamiş kalmış okudunmu canım..
mrb kizlar tup tedavisi gorenlere bisi sormak istiyorummm...benim dger tedavimdede butedavimdede vucudumda halsizlik oluyoo hani igneler vurulduktan sonra..arti sinirli ruh hali sizde boylemi oluyosunuzz cok merak ettim.hic elim kolum kalkmiyoo:-(
dun elevit aldim basladim yarinda doktora sorcamm devam edeyimmi diyee..elevit kullndinizmi tedavi baslarkennn
ben evevit kulanmadım canım ama tüp tedavisinde böyle değişklikler olması normal sonuçta hormonlarımıza uygulanan ilaçlar var halsizlik bende yaşarım tedavilerde
yeter senin basarisiz denemelerinden dolayi rahimden parca alinip incelendimii
size anlatamak istediğim bir şey var bir arkadaşımdan rica etmiştim istişareye yat diye tüp hayırlı mı onun için. Dün konuştuk sonuç olumsuz galiba dedi çok yağmur yağıyormuş yağmurdan şemsiyesi kırılmış çok üzüldüm oysa kaç gündür morelim düzelmişti bir umut doğmuştu içimden oysa şimdi çok üzgünüm(((
canım hayırlara çıksın istihare çok sıkıntılı bir rüya türüdür yani bazıları secadede hisederler bilinç altının boş olup odaklanması lazım yani arkadaşıyın aklı karışıkta olabilir ve 3 defa tekaralanmalıdır istihare rüyası
İnşallah hayır olur dünden beri kendime gelemedim eşime diyemiyorum kızar şimdi diye 1 kez yapmış
canım haklısın. en çok ihtiyacımız olan şey moral. İnşallah en kısa zaman da rabbim verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?