canım haklısın. en çok ihtiyacımız olan şey moral. İnşallah en kısa zaman da rabbim verir.
cyclo bana da iyi gelmedi bi ay kullandım fsh ım 9 lardayken 18 e çıkardı şok olmuştumm hemen tüp bebeğe başlamak için ankaraya gitmiştim sonra ki ay tekrar yaptırdım kan tahlilini 9 çıkmıştı .. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınyok cnm bana hiç iiyi gelmedi cycloyu yeni bırakmadımki ben cyclo kullanırken ve bıraktıktan sonraki aylarda hep fsh 40lardaydı benim... cycloyu bıraktıktan 4 ay sonra falan düştü fsh.... cycloyu bıraktıktan 4 ay sonra anca kendime gelebilmişim.. fsh düştüğü ay soğan kürü hayıt bide yasmin kullanıyodum bence bu kürlerle düştü cycloyla hiç alakası yok benim fshnın düşmesinin cnm mahvetti beni o hap hatta tüp bebek merkezine gitmiştimya ben bikaç ay önce fsh yüksek çıkınca şaşırıp aaa ben cyclo kullanmıştım ama nasıl fsh yüksek çıkar demiştim tüp doktoru cycloyu bidaha kullanma sakın vücuduna boşuna hormon yüklemişsin sen demişti...cycloyu bırakalı çok oldu cnm benim fsh daha şurda 1 2 aydır normal ağustosta ölçtürmedim zaten...bide bu haplar kilo aldırıyomuş bana tam tersi kilo verdirtti hep..inşallah sana fayda eder cnm sevgiler
geçen sene ki tedavi de bende öyleydim .. cansucum sen şuan ne durumdasın? transferin gerçekleşti mi ne aşamadasın?Mrb kizlar tup tedavisi gorenlere bisi sormak istiyorummm...benim dger tedavimdede butedavimdede vucudumda halsizlik oluyoo hani igneler vurulduktan sonra..arti sinirli ruh hali siZde boylemi oluyosunuzz cok merak ettim.hic elim kolum kalkmiyoo:-(
Dun elevit aldim basladim yarinda doktora sorcamm devam edeyimmi diyee..elevit kullNdinizmi tedavi baslarkennn
canım günaydın ne kadar güzel sözlemiş mevlana. Inşallah rabbim dualarımızı kabul eder. Ben bir şey danışmak istiyorum 2 ay önce bir ay adetim çok az ve kahve siyah karışımı olmuştu ve kistten dolayı denmişti, diğer ayda durum da aynı olunca tekkrar dr gitmiştim rahimde bebek kesesine benzer bir şey gördü beta hcg ve kanser tarama testi yaptı miyomlar dejenerasyonu olmuş olabilir 2 ay ilaç verdi kullan gel dedi. Ben diğer ay kullandım ve çok iyi adet oldum. Bu söktürücü ila. Değil ama adı primolut-n adetin 10. Günü başlıyor 15 gün içiliyor bugün başlamam lazım. Istanbuldaki dr hiç bir şey kullanma dedi ama o da gördü lekeyi. Ne dersiniz içeylm mi
canım adet düzenlemek için bazan ilaç kulanmak gerekiyor 1 aykulansan bir şey olmaz diye düşünüyorum
canım adette sorun varsa diğer dr mutlaka düzenleyici önerecektir gitiğinde dr söylersin sorun olacağını sanmamdeğil mi canım ya ben de başlıyayım diyorum çok sağol
canım günaydın ne kadar güzel sözlemiş mevlana. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder. Ben bir şey danışmak istiyorum 2 ay önce bir ay adetim çok az ve kahve siyah karışımı olmuştu ve kistten dolayı denmişti, diğer ayda durum da aynı olunca tekkrar dr gitmiştim rahimde bebek kesesine benzer bir şey gördü beta hcg ve kanser tarama testi yaptı miyomlar dejenerasyonu olmuş olabilir 2 ay ilaç verdi kullan gel dedi. Ben diğer ay kullandım ve çok iyi adet oldum. Bu söktürücü ila. Değil ama adı primolut-n adetin 10. Günü başlıyor 15 gün içiliyor bugün başlamam lazım. İstanbuldaki dr hiç bir şey kullanma dedi ama o da gördü lekeyi. Ne dersiniz içeylm mi
kızlar dün kafam çok dalgındı ve biosteron hapımı içecektim bardak yerine biosteron kutusunu alıp üstüne damacana bastım bi anda aydım ama hap hemen dağılmış daha geçen perşembe almıştım 80 tl verip(( havlunun üstüne döktük kurusun diye ama bazıları tamamiyle dağıldı sizce böyle kullansam bir şey olur mu ki? günlük 75 mg almam gerekiyodu sanırım böyle kullanırsam mg da farklılık olur zaten haftaya salı tüp bebeğe başlıyacağız 21 gün olarak
ay cnm valla aynen kafalarımız çok dalgın dağınıkkızlar dün kafam çok dalgındı ve biosteron hapımı içecektim bardak yerine biosteron kutusunu alıp üstüne damacana bastım bi anda aydım ama hap hemen dağılmış daha geçen perşembe almıştım 80 tl verip(( havlunun üstüne döktük kurusun diye ama bazıları tamamiyle dağıldı sizce böyle kullansam bir şey olur mu ki? günlük 75 mg almam gerekiyodu sanırım böyle kullanırsam mg da farklılık olur zaten haftaya salı tüp bebeğe başlıyacağız 21 gün olarak
evet cnmya işte her ilaç kür bünyeden bünyeye farklılık gösterior işte rabbim emeklerimizin karşılığını ikiz ikiz bebişlerle versin inş..cyclo bana da iyi gelmedi bi ay kullandım fsh ım 9 lardayken 18 e çıkardı şok olmuştumm hemen tüp bebeğe başlamak için ankaraya gitmiştim sonra ki ay tekrar yaptırdım kan tahlilini 9 çıkmıştı .. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
geçen sene ki tedavi de bende öyleydim .. cansucum sen şuan ne durumdasın? transferin gerçekleşti mi ne aşamadasın?
Kizlarr bugun bi igne aldirdilar rahmimi onunla yikadilar devlet odemiyomus 120tl fiyat yazdim ismini hatirlamiyorumm .bugun catlatma ignesi vuruncamm..saat 5dee doktorhaber vercek.bu islem sonrasi kanamam olduuu..araniz da bu yikamayi yaptiran varmii..kizlar duaya cok ihtiyacim varr...
cyclo bana da iyi gelmedi bi ay kullandım fsh ım 9 lardayken 18 e çıkardı şok olmuştumm hemen tüp bebeğe başlamak için ankaraya gitmiştim sonra ki ay tekrar yaptırdım kan tahlilini 9 çıkmıştı .. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
geçen sene ki tedavi de bende öyleydim .. cansucum sen şuan ne durumdasın? transferin gerçekleşti mi ne aşamadasın?
Kizlarr bugun bi igne aldirdilar rahmimi onunla yikadilar devlet odemiyomus 120tl fiyat yazdim ismini hatirlamiyorumm .bugun catlatma ignesi vuruncamm..saat 5dee doktorhaber vercek.bu islem sonrasi kanamam olduuu..araniz da bu yikamayi yaptiran varmii..kizlar duaya cok ihtiyacim varr...
sen neler yapıyosun canım başladınmı biesterona..bitkisel bişeyler kulanıyomusun canım..
iyiym cnm sen nasılsın...cnm şu aralar hiç iştahım yok günde 1 öğün yemek yiyorum eşime kahvaltı sonra öğle yemeği hazırlıyorum ve sadece yanınada oturuyorum hiçbişi geçmio boğazımdam zorlayınca miğdem bulanıyor eşimde çok üzülüyor yemek yemediğime doktora götürcem seni dio halsiz kalıosun dio onun için cnm düzenli yemeyince hapada başlayamadım tek sadece akşam yemeği yiyorumbu arada hiç açlık hissimde yok yani acıkmıyorum kilo verdim çok sen neler yapıyosun
şu hormon ilaçları bi bende kilo yapmadıiyiym bende canım düzenli bir şekilde biesteronuma devam günde iki kere 25 mg lık haplardan alıyorum bide angucastan başladım onunda içeriği hayıt olduğu için günde bir kerede onu kullanıyorum..inş iyi gelir yumoşlarada fsh düşer..beslenmene dikat et canım bizim kendimize iyi bakmamız lazım bebişimiz için çünkü beslenyeylede alakalı olabiliyo yumoş kalitsizliği..böyle devam edersen başka rahatsızlarında çıkar sonra aman kendine dikkat et dengeli beslen..bendede tam tersi canım aldığım hormon hapları inelerden sonra bayağ bir kilo aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?