Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım haklısın. en çok ihtiyacımız olan şey moral. İnşallah en kısa zaman da rabbim verir.

inş canım asla umudunu yitirme bizim gib olup doğal yolada hamile kalan çok..bizim bebişlerde gelicek inş en yakın bir zamanda..benim inancım sonsuz Allahım dualarımızı kabul edicek..

- Kaderini sev..! Varsa kederini de sev..!
Üzülme hastalıklarına, Gör, hangi günahlarına kefaret olacak,
Terk edildin diye de üzülme.. Demek ki sevebilecek bir yüreğin var..
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran,
Buluttan nem kapma..!! Döküver kirpiklerinden sonbaharı,
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin.. Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları..
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına.. Uçacaksın semalara sevdiklerinle can..!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk..?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde, Anlayacaksın ne demek istediğimi..!!
( Mevlana )

günaydınlar güzel bir hafta olsun inşşşş

canım günaydın ne kadar güzel sözlemiş mevlana. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder. Ben bir şey danışmak istiyorum 2 ay önce bir ay adetim çok az ve kahve siyah karışımı olmuştu ve kistten dolayı denmişti, diğer ayda durum da aynı olunca tekkrar dr gitmiştim rahimde bebek kesesine benzer bir şey gördü beta hcg ve kanser tarama testi yaptı miyomlar dejenerasyonu olmuş olabilir 2 ay ilaç verdi kullan gel dedi. Ben diğer ay kullandım ve çok iyi adet oldum. Bu söktürücü ila. Değil ama adı primolut-n adetin 10. Günü başlıyor 15 gün içiliyor bugün başlamam lazım. İstanbuldaki dr hiç bir şey kullanma dedi ama o da gördü lekeyi. Ne dersiniz içeylm mi

kızlar dün kafam çok dalgındı ve biosteron hapımı içecektim bardak yerine biosteron kutusunu alıp üstüne damacana bastım bi anda aydım ama hap hemen dağılmış daha geçen perşembe almıştım 80 tl verip (( havlunun üstüne döktük kurusun diye ama bazıları tamamiyle dağıldı sizce böyle kullansam bir şey olur mu ki? günlük 75 mg almam gerekiyodu sanırım böyle kullanırsam mg da farklılık olur zaten haftaya salı tüp bebeğe başlıyacağız 21 gün olarak

cyclo bana da iyi gelmedi bi ay kullandım fsh ım 9 lardayken 18 e çıkardı şok olmuştumm hemen tüp bebeğe başlamak için ankaraya gitmiştim sonra ki ay tekrar yaptırdım kan tahlilini 9 çıkmıştı .. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

geçen sene ki tedavi de bende öyleydim .. cansucum sen şuan ne durumdasın? transferin gerçekleşti mi ne aşamadasın?

canım adet düzenlemek için bazan ilaç kulanmak gerekiyor 1 aykulansan bir şey olmaz diye düşünüyorum

Kizlarr bugun bi igne aldirdilar rahmimi onunla yikadilar devlet odemiyomus 120tl fiyat yazdim ismini hatirlamiyorumm .bugun catlatma ignesi vuruncamm..saat 5dee doktorhaber vercek.bu islem sonrasi kanamam olduuu..araniz da bu yikamayi yaptiran varmii..kizlar duaya cok ihtiyacim varr...

canım doktorun ne dediyse yap..sözünden çıkma onlar bizden daha iyi biliyo bu işleri okulunu okumuşlar dirsek çürütmüşler..iki ay kullan dediyse kullan..kaybediceğin bişey olmaz miyomları adetle atarsın belki bence kullan derim ben..

canım bence onları kullanma at..eridikten sonra özeliklerini yitirebilirler..ve mg dengeleyemesin..nerelere para vermiyoruz ki canım yenisi al kullan inş tüp tedavin sorunsuz geçer..daha önce kaç ay kullandın biesteronu canım en az 3 ay ullanmak gerekmiş etkisini göstersin diye...

ay cnm valla aynen kafalarımız çok dalgın dağınık bende bikaç ay önce almıştım biosteron içinden bikaç tane alıp kullandım sonra bırakmıştım bikaç aydır öyle oda sıcaklığında bekliolardı ama havalar çok sıcak olmuştuya bozulmuşmudur die bende kullanmakta terettüt etmiştim ama arkadaşlar zaten oda sıcaklığında durmalı bişi olmaz dediler ama senin durum biraz kötü olmuş cnmya istersen bi eczacıya sor öle kullanırsın yada atarsın artık çokmu dağıldılar ama bence eridiği dağıldığı için at cnm etkisi kaybolmuş olabilir bu arada tedavin hayırlı olsun cnm
evet cnmya işte her ilaç kür bünyeden bünyeye farklılık gösterior işte rabbim emeklerimizin karşılığını ikiz ikiz bebişlerle versin inş..

ben bunu ilk defa duydum cnmya ne işe yarıyomuş bu yıkama inş. cnm bebişine kavuşursun

Son düzenleme:

canım ben 3 ay olucak bu ay nerdeyse 3 aydan beri kullanıyorum cyclo ve fsh tavan yapmış durumda..nedeni hapmı acaba kafam karıştı şimdi..benim adetimde aşılamadan sonra düzensizlikler olunca doktorum cyclo kullan dedi ve fsh düşmeyince devam etiriyo kullanmam için..bende bidaki aya kulanmıycam artık bide böyle deneyeyim inş adetlerim düzene girer bidaha bu hapı kulanmama gerek kalmaz..

canım sen hangi merkezde yaptırıyosun tüp bebek kaç yumoşun büyüdü..ben okumuştum galiba bu sayfalardan birinde böyle bir uygulama yapılanlarda vardı araştırabilirsin burdan..hadi bakalım canım inş alisten sonra ikinci hamişimizde yoldadır..Allah yardımcın olsun canım..hakında hayırlısı olsun..kanamanı doktoruna sordunmu canım normalmişimi..

sen neler yapıyosun canım başladınmı biesterona..bitkisel bişeyler kulanıyomusun canım..

sen neler yapıyosun canım başladınmı biesterona..bitkisel bişeyler kulanıyomusun canım..

iyiym cnm sen nasılsın...cnm şu aralar hiç iştahım yok günde 1 öğün yemek yiyorum eşime kahvaltı sonra öğle yemeği hazırlıyorum ve sadece yanınada oturuyorum hiçbişi geçmio boğazımdam zorlayınca miğdem bulanıyor eşimde çok üzülüyor yemek yemediğime doktora götürcem seni dio halsiz kalıosun dio onun için cnm düzenli yemeyince hapada başlayamadım tek sadece akşam yemeği yiyorum bu arada hiç açlık hissimde yok yani acıkmıyorum kilo verdim çok sen neler yapıyosun

canım ben duymadım İNŞ GÜZEL OLUR HER ŞER RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞ

iyiym bende canım düzenli bir şekilde biesteronuma devam günde iki kere 25 mg lık haplardan alıyorum bide angucastan başladım onunda içeriği hayıt olduğu için günde bir kerede onu kullanıyorum..inş iyi gelir yumoşlarada fsh düşer..beslenmene dikat et canım bizim kendimize iyi bakmamız lazım bebişimiz için çünkü beslenyeylede alakalı olabiliyo yumoş kalitsizliği..böyle devam edersen başka rahatsızlarında çıkar sonra aman kendine dikkat et dengeli beslen..bendede tam tersi canım aldığım hormon hapları inelerden sonra bayağ bir kilo aldım..

şu hormon ilaçları bi bende kilo yapmadı cnm valla iştah yok işte bi lokma alınca ağzıma afedersin öğürüyorum hemen işte bakalım yarın falan doktora gidicem artık böle olmucak ne uyku var ne iştah bebek konusundada artık üzülmüyorum yani ona bağlı değil bunlar nasipse olur diyorum okadar stres üzüntü yapmıyorum eskisi gibi hatta aklımı bebekten çektim tek düşüncem kpss sınavı oldu sınava giricem die evi test kitaplarıyla doldurdum onları çalışıyorum vakit oldukça allahım hepimize hayallerimize kavuşmak nasip etsin kimin ne muradı dileği varsa versin rabbim sanada şifa olsun cnm ben bu ay öle koyverdim kendimi ne hayıt içiorum ne soğan suyu nede hap boş geçio bu ay kür mür yok içimden gelmio artık ama düzenli ilişki var kimbilir bebek sürpriz yapıverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…