şu hormon ilaçları bi bende kilo yapmadıcnm valla iştah yok işte bi lokma alınca ağzıma afedersin öğürüyorum hemen işte bakalım yarın falan doktora gidicem artık böle olmucak ne uyku var ne iştah bebek konusundada artık üzülmüyorum yani ona bağlı değil bunlar nasipse olur diyorum okadar stres üzüntü yapmıyorum eskisi gibi hatta aklımı bebekten çektim tek düşüncem kpss sınavı oldu sınava giricem die evi test kitaplarıyla doldurdum onları çalışıyorum vakit oldukça allahım hepimize hayallerimize kavuşmak nasip etsin kimin ne muradı dileği varsa versin rabbim sanada şifa olsun cnm ben bu ay öle koyverdim kendimi ne hayıt içiorum ne soğan suyu nede hap boş geçio bu ay kür mür yok içimden gelmio artık ama düzenli ilişki var kimbilir bebek sürpriz yapıverir
şu hormon ilaçları bi bende kilo yapmadıCnm valla iştah yok işte bi lokma alınca ağzıma afedersin öğürüyorum hemen işte bakalım yarın falan doktora gidicem artık böle olmucak ne uyku var ne iştah Bebek konusundada artık üzülmüyorum yani ona bağlı değil bunlar nasipse olur diyorum okadar stres üzüntü yapmıyorum eskisi gibi hatta aklımı bebekten çektim tek düşüncem kpss sınavı oldu sınava giricem die evi test kitaplarıyla doldurdum onları çalışıyorum vakit oldukça allahım hepimize hayallerimize kavuşmak nasip etsin kimin ne muradı dileği varsa versin rabbim sanada şifa olsun cnm ben bu ay öle koyverdim kendimi ne hayıt içiorum ne soğan suyu nede hap boş geçio bu ay kür mür yok içimden gelmio artık ama düzenli ilişki var kimbilir bebek sürpriz yapıverir
deneyen varmı aranızda
aa ölemi cnm çok sevindim pek bakamıyorum o topiğe kimler hamiş en son brezeyi biliyorum başka kim ay ne sevindim allah hepimize versin bebişler....cnm hep diyolarya kafaya takmadığım ay bebek düşünmediğim ay hamile kaldım die ama işte insan başarabilse keşke kafaya takmamaya ancak başka bi işle meşgul olunca mümkün bu ya bi işte çalışıcan yada bi kursla falan uğraşacan evde durdukça insanın aklından çıkmıoki komşu gezmeleride işe yaramıo benim mesela en yakın arkadaşımda bebek istiyor biraraya gelince tek konumuz bebişhaplar bitkiler bahane işte canım bebeğin geliceği varsa zaten geliyo 40 yaş topiğindeki ablalarımız patır patır hamişler..bende bu ay çok fazla takmıyorum oluruna bıraktım ama haplara deva edicem pes etmedim etmiycem..bende kpss hazırlamam lazım ama içimden hiç çalışmak gelmiyo nedense canım..hakımızda hayırlısı...
ah cnm ah işte kimi kilo almak istiyor kimi vermek.. ben bikaç ay öncesine kadar normal kilodaydım sonra bi 10 kilo rahat verdimpolyanam biliymusun bendede kilo yapmadıBu güne kadar şükürler olsun 375 ünite 18 gün kulandım bir tedavimde O zamnda almamıştım Yaş ilerledi artık alırmıyım bilmiyorum:18::18::18::18::18::18: Ama birde kilo ile uğraşmak istemiyorum doğrusu
aa ölemi cnm çok sevindim pek bakamıyorum o topiğe kimler hamiş en son brezeyi biliyorum başka kim ay ne sevindim allah hepimize versin bebişler....cnm hep diyolarya kafaya takmadığım ay bebek düşünmediğim ay hamile kaldım die ama işte insan başarabilse keşke kafaya takmamaya ancak başka bi işle meşgul olunca mümkün bu ya bi işte çalışıcan yada bi kursla falan uğraşacan evde durdukça insanın aklından çıkmıoki komşu gezmeleride işe yaramıo benim mesela en yakın arkadaşımda bebek istiyor biraraya gelince tek konumuz bebişonun için kpss ye iyi hazırlanmalıyız cnm bölece kafamızda bebekte olmaz kendiliğinden geliverir belki..bu arada sen ne mezunuydun cnm
ah cnm ah işte kimi kilo almak istiyor kimi vermek.. ben bikaç ay öncesine kadar normal kilodaydım sonra bi 10 kilo rahat verdimbendede keşke ilaçlar kilo aldırsa die düşünüyorum ama bence sen tam ideal kilodasın cnm maşallah fıstık gibisin (not: bi ara görmüştüm senin fotonu )
aa ölemi cnm çok sevindim pek bakamıyorum o topiğe kimler hamiş en son brezeyi biliyorum başka kim ay ne sevindim allah hepimize versin bebişler....cnm hep diyolarya kafaya takmadığım ay bebek düşünmediğim ay hamile kaldım die ama işte insan başarabilse keşke kafaya takmamaya ancak başka bi işle meşgul olunca mümkün bu ya bi işte çalışıcan yada bi kursla falan uğraşacan evde durdukça insanın aklından çıkmıoki komşu gezmeleride işe yaramıo benim mesela en yakın arkadaşımda bebek istiyor biraraya gelince tek konumuz bebişOnun için kpss ye iyi hazırlanmalıyız cnm bölece kafamızda bebekte olmaz kendiliğinden geliverir belki..bu arada sen ne mezunuydun cnm
ah cnm ah işte kimi kilo almak istiyor kimi vermek.. Ben bikaç ay öncesine kadar normal kilodaydım sonra bi 10 kilo rahat verdimBendede keşke ilaçlar kilo aldırsa die düşünüyorum Ama bence sen tam ideal kilodasın cnm maşallah fıstık gibisin (not: Bi ara görmüştüm senin fotonu )
sağol canımmm benim boy 1.62 kilo 54 iyi yani
ah bide bana kilo yapmasa bide kilolarımla uraşıyorum..gerçi evlendikten sonra aldım bu kiloları evlilik yaradı galiba bana..zaten balık etliyimdir..bide yeni kilolar gelince tam alabalık olduk..neyse canım vericem inş bu kiloları.. ben meslek lisesi mezunuyum daha kayıtlar başlamadı ama bu senede kpss düşünüyorum..her sene çok çalışıcam diyorum nerde tembelik diz boyu bende..gerçi iyi puan alsak nolcak bide atanmak var..sen ne mezunusun canım..
manken gibisin kız maşallah sana..dikat ediyomusun yediklerine canım..
sağol canımmm benim boy 1.62 kilo 54 iyi yani BİRDE KİLO YAŞLA İLİGİLİ 30 AŞTINMI ALMAK KOLAY VERMEK ZOR OLUYOR
ben önlisans mezunuyum cnm evet atanabilmek için en az 85 almalıyız yani en azcnm valla nasip kısmet bakalım artık bi deniyelim olur belki..evet cnm kayıtlara var daha 2013 te yapılmamıştı dimi liselerle önlisanlara sınav benim 2.girişim olacak ilk evlenmeden önce girmiştim 75 aldım bakalım bu defa kaç olacak
Maşallah cnm..
30 a az kaldı şurda azdaha dayanayım
teşekürederim yok dikat etmiyorum ama ben ot oburumdur evde sürekli yeşillik vardır bu genel bir durum belkide bundan birde şekerle aram yok çay kahve vs hiç kulanmam tatlıda sevmem
yeteer cnm bende çok severim yeşilliği valla hele sade marul salatası ohhhteşekürederim yok dikat etmiyorum ama ben ot oburumdur evde sürekli yeşillik vardır bu genel bir durum belkide bundan birde şekerle aram yok çay kahve vs hiç kulanmam tatlıda sevmem
hım iyi puan almışsın canım ben hiç çalışmadım aldığım puan 60 sorular kolay ama zaman çok sınırlı..evet bu sene yoktu seneye mayıs gibi kayıtlar canım..
yeteer cnm bende çok severim yeşilliği valla hele sade marul salatası ohhhTatlıyı bende sevmem Ekşi ve tuzlu tercihim Boyunla orantılı kilon cnm kaç yaşındasınki
yetmedi işte cnm ya hiç çalışmadan kitap yüzü açmadan almıştım o puanı bu yıl sıkı çalışmak istiyorum hatta kpss dersanesine gitmek istiyorum evet cnm kayıtlara çok var ama işte zaman çabuk geçio ya
bence yaşıyında zayıflığınında tadını çıkart
canım bunlar benim yaşantımda olan şeyler çaba sarf etmiyorum:26::26::26::26: Et çok sevmeyiz az girer evimize iyikide böyle ya ben kolay veriryordum kilo 1 hafta dikat etsim 2 kilo giderdi eskiden şimdi denemiyorum ihtiyacım yok diye:26::26::26::26:ne güzel canım sağlıklı besleniyosun..ben acayip et oburum bizim evde sebze yemekleri olunca bizim karnımız doymuyo o gece.. Boğazımıza düşkünüz eşimde bende..tatlıya bayılırım bazen şekerim düşer herhalde tırım tırım evde çikolata ararım bulamasam hemen marketin yolunu tutarım..evet 34 yaşımdayım önceden aldığım kiloları veriyodum şimdi dikkat etsemde anca 1 yada iki kilo veriyorum..sonrası gelmiyo nedense canım..
cnm aşırısıda halsizlik yorgunluk yapıo ben şöle balık et seviyorum eşimse zayıf sevio benim boy 158 kilom 48 4960 kilodan düştüm bikaç ay içerisinde 60 kilodayken ben eşim spor yapalım diodu onun boy uzun kilosuda normal ama ne kendinde nede bende kiloyu sevmio o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?