Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet salata favorimdir canım yaş 36
cnm hiç göstermiosun ne güzel ya
AMA ERKELERDE KİLO KADINLAR GİBİ BELLİ OLMAZ AYRICA ERKEKLER KİLOLU(göbekli ) OLMAZLAR ONALRINKİ TÜRK KASIDIR
evet cnm erkekler göbekli değil türk kaslı benim eşimde göbek önden gidio bağımsızlığını ilan etmiş durumda ama kas o kas eşim et obur ben ot oburum allahtan boyu varda kurtarıo kiloyu ama yinede rejime başladı hayat ne garip ben almaya o vermeye çalışıo kiloya tahammülü yok adamın

canım 1 ayda verdiğin kilo çok fazla dikkat et kendine normali bu değil biliyosun..sabah kahvaltısı çok önemli hiç atlatılmaması lazım aslında proteğin beslenmemiz lazım her gün mutlaka haşlama yumurta yerim ben..maydonoz ve dereotu çok severim sabah kahvaltısında yemeye çalışırım bol bol..kendine dikaat et salığın daha önemli kilolarından..benim eşim hiç yorum yapmaz kilolarıma eşimde biraz kiloludur boyu uzun olduğu için göze çarpmaz kiloları.benimde boy aynı polyana seninle ..eşimde tam tersi çok uzun boy kompleksine giriyorum bazen yanında..

teşekür ederim canımm kız bu erkekler kendileri yerler kilo alırlar ama eşlerine alma derler biraz zayılasan derler

bikaç ayda verdim cnm ya yiyemiyorumki ağzıma lokmayı koyduğum an öğürüyorum işte inş. düzelir iştahım gelir yine çok zorluyorum kendimi yemeğe olmuyor ...sen kaç kilosunki cnm..sana katılıyorum cnm eşimin boy konusunda bende bazen komplekse giriyorum eşim 187 ve ben 158 düşünsene

bak bende et yerim ama sadece kkırmızı et çiğer sakata asla yemem ve tavuk hiç sevmem yemem ..bizim proteğinle beslenmemiz lazım biliyosun dimi canım..ben doktora tahlil yaptırmaya gidince değerlerim hep düşük çıkar ve doktor vejeteryanmısın sen diye sormuştu bana..bizim yumoş fazla görülmemesinin sebebi bumudur acaba diye düşünüyodum kendi adıma..bak sizde fazla et sevmiyosunuz..Allah Allah olabilirmi acaba..

canım ben evlenmeden önce 67 kiloydum 19 ay içinde bir 10 kilo daha atım üstüme..evlenmeden önce çalışıyodum şimdi evdeyim çalışmıyorum malum işte ev işleriylede zayıflanmıyo hareket olsada..benim kocişte 185 canım boy bende 158 maalesef hep topukludur ayakabılarım benim..

canım enim kafamı karıştıran şey benim şu anda 4 farklı dr.um var. en son gittiğim istanbuldaki dr a dedim bunu verdi bana dr 2 ay kullan dedi, dedim. yok hiç bir şey kullanma dedi. ama rahimdeki kese benzeri şeyi o da gördü. ama ben aldım bugün ilacı kullanmaya başladım. hayırlısı olsun inşallah kötü olmaz.

canım niye 4 tane doktorun varki kafa karıştırmaktan başka bişey olmaz senin için..madem oda orda bişeyler gördü ne yapılcakmış bunun için bişey söylemedimi canım..neden orda alınması gerekmi yada haplarlamı tedavi edilir yada kendiliğindenmi yok olucak bilgi vermedimi son gitiğin doktorun..en azından tedaviye başlaması gerekmezmi canım..son gitiğin doktor biraz ilgisiz galiba..

cnm 10 kilo mu verdin 10 kilomu aldın 10 kilo attım üstümden diosan şuan 57 kilosun çok iyi bence keşke bende 57 hatta 60 kilo olsam
bu arada hala dvmmı cnm içionmu ben hala içiyorum bırakamadım

yeteeerr sen kullanıomuydun cnm

serozi cnm nasıl kese onu anlayamadım hamilemisin sen

canım bizden tekrar genetik tahlil istedi daha ayrıntılı inceleniyormuş. sadece bana dedi ki ilk kez görüyorum samsun daki dr. la da görüşeceğim o bu durumu takip eder bilgi alırız ondan dedi. ve o da acaba miyom dejerasyonu mu bu dedi ve adetin gecikti m dedi ben de anlattım durumu. aslında ilgili gibi sonuçlar çıktıkça beni kendisi arayıp bilgi veriyor ama hiç birine güvenmiyorum. ben bu ayda kullanmaya başladım reglimle birlikte gideceğim zaten dr bakalım duruyor mu gitmiş mi bakacağız. üfff yaa sürekli yeni problemler çıkıyor üstelik biri bitmeden

ben kulanmıyorum eşimde bence sende kulanma

tüp bebek tedavileirn de dr kırmızı etten uzak durun der ama bu defa bizim dr birazcık yiyin birde öle bakalım:26::26::26::26: dedi olabilir tabiki neden :44::44::44:

Ewett sordum islemden sonra normAl dedi agrin olursa ara dedi suan yok sukurr..6yumos gozuktu sol tarafta bi taneymiss sag tarafguzel dedii..insallahh altin yumurtambunlardan birisidirr.bugun catlatma ignemi vurcamm.yumurta az ama onemli olan kalite insallahh kalitelidirlerrr

cnm daha öncede yazdım görmedin belki...tekrar hayırlı olsun ve 6 yumi azmı cnm maşallahı var bende tek 1 tane görülüo cnm şansım çok az düşün yani tek yumi kalitesizse başka yumi seçeneğimde yok nezmaan toplanacak cnm yumilerin

ben kulanmıyorum eşimde bence sende kulanma
haklısın cnm bırakıcam inşallah...
tüp bebek tedavileirn de dr kırmızı etten uzak durun der ama bu defa bizim dr birazcık yiyin birde öle bakalım:26::26::26::26: dedi olabilir tabiki neden :44::44::44:

bunu bende duymuştum cnm yani burdaki topiklerden okumuştum tüp yaptıranlara sebze ağırlıklı beslen demiş doktorları...inşallah cnm rabbim emeklerimizi boş bırakmaz...bende bu ay gidicem doktora adetimi bekliyorum cnm inşallah hayırlısıyla bende başlarım tüpe

ay inş canım yaa rabbim ikişer ikişer verir ikisini birden aradan çıkarırız

maşallah cnm..
30 a az kaldı şurda azdaha dayanayım
evet kızlar ya bende katılıyorum yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyo yani genişliyorsunuz ister istemez bende evlenmeden önce zayıftım şimdi kilo aldım. 58 kiloydum 6 yılı bitirdik hatta bugün evlilik yıl dönümümüzdü o süre içinde 2 kere tüp bebek tedavisi derken ilaçlar ister istemez kilo aldırıyo kışın 68 oldum yok artık dedim hemen rejim derken kilo verdim şuan 62 -63 arasıyım boyum 170 çok şükür uzunum

canım inş hamilesindir rabbim seni bu şekilde mükafatlandırmıştır inş...

aynen öyle evde boş boş durmak da kilo yapıyo malesef çalışma hayatı da olmayınca (
dilerim allahtan onlarda çok kalitelidir de döllenir hepsi,,, allah yüzünü ve yüzümüzü kara çıkartmasın inş

kızlar bu silinmiş iletiler konusundaki msj nedemek....alıntılarıma bakınca mesela şöle yazıo x kişi slinmiş iletiler konusundaki msjınızı alıntıladı dio ama ortada msj yok bi aydınlatıverin meleklerim

yook yok canım nerde bende o şans. en son düşükten sonra ben adet olamadım ilk ay kist var dediler sonra ki ay da bebek kesesi gibi bir şey gördüler beta hcg yapıldı ama sonuç negatif tabiki. miyomum da var miyom dejenerasyonu olabilir dediler onun için de kanser testi yapıldı o da temiz çıktı dr. larda anlayamadı henüz ne olduğunu. bundan dolayı 2 ay kullanmam için dr. hap verdi ve o şeyi adet olamadığımdan dolayı olabileceğinden şüphelnediler

Aminnn canimmmm insallahhhhhh..hepimizinn olsunn bebisleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…