cnm hiç göstermiosunevet salata favorimdircanım yaş 36
evet cnm erkekler göbekli değil türk kaslıAMA ERKELERDE KİLO KADINLAR GİBİ BELLİ OLMAZ AYRICA ERKEKLER KİLOLU(göbekli ) OLMAZLAR ONALRINKİ TÜRK KASIDIR
cnm aşırısıda halsizlik yorgunluk yapıo ben şöle balık et seviyorum eşimse zayıf sevio benim boy 158 kilom 48 4960 kilodan düştüm bikaç ay içerisinde 60 kilodayken ben eşim spor yapalım diodu onun boy uzun kilosuda normal ama ne kendinde nede bende kiloyu sevmio o
cnm hiç göstermiosunNe güzel ya
evet cnm erkekler göbekli değil türk kaslıBenim eşimde göbek önden gidio bağımsızlığını ilan etmiş durumda ama kas o kas Eşim et obur ben ot oburum Allahtan boyu varda kurtarıo kiloyu ama yinede rejime başladı hayat ne garip ben almaya o vermeye çalışıo kiloya tahammülü yok adamın
canım 1 ayda verdiğin kilo çok fazla dikkat et kendine normali bu değil biliyosun..sabah kahvaltısı çok önemli hiç atlatılmaması lazım aslında proteğin beslenmemiz lazım her gün mutlaka haşlama yumurta yerim ben..maydonoz ve dereotu çok severim sabah kahvaltısında yemeye çalışırım bol bol..kendine dikaat et salığın daha önemli kilolarından..benim eşim hiç yorum yapmaz kilolarıma eşimde biraz kiloludur boyu uzun olduğu için göze çarpmaz kiloları.benimde boy aynı polyana seninle ..eşimde tam tersi çok uzun boy kompleksine giriyorum bazen yanında..
canım bunlar benim yaşantımda olan şeyler çaba sarf etmiyorum:26::26::26::26: Et çok sevmeyiz az girer evimize iyikide böyle ya ben kolay veriryordum kilo 1 hafta dikat etsim 2 kilo giderdi eskiden şimdi denemiyorum ihtiyacım yok diye:26::26::26::26:
bikaç ayda verdim cnm ya yiyemiyorumki ağzıma lokmayı koyduğum an öğürüyorum işte inş. düzelir iştahım gelir yine çok zorluyorum kendimi yemeğe olmuyor ...sen kaç kilosunki cnm..sana katılıyorum cnm eşimin boy konusunda bende bazen komplekse giriyorumeşim 187 ve ben 158 düşünsene
canım doktorun ne dediyse yap..sözünden çıkma onlar bizden daha iyi biliyo bu işleri okulunu okumuşlar dirsek çürütmüşler..iki ay kullan dediyse kullan..kaybediceğin bişey olmaz miyomları adetle atarsın belki bence kullan derim ben..
canım enim kafamı karıştıran şey benim şu anda 4 farklı dr.um var. en son gittiğim istanbuldaki dr a dedim bunu verdi bana dr 2 ay kullan dedi, dedim. yok hiç bir şey kullanma dedi. ama rahimdeki kese benzeri şeyi o da gördü. ama ben aldım bugün ilacı kullanmaya başladım. hayırlısı olsun inşallah kötü olmaz.
canım ben evlenmeden önce 67 kiloydum 19 ay içinde bir 10 kilo daha atım üstüme..evlenmeden önce çalışıyodum şimdi evdeyim çalışmıyorum malum işte ev işleriylede zayıflanmıyo hareket olsada..benim kocişte 185 canım boy bende 158 maalesef hep topukludur ayakabılarım benim..
canım enim kafamı karıştıran şey benim şu anda 4 farklı dr.um var. en son gittiğim istanbuldaki dr a dedim bunu verdi bana dr 2 ay kullan dedi, dedim. yok hiç bir şey kullanma dedi. ama rahimdeki kese benzeri şeyi o da gördü. ama ben aldım bugün ilacı kullanmaya başladım. hayırlısı olsun inşallah kötü olmaz.
canım niye 4 tane doktorun varki kafa karıştırmaktan başka bişey olmaz senin için..madem oda orda bişeyler gördü ne yapılcakmış bunun için bişey söylemedimi canım..neden orda alınması gerekmi yada haplarlamı tedavi edilir yada kendiliğindenmi yok olucak bilgi vermedimi son gitiğin doktorun..en azından tedaviye başlaması gerekmezmi canım..son gitiğin doktor biraz ilgisiz galiba..
ben kulanmıyorum eşimde bence sende kulanmacnm 10 kilo mu verdin 10 kilomu aldın 10 kilo attım üstümden diosan şuan 57 kilosun çok iyi bence keşke bende 57 hatta 60 kilo olsam
bu aradahala dvmmı cnm içionmu ben hala içiyorum bırakamadım
yeteeerr sen kullanıomuydun cnm
bak bende et yerim ama sadece kkırmızı et çiğer sakata asla yemem ve tavuk hiç sevmem yemem ..bizim proteğinle beslenmemiz lazım biliyosun dimi canım..ben doktora tahlil yaptırmaya gidince değerlerim hep düşük çıkar ve doktor vejeteryanmısın sen diye sormuştu bana..bizim yumoş fazla görülmemesinin sebebi bumudur acaba diye düşünüyodum kendi adıma..bak sizde fazla et sevmiyosunuz..Allah Allah olabilirmi acaba..
canım sen hangi merkezde yaptırıyosun tüp bebek kaç yumoşun büyüdü..ben okumuştum galiba bu sayfalardan birinde böyle bir uygulama yapılanlarda vardı araştırabilirsin burdan..hadi bakalım canım inş alisten sonra ikinci hamişimizde yoldadır..Allah yardımcın olsun canım..hakında hayırlısı olsun..kanamanı doktoruna sordunmu canım normalmişimi..
Ewett sordum islemden sonra normAl dedi agrin olursa ara dedi suan yok sukurr..6yumos gozuktu sol tarafta bi taneymiss sag tarafguzel dedii..insallahh altin yumurtambunlardan birisidirr.bugun catlatma ignemi vurcamm.yumurta az ama onemli olan kalite insallahh kalitelidirlerrr
haklısın cnm bırakıcam inşallah...ben kulanmıyorum eşimde bence sende kulanma
tüp bebek tedavileirn de dr kırmızı etten uzak durun der ama bu defa bizim dr birazcık yiyin birde öle bakalım:26::26::26::26: dedi olabilir tabiki neden :44::44::44:
canım bence onları kullanma at..eridikten sonra özeliklerini yitirebilirler..ve mg dengeleyemesin..nerelere para vermiyoruz ki canım yenisi al kullan inş tüp tedavin sorunsuz geçer..daha önce kaç ay kullandın biesteronu canım en az 3 ay ullanmak gerekmiş etkisini göstersin diye...
ay inş canım yaa rabbim ikişer ikişer veriray cnm valla aynen kafalarımız çok dalgın dağınıkbende bikaç ay önce almıştım biosteron içinden bikaç tane alıp kullandım sonra bırakmıştım bikaç aydır öyle oda sıcaklığında bekliolardı ama havalar çok sıcak olmuştuya bozulmuşmudur die bende kullanmakta terettüt etmiştim ama arkadaşlar zaten oda sıcaklığında durmalı bişi olmaz dediler ama senin durum biraz kötü olmuş cnmya istersen bi eczacıya sor öle kullanırsın yada atarsın artık çokmu dağıldılar ama bence eridiği dağıldığı için at cnm etkisi kaybolmuş olabilir bu arada tedavin hayırlı olsun cnm
evet cnmya işte her ilaç kür bünyeden bünyeye farklılık gösterior işte rabbim emeklerimizin karşılığını ikiz ikiz bebişlerle versin inş..
ben bunu ilk defa duydum cnmya ne işe yarıyomuş bu yıkama inş. cnm bebişine kavuşursun
evet kızlar ya bende katılıyorum yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyo yani genişliyorsunuz ister istemezmaşallah cnm..
30 a az kaldı şurda azdaha dayanayım
canım inş hamilesindirserozi cnm nasıl kese onu anlayamadım hamilemisin sen
aynen öyle evde boş boş durmak da kilo yapıyo malesef çalışma hayatı da olmayıncacanım ben evlenmeden önce 67 kiloydum 19 ay içinde bir 10 kilo daha atım üstüme..evlenmeden önce çalışıyodum şimdi evdeyim çalışmıyorum malum işte ev işleriylede zayıflanmıyo hareket olsada..benim kocişte 185 canım boy bende 158 maalesef hep topukludur ayakabılarım benim..
dilerim allahtan onlarda çok kalitelidir de döllenir hepsi,,, allah yüzünü ve yüzümüzü kara çıkartmasın inşEwett sordum islemden sonra normAl dedi agrin olursa ara dedi suan yok sukurr..6yumos gozuktu sol tarafta bi taneymiss sag tarafguzel dedii..insallahh altin yumurtambunlardan birisidirr.bugun catlatma ignemi vurcamm.yumurta az ama onemli olan kalite insallahh kalitelidirlerrr
serozi cnm nasıl kese onu anlayamadım hamilemisin sen
ay inş canım yaa rabbim ikişer ikişer veririkisini birden aradan çıkarırız
evet kızlar ya bende katılıyorum yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyo yani genişliyorsunuz ister istemezbende evlenmeden önce zayıftım şimdi kilo aldım. 58 kiloydum 6 yılı bitirdik hatta bugün evlilik yıl dönümümüzdü o süre içinde 2 kere tüp bebek tedavisi derken ilaçlar ister istemez kilo aldırıyo kışın 68 oldum yok artık dedim hemen rejim derken kilo verdim şuan 62 -63 arasıyım boyum 170 çok şükür uzunum
canım inş hamilesindirrabbim seni bu şekilde mükafatlandırmıştır inş...
aynen öyle evde boş boş durmak da kilo yapıyo malesef çalışma hayatı da olmayınca(
dilerim allahtan onlarda çok kalitelidir de döllenir hepsi,,, allah yüzünü ve yüzümüzü kara çıkartmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?