Zaten ilacsiz uc yumurtam oluyoodu ilacla bi uc daha oldu sanirimm..neyse artik takilmiyom elimden geleni yaptimm gerisi rabbime kalmis o izinvermediyse 29 yumurta olsada bos 29 dedim bizim bi tanidij 29 yumurya toplanmiscnm daha öncede yazdım görmedin belki...tekrar hayırlı olsun ve 6 yumi azmı cnm maşallahı var bende tek 1 tane görülüo cnm şansım çok az düşün yani tek yumi kalitesizse başka yumi seçeneğimde yoknezmaan toplanacak cnm yumilerin
merhaba arkadaşlar..düğün bitti..döndüm evime..
nasılsınız..nasıl gidiyor..
cansu..işallah pozitif haberlerle gelirsin..hayırlı haberlerinni bekliyoruz..kaç embriyon olmuştu..sana bebiş olsun işallah..
benim son kür civanperçemi..acayip sivilcelenme yaptı..imiyorum bi süredir..tekrar düzeliyr..devaö edip etmemekte kararsız kaldım..saraçoğlunu düşürebilirsem sorucam..
gülneva polyanna bahar..tedaviye başlıtyormusunuz..
topikteki herkesten hayırlı haberler bekliyoruz..en kısa zamanda..
cnm 10 kilo mu verdin 10 kilomu aldın 10 kilo attım üstümden diosan şuan 57 kilosun çok iyi bence keşke bende 57 hatta 60 kilo olsam
bu aradahala dvmmı cnm içionmu ben hala içiyorum bırakamadım
yeteeerr sen kullanıomuydun cnm
Mrbb canimm hosgeldin daha embrio yokk yumurta toplancak carsamba gunune.canim bence saracoglunu ara sor bi suru para aliyooo sonuctaa cildine zarar vermesinnn...
canım bizden tekrar genetik tahlil istedi daha ayrıntılı inceleniyormuş. sadece bana dedi ki ilk kez görüyorum samsun daki dr. la da görüşeceğim o bu durumu takip eder bilgi alırız ondan dedi. ve o da acaba miyom dejerasyonu mu bu dedi ve adetin gecikti m dedi ben de anlattım durumu. aslında ilgili gibi sonuçlar çıktıkça beni kendisi arayıp bilgi veriyor ama hiç birine güvenmiyorum. ben bu ayda kullanmaya başladım reglimle birlikte gideceğim zaten dr bakalım duruyor mu gitmiş mi bakacağız. üfff yaa sürekli yeni problemler çıkıyor üstelik biri bitmeden
cansu..işallah pozitif haberlerle gelirsin..hayırlı haberlerinni bekliyoruz..kaç embriyon olmuştu..sana bebiş olsun işallah..
benim son kür civanperçemi..acayip sivilcelenme yaptı..imiyorum bi süredir..tekrar düzeliyr..devaö edip etmemekte kararsız kaldım..saraçoğlunu düşürebilirsem sorucam..
Mrbb canimm hosgeldin daha embrio yokk yumurta toplancak carsamba gunune.canim bence saracoglunu ara sor bi suru para aliyooo sonuctaa cildine zarar vermesinnn...
hoşgeldin canım özledik seni gerçekten..canım ben bu ayda cyloya devam..fsh 49 çıktı yine ve hiç yumoş göremedi doktorum bende bu ay cylo biesteron agnucastan coraaspirin folik asit devam ediyorum..bencede ara bir sor canım sivilce yapması normalmişmi birsürüde para verdin yazık yani canım ya..ona göre kullanmaya devam edersin..
bu ay fsh dahada düşecektir..bak düşmeye başlamış...işallah istenen düzye gelir canım..seninde hamile haberlerini duyarız..tedavi öncesi böyle bakım yapman iy olcak işallah...
en son küre gelince böyle oldu..hormonlarımımı bozdu bilmiyorum..herkesde soruyr..cildin bozulmuş diye..
inş iyi gelir haplarda fsh düser..sen bu ay hangi kürü uyguluyodun canım..okularda açılıyo sen ne zaman başlıyosun tüp bebek için canım..
canım önce soğan sonra aslanpençesi tekrar soğan yapmıştım..şimdi civanperöemine sıra gelmişti..10 gün kadar kullandım ama..böyle oldu..evet canım okullar açıldı..2 hafta sonra çocuklar başlıyor..bir hafta sonra ana okulu ve 1 ler alıştırma haftası yapılıcak..
artık bu ay bi ara gidip muyaene olmak lazım..ayy işallah allahım herkesin yüzünü güldürsün...
cansu hayırlı olsun yumoşların işallah bebiş olsunlar sana..topiğimizde artık hamiller olsun.. hayırlı hbaerlerini bekliyoruz...
sen ve alısalıs..işallah pozitif haber vereceksiniz..
hiç kafana takma artık canım herşey olucağına varır..Allahım ne yazdıysa onu yaşıycaz..ben senden umutluyum canım 6 yumoş çok güzel en kötü ihitmal 1 tanesi dölensin bizim içinde 1 tane yeter biliyosun..alisim den sonra inş ikinci bebiş haberi senden duyucaz inş Allahımında izniyle..
şimdi anladım cnm şükür temiz çıkmış testin cnm kullan bakalım doktorun vardır bi bildiği belki içini temizlemek içindir inş...rabbim yar ve yardımcımız olsun biran önce bebişlere kavuşmak dileğiyleyook yok canım nerde bende o şans. en son düşükten sonra ben adet olamadım ilk ay kist var dediler sonra ki ay da bebek kesesi gibi bir şey gördüler beta hcg yapıldı ama sonuç negatif tabiki. miyomum da var miyom dejenerasyonu olabilir dediler onun için de kanser testi yapıldı o da temiz çıktı dr. larda anlayamadı henüz ne olduğunu. bundan dolayı 2 ay kullanmam için dr. hap verdi ve o şeyi adet olamadığımdan dolayı olabileceğinden şüphelnediler
cnm hoşgeldin özledik seni...ben bu ay adetimle gidicem doktora cnm adetimi ekliyorum bi 2 hafta falan var adetime bakalım doktorun kararına göre bi yola çıkıcaz cnm herşey yolundaysa tüp olur ama ben bu ay hiçbişi kullanmadım ne soğan suyu ne hayıt nede hap yani fsh yükselmiş olabilir pek umudum yok bu ayda tedaviye balayamıcam sanırım....cnm kürler ağırmı geldi acaba yada vücudundaki toksinlerimi atıyor acabamerhaba arkadaşlar..düğün bitti..döndüm evime..
haklısın yeterki kaliteli olsun az olsada allah nasip edince verir umut hep varZaten ilacsiz uc yumurtam oluyoodu ilacla bi uc daha oldu sanirimm..neyse artik takilmiyom elimden geleni yaptimm gerisi rabbime kalmis o izinvermediyse 29 yumurta olsada bos 29 dedim bizim bi tanidij 29 yumurya toplanmis
2tNe dollenmis ama tutunmamis yani kismettt ne diyelim
bende kesinlikle tedavide bırakırım cnmyaah canım keşke 10 vermiş olsam aldım vercem ama inş..rejime başlayıp ikinci günü sıkılıp bırakanlardanım ben canım..bende bırakamadım canım..doktorumda çok ısrar etmiyo bırak diye..zaten fsh tavan yapmış bu sıkıntıylada hemen bırak diyemem diyo.. ama çok azaltım günde 3 taneyi geçmiyorum ama herhangi bir tedavide bırakıcam inş..
ümmücüm hoşgeldin, gülneva,polyanna ve yeni gelen kızlar selam,
sizlerin benden hamile gibi bahsetmesinden öyle utanıyorum kianlatamam, olumsuz olursa sanırım hepbirlikte yıkılacağız, ammaaaaaa pozitif olursa da hepimizin katkısıyla olacak ve oleyyyyy dimdik ayaktayız diyececğiz.... hadi inşallah diyelim...... aslında benim bu yaşta alacağım pozitif sonuç, sanırım 38,40 topiğinden çok burdaki rezervi az arkadaşlarıma daha çok moral olacak..... sonuçta biz ablayız olmasa da üzülürüz ama sizi düşününce sizin için hamile olmayı daha da çok istiyorum sanırım...... beni çok mutlu edecek bireysel bir olay, onlarca size acayip moral olacak..... inşallah inşallah
bana gelince; nasılmıyım ??????:18::18::18::18:
bilmiyorum, hem rahatım, hem rahatsız
hem heyecanlıyım, hem vurdumduymaz
hem belirtim var ( göğüs şis,acıyor) (kendimimi dinliyorum bilemiyorum)
hem belirtim yok . (çünkü adet öncesi gibi sankı)
bol bol kabak çekirdeği yedim, ananas yedim, onun dışında herşeyde normal takıldım, ilk günler evdeydim, son 3 gündür sabah 9 akşam 9 kurstaydım. o yüzden pek takıntı yapmadım..... sonuç %50 hamile % 50 hamile değilim... bu arada tutunma kanaması falan olmadı ki ben de....... buna göre nediyeceğimi bilemedim.
kızlar dua edin lütfen...... gerçi herkesin herkes için; yani her bebek isteyen için dua ettiğini bildiğimden dualarınızı hissediyorum inanın.
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?