Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım inş o pozitifi görücen..görmesende herşeyde hayır var diycez yolumuza devam edicez..biz çok güçlü bayanlarız biliyosun bu kadar sorunların altında kalkıp tekrar Allahımında izni ve sabrıyla ayakta durabiliyoruz..en kötü ihtimal buz bebişlerin var canım..içimden bir ses alis hamiş diyo nedense..göğüs şişmesi ağrısı gebeliğe işaretir inş canım..

canım hamileyken biesteron kulanılmıyo diye biliyodum bende çok şaşırdım..en az 3 ay sonra etkisini gösterir diye biliyorum ben..sor bakalım canım çok merak etim şimdi bende..

kızlar bu biastone adlı ilacı dr mu verdi reteli ilaç mı bana hiç bir şey vermediler

slm kızlar benden haberler bu arada peşin peşin dualrınızı istiyorum
Ağustosun 19.da adet oldum aslında bu ay dr.gitmicektim ama bi baktırayım ne var yok dedim randevumu aldım çıktım yola fsh düşmüş doktor sağda 3 folükül gördü solda yok dedi neyse femara türü hapa başlattı 5 gün içirdi sonra menegon başlattı kontola gittim ve solda doktor yumurta gördü batık gaza e filan derken benim sol taraftaki yumurtam bugün itibariyle 17mm oldu ve bu gece çatlatma iğnesi yapacam perşembe opum var.Benden haberler bu kadar

çok sevindim canım senin adına hayırlısı olur inş hakında...

kızlar bu biastone adlı ilacı dr mu verdi reteli ilaç mı bana hiç bir şey vermediler

canım bu hapı genelde tüp bebek yapan doktorlar veriyo..ben ilk tüp bebek görüşmeme gidince yazmıştı doktor..ben o merkezi tercih etmediğim için o hapı kulanmamıştım canım..sonra bu sayfaya girip sohbetlere katlınca burda..biesteronu kullanıpta fsh düşüren yumoşları kaliteli olmasına yardımcı oluyomuş.. bende şimdi tedavime devam etiğim doktoruma kullanabilirmiyim diye sordun kulanabilirsin demişti..doktorumdanda onay allıp bende kullanmaya başladım canım..inş iyi gelir banada..sende doktorundan bilgi al kullan canım..reçetesizde alabiirsin eczanede var..ben 25 mg olanı kullanıyorum günde iki kere..

canım çok sağol. Haftaya genetik sonuçları çıkacak sonra da sansırım eylül ya da ekim reglimle başlarım. O zamana kadar da bitkisel olarak güçlendirme çalışmalarına başladım. Ya çok soruyorum ama ben diyorum ki acaba bende ki yumurtalar ocak ayına kadar bitmezse 1 kez daha normal yoldan deniyeyim belki bu sefer durur. Dün bir arkadaşımın tüp bebek yaptırmıştı ki her şey çok iyiydi. Ne eşinde ne de kendisinde bir sorun yok. Bu haber beni çok sarstı galiba. Doktorada soracağım hem bitmezse normal denemek istiyorum diye acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama.

canım yumurtalar 4ay yada 1 sneyele tükenmiyo sadece tumurta rezervinde azalmar var..böyle bir durumda doktorlar normal yola gebe kalınması zor tüp bebekte daha çok şansınız var diyolar..ama sen normal yola hamile kalabiliyosun canım..genetik sonuçların çıksın canım ona göre hareket edersin canım .bebişler neden durmuyo bil tedavini ona göre devam edersin..

sağol canım ya.inşallah bitmez hemen aklımı karıştıran daha önce fsh 4 lerde 6 lardaykende ben düşük yapıyordum ve bu lanet hormon düşük yaparken fırladı ben de şans yoktur bir anda da bitebilir mi diye düşünüyorum. Ama artık emin olduğum tek şey amh fsh vs hepsinin tam anlamıyla gerçeği yansıtmadığı. Evet kolay hamile kalabiliyorum ama bu fsh ın yüksek çıkmadığı zamandı. Şimdi tekrar kalabilir miyim bilemiyorum ama ben 2 3 ay eğer genetik normal çıkarsa klomen+çatlakma iğnesiyle tekrar denemek istiyorum bu arada şu yumurta güçlendiriciyileri de yapmak istiyorum.

yazdıkalrın hep okuyorum:26::26::26::26: hep yumurtalarıyın biteceği kaygısı taşıyorsun ve sters oluyorsun bence buda senin olmsuzetkiliyor canım yumurtalar öle birden bire pat diye bitmez normal menepoz yaşından daha erken menepoza girersin :44::44:yada sayın daha az olur :26::26::26:bence sen bir rahatla sakin ol her şey güzel olacak ben inanıyorum en kısa zamanda senden hamiş haberi alacağız

merhaba arkadaşlar...saraçoğlunu aradım toksin atıyorsun dedi..soğan kürü yapaıp amh artıırcı kür ve incir kürü yapıcakmışım...
asya28 hayırlı olsun sonu bebekli olsun işallah..bak demekki kürler sende baya işe yaramış..yumiler meydana çıkmış..işallah bebğinde gelir.. şu sıra bana b yılgınlık geldi..biran önce motive olmam lazım..fazla vaktim yokki oyalanacak.. allah hepimizin yardımcısı olsun..tez zamanda..
cansu transferin oldumu..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
alısalıs bugün test günün işallah pozitif haberler bekliyoruz..işalahh..

günaydın dostlar yeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze

canım yılmak yorulmak yok herşeye ramen yola devam..Allahın izniyle bizde başlıycaz inş tüp bebek tedavimize..canım incir kür adetle başlanmıyomu benmi yalnış hatırlıyorum..alisten haberler var galiba canım tets sonucu 11 çıkmış..çok sevindim inş cumartesi ikiye katlar..

ayy alısalıs hamileymiş.. allah tamamına erdirsin..her şey vakti saati gelince oluyor ..
incir kürü ne zaman istersen başlanabiliryor diye biliyorum canım..ben şimdi tekrar soğan yapmaya başladım..adet olunca kesip küre başlancak..allahım işallah bizlerede göstersin pozitifleri..:))

evet canım vakti sati gelmeden hiçbişey olmuyo maalesef..ben bu ay ovilasyon testi aldım canım..iki aydan beri 34 günü adet olduğum için testimi yarına kadar beklemeye niyetliydim..ama bugün dayanamadım ilk testimi yaptım ve çift çizgiyi gördüm yani yumurtlama hormonum salgılanmaya başlamış çok erken değilmi canım çok şaşırdım ikinci çizgiyi görünce...bende bu ay dişimden küçük bir poerasyon geçirdim canım dün ameliyatla dişimdeki ithap alındı..dikişlerimide haftaya çarşamba aldırcam..ameliyat öncesi 1 hafta dişteki ilthap gitsin diye antibiyotik kullandım..şimdi ameliyat sonrasıda yine antibiyotik kullanmam gerek 1000 mg ve 1 hafta kullancam..yine bir ümit hamile kalırsam (gerçi imkansız ama)bebişe zararlımıdır..korunsakmı canım ya çok kararsız kaldım şimdi.. evet alisimiz hamiş çok sevindim onun adına ...inş darısı bize canım..

canım geçmiş olsun ilacını kullan korunmana gerek yok bebek oluşmadan ilacın biter zaten...alis alis değeri düşük çıkmış inş katlanır bebeğine kavuşur..

bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum..... darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.

cnm ben sölemiştim sana toksinleri atıyosundur die..inş.herşey güzel olacak kürler şifa olacak sana cnm...amh arttırıcı kür ne cnm

:46
alısalıs çooooooooooooooooookkkk sevindim tbrk ederimmmmm

canikom henüz erken, yani benim ki varla yok arası imiş.....
şimdi internetten buldum beta hcg değerleri şöyleymiş. yani bizimki tüp bebek olunca ikinci tabloya bakmak lazım , hayırlısı ne ise inşallah o olsun....... öptüm seni.

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 - 119 - 48
13.gün 17 - 147 - 59
14.gün 33 - 223 - 95

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…