bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... Dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... Doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
Değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ Hayırlısıyla olsun inşallah kızlar::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum.....Darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... Bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . Sevgiyle kalın.
canikom henüz erken, yani benim ki varla yok arası imiş.....
şimdi internetten buldum beta hcg değerleri şöyleymiş. yani bizimki tüp bebek olunca ikinci tabloya bakmak lazım , hayırlısı ne ise inşallah o olsun....... öptüm seni.
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 - 119 - 48
13.gün 17 - 147 - 59
14.gün 33 - 223 - 95
evet canım vakti sati gelmeden hiçbişey olmuyo maalesef..ben bu ay ovilasyon testi aldım canım..iki aydan beri 34 günü adet olduğum için testimi yarına kadar beklemeye niyetliydim..ama bugün dayanamadım ilk testimi yaptım ve çift çizgiyi gördüm yani yumurtlama hormonum salgılanmaya başlamış çok erken değilmi canım çok şaşırdım ikinci çizgiyi görünce...bende bu ay dişimden küçük bir poerasyon geçirdim canım dün ameliyatla dişimdeki ithap alındı..dikişlerimide haftaya çarşamba aldırcam..ameliyat öncesi 1 hafta dişteki ilthap gitsin diye antibiyotik kullandım..şimdi ameliyat sonrasıda yine antibiyotik kullanmam gerek 1000 mg ve 1 hafta kullancam..yine bir ümit hamile kalırsam (gerçi imkansız ama)bebişe zararlımıdır..korunsakmı canım ya çok kararsız kaldım şimdi.. evet alisimiz hamiş çok sevindim onun adına ...inş darısı bize canım..
cnm ben sölemiştim sana toksinleri atıyosundur die..inş.herşey güzel olacak kürler şifa olacak sana cnm...amh arttırıcı kür ne cnm
:46
alısalıs çooooooooooooooooookkkk sevindim tbrk ederimmmmm
yeteeeerciğim, güzel moral oldu bana,,, inşallah aynı şey benim de hatta hepimizin de başına gelsin.....canım bir arkadaş vardı değeri 12 gibiydi değeleri katladı ve daha sonra ikize hamile olduğunu yazmıştı umarım sendede yaşanır güzel gelişmeler
alısalıs değerin düşükde olsa çok sevindim hamilesin..işallah bundan sonraki aşamada değerlerin katlanarak artsın canım..işallah miniğin seni bırakmasın... inanki çok duygulandım..allahım tamamına erdirsin..
yeteeeerciğim, güzel moral oldu bana,,, inşallah aynı şey benim de hatta hepimizin de başına gelsin.....
canım teşekkür tekrar tekrar.
inşallah miniğim beni bırakmasın ya...... katlansın katlansın katlansın biz de şaşkına dönelim...... yakında ben de senden duygulanacağım , en son duygulandığım da biraz sapma oldu, brezeeey hamile kaldı,,, ama iyi yere sapma oldu teyzesi, ....... sırayla inşallah hepimiz tekrar tekrar anne olacağız...
canikom henüz erken, yani benim ki varla yok arası imiş.....
şimdi internetten buldum beta hcg değerleri şöyleymiş. yani bizimki tüp bebek olunca ikinci tabloya bakmak lazım , hayırlısı ne ise inşallah o olsun....... öptüm seni.
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 - 119 - 48
13.gün 17 - 147 - 59
14.gün 33 - 223 - 95
slm arkadaslar nasılsınız? ben ıstanbuldayım kac haftadır tedavıye basladım sona bıle geldım cok sükür....pazartesı opu oldum veee benden 12 yumurta topladılar 11 ısleme alınmıs bugun 3.günüm 5 gün transferı yapılacak tabı ıns ozamana kadar bı sorun cıkmazsa...halen ınanamıyorum rezerv azlıgı olan benden 12 yumurtanın toplanmasına tabı hepsı bununlada bıtmıyor sonu hayırlı olur ınsaalh cumartesı transferım var dualarınızı beklıyorum rabbım hepımızın yüzünü güldürsün ıns enkısa zamanda...
adetin kaçıncı günündesin canım..belli olmuyor bu yumurtlama günü bazen erken bazen geç yumurtlama olabliyor..sen kırmızı çizgiyi gördüysen çalışmalara devam et canım..işallah memleğin gelsin en kısa zamanda..adet geçmeden ne ilaç kullanırsan kullan bir şey olmaz demişti bana doktor..allaha emanet canım.korunulurmu ..devam ..:)) her işimizin allaha emnaet..işallah gelsin meleğin..
picassocum, yoğunluktan sana mesaj aatamadım, hatta az önce bir topicte birine birşey sormuşsun , ona bakıyordum,, biraz sonra yazarım sana.canım yakın arkadaşımınki aşılama oldu bizlerle aynı ilaçlar tek fark toplama işlemi transfer olmuyor ve değeri 12. gün 7 tam 7 çıktı şoka girdik hatta olmaz diyordum katladı sonra burada ankara06 diye birininkine baktım oda bu şekilde başlamış ve kızı yaşında nerdeyse benim arkadaşımınkide 7 çıkan 4 aylık annesinin karnında hatta cinsiyetide erkek sen bunlara takılma en yakın arkadaşımınkide normal yolla 1000 çıktı adet göreceği gün ikiz dedik tek çıktı ben bu bhcg hiç inanmam artık katlanıyormu düzenli katlanıyor tamamdır :)
şimdiden kocaman kocaman hayırlı olur inşallah....
inş canım bebeğin sağlıklıysa o değer katlancak inş Allahında izniyle sende bebeğine kavuşcaksın..bu kadar sıkıntı beklemekten sonra sabrının mükafatını alıcaksın inanıyorum canım..evet canım bebeğin varla yokla arası ama 5 ten yüksek gebeliğe işaret..bu değerleri görmekte güzel bence olabildiğinin habercisidir bence..Allahım hakında hayırlsı neyse o olsun canım..herşeye ramen umudunu yitirme canım..
slm arkadaslar nasılsınız? ben ıstanbuldayım kac haftadır tedavıye basladım sona bıle geldım cok sükür....pazartesı opu oldum veee benden 12 yumurta topladılar 11 ısleme alınmıs bugun 3.günüm 5 gün transferı yapılacak tabı ıns ozamana kadar bı sorun cıkmazsa...halen ınanamıyorum rezerv azlıgı olan benden 12 yumurtanın toplanmasına tabı hepsı bununlada bıtmıyor sonu hayırlı olur ınsaalh cumartesı transferım var dualarınızı beklıyorum rabbım hepımızın yüzünü güldürsün ıns enkısa zamanda...
picassocum, yoğunluktan sana mesaj aatamadım, hatta az önce bir topicte birine birşey sormuşsun , ona bakıyordum,, biraz sonra yazarım sana.
iyi dileklerin için ve desteğin için teşekkür ederim. senin araştırmalarına da çok inanıyorum zaten... endo için de söylediklerin çıktı, nar suyu zamanla sanırım işe yaradı...... 8,2 mm lere ulaştı , birşeyler geç oluyor eksik oluyor ama oluyor, inşallah sonu da güzel olur. yakında senden de güzel haberler almak dileğiyle öpüyorum.
gülnevacım, aynen dediğin gibi.... bu değeri görmek de bizlere bir umut...... benim 44 yaşta bunu yaşamam lütfen buraya kadar bile olsa sizlere umut olur inşallah.. son hızla umutlanmaya devam tatlım....
canım geçmiş olsun ilacını kullan korunmana gerek yok bebek oluşmadan ilacın biter zaten...alis alis değeri düşük çıkmış inş katlanır bebeğine kavuşur..
Oyyyy oyyyy insallahhhh hamilesindirrrr canimmm yaaaa Allahtan hayirlisini isteeeee insallahhh katlanirr degerinnn morelini yuksekk tuttt
Gulnevacim suan elimde uc yumos kaldi dollenmiss bugun aradik...yarin tekrae arayin kalite hakkinda bilgi verelim dedilerrrr..durumm buuu ama tupun her asamasiicokk stresliiiiiisen neler yaptın canım tedavinin hangi aşamasındasın...
Oyyyy oyyyy insallahhhh hamilesindirrrr canimmm yaaaa Allahtan hayirlisini isteeeee insallahhh katlanirr degerinnn morelini yuksekk tuttt
Kelebekcimmm cojk guzelll bi haberr bu kadar cokk masallahhh.ignelerini kac kac vurundun kisa protokol oldu dimi...
Rrrr
Kizlarrrrrrrrr bende carsamba yumurta toplandi 6yumurtadan 4u olgun cikmis ucunu isleme aldilar ucu dollenmis yarinda kalitesi icin ariycazzzzz bilmiyorumm az oluncada kalite artarmi diyede dusunmeden edemiyorum gecen tupte bendende 10 topladilar 5dollenmisti...ikinci kaliteydi insallahhh bu sefer bebeklerimiz gelirrrr.bu sefer cok az igne vurundumm ama doktor az ilacla yumurtanin dogal yapisini bozmak istememiss..
Kelebekcimmmm bahceci fulyaya gittin dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?