Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bir arkadaş vardı değeri 12 gibiydi değeleri katladı ve daha sonra ikize hamile olduğunu yazmıştı umarım sendede yaşanır güzel gelişmeler

alısalıs değerin düşükde olsa çok sevindim hamilesin..işallah bundan sonraki aşamada değerlerin katlanarak artsın canım..işallah miniğin seni bırakmasın... inanki çok duygulandım..allahım tamamına erdirsin..

adetin kaçıncı günündesin canım..belli olmuyor bu yumurtlama günü bazen erken bazen geç yumurtlama olabliyor..sen kırmızı çizgiyi gördüysen çalışmalara devam et canım..işallah memleğin gelsin en kısa zamanda..adet geçmeden ne ilaç kullanırsan kullan bir şey olmaz demişti bana doktor..allaha emanet canım.korunulurmu ..devam ..:)) her işimizin allaha emnaet..işallah gelsin meleğin..

evet canım öyleymiş ama ben korktum bıraktım içmeyi şimdi..tekrar soğan kürü yap adet olana kadar dedi..adet olunca küre başıycam..daha sparişini yapmadım..amh artırıcı kürmüş canım..saraçoğlunun kendi kürü..birde incir yapılacak o sonra galiba..kürün içinde detaylı açıklama varmış..hayırlısı bakalım...işallah hepimizi pozitif haberler nasip etsin allahım..en kısa zamanda..

slm arkadaslar nasılsınız? ben ıstanbuldayım kac haftadır tedavıye basladım sona bıle geldım cok sükür....pazartesı opu oldum veee benden 12 yumurta topladılar 11 ısleme alınmıs bugun 3.günüm 5 gün transferı yapılacak tabı ıns ozamana kadar bı sorun cıkmazsa...halen ınanamıyorum rezerv azlıgı olan benden 12 yumurtanın toplanmasına tabı hepsı bununlada bıtmıyor sonu hayırlı olur ınsaalh cumartesı transferım var dualarınızı beklıyorum rabbım hepımızın yüzünü güldürsün ıns enkısa zamanda...

canım bir arkadaş vardı değeri 12 gibiydi değeleri katladı ve daha sonra ikize hamile olduğunu yazmıştı umarım sendede yaşanır güzel gelişmeler
yeteeeerciğim, güzel moral oldu bana,,, inşallah aynı şey benim de hatta hepimizin de başına gelsin.....

canım teşekkür tekrar tekrar.

inşallah miniğim beni bırakmasın ya...... katlansın katlansın katlansın biz de şaşkına dönelim...... yakında ben de senden duygulanacağım , en son duygulandığım da biraz sapma oldu, brezeeey hamile kaldı,,, ama iyi yere sapma oldu teyzesi, ....... sırayla inşallah hepimiz tekrar tekrar anne olacağız...

Son düzenleme:

aminnn canım inşşşş rabbim sonsuz mucizelerinden sevindirsin hepimiz

canım yakın arkadaşımınki aşılama oldu bizlerle aynı ilaçlar tek fark toplama işlemi transfer olmuyor ve değeri 12. gün 7 tam 7 çıktı şoka girdik hatta olmaz diyordum katladı sonra burada ankara06 diye birininkine baktım oda bu şekilde başlamış ve kızı yaşında nerdeyse benim arkadaşımınkide 7 çıkan 4 aylık annesinin karnında hatta cinsiyetide erkek sen bunlara takılma en yakın arkadaşımınkide normal yolla 1000 çıktı adet göreceği gün ikiz dedik tek çıktı ben bu bhcg hiç inanmam artık katlanıyormu düzenli katlanıyor tamamdır :)

şimdiden kocaman kocaman hayırlı olur inşallah....

inş canım bebeğin sağlıklıysa o değer katlancak inş Allahında izniyle sende bebeğine kavuşcaksın..bu kadar sıkıntı beklemekten sonra sabrının mükafatını alıcaksın inanıyorum canım..evet canım bebeğin varla yokla arası ama 5 ten yüksek gebeliğe işaret..bu değerleri görmekte güzel bence olabildiğinin habercisidir bence..Allahım hakında hayırlsı neyse o olsun canım..herşeye ramen umudunu yitirme canım..

merhaba canım bendede fsh yüksekliği var şuanda tedavi aşamasındayım.iğnemin 5. günü 7-8 yumurtam olduğunu söyledi doktorum.bu yumurta syısı artış gösterir mi canım?senin kontrollerde kaçtı yumurta sayın?yumurtaların bebek olarak dönsün sana inşallah.hayırlısıyla gelsinler bu ay inşallah.

adetin 11 günü canım ama benim çizgi diğer çizgiden biraz daha açık renkte..kullanma reçetesinde açık renk çizgi negatif diyor..bakalım elimde 4 test daha var hergün tekrarlıycam tabi çalışmalarda son hızla devam canım yinede..aklıma takılmıştı antibiyotikte kullanıyorum çok sağol canım içime su serptin...sen neler yapıyosun adete az kalmıştır seninde tedavine başlıycanmı sende canım..

picassocum, yoğunluktan sana mesaj aatamadım, hatta az önce bir topicte birine birşey sormuşsun , ona bakıyordum,, biraz sonra yazarım sana.
iyi dileklerin için ve desteğin için teşekkür ederim. senin araştırmalarına da çok inanıyorum zaten... endo için de söylediklerin çıktı, nar suyu zamanla sanırım işe yaradı...... 8,2 mm lere ulaştı , birşeyler geç oluyor eksik oluyor ama oluyor, inşallah sonu da güzel olur. yakında senden de güzel haberler almak dileğiyle öpüyorum.

gülnevacım, aynen dediğin gibi.... bu değeri görmek de bizlere bir umut...... benim 44 yaşta bunu yaşamam lütfen buraya kadar bile olsa sizlere umut olur inşallah.. son hızla umutlanmaya devam tatlım....

canım ne güzel haberler çok sevindim senin adına..12 yumurta çok güzel 11 işleme alınmış... bütün yumoşlarmı dölenmiş canım onu anlayamadım..dualarımı seninle canım inş hayırlısı ile al bebişlerini göbüşüne...bizleride gelişmelerden habersiz bırakma canım..

Oyyyy oyyyy insallahhhh hamilesindirrrr canimmm yaaaa Allahtan hayirlisini isteeeee insallahhh katlanirr degerinnn morelini yuksekk tuttt

canım geçmiş olsun ilacını kullan korunmana gerek yok bebek oluşmadan ilacın biter zaten...alis alis değeri düşük çıkmış inş katlanır bebeğine kavuşur..

sağol canım evet o zaman kadar antibiyotik biter..sen neler yapıyosun canım gitimi misafirlerin..

Kelebekcimmm cojk guzelll bi haberr bu kadar cokk masallahhh.ignelerini kac kac vurundun kisa protokol oldu dimi...
Rrrr
Kizlarrrrrrrrr bende carsamba yumurta toplandi 6yumurtadan 4u olgun cikmis ucunu isleme aldilar ucu dollenmis yarinda kalitesi icin ariycazzzzz bilmiyorumm az oluncada kalite artarmi diyede dusunmeden edemiyorum gecen tupte bendende 10 topladilar 5dollenmisti...ikinci kaliteydi insallahhh bu sefer bebeklerimiz gelirrrr.bu sefer cok az igne vurundumm ama doktor az ilacla yumurtanin dogal yapisini bozmak istememiss..
Kelebekcimmmm bahceci fulyaya gittin dimii

çok sevindim canım ya..bizim topiğimiz canlandı ne güzel inş hamiş haberlerinizi sırayla alıcaz..güzel haberler duydukça bende çok umutlanıyorum..Allah yar ve yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…