Gulnevacim suan elimde uc yumos kaldi dollenmiss bugun aradik...yarin tekrae arayin kalite hakkinda bilgi verelim dedilerrrr..durumm buuu ama tupun her asamasiicokk stresliiiiii
Gulnevacim suan elimde uc yumos kaldi dollenmiss bugun aradik...yarin tekrae arayin kalite hakkinda bilgi verelim dedilerrrr..durumm buuu ama tupun her asamasiicokk stresliiiiii
3 tanede güzel canım inş bebişin olurlar annesinin karnında can bulurlar..artık stres yok canım herşey çok güzel olucak Allahında izniyle..bu aşamalara gelmedinizde güzel..biz o aşamalara bile gelemedik daha..
gülneva, şu an bu topicte kaç hamile var canım, bir ara yanlış okumadıysam bahar35 in hastaneye giren bir arkadaş vardı bildiğim, ama artık yazmıyo r galiba, ben herzaman girmiyorum... sen maşallah bilirsin, takiptesin, aaaa ümmü de bilir. görürse o da yazar zaten
bizim topikte hamiş yok daha canım..arada yeni girenler hamiş haberleri veriyolar ama sonra yok oluyolar nedense..ama şuan tüp bebek tadavi aşamasında olan var..yeter cansu kelebek yalnış hatırlamıyosam ..inş hamiş haberleri alıcaz artık sırayla..topiğimiz canlansın canım ya..sende şuan hamişsin canım bak kırmızılarda gelmediğine göre..sen gerçekten hamilesin inanamasanda canım..o değerde ikiye katlancak inş canım..
gülneva, şu an bu topicte kaç hamile var canım, bir ara yanlış okumadıysam bahar35 in hastaneye giren bir arkadaş vardı bildiğim, ama artık yazmıyo r galiba, ben herzaman girmiyorum... sen maşallah bilirsin, takiptesin, aaaa ümmü de bilir. görürse o da yazar zaten
evet canım öyleymiş ama ben korktum bıraktım içmeyi şimdi..tekrar soğan kürü yap adet olana kadar dedi..adet olunca küre başıycam..daha sparişini yapmadım..amh artırıcı kürmüş canım..saraçoğlunun kendi kürü..birde incir yapılacak o sonra galiba..kürün içinde detaylı açıklama varmış..hayırlısı bakalım...işallah hepimizi pozitif haberler nasip etsin allahım..en kısa zamanda..
cnm benim bildiğim tanayyy var hemde ikiz hamile olduğunu yazmıştı yakın zamanda.... sonrada bidaha girmedi sanırım..kelebekafyon die bi arkadaş vardı ama o hamilemi bilmiyorum.... sen içini ferah tut dualarımızdasın...
merhaba canım bendede fsh yüksekliği var şuanda tedavi aşamasındayım.iğnemin 5. günü 7-8 yumurtam olduğunu söyledi doktorum.bu yumurta syısı artış gösterir mi canım?senin kontrollerde kaçtı yumurta sayın?yumurtaların bebek olarak dönsün sana inşallah.hayırlısıyla gelsinler bu ay inşallah.
canım ne güzel haberler çok sevindim senin adına..12 yumurta çok güzel 11 işleme alınmış... bütün yumoşlarmı dölenmiş canım onu anlayamadım..dualarımı seninle canım inş hayırlısı ile al bebişlerini göbüşüne...bizleride gelişmelerden habersiz bırakma canım..
Kelebekcimmm cojk guzelll bi haberr bu kadar cokk masallahhh.ignelerini kac kac vurundun kisa protokol oldu dimi...
Rrrr
Kizlarrrrrrrrr bende carsamba yumurta toplandi 6yumurtadan 4u olgun cikmis ucunu isleme aldilar ucu dollenmis yarinda kalitesi icin ariycazzzzz bilmiyorumm az oluncada kalite artarmi diyede dusunmeden edemiyorum gecen tupte bendende 10 topladilar 5dollenmisti...ikinci kaliteydi insallahhh bu sefer bebeklerimiz gelirrrr.bu sefer cok az igne vurundumm ama doktor az ilacla yumurtanin dogal yapisini bozmak istememiss..
Kelebekcimmmm bahceci fulyaya gittin dimii
canım senınde hayırlı olsun sonuda hayırlı bıter ıns...evet canım bahcecıdeyım uzun protokoldu canım benım adetın 21.basladım bantla ve orgalutran ıgneyle adetın 2. günüde gonal-f vemerıonal vurundum...
selam kızlar. benim amh 0,2. haziranda negatif tüp denemem oldu. ilk adetim 35. günde geldi. bu ay da hala adet olmadım. bugün 33. gün. pazartesi test yaptım hiçbişey çıkmadı. normalde bu kadar gecikmezdi. şu anda elevit, omega3 ve benexol kullanıyorum. neden bu kadar gecikiyor ki ? var mı böyle bir durum yaşayan.
selam kızlar. benim amh 0,2. haziranda negatif tüp denemem oldu. ilk adetim 35. günde geldi. bu ay da hala adet olmadım. bugün 33. gün. pazartesi test yaptım hiçbişey çıkmadı. normalde bu kadar gecikmezdi. şu anda elevit, omega3 ve benexol kullanıyorum. neden bu kadar gecikiyor ki ? var mı böyle bir durum yaşayan.
canım senınde hayırlı olsun sonuda hayırlı bıter ıns...evet canım bahcecıdeyım uzun protokoldu canım benım adetın 21.basladım bantla ve orgalutran ıgneyle adetın 2. günüde gonal-f vemerıonal vurundum...
canım ben doktorumla uzun protokolu konuşmuştm tavsiye etmedi..çok eskiden kullanılırmış uzun prototkol benim fsh dengesiz olduğu için sana uygulamıycaz demişti..uzun protokol rezerv azlığı olanlarda kullanılması daha iyimi acaba..doktorun protokol hakında bilgi verdimi canım ya tedavine başlamadan..benim adetlerde düzensiz bu arada canım doktorum bana neden tavsiye etmedi uzun protokolu anlamış değilim şimdi ben..
canım ben doktorumla uzun protokolu konuşmuştm tavsiye etmedi..çok eskiden kullanılırmış uzun prototkol benim fsh dengesiz olduğu için sana uygulamıycaz demişti..uzun protokol rezerv azlığı olanlarda kullanılması daha iyimi acaba..doktorun protokol hakında bilgi verdimi canım ya tedavine başlamadan..benim adetlerde düzensiz bu arada canım doktorum bana neden tavsiye etmedi uzun protokolu anlamış değilim şimdi ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?