Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Gulnevacim suan elimde uc yumos kaldi dollenmiss bugun aradik...yarin tekrae arayin kalite hakkinda bilgi verelim dedilerrrr..durumm buuu ama tupun her asamasiicokk stresliiiiii

3 tanede güzel canım inş bebişin olurlar annesinin karnında can bulurlar..artık stres yok canım herşey çok güzel olucak Allahında izniyle..bu aşamalara gelmedinizde güzel..biz o aşamalara bile gelemedik daha..

Gulnevacim suan elimde uc yumos kaldi dollenmiss bugun aradik...yarin tekrae arayin kalite hakkinda bilgi verelim dedilerrrr..durumm buuu ama tupun her asamasiicokk stresliiiiii

İnsallahhh canimm insallahh annelerii onlari bekliyooo buyuk bi ozlemle hemde embrio bile olsa ne biliyimm insan bi tuhaf oluyo Rabbim.kismet ederse transfer gunu fotolarinicekicemm bebekleriminnn

gülneva, şu an bu topicte kaç hamile var canım, bir ara yanlış okumadıysam bahar35 in hastaneye giren bir arkadaş vardı bildiğim, ama artık yazmıyo r galiba, ben herzaman girmiyorum... sen maşallah bilirsin, takiptesin, aaaa ümmü de bilir. görürse o da yazar zaten

Son düzenleme:

bizim topikte hamiş yok daha canım..arada yeni girenler hamiş haberleri veriyolar ama sonra yok oluyolar nedense..ama şuan tüp bebek tadavi aşamasında olan var..yeter cansu kelebek yalnış hatırlamıyosam ..inş hamiş haberleri alıcaz artık sırayla..topiğimiz canlansın canım ya..sende şuan hamişsin canım bak kırmızılarda gelmediğine göre..sen gerçekten hamilesin inanamasanda canım..o değerde ikiye katlancak inş canım..

topic eski ama , pek girmiyorlardır artık, benim hatırladığım afyonlu bişeydi arkadaşın adı, ama hamileydi, neyse, inşallah ben ayağımı sürüyeyim de daha sağlıklı olarak arkadan sizler gelin canım,,, hepiniz hepimiz çok uğraşıyoruz, bir bakıyorum aylar geçmiş, yine yılsonu bile gelmek üzere.

kırmızılar henüz gelmedi allaha şükür... zaten o da gelirse bugünlerde birkaç güne gelir, aşağı yukarı 2.test tarihini geçer... umarım gelmez.
sen de kendine fazla takıntı yapma biraz rahatlayınca değerler kendine geliyor, geçen gün de yazmıştım hatırlarsan.

cnm benim bildiğim tanayyy var hemde ikiz hamile olduğunu yazmıştı yakın zamanda.... sonrada bidaha girmedi sanırım..kelebekafyon die bi arkadaş vardı ama o hamilemi bilmiyorum.... sen içini ferah tut dualarımızdasın...

Son düzenleme:

bu amh arttırıcı kür nasıl bişi oluyo cnm..çay gibimi yada macunmu...onun fiyatı nekadar acaba...

polyanna tamam işte kelebekafyon, o hamile, baharla aynı dönemdi o, ordan hatırladım. .

dualarınızda 11 i bulduk, ha gayret inşallah katlarız, iyi geceler herkese

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

CumAmiz hayirliiii dualarimizzz kabulll olurrr insaallllahhhhh..yeterrr yineee cokkk guzelll sozlerrr aktarmisssss tesekkurlerrr arkadasimnn

ınsallah canım hepımızınkı....walla bende artıs göstermez sanıyodum daha oncekıler hep 6 da kalmıstı...enson kontrolde 8-9 yumurta toplarız dedı doktor ama opu günü 12 oldu bılmıyorum mucıze galıba...

saol canım ınsallah sonuda ıyı olur...11 tanesı döllenmıs canım ama 5.güne hepsı gıdemez tabı bakalım elde kac tane kalacak...yarın transferım var allahın ıznıyle...

canım senınde hayırlı olsun sonuda hayırlı bıter ıns...evet canım bahcecıdeyım uzun protokoldu canım benım adetın 21.basladım bantla ve orgalutran ıgneyle adetın 2. günüde gonal-f vemerıonal vurundum...

selam kızlar. benim amh 0,2. haziranda negatif tüp denemem oldu. ilk adetim 35. günde geldi. bu ay da hala adet olmadım. bugün 33. gün. pazartesi test yaptım hiçbişey çıkmadı. normalde bu kadar gecikmezdi. şu anda elevit, omega3 ve benexol kullanıyorum. neden bu kadar gecikiyor ki ? var mı böyle bir durum yaşayan.

Kelebekcim merionel mi dogrumu yazdin.benimki menopur diye bi ilacti yoksa ikiside ayni ilacmi bu arada aradim ucude guzel demis yarin 9:30 gelin demisler esime kizdim bende kalitesini niye sormadin diywe bu erkeklerr niye boyle umursamazz..gercii olacaksa her yolla gelir dimi arkadasimin ucuncu kalite tutti insallahh yinede iydirrkalitelerii

Mrb canobebekk benimde gec oldu zaman ya kist cikiyodu yada arada boyle uzun olurmuss kadinlarin hormonel dengesine bagli olaraktannn

canım bende son üç aydan beri böyle gecikmeler yaşıyorum normalde 28 günde olurdum şimdi son 3 aydan 34 günü adet oluyorum..fsh yüksek çıkıyo 3 aydan beri doktorum fsh yüksekliğine bağlıyo adet gecikmelerimi..şuan cylo kullanıyorum adetleri düzene girsin diye canım..sende doktora git adetin 3 günü canım hormonlarına baktır..

canım ben doktorumla uzun protokolu konuşmuştm tavsiye etmedi..çok eskiden kullanılırmış uzun prototkol benim fsh dengesiz olduğu için sana uygulamıycaz demişti..uzun protokol rezerv azlığı olanlarda kullanılması daha iyimi acaba..doktorun protokol hakında bilgi verdimi canım ya tedavine başlamadan..benim adetlerde düzensiz bu arada canım doktorum bana neden tavsiye etmedi uzun protokolu anlamış değilim şimdi ben..

canım bak sımdı kafama takıldı neden kullanılmıyormuskı...doktor bısey demedı bana sadece ılk görüsmeye gıttıgımde o ılacları verdı adetın 21. günü kullan adet oluncada gel demıstı...benım adet gecıkmesı yoktu fsh de pek degıldı bılmıyorum demekkı öyle uygun gördü...ya önemlı olan kalıtelı olması sayısı önemlı degıl...

Kixzlar uzun protokol anlamindada bakarsaniz genelde yumurtlamasinda sorun olmayan kisilere uygulaniyooo...ama kelebegin masallah olmus bayaga dedigi gibi sayi dgl kalite... onemlii..

Uzun protokol cok zor kisa adi gibi kisa suruyoooo..bide fazla hormon almiyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…