sağol canım evet o zaman kadar antibiyotik biter..sen neler yapıyosun canım gitimi misafirlerin..
gitti canım misafirlerim..benim psikolojim çok iyi değil şu sıralar çok canım acımaya başladı hep içimden ağlamak geliyo canım hiçbişey yapmak istemiyo halim gücüm kuvvetim yok hiçkimseyi görmek istemiyorum...tedavi stresi çöktü üzerime heralde...ayın 12sinde kuşadasına tatile gidicez inş orda kendimi toplarım hiçbişey mutlu etmiyo artık beni..
ah baharcım ahh inanki bende aynı durumdayımhiç mutlu hissetmiyorum kendimi uyku yok iştah yok moral yok tükenmiş haldeyim.....her gece düşünmekten mahvoldum maddi yöndende çok sıkışığız nasıl olucak yaptırabilecekmiyiz die harap ettim kendimi doktorla telde konuştum rezerv az olduğu için çok ilaç gidebilir dedi oturdum kara kara düşünüp hıçkırıklara boğuldum yardım edebilecek kimsemizde yok ... şu 3 4 yıldır doktorlarda sürünmekten ilaçtı tahlildi tedaviydi kontroldü derken ne para kaldı ne güç nede sabır hormonlarımıın düzelmesini bekledik şükür düzeldi peki ya şimdi bide parayı denkleştirmek için beklerken kalan yumurtamda bitecek die korkuyorum allah yardımcımız olsun..
cnm inş.tatilde bol bol moral depolarsın iyi gelir sana....
gitti canım misafirlerim..benim psikolojim çok iyi değil şu sıralar çok canım acımaya başladı hep içimden ağlamak geliyo canım hiçbişey yapmak istemiyo halim gücüm kuvvetim yok hiçkimseyi görmek istemiyorum...tedavi stresi çöktü üzerime heralde...ayın 12sinde kuşadasına tatile gidicez inş orda kendimi toplarım hiçbişey mutlu etmiyo artık beni..
kızlar size bir sorum olucak..ben ovilasyon testimi bugün yeniden yaptım ve dünkü hafif ikinci çizgi bugün daha koyu ve kocaman iki cizgi yani olmayan yumoşum çatlamak üzere..benim aklıma takılan benim ulrtasonda hiç yumoş görmemişti doktor ama ovilasyonda neden ikinci çizgiyi gördümm kafam çok karıştı şimdi testeme inansam doktoramı..
ah baharcım ahh inanki bende aynı durumdayımhiç mutlu hissetmiyorum kendimi uyku yok iştah yok moral yok tükenmiş haldeyim.....her gece düşünmekten mahvoldum maddi yöndende çok sıkışığız nasıl olucak yaptırabilecekmiyiz die harap ettim kendimi doktorla telde konuştum rezerv az olduğu için çok ilaç gidebilir dedi oturdum kara kara düşünüp hıçkırıklara boğuldum yardım edebilecek kimsemizde yok ... şu 3 4 yıldır doktorlarda sürünmekten ilaçtı tahlildi tedaviydi kontroldü derken ne para kaldı ne güç nede sabır hormonlarımıın düzelmesini bekledik şükür düzeldi peki ya şimdi bide parayı denkleştirmek için beklerken kalan yumurtamda bitecek die korkuyorum allah yardımcımız olsun..
polyana çok şanslısın gerçekten hormonların normale dönmesi mucize gibi canım...sende bu mucizeni biran önce değerlendir..para oluncada hormonlar dengesiz olursa nolcak..tüp bebek merkezleri kolaylık sağlıyolar aslında bankalarla anlaşmalı çoğu ..yumurtan bitmez korkma canım..bu hormonlar bizi 5 sene daha idare eder bence..yinede Allah bilir canım..
topic eski ama , pek girmiyorlardır artık, benim hatırladığım afyonlu bişeydi arkadaşın adı, ama hamileydi, neyse, inşallah ben ayağımı sürüyeyim de daha sağlıklı olarak arkadan sizler gelin canım,,, hepiniz hepimiz çok uğraşıyoruz, bir bakıyorum aylar geçmiş, yine yılsonu bile gelmek üzere.
kırmızılar henüz gelmedi allaha şükür... zaten o da gelirse bugünlerde birkaç güne gelir, aşağı yukarı 2.test tarihini geçer... umarım gelmez.
sen de kendine fazla takıntı yapma biraz rahatlayınca değerler kendine geliyor, geçen gün de yazmıştım hatırlarsan.
baharcım msiafirler gitti piskoljin normaldir canım yoğunluktan sonra yalnız kalıyosun banada oluyo aynısından..zaman geçtikçe can sıkıntısı gidiyo normal hayata dönüyosun bak şimdi tatilede gidicekmisin ne güzel..tatilini yap moral depola gel..Allahında izniyle tedavilerimize başlayalım artık böyle bekleyerek gelmiycek bizim nazlı bebişler canım..moralimiz her zaman yüksek tutmalıyız hormonları dengede tutabilmek için biliyosun canım..tatilde bizim yerimizede eylen olurmu canım..
cnm öncelikle şunu belirteyim ovulasyon için her iki çizgininde eşit olarak aynı koyulukta olması gerekiyor iki çizgi olsa dahi biri silikse o yumurtlama anlamı olmuo cnm çünkü vücutta hep biraz lh salgılıo biliyosundur..benimde geçen ay sürekli çift koyu çıkıoduya yazmıştım çok araştırdım pcolularda sürekli ikiside koyu çıkarmış yada hormon ikacı vs kullananlarda koyu olurmuş.acaba cyclodan dolayı olmasın.doktor daha iyi bilir bence cnm sonuçta ultrasonla bakıo ama test kiti bozukta çıkabilio benim başıma çok geldi yaptığım gebelik testleri hep çift çıkıo benimama şuda olabilir doktordan sonra oluşmaya başladıysa yeni yeni gelişiosa cnm bat nezman senin
canım sağol öncelikle cvp için..dün yaptım fazla koyu değil ikinci cizgi cylcodan olsa, dünde ikisi koyu çıkardı..bugün yine tekrarlayayım dedim dünkü hafif çıkan çizgi bugün daha koyu ikiside eşit yani..ben daha öncede yapardım o zaman hiç ilaç almıyodum adetin 13 günü görürdüm çizgileri ..şimdi adetin 12 günüm bugün gördüm ikinci cizgiyi.. hayırlısı canım biz üstümüze düşen görevi yapalım..Allahım inş doğal yola gönderir bebeklerimizi..bizde şuan madi yönden çok sıkıştık canım ya doğal aldığımız ilaçlarda doktor muayene parasını aratmıyo..Allah yardımcımız olsun canım..
canım misafirler varkende vardı belli etmemeye çalışıyodum üzülmesinler diye ama anlıyolardı...inş canım eğlenmeye çalışırım iyi gelicek diye düşünüyorum tatil...inş tedaviye başlayabiliriz bi sorun olmadan...sonuda güzel olur biter artık bu kötü günler inş...ovusyon testinde çift çizginin çıkması çatladığı anlamına gelmiyomuş sadece hormon salgılanıyo bi sorun yoksa çatlıyo ama çatlayıp çatlamadığı anlaşılmıyomuş...
merabalar..canlı selam sizlere..:)
bahar az kaldı sende başlıyosun tedavine işallah bebğin bu sefer seni bırakmasın..yumilere bakımda yaptın olacak işallah..
gülneva senin ilaç bittimi..tekrar ovi testi yaptınmı..
polyanna nerde tedavi olmayı düşünüyorsun..
canobebek sen neler yapıyorsun bebiş için..
serozi..kullan canım kürler..bende kullandım..şimdi ikinci aşamaya geçiyorum..benim son kullandığım civanperçemi bana iyi gelmedi..
asya28 tedavin hayırlı olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
gülneva canım sen değerlendir günlerini..belli olmuyor ..demekki erken yumurtladın bu ay..yapmaya devam et..çatladıktan sonra ..lh hormonu düşeceği için ikinci çizgi kaybolur..eğerki hamilelik olursa sonuna kadar iki çizgi olabilyor aklında olsun..
allah yardımcımız olsun canım çok zor bu durumda olmak çaresiz kalmak sonucunu bilmeden mücadele etmek çok yoruluyoruz maddi manevi..birde çevrene bişey yokmuş gibi davranmaya çalışmak bütün gücümüzü alıyo çok ağır geliyo artık bu durum yine aynı şeyleri yaşama korkusu düşün düşün uykuda kalmıyo moralde kalmıyo inş bu günleride atlatabiliriz inş bebeğimize kavuşuruz bu çektiklerimize değer...yumurtam biticek diye düşünme bakarsın kendiliğindende gelir bebeğin çok okudum burda maddi açıdan tedavi göremeyip sonrada hamile kalan inş seninde öle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?