ümmü msj kutunu boşaltabilırmısın cnm
hım hormon salgılıyorum ama yumoş yoksa o hormonu salgılarmıyım hiç araştırmadım bak şimdi bakayım bari neten...canım zaten sorunumuz olmasa doğal yolla hamiş kalırız..ama o hormonu salgılamakta iyidir herhlade mutlaka bir gün işe yarıycak inş..canım bende bu ay nedensiz bir takmama durumu var nedense herşeyi oluruna bıraktım.. her ay çok fazla stres yaptım aama sadece hormonlarımı etkiledi... herşey olucağına varır canım..Allahım alnımıza ne yazdıysa onu yaşıycaz...üzülsekte bişey değişmiyo canım..
Allahım aksilikte bu ya eşimde o kadar çok yoğunki işleri hiç sorma canım ya akşam 8 iş başı sabah 8 evde bu yorgunlukla değerlendirmeye çalışıcaz bakalım..evet erken yumurtladım galiba kullandığım haplar işe yarıyo galiba canım..
merabalar..canlı selam sizlere..:)
bahar az kaldı sende başlıyosun tedavine işallah bebğin bu sefer seni bırakmasın..yumilere bakımda yaptın olacak işallah..
gülneva senin ilaç bittimi..tekrar ovi testi yaptınmı..
polyanna nerde tedavi olmayı düşünüyorsun..
canobebek sen neler yapıyorsun bebiş için..
serozi..kullan canım kürler..bende kullandım..şimdi ikinci aşamaya geçiyorum..benim son kullandığım civanperçemi bana iyi gelmedi..
asya28 tedavin hayırlı olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ilaçlarıma devam canım biesteronum bitti..ikinci kutuyu yeniden aldım günde iki kere içiyorum..agnucaston devam..cyclo devam..folik asit, coraaspirin şimdi birde omega 3 balık yağa alıcam ..bakalım canım Allahım şifa versin hepimize..sen neler kulanıyosun canım devamı biesterona sende..
merabalar..canlı selam sizlere..:)
bahar az kaldı sende başlıyosun tedavine işallah bebğin bu sefer seni bırakmasın..yumilere bakımda yaptın olacak işallah..
gülneva senin ilaç bittimi..tekrar ovi testi yaptınmı..
polyanna nerde tedavi olmayı düşünüyorsun..
canobebek sen neler yapıyorsun bebiş için..
serozi..kullan canım kürler..bende kullandım..şimdi ikinci aşamaya geçiyorum..benim son kullandığım civanperçemi bana iyi gelmedi..
asya28 tedavin hayırlı olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ilaçlarıma devam canım biesteronum bitti..ikinci kutuyu yeniden aldım günde iki kere içiyorum..agnucaston devam..cyclo devam..folik asit, coraaspirin şimdi birde omega 3 balık yağa alıcam ..bakalım canım Allahım şifa versin hepimize..sen neler kulanıyosun canım devamı biesterona sende..
amin canım inş..evet canım az kaldı tedavi yaklaştıkca benim pskoljm bozuluyo inş ozamana kadar kendimi toparlarım daha güçlü bi şekilde tedaviye başlarım... bakım yaptım ama faydası olmuyo heralde hiç bi gelişme yoktu konturole gittiğimde birde üstüne kistim oldunu öğrendim...bişey sorcam canım ya ben doğum kontrl hapı ile birlikte agnucastonuda kullanıyorum acaba bi zararı olurmu hormonları etkilermi...
amin canım inş..evet canım az kaldı tedavi yaklaştıkca benim pskoljm bozuluyo inş ozamana kadar kendimi toparlarım daha güçlü bi şekilde tedaviye başlarım... bakım yaptım ama faydası olmuyo heralde hiç bi gelişme yoktu konturole gittiğimde birde üstüne kistim oldunu öğrendim...bişey sorcam canım ya ben doğum kontrl hapı ile birlikte agnucastonuda kullanıyorum acaba bi zararı olurmu hormonları etkilermi...
bahar incir kürü kimi bünyeye kist yapıomuş sen incirden sonramı kist oluştu..bu arada ben doğ.kont hap kullanıırken hayıt çayı da içiodum o ay fsh 4 e düşmüştü
bilmiyorum canımya daha önce yoktu kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim yoktu 2 ay sonra gittim
vardı..bende incir küründen şüpeleniyorum daha önce ilk tedaviye başlıcam zamanda bal tarçın çörekotu yapmıştım ozamnda kist oluştu şimdide var bana kür yapmak yaramıyo diye düşünüyorum yapmıcam artık kür falan...sadece bitkisel olarak bal polen arısütü kullanmaya devam edicem...inş benimde düşer kullanmaya devam ediyim ozaman..
ikiside kistlere iyi geliyor diye biliyorum canım..bişey olcağnı sanmıyorum..canım biliyorum ahh o ruh halleri..gel gitler...aallah yardımcımız olsun en kısa zamanda canım..biosteronu içmiyormusun artık..sen hamile kaldın..bu çok güzel.. işallah bu sefer devam edecek..
cnm ben öyle duydum kullannanlardan öyle okudum incir kürü ve bal tarçın ç.otu kist yapıomuş bazılarına yani ama benim onları kullanmadan da oluşmuştu kist yani kürle alakası varmı bilmiyorum cnm..ama hayıt gerçekten muhteşem bişi bana yarayan tek kür o oldubu ay ben hiçbişi kullanmadım boş geçti öle bakalım durumlar nasıl bende bikaç güne gidicem doktora
evet canım bende öle okumuştum bal tarçın çörek otu kullanmadan önce kist yoktu 10 gün sonra tekrar gitmiştim doktora kist gördü bende oyüzden bana yaramadığını düşünüyorum..incir kürüne başlamadan öncesini bilmiyorum belki vardı ona emin olamıyorum..hayıta devam etseydin keşke enazından fshyi kontrol altında tutardın inş yükselmemiştir herşey yolundadır..
cnm midemden rahatsızımya ben gastrit fena yapıo bu aralar yine nüksetti sürekli bulantı kusma oluo yani tek hayıta değil sudan bile midem bulanıo içince istifra ediorum normal çayın kokusu bile fena edio beni .yani ondan içemedim bu ay bide bakalım dedim hiç bişi kullanmayınca kaç çıkacak fsh bide böle deniyim hayıt kısa sürelimi düşürüo fshyı yoksa uzun etkilimi anlamış olacam
canım çok geçmiş olsun kullandığımız ilaçlar stres mideyi çok etkiliyo inş enkısa zamnda geçer tedavisini görüyomusun ihmal ilaçların falan varsa düzenli kullan..hayıtı enaz 3 ile 6 ay kullanılması gerekiyo diye biliyorum 1 yıla kadar çıkabiliyo ozamn uzun süreli faydası olabilir..çayını içemiyosan hapını kullan canım sende onu daha rahat kullanabilirisn..
saol cnm yaklaşık 2 yıldır çekiyorum gastritten....en son endoskopi olduğumda kullanmıştım ilaçlarını aşırı kilo verdiriodu sadece mide bulantımı hafifletiodu başka etkisi olmadı ilaçları bırakınca tekrarlıo kusmalar...ilacı kullanıncada aşırı kilo veriyorum içindede yazıo zaten kilo düşüşü die...bakalım doktora başka ilaç varsa onu isticem cnm hayıt çayını şükür içebiliyorum seviyorum tek içimin almadığı kür bal tarçın ç.otu gerisini içim alıo ama işte gastrit olmasa daha iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?