Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inş canım yumoş vardırda çatlar sen değerlerdir herihtimale karşı belkide bu ay gelir bebeğin rahat olduğunu sölüyosun..bazen bende raht oluyorum takmıyorum bazende böle bunalımlı oluyorum depresyon havalarında inş yine gücümü toparlıcam tamda tedavi zamanında böle oldum diye canım sıkılıyo inş ozamana kadar kendimi toparlarım..

al bendende o kadar..:)) adam yorgun .
ama sen çizgiyi gördün şimdi yorgunda olsa devam..

ilaçlarıma devam canım biesteronum bitti..ikinci kutuyu yeniden aldım günde iki kere içiyorum..agnucaston devam..cyclo devam..folik asit, coraaspirin şimdi birde omega 3 balık yağa alıcam ..bakalım canım Allahım şifa versin hepimize..sen neler kulanıyosun canım devamı biesterona sende..

evet aynen devam ..bende bu ay yumurtlama yok ..hiç hareketlilik hissetmiyorum..tam ne güzel hareketlenmeye başlamıştı..şu civanperçemi geriletti..onu içmeye başlayınca bi tuhaf oldu zaten..şansıma yaa..:) tekrar arginmax içmeye başladım biosteron nar suyu soğan kürü..adete çok az kaldı benim..

amin canım inş..evet canım az kaldı tedavi yaklaştıkca benim pskoljm bozuluyo inş ozamana kadar kendimi toparlarım daha güçlü bi şekilde tedaviye başlarım... bakım yaptım ama faydası olmuyo heralde hiç bi gelişme yoktu konturole gittiğimde birde üstüne kistim oldunu öğrendim...bişey sorcam canım ya ben doğum kontrl hapı ile birlikte agnucastonuda kullanıyorum acaba bi zararı olurmu hormonları etkilermi...

gulneva cnm ben cyclo kullandığım dönnemde biosteron araştırıken içinde dier hormon ilaçlarıyla kullanılmamalı yazıodu bende izmir kent hastanesi mini tüp düşünüodumya ozamanlar arayıp sormuştum telde koordinatör cyclo kullanıyosam biosteron kullanmamalısın cyclo bitsin öyle başla gibi bişi demişti sen doktoruna sormuşmuydun bu arada..

Son düzenleme:

bahar incir kürü kimi bünyeye kist yapıomuş sen incirden sonramı kist oluştu..bu arada ben doğ.kont hap kullanıırken hayıt çayı da içiodum o ay fsh 4 e düşmüştü

Son düzenleme:

ikiside kistlere iyi geliyor diye biliyorum canım..bişey olcağnı sanmıyorum..canım biliyorum ahh o ruh halleri..gel gitler...aallah yardımcımız olsun en kısa zamanda canım..biosteronu içmiyormusun artık..sen hamile kaldın..bu çok güzel.. işallah bu sefer devam edecek..

bahar sen şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorsun yaa..o diğer adetine iyi gelecek..yumoşları önce baskılayıp sonra ortaya çıkarıyormuş..birde tedavi öncesi iyi olacak işalah...kist önemli değil geçiyor diğer adetinle..

bahar incir kürü kimi bünyeye kist yapıomuş sen incirden sonramı kist oluştu..bu arada ben doğ.kont hap kullanıırken hayıt çayı da içiodum o ay fsh 4 e düşmüştü

bilmiyorum canımya daha önce yoktu kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim yoktu 2 ay sonra gittim
vardı..bende incir küründen şüpeleniyorum daha önce ilk tedaviye başlıcam zamanda bal tarçın çörekotu yapmıştım ozamnda kist oluştu şimdide var bana kür yapmak yaramıyo diye düşünüyorum yapmıcam artık kür falan...sadece bitkisel olarak bal polen arısütü kullanmaya devam edicem...inş benimde düşer kullanmaya devam ediyim ozaman..

cnm ben öyle duydum kullannanlardan öyle okudum incir kürü ve bal tarçın ç.otu kist yapıomuş bazılarına yani ama benim onları kullanmadan da oluşmuştu kist yani kürle alakası varmı bilmiyorum cnm..ama hayıt gerçekten muhteşem bişi bana yarayan tek kür o oldu bu ay ben hiçbişi kullanmadım boş geçti öle bakalım durumlar nasıl bende bikaç güne gidicem doktora

içiyorum artık canım doktor onu kesmiceksin kullancaksın diyince hemen başladım tekrar inş faydası olur..inş canım o günleri görürüm devam eder bebeğim hep benimle olur..allahım hepimize nasip etsin inş bebişlerimizi..

evet canım bende öle okumuştum bal tarçın çörek otu kullanmadan önce kist yoktu 10 gün sonra tekrar gitmiştim doktora kist gördü bende oyüzden bana yaramadığını düşünüyorum..incir kürüne başlamadan öncesini bilmiyorum belki vardı ona emin olamıyorum..hayıta devam etseydin keşke enazından fshyi kontrol altında tutardın inş yükselmemiştir herşey yolundadır..

cnm midemden rahatsızımya ben gastrit fena yapıo bu aralar yine nüksetti sürekli bulantı kusma oluo yani tek hayıta değil sudan bile midem bulanıo içince istifra ediorum normal çayın kokusu bile fena edio beni .yani ondan içemedim bu ay bide bakalım dedim hiç bişi kullanmayınca kaç çıkacak fsh bide böle deniyim hayıt kısa sürelimi düşürüo fshyı yoksa uzun etkilimi anlamış olacam

canım çok geçmiş olsun kullandığımız ilaçlar stres mideyi çok etkiliyo inş enkısa zamnda geçer tedavisini görüyomusun ihmal ilaçların falan varsa düzenli kullan..hayıtı enaz 3 ile 6 ay kullanılması gerekiyo diye biliyorum 1 yıla kadar çıkabiliyo ozamn uzun süreli faydası olabilir..çayını içemiyosan hapını kullan canım sende onu daha rahat kullanabilirisn..

saol cnm yaklaşık 2 yıldır çekiyorum gastritten....en son endoskopi olduğumda kullanmıştım ilaçlarını aşırı kilo verdiriodu sadece mide bulantımı hafifletiodu başka etkisi olmadı ilaçları bırakınca tekrarlıo kusmalar...ilacı kullanıncada aşırı kilo veriyorum içindede yazıo zaten kilo düşüşü die...bakalım doktora başka ilaç varsa onu isticem cnm hayıt çayını şükür içebiliyorum seviyorum tek içimin almadığı kür bal tarçın ç.otu gerisini içim alıo ama işte gastrit olmasa daha iyi olcak

şu sıralar bendede oluyo mide bulantısı daha öncede ara ara oluyodu gastrit başlangıcı bendede var şimdilik çok zorlanmıyoru m ben genelde kendimi iyiissetmediğim zaman olluyo psikolojik yani benimki..moralim iyiyse midemde iyi kötüyse midede kötü allah yardımcımız olsun inş şifa versin..

Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…